Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ben kısmetse 3 ay öncesinden dr a gidip folik asite başlamayı düşünüyorumm alhancım

en ıyısı cılegım tedbır bızden takdır ALLAH tan dımı?ben hamılelıgımın ılk 1.3 ayına kadar kullanabıldım sonrasında bulantılarımdan dolayı alamadım.erkende baslamadım dr um sagolsun öyle bısey demedı bana.aman sız bılınclı olun canım

Maşalalhımız var bugün
ben katıalmadım yien siz döktrüdnüz .ben gelince de siz olamıyorusnuz
yav
yorgunluk şimdi çöktü üstüme.
Ay keşke naza gitsem deuyusam
yoksa nehir emi gitsem .hizmet izzet ikram d açok
oyy canım tembellik yapmak istiyor ya
pfffffff

merak etme cnm ben meraklı melahatıı 1 sene önceden başladım araştırmalaraa delikafadulden

herkese tembellikkk çöktü yaa :mymeka:
hep bu nazın sobası yüzündenn kaydirigubbakcemile3

swetım canım hosgeldın banada beklerım kız benımde sobam vaaar :) haa ıkrama gelınce ıkı agır vasıta göbeklerı tokustura tokustura yaparız bıseyler :)

arkadaşlarrrımm :1hug:
dikkat dikkatt (duyuru yapıyorum daa kaydirigubbakcemile3)

bu linkteki dua topiğinde tüm arkadaşlarr perşembe gecesi saat 3 te birbiri için dua ederek dualarda buluşuyorr... :1rolleyes:
bende 1-2 hafta önce tesadüfen rastladımm bu güzel ve de çok anlamlı olan topiğe...
sizde duanızı ve isminizi ekleyin listeye a.s
hem biliyorsunuz hepimizin duaya ihtiyacı var a.s vee
"Bir mümin kardeşinin diğeri için karşılıksızca yaptığı dua reddolunmazmışş." hem de öyle güzel bi gecede ve saattee :asigim: :asigim: :asigim:

yok canım alhanım.biliyorum.
üm,nkü ben geçen sene kistim patlamadan önce doktora gitmiştim.o zaman kist mist yoktu.doktor da bebek isteyip istemediğimizi sormuştu.bende düşünmeye başladığımızı söylemiştim.o zaman vermişti bana.gebe kalman için hibir engel gözükmüyor folik asite başla demişti.bi de progestan vermişti.biraz içtim ikisini de sonra bıraktım.başlayım ama olmazsa üzülürüm bu sefer de o yüzden başlamak istemedim.hatta dün akşam da alsammı almasammı dedim.sonra vazgeçtim.aman ne olursa olsun yaaaa.ben başlayım bu akşam

selam kızlar bugun ne cok kaynatmışsınız oku oku anca bıtırdım nerde buluşuyoruz bende varım ha ailem istanbulda zaten

buluşuruz işallah berincim.
şu hamişler bi doğursun bebek görmeye gideriz belki de kimbilir
hem alhanım sen üzülme.bandırma neresi ki.burdan biniyosun feribota.hoooopp bandırmadasın.ben gelirim sana sen üzülme canım arkadaşım
sonra swete gideriz.sonra denef doğurur onunkini görmeye giderizz :)))

fıstıklar abanız geldi.:lepi:
of ya benden sonra 3 sayfa daha yazmısınız.oku oku bitiremedim..
radyolojim ben bile başlamayı düşünüyom folik asite.çünki hamilelik düşünüyosan 3 ay önceden başlamak gerekiyomuş.
nehirim sagol bacım.misafirperligin için.olumu oluy.dag daga kavuşmaz insan insana kavuşurmuş...
myhopem canım seni lobide gördüm ama yazamadım kusura bakma.çıkmak zorunda kaldım.nasılsın canım.umarım herşey yolunda gidiyodur...
lotusum canım benim karşılaşamıyoz.guzum....kendine çok dikkat et.hamişlerimiz hepiniz dikkat edin...
biliyonuzmu içimde geçen günü bi burukluk çöktü.bebekecemin dogum yapacagını o heyecanını bizle paylaşmasını çok isterdim.çünki bu topigin ismini koyarken bebekecem ben ve yagmur vardık.sabahtı.sizler yoktunuz.bebekecem çok hevesliydi her sabah bizlerle oluyodu.ama ne olduysa bizden koptu...swethome gibi,alhnım gibi.myhopem gibi,lotusum gibi ,mumu gibi bizden hiç kopmamasını çok isterdim.neyse bebegide kendide iyi olsun da.onun adına çok sevindim .umarım o güzel duygu paylaşımlarını geride kalan arkadaşlarımla burda sizlerle paylaşırız.ay ne çok yazmışım ya..oku oku bitiremiceniz cızlarkaydirigubbakcemile3

radyolojim ilk önce senin bebişini görmeye gelecem bacım..sonra sen bana.varma gelme gibi olduya...ben sana ,,sen bana:bbo:
berinim nasıl gidiyo hamilelik...başladımı mide bulantıların

denefcim evet keşke bebekecem bizimle paylaşsaydı mutluluğunu değil mi.
ben mesela hamiş olsam inanın en yakın arkadaşlarımdan bile ailemden bile önce burayla paylaşırım.ve şuanki grup eğer dağılmaz kopmazsak doğum yaptığımda da yine burda olurum.çünkü ben hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.bana çok şey kattınız siz.
bebekecemin evinde net yok.zaten bir aydır doğum iznindeydi.bende diğer sitedeki samimi olduğu arkadaşına özel mesaj atarak öğrendim doğum yaptığını.geri bebek son aylarını da paylaşmadı bizimle.izne ayrıldığını da paylaşmadı ama bekleyelim bakalım.belki de unutmamıştır bizi.

radyolojim ilk önce senin bebişini görmeye gelecem bacım..sonra sen bana.varma gelme gibi olduya...ben sana ,,sen bana:bbo:
berinim nasıl gidiyo hamilelik...başladımı mide bulantıların

benim hamilelik cok iyi gidiyor maşallahım var arada adet oncesi gibi ufak sancılar oluyor o kadar ben adetlerımde cok kotu olurdum 3 gun hıc kalkamazdım yerimden bu 9 ay boyle iyi gecse cok iyi olacak sen duzcede oturuyon dimi boluya geliyon mu hiç

kılzar ben arda geliyorum böyle
inşalalh ehr zaman şen olur topiğimiz.biraz başı ağrıyor hatta zonluyor
eve gitsem de duş alsam keşke.
off bazı işerlimde var onalrı halledeyimde
aklım size yetişemiyor
bu arda radyoloğum gel bacım inşaşah bebek görmeye kız
ne olacak.kataldayım ben
seni beklerim
canım tabi hepinizi deeeeeeee
ay gelin kzıalr gelinnnn
bzide size gelelim bebek görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…