Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nehirrrrrrrrrr sengözlerimebaksanab kız sen dünn hamurişleri yaptım demedin miii
bendee neler yaptınn diye sormuştumm :dilcikar:

Yaa çileğim okudum ben onu
Ama hamişler varya ondan demedimdi. Swette şeker diyeti yapıyor, radyolojim rejimde. Zaten çok bişeyde yapmadım
Bi katlı poğaça yaptım, zeytinli. Annemin isteği üzerine bir kaçının içine ablamın yapmış olduğu acıkadan koydum
Susamlı halka yaptım. Ablam istedi diye minik minik halkalar.
Bide küçük kek kalıplarına cevili üzümlü kek yaptım, bir kısmınıda ablam portakallı seviyor diye portakallı yaptım. Oyyy herşeyi ablacığıma yapmışım ben:1hug:

Siz gelin ne isterseniz yaparım. Özel sipariş alınırcokacimcoook

Ayy sizi kötüleyip ne reklam yaptım hee:roflol:

bu kadar hizmet varsa sendeyim bacım bi pazar ...Şeniz:jeyyar:

hımm haklısın cnm o kısmını düşünemedimm benneyaptımki
bende bayılırımm portakallı kekeeee cokacimcoook biz gelincee ondan isterim ben :dilcikar:

kızlar susun yaw .azcıkta hamişlerı düşünün.nehır bıraz daha anlatırsan o dedıklerını yaptırp kargoyla ısterım haaa!zaten kac gundur portakallı kek canım cekıyo ama hamur işi dıye yapmak ıstemıyorum.malum kılo almamam lazımmm.

hımm haklısın cnm o kısmını düşünemedimm benneyaptımki
bende bayılırımm portakallı kekeeee cokacimcoook biz gelincee ondan isterim ben :dilcikar:

Ne dil çıkarıyosun kızımmm, yaparız dedikya ayıpsın. Özel sipariş alınırcokacimcoook:roflol:

Onuda yaparım gönderirim kıı nolcek. Ben öyle düşündümde işte reklam yapayım dedimdi:roflol:
Tamam haklısın yapma ama bir tane portakallı top kek alabilirsin ama dimi
Bir tanecikten birşey olmazki hem

Ne dil çıkarıyosun kızımmm, yaparız dedikya ayıpsın. Özel sipariş alınırcokacimcoook:roflol:

canım öle istediii iştee :dilcikar: :roflol:
sağolasınn nehirimm yapacağını biliyorum zatenn :1hug:
kız seni alan yaşadıı :jeyyar:

ahh sorma cılegım munasıp olsa nehırı hıc kacırmazdım ama yok maalesef.
kızz nehır cerkezlere gelın gelırmısın :)

ya kızlaarrrr.topiğimizin yerini değiştirmişler yaaa.ama orası daha güzeldiiiii.
ühühühüüüüü
neyse.biz yine bir arada oluruz.önemli olan o.
kız nehir aşkolsun.gelcem dedin de kabul etmedim ayol.başımın üstünde yeriniz var.bu hafta sonu sendeyiz deyin.hemen başlayım hazırlıklara .kapım her zaman açık size.yani ben hemen değil demek istedim.bi de rağbetin çok olduğunu görünce hoşuma gitti.
bizim hastanenin sgk yla anlaşması var canım muayenede.ama emarda yok.biz ssklıya 80 tl ye çekiyoruz emarı.özele de 150 tl.ama muayeneden biraz fazla fark alıyolar.heryer 10 veya 20 tl alırken biz 45 tl alıyoruz :)
o yüzden de emar hastası azaldı bayağı.hayırlısı artık naapalım
alhanım yettim bacım.yemeğimi yedim.balık vardı.biraz uzun sürüyo uemesi.bi ge iki dakka kaybolduk hiç durmamışsınız.gemişi okumak uzun sürdü.ondan geciktim.
sen iyimisin canım

afıyet olsun canım ıyıyım cok şükür prensesle oturduk teyzelerıne laf yetıstıruyoruz :) canım balık dedınde aklıma geldı sen folık asıt almaya basladınmı? baslamadıysan vakıt kaybetme canım emıı

ya başlamadım alhanım yaa
aslında hamiş olmasam da zararının olmadığını hatta içilmesi gerektiğini biliyorum ama ben yine de sonucu beklemek istiyorum nedense.
evde var aslında içebilirim.doktorum da şimdilik bişey söylemedi

ya kızlar ya 15 gün bekliycekmişim.
çüünkü bana yapılan çatlatma iğnesinde hcg olduğu için eğer şimdi test yaptırırsam pozitif çıkar yanıltıcı olurmuş.o yüzden 15 gün felan bekliycem.tabi adet olmazsam''kki pek ihtimal vermiyorum''o zaman test yaptırcam.
ne kadar uzun dimi.zaman gemek bilmez.

canım evde varsa sen basla 3 ay öncesınden baslanması gerekıyormus hatta.ılk aylardakı düşük riskini ve 3 testdekı sipina bifidanın ıyı sonuc vermöesını saglıyormus canım.ben cok az kullanabıldım aman sen ıhmal etme.gecer gecer merak etme sen calısmaları ıhmal etmeyın ama okiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…