- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #7.081
burdaydım :çok üzgünüm:
ne hayırsız kızım demi :tomato:
nehirrrrrrrrrr sengözlerimebaksanab kız sen dünn hamurişleri yaptım demedin miii
bendee neler yaptınn diye sormuştumm :dilcikar:
E sen niye getirmiyorsun bize bebiş bakem
Tamam ozaman yok mu arttıran? Bizim evde kaloriferli tabandan ısıtmalı. Daha sıcak isteyen olursa klima da var. Hemde neler neler yaparım size elceğizlerimle. Serviste bendennaniknanik
Gideceğiniz yerin istasyonuna götürmekte almakta benden.Ohhhh buraya gelin en iyisi en ortası burası:roflol:
bacım ya sadece bebek muhabbeti yok burda.herşeyi paylaşabiliyoz. sen gelme didaha .böle zorla getircem seni..kaydirigubbakcemile
bu kadar hizmet varsa sendeyim bacım bi pazar ...Şeniz:jeyyar:
Yaa çileğim okudum ben onu
Ama hamişler varya ondan demedimdi. Swette şeker diyeti yapıyor, radyolojim rejimde. Zaten çok bişeyde yapmadım
Bi katlı poğaça yaptım, zeytinli. Annemin isteği üzerine bir kaçının içine ablamın yapmış olduğu acıkadan koydum
Susamlı halka yaptım. Ablam istedi diye minik minik halkalar.
Bide küçük kek kalıplarına cevili üzümlü kek yaptım, bir kısmınıda ablam portakallı seviyor diye portakallı yaptım. Oyyy herşeyi ablacığıma yapmışım ben:1hug:
Siz gelin ne isterseniz yaparım. Özel sipariş alınırcokacimcoook
Ayy sizi kötüleyip ne reklam yaptım hee:roflol:
ŞenizŞeniz
tamam tamam
arkadaslar dua kardeşlerimiz olur musunuz :asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mitum-kalbimizle.html
hımm haklısın cnm o kısmını düşünemedimm benneyaptımki
bende bayılırımm portakallı kekeeee cokacimcoook biz gelincee ondan isterim ben :dilcikar:
kızlar susun yaw .azcıkta hamişlerı düşünün.nehır bıraz daha anlatırsan o dedıklerını yaptırp kargoyla ısterım haaa!zaten kac gundur portakallı kek canım cekıyo ama hamur işi dıye yapmak ıstemıyorum.malum kılo almamam lazımmm.
Ne dil çıkarıyosun kızımmm, yaparız dedikya ayıpsın. Özel sipariş alınırcokacimcoook:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?