Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nasıl yani siz daha ocak ayın maaşınımı alceksiniz...:1shok:yazık ya ..ay bu krizi icat edene dermişimmmmkötükedihüso

ahh ben bu kirizi icat edei evire çevire döverim.
evet canım 2 aydır maaş almıyorum:))))))
bir zaten yarısnıdan izinli olduğum için yarım maaş diğeri de işte öyle bir şey yani ......
takmıyorum ben can taşıyorum allahımm verecek rızkını değil mi:)
radyoloğum kına yakmışsın yenidne evleniyormuşsun be demek ki yakında hamileisn.hem de oğluşun olacka :)

sağol denefim.. a.s. Şeniz

radyolojim hayır olsun diyelim hayır olur inş. swet hemen de bişiler kondurmuşş :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcınız olsun swet... demek ocak ayını yeni alacaksınızz.. ahh ahh :bbo:

daha hemen alamıyoruz.sadece merak etmiş.
para gelmedi ki ne zaman alacağımız belli değil yani.
inşallah alabailiriz yani.:)))
dua ediyorum hepimiz için

swetim karnın çok güzel büyümüş canım.maaşallah diyelim.hem öyle abartıyosun ki yok çok kilo aldım.yok çok şişko oldum diye.biz niye göremiyoruz acep?nerde bu kilolar haniiiiii.
bu arada maaş alamamak çok kötü .bende burdan önceki iş yerimde kaç ay alamamıştım.allah yardımcınız olsun canım.bebişiniz uğurlu gelir inş. onu dünyaya gönderen rızkını da beraber gönderir.
denefim kına iyi bişeylere yorumlanıyo canım.tabirlerde hep elde görülen kına yazıyo.ben ayağımda gördüm.hayırlara çıksın inş.
rüyalara çok itibar etmem ben.
nehir geçmiş olsun canım.inşallah bişey çıkmaz emarında.korktun mu çekilirken.işte o makinaya giremiyo çoğu insan.halbuki diz emarında baş içeri girmiyo.ama bizim toplum olarak psikolojimiz bozuk :)))

nehirim kayınvalidem fizik tedaviye başladı.10 seansta en azından tuvalete kadar gidebilir dedi.şu an 4 seans oldu ama kayınvalidemde gözle görülür bi iyileşme malesef yok..:a015:

Deneıfm uamrım ıyıleŞır.
Allahtan umut kesılmez.
Nehır ben gÖrmemeıŞım senın mr ÇektırıĞını yazdıĞın mesajı .ınŞallah gÜzel Çıakr sonuÇ
radyolojım hayra yor hayır olsun deĞıl mı ama ..

Bu arada gÖbÜŞÜm aynı ayda kı dıĞer annelere gÖre fazla kızlar.
Bakıyorumda
aman saĞlık en baŞta gerek deĞıl mı :)))))
darısı sana ŞıŞko hamıle olasın ınŞallah

Ewwwwttttt beni merak etmişiniz bende geldim....Kocişe sordum nezaman gidecez hastaneye diye,ay sonunda falan gidelim aşkım yaa,biraz kafam rahatlasın dedi.Buralar malum kriz dolayısıyla kafası çok dolu,hani derler ya"kafamda 50 tilki var ve kuyrukları birbirine değmemeli"diye.Benim kafamda 1000 tilki var ve kuyruklarını birbirine değdirmemeye çalışıyorum diyor...Ama gidecez Allahın izniyle,merak etmeyin bacılarım vazgeçmek yok,kafaya koydum gdecem Allahın izniyle.Benim için bu bile bir gelişme.Bide akapunktur duydum yaaa,tüp bebek tedavisine destek amaçlı yapılıyormuş ve stresi siniri englliyormuş,böylece hormonlar daha düzgün çalışıyormuş,rahim duvarı daha iyi kalınlaşıp embriyoların tutnma ihtimalini arttıyormuş.Erkekte de yine stersi engellediği için daha kaliteli sperm üretiyolarmış falan...Bana yani bize mantılı geldi.Bi aratırcaz fiyatlarını falan,tüp bebek tedavisiyle eş zamanda başlarız belki kim bilir.Neyin sebep olacağ bilinmez dimi?

Dün benim küçük kaynımın resmi nikahı kıyıldı.Eltim alman vatandaşı,bazı resmi evraklar,resmi işlerden dolayı resmi nikaharının kıyılması gerekiyordu.Dün bütün gün kayınvaldemdeydim,30 kişi falandık.30 kişiye yemek servisi,çay servisi,bulaşık yıka,kurula tekrar sofra kur,yok salata yetmedi,bi fasıl daha yap,anlıcanız çok yoruldum dün..Yeni bi hamişlik haberi aldım daha doğrusu kızın hamiş olduğunu anladım konuşmalardan.Çünkü artık bana kimse hamiş haberi vermiyor anladığım kadarıyla,ben konuşmalardan anlıyorum...Pofff neyse nee...Kocişede diyom böle böle diye,ya sen niyekafana takıyon herşeyi herkesi bukadar ,boşver ne düşünürse düşünler diyo bana yaa....

Sonracıma,akşamda ben,Nehir ve kuzenimiz Betty(betül),Titanic'i seyrettik,abrcubur yedik,yine kilo alacam yahu...Sonrada derin konularda muhabbetler yaptık:))

Ya işte böle,bende haber varmış baya dimi:))))

nevinim aferinn kız sana ne güzell böle umut dolu görmek senii a.s.
Rabbim bu güzel yüreğin hürmetine yüzünü güldürsün inş..
akapunktur bana da mantıklı geldi.. hiç değilse psikolojik olarak olumlu etkiler fikrimcee
hadi hayırlısı bakalımm a.s

nevinim geldiğğin ve gzüel haber veridğin için tebrik edeirm seni.
mutlu etitn bizi.
azimli görüdm seni.hadi bakalım canım hadi.
hayırlsı
radyolğum bende önceden normal kg lı idim ama yavruma feda olsu kg lar beeeeee
sende öyle düşünceksn gör de bak

bende senin gibi düşünüyorum canım.
aferin nevineŞeniz

Teşekkür ederim kızlar,sağolun varolun...Allah razı olsun...

Ben tam yeni mesaj yzacaktımki bu antika bilgisayar yine kapandı kendi kendine yaaaa..Neysem anca açıldıda geldim gene...

Öhöömmm şöle başlıyım sağdan:))))

Radyolojim,17mm çok güzel bacım,baya büyümüş bizim müstakbel yeğen:)))Cumartesiyede 20-21 mm oldumuydu hoppp çatlatma iğnesi inşallah...Ayyy heyecan yaptım kızzz...

Alhancım çokgeçmiş olsun canım benim,bi doktorunu arayıp sorsaydın yavrum be,içimiz rahat etseydi gülüm.Bidahada dışardan bişey yeme bakimmmm,tamammı?

Swet ve şişko mu..Pehhh oda ne yaaa...Aynı cümle içinde kullanılmamalı bence:))Fıstık gibi hatunsun kızzz maşallah..Hiç bilem şişko değilsin,sen öle görüyosun kendini bence...Karnında çok güzel maşallah sübhanallah,,Yastık koymuşun gibi duruyoooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2Bende inşallah hayırlısıyla hamiş olunca,ay ay koyacam resimlerimi..Birisi koymuş öle çok güzeldi ay ay gelişimini izlemek.Banane banane bende koycam işte:)))

Myhope çum ,canım...Senin her mesajında ismimi görüyorum yaaa,hani öpüyosun hep biziiiii,bayılıyorum kızzz,çok hoşuma gidiyor...Bende seni öptüm kocaman bacım...

Denefim canım,sen nasılsın,görüşemiyok hiç yaaa...Doktor kaynanan için 10 seans dediyse biraz daha beklemek lazım bence canım.Daha 4 olmuş,bi gelişme gösterir inşallah....

Çileğim,geçmiş olsun tatlım..Ahh bu doktorlar ahhhh...Nası canın yanıyordur şimdi...

Bu Nehire bende anlatmaya çalışıyorum bu diş beyazlatma işini ama anlamamakta ısrar ediyor.Öle kar beyazı bembeyaz diş olmaz olmaz zaten..Diş minesinin orjinal rengi kırık beyazdır...Tabi çay sigara kahve değiştiriyor mutlaka ama sağlıklı olsunlar,kendi dşlerimiz olsunlarda rengini idare ederiz yaaa..Bende sensodyn kullanıyorum 2 haftadır bakalım nolcek:)))
Bu arada örgülerin şahaneydi Çileğim,bayıldım.Allah iyi günlerde kullanmak,giydirmek nasip etsin..

GGözencim,çok az kalmış canım,az daha sabır,vuslat yakın inşallah...

Pinkim selamlar canım,öptümmmmm...

Nazcım nerde yaaaa...Göremedim hiç yazısını..Nerdesin kızzzz,gel bura çabuk...

Lotusum,iğne işini çözmüşsün,sevindim tatlım...Göğüs ucu ve karın için krem bencede mutlaka kullanılmalı,ihmal etmeyin kızlar...Hiç bişe bulamazsanız,bebe yağı falan sürün karnınıza...Özellikle göğüs ucu çok önemli,çatlarsa falan çok zorlanırsınız bebişlerinizi emzirirken...Kendinize çok iyi bakınki,bebişler geldiğinde onlarada iyi bakasınız...

Kızlar bana şimdi müsade,biraz şahsi temizlik işlerim var...Onları halledem,hazor keyfim gelmişken kalkayım.Çok tembelim,çok üşengeçim nolcak benim bu halim yaa..swetimle yarış ediyoz zaten mıyışıklıkta:roflol::roflol:

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
swetemmm çok güzel çıkmışsın canımmm
denefimmmm bizde seni çokkk seviyoruzzzzza.s.
radyolojim Allah hayırlara çıkartsın inşallah rüyanı canımm:1hug:
nehirim inşallah emar sonuçların güzel çııkarr
nevinim inşallah herşey yoluna girer de biran önce tedaviye başlarsınız canımmm hayırlısı olsun tez elden bebiş olsun inşallahhhhh:Saruboceq:
pinkim çilekim alhanım lotusum hepinizi öpüyoruzzz hayırlı cumalar kızlarrrrrrra.s.

Selam hatunlaarrrr...Güzel güzel hatunlaaarrr.
Ay of dişçiyede gittik annemle. Efendim dolgu varmış ağrıyan yerde, çürük gözüküyo gibiymiş. Diş filmi istedi. Ay içim dışım film, mr, ultrason oldu yahu.
Yarın mr sonucunu göstermeye giderken çektir dedi annem orada. Bakalım nasip kısmet :))

Denef ablam daha başında tedavinin inşallah sağlığına kavuşur tekrar. En azından kendi işini görebilse çok iyi olur gerçekten inşallah. Peki aklı ne durumda? Yani pek olayları hatırlamıyor demiştin. Şimdi nasıl? Seninle konuşmaları, yada insanlarla konuşmaları? Oyy oyy hastalık zor ama yaşlı hastalığı zorunda ötesinde dimi ablam. Allah kolaylık versin.

Bencede swet çooook tatlısın. Maşallah sübhanallah.

Abliiişşşş biz anamla bişiy yaptık...Tahmin et ondan sonra topiğimize açıklayacağımsırnaşık şey

Funda 41 cim hangi resimleri nasıl koyuyoruz, avatar mı alttaki takvimler mi?

He bu arada diş beyazlatma konusuna gelince. Kimsayalmış falan filanmışmışmış. Gerek yok dedi.
Offf yaaa.. Zaten korkunç pahalıymış. Dolar üzerindenmiş fiyatı. Dolar yükselmeden önce 600 lira falandı dedi. Çüşşş dedim içimden. Hem zaten hiç gerek yok dedi. Diş fırçalamaya devam dedi.
Yaaa ben bu dişlerle gezmek istemiyorummmm..
Neyse annem karbonat kullan dedi, öyle işte

senden de Allah razı olsun cnmcımm :1hug:
sağolasınn şuan için bi ağrım yok ama pazt. görecem günümü kaydirigubbakcemile3 randevum var da diş kesimi için benneyaptımki

nehircim diş temizletmeyle, beyazlatma zannımca aynı şeylerr sengözlerimebaksanab
artık bu düşünceden vazgeçmişsindir umarımm kaydirigubbakcemile
nevincimm memnun kalacaksın sensodyne den inş. :lepi:
örgüleri beğenmene sevindimm sağol cnm daha ne ciciler eklicem oraya inş. :1rolleyes: :ecrin_bebek:
şahsi temizlik hakkındaki yorumlarını da bilhare alalım lütfen
benim epilatörüm bozulmak üzere yenisinin yolu gözüktüü :bbo:
fikirleriniz varsa süper olur :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…