Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bizim gittiğimiz evde sobanın olduğu oda büyükdü ama yalıtım falanda yokdu evde
ayyyy kayınvaldeme diyorumki anne ben gitmem daha o eve nasıl gülüyor bana
eltim taşınmadan önce de sık gitmezdim doğalgazlıydı evi neseki şimdi sobalı eve geçti
ısınıyoruz.

radyoloğum bittim bend ebu bebişi görğnce.
insan burnunu kollarının araına sokup koklamak istiyor.yumuşak yumuşak.
tabi bu japon gözlü, benim kızım nasıl olur bilmem .ama babasıda bende maşallah kocamn gözlere sahibiz.
bakalım kime çekecek benim ki.
ama şimdi bu yanalları görğnce dayanamaıdm ne tatlı maşallah .allah bilir kimin kuzusu

naz ben çay kahve içmem zaten.radyoloğa yapacağın nane limondna ver bana bir fincan ellemeyin uyurum orada ben.arada gözümü açr size laf yetiştirirm .sorna gene rüyalar ohhhhhhhhhhhh

ay swetim nedemek bacım keşke gelsenizde başımın üstünde ağırlasam
asında istanbuldayız buluşabilirik ama hiç gündeme getirmedik daha önce dimi ama

evet sende istanbuldasın swet de radyoloji dee hihoyyyt
şimdi dikkat ettimm
bigün olabilir inş. ama dimi Şeniz

inşallah evet
belki birgün buluşuruz kimbilir.
çok ta zor bişey değil zaten
denefler bu işi rutin yapıyolar mesela düzceliler olarak
ama ben alhanın da denefin de nevin ve nehir kardeşlerin de olmasını o kadr çok isterdim ki

tabikide benede isterim hepsinin olmasını aslında istanbul düzceye ve kocaeline
hiç uzak değil ama işde imkansızlıklar zor ama allah büyük kısmetse olur.
radyoloji yolum düşerse ben seni hastanede basarım bigün bacım heran hazırlıklı ol

nazım gel tabi beklerim ama gelmeden önce de haber ver.izinli mizinli olurum.fırsatı kaçırmayım dimi :)
pinkim çok geçmiş olsun.dikkat et.ben sabah kötüydüm de şimdi iyiyim şükür.ama hapşırıp duruyorum
''bizi bu güzel havalar mahvetti'' dermişim :)
ya sabah güneşliydi.sonra kapadı.yamur yağacakmış gibi.şimdi tekrar gnlük güneşlik.anlamadım gitti.insanı aldatıyo.baharın geldiği çok belli oluyo

sağol canım benim valla ilaç almadan çıkamıycam dışarı pazara gitmem lazım çok işim var dışarıda bugün biraz sonra ilaç içip çıkayım görüşmek üzere öpüyorum hepinizi..

Ayyy kim demiş gelemeyiz diye. ıstanbul ayol burnumuzun dibi. Geliriz tebi. Karşısı bu taraf hiç fark etmez bize. Siz ayarlayın hanımlar..
Geçmişi okuyayım dedim, sonra bunları okuyunca heyecanlandım yahu..
Radyolojim sende hapşurma lütfen.. Bu durumda olanların hapşurması hiç istenmez dimi ama??
Naz esmiş gürlemişsin anacım. Ama haklısın kız haklısın. 2 pantolon birden gitmiş. Hemde şu nalet çamaşır suyu. Ama napalım mecburen unutmak zorundayız. Olan olmuş yapacak birşey maalesef yok.
Denef ablam günaydın. Arada bir uğra ya şu hastalardan fırsat bulup.
Swetim aynen aynen şimdi sobanın arkasında minderde sızmak vardı. Ne süper olurdu. Ozaman senle ben uyuyoruz kesin :)) ıkramlarda uyanırız:roflol: Gençler varken ben mi kalkayım hizmete:roflol::roflol::roflol:

Çileğim günaydın..Sen nerde oturuyorsun?? Swet le naz bu tarafta, radyom karşıda.

Ben sorana kadar radyolojim sormuş sen cevap bilem vermişsin.
Pinkim çoook geçmiş olsun.. Oooo salgın başladı galiba. Allah şifa versin hepinize..

hoşgeldin bacımm kaydirigubbakcemile5
""Radyolojim sende hapşurma lütfen.. "" hee kaydirigubbakcemile3 napsınn kızz :roflol:
bende size göre karşıdayım ama istedikten sonra yapabız bişeyler değil mii :teytey:

benim iş yerim şişli
evim şirinevler.
nehirim canıııım.hoşgeldiiinn.henüz bi durumum yok be güzelim.rahat rahat hapşurabilirim.değil mi :)
bencede ne var ki ordan buraya gelmekte.zaten istanbulun iki semtinin arasında vardır o kadar mesafe.mesela şişliden beylikdüzü gibi :))))
pinkim istirahat etmeden gemez.çok dikkat et.fazla gezme.işini bitirince git evine yat dinlen.acil şifalar diliyoruz.

Ayy ben geldım.
2 saattır ÇarŞıdayım.
Noter ,banka,noter banka vs.derken ÖldÜm resmen.
Bırde hep merdıven ınıp Çıkmak zorunda kaldık kızım rahatszı oldu bıraz.
Noterde 2. Kere merdıvenlerı tırmandıĞımı gÖre bır teyze .bana allah bır avazda kurtarsın yavrm senı dıye dua ettı.bayaĞı yÜksek bır sesle .ıŞhanının ıÇınde yankılandı.allah razı olsun.hoŞuma gıttı.
Bankada kı bayanalr maŞallah normalden bÜyÜk gÖbeĞın .ama baŞka hıÇ bır yerın ÇıkmamıŞ dedıler. Epeydır gÖrmÜĞyorlardı benı.gÜldÜm bende aıleden gelıyor deıdm.
Kızım Şımdı acıktı ve yoruldu onu dınlendırıp ,mama yememız lazım. Ama sıze de selam vereyım dedım.
Ay ne Çok konuŞtum.
ÖptÜm sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…