Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyigeceler kızlar kaçgündür net yokdu
alhancım bi sen varsın sanırım canım
korkuttumu kızın seni korkma annesi
bırakmaz artık seni

denefim nehirim radyolojim ve beni merak eden diğer bacılarım.
doktora gitmem gereken konu mantar şikayetim vardı
ama doktora gitmedim ya ben doktor düşmanıyım allah düşürmesin
bugün annemi götürdüm memografiye randevumuz 9.30 du 11 de çıktık
annemin canını çok da yaktılar kaldıki ben jinekoloğa gidecem offf çok zor
hala çekiyor sayılırım ama şeytanın bacanı kıramadım henüz herkese iyi geceler
öpüyorummm.

ınanmıyorum kızlar ya koca bır msj yazdım sıtede sorun mu oldu nedır gonderılemeden sılındı............:tomato:durun az tekrar yazmaya calısayım.....

alhanım çok sevindim canım...öle arada yapar yaramazlar...güzel haberlerini bekliyoz bacım
nazım canım korkma git doktora.bak sonra hastalıgın müzminleşir.ilerde başına daha çok işler açar canım.benden sana abla nasihati...

slm kızlar........msjı tekrar yazmaya calısıcam...
bugun asımı olabıldım nıhayet bacılar....aksamda annemdeydım......ıyıyım hamdolsun.......:Saruboceq:
denefım ALLAH yardımcınız olsun....bı dur bakalım 4 seans olmus daha ınsallah ıyı olur kayınvalıden.....bırazcık yuruyebılse,en azından wc ye gdebılse super olur be canım...hafızası ne durumda pekı canım:Saruboceq:
naz sakın drlardan korkma canım hastalıgın ustune gıt,hıcbır hastalık ıhmalle gecmıyor cunku.......a.s.
nevınım ınsallah baslarsın bu ay sonu canım.....hadı hayırlısı:Saruboceq:ama bız topıc halkı gelıp senın su eltılerı bı dovelım canım be........klava:klava::tomato:gecenlerdede bırı hamıslıgını gızlemıstı dımı?????ınsallah senınde guzel gunlerın yakında canım,esın haklı hıccccc takma gun dogmadan neler dogar....bızım o ınsanlardan farkımız ıyınıyetımız olsun dımı kaydirigubbakcemile5
nehır naptınız bakım annenle nevıne?????CADIARZU
myhopem,svetım,alhanım,gulyuzum,radyolojım ve tum topıc halkı herkesı opuyorum....Şeniz

daha dur bacım 7 aylık ol daha çok gideceksin tuvalete...kayınvalidem iyi.hafızasıda çok iyi.bazen unutuyo ama okadar olacak.canım bana müsade yatmaya gidiyom.sabah malum iş var.çok öpt seni..kusura bakma olurmu...

daha dur bacım 7 aylık ol daha çok gideceksin tuvalete...kayınvalidem iyi.hafızasıda çok iyi.bazen unutuyo ama okadar olacak.canım bana müsade yatmaya gidiyom.sabah malum iş var.çok öpt seni..kusura bakma olurmu...

ıyı geceler canım bende cok opuyorum senı.......Şeniz

selam canım arkadaşlarım
annemden geldim yeni
gök gürüldüyo.korkuyoruuum (
yarın kontrol var.herşeyin çok iyi olacağını biliyorum allahın izniyle.
bu ay olmaz sa sonraki ay
sonraki ay olmazsa bi sonraki ay.
kuru dallara can veren rabbim isterse ne olmaz ki.biz yeter ki hakedelim istemesini bilelim değil mi.
denefim lotusum sizi görüyorum iyimisiniz canımlarım
alhanım yaa.kızcağızı bi kendi haline bırakmıyosun.yoruluyodur sürekli kıpraşmaktan.dinleniyodur arada.uyuyodur belki de.bebekler uyuya uyuya büyür.merak etme sen.yeri rahat gelmiştir canım
zuhalim inşallah daha daha iyi olursun güzelim.bizim topik bebişler geleli çok neşeli oldu.sen de takıl bize sık sık.insan karşılıklı sohbet ediyomuş gibi rahatlıyo vallla
nazım hoşgeldin gezmeci.pinkle nazı topiğin gezmeci hatunları ilan ediyorum
denefim kayınvaliden ve bütün hastalar daha iyi olsun inş.derdini veren dermanını da versin inş.
nevincim.hadi artık git de biz de rahatlayalım be güzelim.hem beni yalnız bırakma.bak hamişler bebiş muhabbeti yapıyo bizde yumoş muhabbeti yapalım :))) hehe
nehirim dolgu nedir ki.hiç korkma iki dakkalık bişey.anlamazsın bile canım.
myhopecim bende seni çoookk öpüyorum.annende bol bol dinleniyosundur.ah bu annelerimiz.allah başımızdan eksik etmesin.
ltusum sen mi demiştin kız hissediyorum diye.hislerini biraz değiştirebilme şansımız var mı.erkek hissetmeni sağlamak meselaa :)))))))))
şaka şaka.rabbim sağlıklı bir evlat göndersin de ne gönderrse razıyız

aaaa ben geçmişi okuyup yazana kadar denefim kaçmış ayol ((
sana da iyi geceler canım.allah rahatlık versin
benimde yatmam lazım.uyuyabilirsem tabi yarını düşünmeden.ama hiç uykum da yok

ay gülyüzüm demiş sen dememişsin

evet bıtanem gulyuzum hıssetmıs.........kaydirigubbakcemile5kız sen kına ruyası deyınce ben ne hatırladım aylar once annemde yattım ya kanamam fılan varken.....orda bır ruya gormustum....kayınvalıdem ellerıme desenlı kına yakıyordu.....bıde avucuma bı altın bıde gumus para koydu.....sımdı sen deyınce hatırladım ama not etmiş olmama ragmen bu ruyamı unutmusum.....sımdıde drlar cok kesın degıl ama bır oglan.bır kız dıyor ya bu ruyam buna mı cıktı acep??????delikafaduldenınsallah senınkıde hayırlı ve saglıklı evlatlara delalettır....elıne yada ayagına yakılması onemlı degıl bence....kına sevınctır....ben ruyalara kıymet verırım bacım......kaydirigubbakcemile5

hadı yat uyu canım ınsallah yarın hayırlı haberlerle gelırsın......ıyı geceler......:Saruboceq:yerimsenibenŞeniz

bu gece de kepenkler iniyor,topıc kapanıyor dostlar.........opuyorum hepınızı............Şeniz

kepenkleri lotusum kapattı bende açıyorummmmm:lepi:
günaydın canlarım ..yeni bir gün, yeni umutlarla dolsun gönlümüz....hayatımızda herşey güzel olsun.önce saglık olsun...sonra bebişlerimiz artık bizi bulsun...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…