- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #6.781
nasıl yani siz daha ocak ayın maaşınımı alceksiniz...:1shok:yazık ya ..ay bu krizi icat edene dermişimmmmkötükedihüso
nevinim aferinn kız sana ne güzell böle umut dolu görmek senii a.s.
Rabbim bu güzel yüreğin hürmetine yüzünü güldürsün inş..
akapunktur bana da mantıklı geldi.. hiç değilse psikolojik olarak olumlu etkiler fikrimcee
hadi hayırlısı bakalımm a.s
bu resimleri nasıl yapıyosunuz bi türlü resim koyamadımda
senden de Allah razı olsun cnmcımm :1hug:Teşekkür ederim kızlar,sağolun varolun...Allah razı olsun...
Çileğim,geçmiş olsun tatlım..Ahh bu doktorlar ahhhh...Nası canın yanıyordur şimdi...
Bu Nehire bende anlatmaya çalışıyorum bu diş beyazlatma işini ama anlamamakta ısrar ediyor.Öle kar beyazı bembeyaz diş olmaz olmaz zaten..Diş minesinin orjinal rengi kırık beyazdır...Tabi çay sigara kahve değiştiriyor mutlaka ama sağlıklı olsunlar,kendi dşlerimiz olsunlarda rengini idare ederiz yaaa..Bende sensodyn kullanıyorum 2 haftadır bakalım nolcek:)))
Bu arada örgülerin şahaneydi Çileğim,bayıldım.Allah iyi günlerde kullanmak,giydirmek nasip etsin..
Kızlar bana şimdi müsade,biraz şahsi temizlik işlerim var...Onları halledem,hazor keyfim gelmişken kalkayım.Çok tembelim,çok üşengeçim nolcak benim bu halim yaa..swetimle yarış ediyoz zaten mıyışıklıkta:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?