Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet canım düzcede oturuyom...arkadaşım boluya evlendi 3 sene falan oldu.ama neresinde oturdugunu bilmiyorum.çünki bolunun hiç birini yerini bilmiyom,,gezme şansım olmadı.ayrıca teyzemin kızıda boluda.ama ben çalıştıgım için pek fırsat bulamıyom gezmelere...emekli olam il il gezcem

senin işinde zor canım işte iş yap eve gel yıne iş of of kaynana falan var mı ayrı mısınız

oh maşallah bende ayrı olsam keşke istediğimi yapar istediğim yere giderdim ama o var diye hep ona sormak lazım alınıyor yoksa
aa bizim fılm başladı ekrana pur dikkat dimi

ben geldiim arkadaşlarım.eşimle gezdik biraz.
ama ben çok hastalandım.grip bi tuttu tam tuttu.yerimden kalkamıyorum.yarın nasıl işe gidicem bilmem.gelirken portakal aldık.şimdi eşim bana ıhlamur kaynatıyo.ne kötü bişey bu grip yaa.grip bişey değil de bu halsizlik bitiriyo insanı

gecmiş olsun teknıkerim şimdi burda olsaydın bi tongel pezmezi sulardım sana sabaha bişeycıgın kalmadı

muşmula pezmezi yani burda tongel diyorlar bende alıştım oyle dıyorum artık .cok iyi geliyor grıbe ben evlendiğimden beri hiç grıp olmadım Allaha şukur bekarken doktora gitmeden atlatamazdım grıbı

günaydın arkadaşlarr a.s.
günaydın denefim buralardasın galibaa
sen de akşamları erken çıkıyorsun ne güzelll

radyolojim geçmiş olsun cnm a.s... maşaallah ne hayırlı eşin varr a.s seni yarıyolda bırakmaz inş.

günaydın arkadaşlarım.günaydın çilek.sen geçmişi okurken.bende bişeyler yazam...burda kar yagıyo arkadaşlarım.çok güzel...iş yerindeyim.tülü actım, aldım elime cayı dısarıyı seyrediyom...biyandanda kk da sörf yaptım.şimdi buraya geldim.hepinizi çok öpüyorum...Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…