Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

berin ne yapcan bacım.eşinin annesi.sen strse girme.hamilesin bide...
nehirim bu gün son günse pek çeşit kalmamıştır.duyan almıştır..aman üzme kendini saglık olsun.sen hele evlenmeye kalk biz senin çeyizini yaparız bacım..:teselli:

ben çıkıyorumm kızlarr
çok yoğundumm
evde de yoğun olucam
akşam misafirlerim var
iyi bakın kendinize a.s.

Sağol ablam Allah razı olsun..Niyetimde yok niye bu kadar heveslendiysem çeyize birden .

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
maşallah bugün bayağı hareketli burasıııı denefim nehirim radyolojim çileğim berinim gülyüzlüm nasılsınızzzz:1hug:

güle güle çilegim güle güle berinim.güle güle nehirim.
hg myhopem.bugün topigin nöbetçisi benim galiba...kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
maşallah bugün bayağı hareketli burasıııı denefim nehirim radyolojim çileğim berinim gülyüzlüm nasılsınızzzz:1hug:

ben iyiyim canım sen nasılsın.bugün bu topigi öle kendi başıma bekliyom.gelen gidiyo...şakkıdıkaydirigubbakcemile3

ben iyiyim canım sen nasılsın.bugün bu topigi öle kendi başıma bekliyom.gelen gidiyo...şakkıdıkaydirigubbakcemile3

nereye kayboldular yahu ben geldim onlar kaçtı mıııı yok yok işleri vardır dimiiiii napalım denefim biz de birlikte nöbet tutarızzzzzkaydirigubbakcemile5
bu arada bizde çok iyiyiz canımmm:1hug:

kız berin ne virüsü.şimdiye kadar virüs olsaydı pc ler çoktan çökerdi.o kesin seni kandırıyo.oturma kk ya diye..seni kıskanıyo galiba kk dan...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar hayırlı günler ..nasılsınız bakiim ..

pinkim ya,,, nasılsınız diyip kaçıyon başka topiklere.gel bi muhabbet edek...seni takip edecem nereye gidiyon bakem diye...hangi topiklere takılıyon.
ajanlık yapcem bundan sonra kim nerde nerede..kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

kız berin ne virüsü.şimdiye kadar virüs olsaydı pc ler çoktan çökerdi.o kesin seni kandırıyo.oturma kk ya diye..seni kıskanıyo galiba kk dan...kaydirigubbakcemile3

bende kocasıyım sızın bu sıtede kesın vırus varrrr..ne zzaman bu sıteye gırmıs olsa pc den bır suru vırus temızlemeye ugrasuyorum..

ben başladım bileeeeeee mesela seni yakaladımmmm seni gidi oyun meraklısı seniiiiiii:1hug:

eksik yazmışım sizi gidi oyun meraklıları siziiii demem lazımmışşşş pinkim de oyundaaaaaaagamyoncuiremsu
ben de biraz kaçayım işlerimi halledip geleyim bariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…