Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canımcım,zaten o alt muayene yokmu!malamat oluyoz valla...acelem yok canım...tam iyileşmeyi bekleyeceğim...2 ay sürer galiba...40 günüm olmadı zaten...ve hala regli olmadım...bir olsam rahatlayacağım...dünyanın haline bakın...her ay olmamak için dua eden ben şimdide olayım diye bekliyorum....Allahım hepimize sağlık ver yarabbim ve hayırlısıyla bütün dualarımızı da kabul et yarabbim....

denefcim,günaydın canımcım......nasılsın

amin amin
yok canıikom dolaşmana gerek yok.
hangi hastanede olduğum bilem belli benim.aman siz kaybolmayın abla kardeş.
telefonunuz da yok zati.
bari bizi terkedeceğiniz zaman haber verinde biz artyık girmiyos diye.bööööle merakta kalmayalım dimi

kızlar ben kaçtım,söylemesi ayıp kahvaltı hazırlamaya gidiyorum....siz simit yediniz ben de gidip ısırgan otunu yiyeyim......görüşmek üzere cokacimcoook

Günaydın berincim.

Yaa aaaaaaaaaaa kredi kartımı almayı unutmuşum yanımaaa..
Linenste nevresim takımlarında %50 indirim varmış.. Alacaktım ben,bugün son günü...
Tamam dedim erken çıakrım biraz..Ama almadımki yanıma kartımı puffff

Çift kişilik takımlar 46 tl miş..Yarı yarıya yani..Hemde linenste yaa..
Kaçırdım gene..
ışte bir başlayayım diyorum çeyiz almaya ama nedense hiç nasip olmuyor.

Ya değil ama üşengecim. Eve git çarşıya gel, sonra tekrar eve git. Neyse bir düşüneyim bari. Birde düşünüyorum tabi, model renk falan kaldımı acaba diye. Herkes kapış kapış almış ya..
Çok üzgünüm bugün. Herşey üst üste geliyor:çok üzgünüm:

nasıl gidiyo hamilelik canım.kayınvalidemle oturuyom demiştin.anlaşabiliyonuzmu bari
hamilelik iyi gıdıyor şimdilık ... bi kaç tartışmamız oldu ..anlaşıyoruz mecburen .. onun bana dedigi haksızsamda ben haklıyım .. bende daha ustelemiyorum .. bi annesi ayrılamaz anca beraber kanca beraber..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…