Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Amiiin denef ablam. Hayırlı sabahlar inşallah.
Oyy akşam 9 buçukta yattım sabaha kadar
ALhanım çok sevindim bebişinin ses vermesine. Eminim ehh yani anne bi rahat vermiyorsun insana, dinlenmekte mi yasak diyordur:roflol: Bu biraz 14- 15 yaş ergen konuşmasına benzedi ama idare et:roflol:

Lotusum daha iyi gördüm seni. Bu aralar çok yorgudunya. Daha bir neşeli geldin gözüme hadi inşallah.
Bende rüyalara az buçuk itibar ederim. Ama hamile olursa ablam daha çok edeceğim. Öyle çok rüya gördümki hepsi harikaydı. Hayırlara vesile olsun inşallah. BU gecede güzel şeyler görmedim üzüldüm mesela ama oda hayır olsun inşallah.

Radyolojim bakalım ne olacak. Heh şöyle bu ay olmazsa öbür ay. Tabiki inşallah bu ay olur hayırlısıyla ama kendini azcık kötüyede hazırla dimi ama. Daha doğrusu olmazsa dünyan yıkılmasın işte. Anladın sen onu. Ama inşallah hayırlısıyla olur. Belkide sen o yüzden hamile kalamadın şimdiye kadar. Baksana ilaçla bile ne kadar ağır ilerliyor. ınşallah ilk seferde vurursun 12'den.

Zuhal bi geldi hemen çıkmış. Allah kolaylık versin canım sana.

Pınkim hala kuran okumasına gidiyormusunuz abinin kayınvalidesi için. Allah rahmet eylesin.

NAzcım sanada geçmiş olsun.. Amaann bütün topik üstüme yürüdü doktora gitmiyorum diye. Seninki benimkilerden daha önemli hem. Mantar bu.. Sonra daha içerilere zarar vermesin hadi doğru doktoraa..

Denef ablam sevindim hafızasının yerinde olduğuna. ınşallah çok daha iyi olur sağlığı.

Çileğim günaydın.

Amaann ablama tahmin et diyordum annem çoktan söylemiş meğerkaydirigubbakcemile3
Efendim biz dün annemle dişçiden sonra akupunkturiste gittik
Yardımcı üreme tekniği olarak kullanılıyormuş. Mersinde bu doktorun arkadaşı, tüp bebek tedavisiyle birlikte hastanede uyguluyorlarmış akupunkturu. Daha önce bir kadın gelmiş aşılamalar tüp bebek dış gebelik geçirmiş. Sonra bu yöntemi denemişler hamile kalmış şimdi oğlu 1 yaşındaymış.
Beyindeki stres merkezine şey yapıyorlarmış (tam ne olduğunu bilmiyorum) kadın bunu hiç düşünmüyor yani. Böylece stres olmayınca kan dolaşımından rahimin endometrium duvarı kalınlaşıyormuş. Buda bebişin tutunmasını arttırıyormuş (bunu ben araştırdım)
Kadın dediki özellikle tüp bebek tedavisinde embriyoların tutunma şansını artırıyormuş.

Mani manisine gelelim.kaydirigubbakcemile2
10 seans yapılıyormuş. Haftada 2 kere olmak üzere. Birde son kez transferden birkaç gün önce yapılıyormuş.
Seans bedeli 50 TL. Yani toplamda 550 TL oluyor.

Ayy off ne çok yazdım. Ama sizinde bilginiz olsun dedim. Tüp bebek ve akupunktur yazın googleye çıkacaktır zaten bir sürü şey.

selam canlarım ben geldim.
kontrolümü oldum.perşembe günü yumoş 15 mm miş.doktor bana 17 demişti.yanlış söylemiş.şimdi 16 olmuş.iki günde bir mm büyüyor benimki :))
yani yumoş bu kadar nazlıysa hamiş olunca bebiş nasıl olur çok merak ediyorum.
bi daha ki kontrolümüz pazartesi.18-19 dan sonra çatlama olabiliyor dedi dr hanım.
bakalım işte .hayırlısı artık.

Yanlış mı söylemiş aaa..Neyse hayırlısı olsun radyolojim.
Ayy şimdi pazartesiyi bekliyeceğiz.
Aman bu kadar bekliyoruz şu 1-2 gün zor geliyor değil mi :))

slm kızlar..............pcde sorun var ayar yapıyoruz net acılmıyodu.......bı slm verıp kacıcam herkese ıyı gunler aksam gorusuruz nasıpse..........:))))))))

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
denefimmmm amin canımm:1hug:
radyolojimm inşallah sonu hayırlısıyla bebiş olur canımmm:Saruboceq:
nehirimm bugün alıyorsun dimi emarıııı inşallah sorun yoktur canımmmmm
nazım 7 yılda kaç sefer gittiğimi hatırlamıyorum bile en basiti geçen yaz iğneleri olurken her ay en az 5 6 kere gittim doktora hepside alttan muayeneydi malum yumurta takibiiii bebiş için katlanılıyor işte canımm sende git ki biran önce sorununu halledip bebiş aşamasına geçesin dimiiiii:1hug:
alhanım bazen bana da oluyor öyle bakıyorum bayağı bir hissetmemişim bir sıkıntıdır alıyor beni ama sonrasında ben burdayım diyor oğluşum Allaha şükür inşallah da hep yanımda olacak seninki de hepimizinki inşallahhhhhhh
lotusummm nasılsın yeğenlerim nasıllllllll:1hug:
zuhalim bir doktora git canımm ya 2.5 ay bayağı uzun bir süreeee inşallah herşey yoluna girer canımmmma.s.
gülyüzlüm biz iyiyiz canımmmm sen nasılsınnnnn:1hug:
çileğim pinkim nevinim berinim swetem mumucum-haberi olan varmı yaa hiç gelmiyor artık iyidir inşallahhhh-unuttuğum varsa affolaa hepinizi öpüyoruz kızlarrrrrŞenizŞeniz

değil mi myhopem.insan bebiş için nelere katlanıyo.
mesela nehir beni de örnek alabilirsin.
ben senede bir kere bilem doktor gitmem.işte kistim patlayınca gitmiştim en son.ama şimdi bak.haftada üç kere muayene .hemde myhopenin dediği gibi hepside alttan.pazartesi perşembe ve cumartesi oldum.şimdi pazartesi tekrar olucam.geçen haftada böyleydi :))
allah kimseyi hastanelere doktorlara düşürmesin.yokluğunu da vermesin.mecbur olunca insan nelere katlanıyo.inşallah bu konuda bizim yaşadığımız sıkıntıları sen yaşamazsın canım

neyse ben evimin yolunu tutayım yavaştan
1 de çıkmam lazımdı oyalanıyorum yarım saatir.eşimde yok evde zaten.gitsem naapıcam ki.temizliğimi de yapmıştım perşembe günü.neyse yemek felan uğraşırım artık bişeylerle.
hadi kızlar toplaşın da bize gidek :)))

Ayyy radyolojim gidelim kızzzzzz....Hava çok güzel burda,günlük güneşlik,gel dışarı gel dışarı diye çağırıyo sanki....

Çileğim,şahsi temizlik tecrübelerimi sormuştun,açıklıyım yavrum...ben vaki zamanında hep epilatör kullandım bacaklarıma ve benim bacaklarımı mahfetti be kuzum.Özellikle iç tarafı benek benek,sonra sir ağdaya geçtim,azaldı ve zayıfladı ama o benekler geçmiyor,yani benek dediğim leke değil,yara gibi,pütür pütür,kırmızı...şimdilerde jilet kullanıyorum,belki düzelir diye,sankim biraz azalma var ama bilmiyorum napçam.Olmadı doktora gidecem artıkın çk sinir oluyorum çünkü,alıyosun mis gibi tüy yok ama böle pürüzsüz bi bacağım olmuyor yani..Kalan herbir yerimede sir ağda yapıyorum...
Benim tecrübelerim bunlar:))))

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız.myhopem öpüyorum seni ve bütün arkadaşları..görüşmek üzere inş..

tamam kızlar hepinizin yazdıklarını okudum haklı olduğunuzu biliyorum ama elimde değil
ben eczaneden bi ilaç aldım tek tablet içtim hemen geçti ama birdaha tekrar ederse
hemen doktora söz veriyorum size başıma daha büyük işler açılabilir denefimin dediği gibi
yahu grip değilki geçeyim doktorun karşısına offffffff.
radyolojim valla haklısın gezmekden evde oturamıyorum gene gezmedeydim yeni geldim
yemek yokdu evde nohutla pilav yapıyorum hadi bütün topik bugün bende yemeğe davetlisiniz.

myhope ben iyiyim sen nasılsın bir kaç gundur yoktum yeni geldim seni ve diğer arkadaşlarımı ozledim sizler nasılsınız bakım

selam denefcim...nasılsın bacım...yine kayınvalidenlemi uğraşıyorsun....vallahi bu kaynana senin hakkını ödeyemez....

ay arkadaşlarım..çok güzel bi haber aldım ya.burda kk da tanıştıgım arkadaşım.2.bebegini istiyodu senelerdir.şimdi hamile ..ve benle yaşıt.demekki napcez umudumuzu kesmicez...sositososito

myhope,alhancım;durumum çok daha iyi canlarım... sizde kendinize dikkat edin....alhancım şeker yüklemesinden bahsetmişsin o neyin nesi öyle...

radyolojim....canımcım sen bana bakma...yazılarını okuyunca biran kızın olacakmış gibi hissettim...ama Allah senin gönlüne göre versin canım

selam denefcim...nasılsın bacım...yine kayınvalidenlemi uğraşıyorsun....vallahi bu kaynana senin hakkını ödeyemez....

canım nasılsın.ben iyiyim bacım .iş güç aynı bende.kayınvalidem iyi olsunda..başka bişey istemiyom artık.çünki onun rahatsızlıgı ister istemez hayatımızı etkiliyo canım...eskiden nefret ederdim şimdi nefret kalmadı....sadece eşimin annesi oldugu için gerekeni elimden geldigince yapmaya çalışıyom.daha dogrusu insanlık görevim diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…