Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nehircim hoşgeldin öyle deme film istemesi çok daha iyi
yanlış teşhisle işlem yapmasın
hem aferin dr. una beyazlatmayla ilgili çok doğru sölemiş kaydirigubbakcemile5

merabalar canlarım nasılsınız iyisinzidir inşallah mrb çilekim nehirim beni sorarsaınız daha iiym çok şükür ama geçici sanki bu dönemim elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum ama stresten hala adet göremdim stres beni çok etkiliyo 2.5 ay geçti nerdeyse son adetimin üzerinden ne zman böyle ağır bi üznütü yaşasam adetim geçkiyo ama artık içime atmıcam dediğim gibi geçti o günler öptü sizleri hoçakalın

Kızlar ya az Önce lavaboya gıttım.sÖylemsı ayop.kzı yenı temzılerse gıreeım ben yoksa gırmem.
ıŞte o da temızlmıŞ.
Veeeeee geldım kı paÇalar yere deĞımıŞ benım ve ÇamaŞır suyu olmuŞ hamılelık pantolonum
Şımdı paÇalraı kesıtreceĞım.dur bakalım nasıl oalcak .sıyah kumaŞ pantolondu.uÇları Çamur olmuŞ gıbı duruyor.
Off
neyse yaz gelıyor pek gıyemem bunu deĞıl mı,
kot almayı dÜŞÜnÜyorum bakalım kısemtse.o herŞeyle gıdıyor.ÜzÜlmeyeyım deĞıl mı

Ayy çileğim çok taktım kız kafaya :roflol:

Zuhalim yaa..2,5 ayy ne demek.. Ne kadar çok sıkıntı yapar insana. Hamişlik yok herhalde? Yani 2,5 olmayınca bne biliyim ben aklıma o geliyor hemen.
Sıkmamaya çalış canını. En azından dediğin gibi artık içine atma yaa.
Eşinle durumlarınız nasıl? Yani özel olarak sormuyorum. Genel olarak evde durumlar nasıl diyelim, kayınvalidenler falan?
Okul nasıl gidiyor bu arada?

Üzülme canım yaa boşverrr.. Senden kıymetli mi.
Ödümü kopardın alacağın olsun. Tuvalete gittim deyince ay dedim Allah korusun kan falan mı geldi diye.. Ayyy çok korktum yaa.. Neyseki çamaşır suyuymuş. Ay lafını bile etmeye değmez. Paçayı kestir kapri olarak giy. Naparsan yap ama kafana takma. Bak ne kadar korktum:1shok:

swettt aklımı aldın kız .tuvalette bısey oldu sandım.aman sana bısey olmasın delüüüü senı üzülme tabi.
zuhalım hosgeldın canım ınsallah sıkıntılaın azda olsa hafıflemıstır senı aramızda görmek güzel....
nehırım sen nasılsın canım?sonuclarını aldınmı?ınsallah bısey yoktur.
nevınıııım hadı be canım kım tutar senı bu gazla devam et olurmu?bebıs gelene kadar yılmak yooooook.
denefım sagol canım ıyıyım çok şükür kızımda ıyıde bugun üğzüyo benı hareket etmıyoooo.bakkala gıtmeye üşenıyorum çikolata alacam amaaaaa.

mrb hamdolsun iyiyim zuhalim hoşgeldin ablamm a.s.
hala sorunlarınız sürüyor demekkk.. :1no2:
nedir senii böylesine karamsar edenn paylaşır mısın bizlerlee :teselli:

swetim herkess aynı şeyi getirmiş aklına bende dedimm eyvah nolduu kafamçokkarıştı
neyseekii yok bişi nehirin dediği gibi kapri yaparsın :)

Ayy çileğim çok taktım kız kafaya :roflol:

bende de bi ara takıntı olmuştu ama geçti.. kaydirigubbakcemile2 senin de geçer yakında temiz tutalım yeter ama dimi :1hug:
ayy onla uraşamamki bunca sıkıntının arasındaa fisfisfis
hem Allah vergisi bu renk.. şükredelim halimize ki dişlerimiz var cnmcım hihoyyyt

Ayy haklısın. Geçsin benim takıntımda inşallah:çok üzgünüm:
Elhamdülillah var dişlerimiz çok doğrua.s

Yok alhanım yarin 4 te alacağım daha. Demek canın çotota istiyor haacokacimcoook Ben alırdım kız sana :smiley-cool:

inş.. nehircim a.s.
zaten yakında çözüm bulamayınca mecbur geçcek kaydirigubbakcemile3

alhancım çikolatayı bebişi kıpırdasın diye istiyoo

alhancım; çok geçmiş olsun canım ya...allah bir daha göstermesin...

radyolojim;allah istedikten sonra 1 yumurtadan bile hamiş olabilirsin...senin kızın olacak hissine kapıldım...yavaş ilerlemesi ondandır...kızlar ağır olur derler...allah hayırlısını versin...moralini yüksek tut...inşallah yarın yumoşun büyümüş olacak canım

myhope...canımcım ben iyiyim...sen nasılsın?

hamişlerim yediklerinize,içtiklerinize dikkat edin...mümkün olduğunca dışarıdan yemeyin...

Heeee şimdi anladım. Aaa alhancım azcık rahat bırak kızımızı. Belki uyuyordur, belki dinleniyordur. Her dakka kıpır kıpır mı olacak. Sıkma canını bu kadar. Eşinde gelir zaten, gelirken alır çototanı. Üzme kendini dinlensin azcık yeğenimiz.

dınlensın bakalım saglıklı dogsunda sorarım ben onaaaa :)
gulyüzüm sagol canım atlattık cok şükür.sen nasılsın bu aradaa?

geçmişi okuya okuya ancak gelebildim....hızınıza yetişmek ne mümkün...
alhanım kıpırdar canım sen korkma.öle arada olur.eger bu akşam kıpırdamazsa çukulatadan sonra lütfen yarın doktoruna git bacım...
swethome guzum aklımı başımdan aldın.senin canın sag olsun canım...al bi hamilelik için kot.en güzeli.her şeyede olur.....
myhopem canım iyi olduguna sevindim..
zühalim canım ya takma kafana.aman salla gitsin...sen güzel yüregini ne üzüyosun.şimdiye kadar üzdükte ne oldu elimize ne geçti....
nehirim kayınvalidemin iyi olmasını çok istiyorum en azından özel işlerini kendi yaparsa çok mutlu olacagız.birazdan ziyaretine gidecem bakalım nasıl...
nevinim kararına çok sevindim bacım.yaş geç olmadan evladın olsun.kaybettigim zamanlarıma öle acıyorum ki....senağlama.evlendim 7 sene hiç gidemedim doktora.malaesef hayat şartları engelledi.şimdi olsaydı çocugum boyum kadar olacaktı.evde, koca beklemekte nereye kadar demi gülüm...evde bi ses bi neşe olsun istiyo insan...
çilegim iyi akşamlar canım.
lotusum sen nerdesin bacım misafirlerin gittimi...
radyolojim ya ne bilem bu ay sanki senden güzel haberler alacagız diye umut ediyom...:Saruboceq:
yazmadıklarım varsa kusura bakmasın .e artıkın yaşlanıyo abanız.şakkıdısevgilerimle canlarım.iyi akşamlar

kızlar cok şükür bebişim hareketlendı.sıpa illa bır korkutacak annesini.o bir dogsunda tekmeledıgı ayaklarını yicem onun ceza olarak :) bu arada denefım zaten normalde yarın kontrolüm var seker yüklemesi olacak bakalım ınsallah ters bısey omaz.1 aydır göremedım kızımı çoook özledım yaw.bakalım annesının kuzusu büyümüşmüüü?ben dr dan gelınce yaazarım oldumu teyzeleri merak etmeyın ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…