Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ben geldim bilemm denefimmm a.s
ohh maşaallah ne güzelll hihoyyyt
kışın en güzel tarafıda bu olsa gerekkk

günaydın.
sağol canım ilekim.allah eşlerimizi yanımızdan eksik etmesin cümlemizin
denef kar mı .ciddi misin.burda da bayağı yağmur yağıyo.hava da buzzz gibi.
bende şimdi kontrolden geldim.yumoş çatlamış.14 gün sonrayı bekliycez dedi doktor.bu ay olmazsa önümüzdeki ay iğne demişti zaten .yine tekrarladı.inşallah olur bu ay.uğraştırmaz beni fazla.
bu arada berinim muşmuladan da pekmez yapıldığını bilmiyordum.sağol canım benim.düşünmen yeterli.
şimdi benim bi hastam gelicek.işi de uzun sürcek.işim bitince yine burdayım.
görüşürüz canlarım

aminn cnm inş.. Rabbim huzurla mutlulukla yaşatsın yuvamızı :Saruboceq:
14 gün sonrasını sabırsızlıkla beklicemm sositososito.. hadi hayırlısı bakalımm ya gamyoncuiremsu

evet seyretmek cok guzel ama hiç kara el suremem ben bi kartopu oynayamam oynayanları seyrederek yetınırım

slm kızlar ay ne guzell kar yagıyo orda ben bayyılırrrrım kara ama burdfa yagmadı bu sene.
radyolojım aman dıkkat bu aralar sana grıp olmak yasakkkkkkk.kendıne ıyı bak emı?

biraz da buraya yollayın o kardan yaaaaa kış bitti yağmadı gitti kara hasret kaldık bu seneeeeeee:sm_confused:
radyoloğum geçmiş olsun canımmmmdikkat et kendineee 14 gün sonra hayırlı müjdeli haberler alacağız inşallah sendennnn:1hug:
denefimmm bizde seni öpüyoruz canımmmma.s.
çileğim berinim alhanımm nasılsınızzzzz:1hug:
swetem hala gelmemişşş hayırdır inşallahhhhhhh
nevinim nehirim lotusum nazım pinkim mumucum gülyüzlüm zuhalim esram ladyim sizler nasılsınızzzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmmmŞenizŞeniz
bu arada kimse benden bahsetmemiş huuu sakarya kocaeliyede istanbulada hatta düzceyede yakınn unutanlara hatırlatam bariiiii belki bana da yolunuz düşer ha ne dersinizzzzzzkaydirigubbakcemile

berincim neden kara elini süremiyosun canım yaa
bu sene buraya da o kadar fazla yağmadı.kartopu oynayacak kadar olmadı yani.ama şu anda o kadar hızlı yapıyo ki.bu hızla yarına kadar devam etse.heryer süper olur.
ama o zaman da işe gelip gitmesi zor oluyo.o yüzden ben istemiyorum pek yağmasını
myhopem sen unutulur musun hiç.eğer bir buluşma gerekleşirse gelmesi gereken demirbaşlardan birisin sende.nasıl unuturuz :)

cok usudugum icin tutamıyorum sadece camı acınca onundeki karı temizlemek icin kara el surerım o kadar

sagol myhopem ıyıyz bıraz kasıklarımda batmalar var onun dısında bır sorunumuz yok cok şükür..sen nasılsın canım?

gelırım bak...samsuna gıderken bolu yolumun üstü nasılsa :) ay ne guzel yaa.gecen sene kayıonpederım kar yagınca kızagı cıkardı burda esım görümcem nasıl eglendık anlatamam.görmemişin karı olunca böyle oluyo işteeee :)

bu arada swetım nerde yaaa merak ettım seker testımı vardı bugun acep?

berinim adım ayşe aslında ilk nikim ameliydi ama tedaviler boşa çıkınca umudum hala var niyetiyle myhope yaptım bilmem oda uğurlu geldi belki ara vermişken geliverdi oğluşum çünküüüü neyse işte sen istediğini diyebilirsin canımmmm bu arada imkanım olsa kesin gelirdim sana karda oynamayı çokkk severim ben eve girmezdim yaa ama nerde o eski kışlar ahhhhh ahhhh camın hizasına kadar dolardı da okula bile zor giderdikkkk
alhanım bizde çokk iyiyiz de dünden beri hafif bir diş ağrısı var doktorum tamol verdi bide dişçiye git dedi ama onun düşüncesi bile beni germeye yetiyor inşallah daha kötü olmazzzzz:1no2:bu arada dün randevumu da aldım gideceğim doktor her zaman yokmuş haftaya cuma geliyormuş bende hemen randevuyu aldımmmmm oğluşumu görecem hemde daha ayrıntılı olarakkkkk-doktorumun usg aygıtı biraz küçük te bazen hiçbişey anlamıyommm-:teytey::teytey batmalar normalmiymiş canım ne bilem bende yok bişi de doktoruna sordun muuuu
radyolojim inşallah birgün o da olurr hepimiz biraraya geliriz canımmmm:1hug:

gecmiş olsun canım hamileyken diş cektırılmıyor kı sanırım yanlış mı bilıyom yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…