Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

lotusum geçmiş olsun canımmmm
nazım erkek işte ne denir ki takma kafana boşverrrrrrr:1hug:
radyolojim o ağrılar inşallah yumoşun çatlamasının belirtisidir canımm bebiş olacak inşallahhhhhhh:Saruboceq:bu arada geçmiş olsunn canımm
pinkim sanada geçmiş olsunnnn sıkı giyin dikkat et kendineeeee
denefimmmmm hep böyle mutlu ol inşallahhhhhhh:1hug:
bu arada bende de diş ağrısı başladııııı hafiften hafiften zonkluyor inşallah çoğalmazzzzz:1no2:
çileğimm nehirim swetem nevinim alhanım gülyüzlüm mumucum berinim esram zuhalim nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

Kızla rbuluşmamı var.
Ayrıntıalrı görüşürüz bir ara.
Görüşürüz nşallah
hastalra geçmiş olsun
şimdi mama yemeye gideceğim ama ne yiyeceğim bilmiyorum öptüm sizi

oy oy yine ne çok kaynatmışınız bacılar....kim dedi bakem buluşma...delikafaduldenya ben istanbula gelsem kaybolurum canlar.2 kere geldim...sonra gazete ilanıyla beni aramaya başlarsınız..kaydirigubbakcemile3

alhanım radyolojim sobe......şu an iş yerinde kimsecikler yok.biraz böle dinlenebilsem kimse gelmeden.ama nerde birazdan birileri damlar...
pinkim bacımya geçmiş olsun..ya pinkim çarsıdane işin var...dinlen istirahat et bacım.boş geç eşin yapsın çarşı pazarı...

oooo ne çok buluşma meraklısı varmış yaw.
maşallah :) yok be kızlar buluşma felan.
yani inşallah olur da şimdi değil.ama güzel bi organizasyon yapalım bencede
ya bende tekrar kötü olmaya başladım yaaa (
seviniyodum grip olmadan geçirdim kışı diye.amaaaan.nerden çıktı şimdi.
myhopem çok sağol canım.bende seni öpüyorum kocaman

ya bizim hiç hastamız yok denef
patronlar ağlıyo.emarı kapatmazlar inş.ama bu gidişatla pekte parlak gözükmüyo.bakalım hayırşlısı
sizin hastalardan biraz postalasan bize :)

ben geldim :1rolleyes:

Hoşgeldin lady im nerelerdeydin.

Çilek okudum işte geçmişi. Ne var niye bişeymi kaçırdım yaw-tatlicadiarzu-
Ooo radyolojim hemen yan çizmeye başladın. Anladık istemiyorsun iyi tamam gelmeyiz evine:dilcikar:

Denef ablam sen gel izmitte in beraber giderik ablacım. Düzceden burasıda yarım saat-45 dakka. Nolcek yani.. Siz bana açık adres verin ben anında ordayım. Çok şükür kaybolma, yer bulamama gibi bir durumum yokhihoyyyt

Radyolojim ben senle konuşmuyorum ama birşey sorayım:roflol: Sizin hastane ssk ile anlaşmalımı? Değilse bencede gelmez insanlar. Ben Romatem Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine gittim. Orası SSK ile anlaşmalı. O yüzden bana 20 tl daha ödeyerek dışardan bir merkezden mr verdi. Romatemle orasıda anlaşmalıymış.. Normalde hastanelerden sevkle ücretsiz oluyorya.

bizim de ne olcamız belli degil.benim patronda aglıyo..sgk para kazandırmıyo.bide 3 ay sonra veriyo parayı......belki haziran temmuz kapanırız yada başka büyük bi merkeze taşınırız diyo patron. .aman üzülmüyom ya.zaten hamile kalırsan,,, çalışmayı düşünmüyom.evde geçircem hamileligimi.şu borşlar bi bitsin.ne esya ne başka bişey istemiyom..kilimde oturayım bebegim kucagımda olsun.tek dilegim o...

nehircim buralardaydım
ama size uğramıyordum benneyaptımki
bebek filan konusuyonuz ya hani :çok üzgünüm:
naz_24 ile gecen msn de konustum bi uğrayayaım kimler hamiş kimler bekliyo diye

ben geldım canlarımm..masallah cenenız düşmüşşş.nasılsınız kızlarrr?aman grıp salgını var dıkkat edın yaw.radyolojım bana dogru sakın hapsırmaaaa emiii :) kızlar benı kudurtmayın burdaaa bensız toplanmayın çatlarım burdaa haaa!
kızlar sobayı yaktım bende banada beklerım...ama bende self servis var ona göre :)

nehirrrrrrrrrr sengözlerimebaksanab kız sen dünn hamurişleri yaptım demedin miii
bendee neler yaptınn diye sormuştumm :dilcikar:

aynen benim düşündüğümü düşünüyorsunnn bacımm :asigim: bakalımm zaman ne gösterecek herşeyin hayrlısı :1rolleyes:

tamam nehirim öle bişey olursa irtibata geçerim senle.ya inanın ne kadar güzel olurdu ya.hepimiz buluşabilseydik.saatlerce kaynatabilseydik..
alhanım bacım ben hizmet ederim .sen keyfine bak yegenimi seni yormayız bacım

haklısın denefım herseyın hayırlısı ınsallah borcların bıter bebısınde kucagında olur bacım.burdakı tüm arkadaslarımıza duamız bu. :Saruboceq: :Saruboceq:

E sen niye getirmiyorsun bize bebiş bakem
Tamam ozaman yok mu arttıran? Bizim evde kaloriferli tabandan ısıtmalı. Daha sıcak isteyen olursa klima da var. Hemde neler neler yaparım size elceğizlerimle. Serviste bendennaniknanik
Gideceğiniz yerin istasyonuna götürmekte almakta benden.Ohhhh buraya gelin en iyisi en ortası burası:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…