Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım iki el oyun oynadım çıktım.bakıyom kimse yok topikte.inan gözlerim yoruldu...

bende ana sayfada turlayıp buraya dönüyorum ama etraftayım yaniiii arada da eve bakıyom iştee zaten pek bişey yaptığım yok burasıda olmazsa sıkıntıdan patlarım herhaldeee

berinim.eşinin bu topikte yazı yazması yasak haberin ola.burası kadınlar kulubü.bamlanırsın haberin ola..CADIARZU

hoş geldin canım..of keşke evde olsaydım.biraz iş yapardım.havada çok güzel.otur otur canım sıkıldı...kk da olmasa ne yapcaktım bilmem

ben hep evdeyim ama iş hakkegireeee malum yassağğğ bazen bişey olmaz deyip işe koyulmak canım istemiyor değil ama cesaret edemiyorum kiii doktorumda dedi zaten iş güç yok diyee aslında nerdeyse 6. ayıma girecem ama doktorun dediği olur dimiiii evden dışarıda çıkamıyorum pek havalar kötüydü malum şimdi güneşli güzel ama yanlız çıkmaya cesaretim yok bazen durduk yere çok kötü oluyorum çünkü yanımda biri olması şart yaniiiii evde de otur otur iyice sıkıldımm dediğin gibi Allahtan kk varrrrr:enbuyukkk:

sabrın sonu bebiş inşallah dimi denefimmm ama bu hepimiz için geçerli tüm topik halkının bebişlerinin olduğu topiğin adının en güzel anneler kulübü olarak değiştiği günler de gelecek inşallahhhh
berinim maşallah

Son düzenleme:
iyi hadi 1lige az kalmış..delikafadulden

7 ye gelene kadar anam agladı daha fazla yapamıyorum cok sabır gerek vede zaman
tabiki kaynananın yanında sabahtan akşama kadar pc basında oturulmuyon zaten sıkılıyom dikkatsiz oynamaya başlayıncada yanıyom kaydirigubbakcemile2

insallah myhopem.insallah....
berinşm valla bravo.bugün oyun sitesi çok agır.çok zor oynanıyo oyun.seninde ölemi.:

ben geldim tekrar arkadaşlarım.
ya haber vermeden çıktım kusura bakmayın
hastalar birden akın etti.sonra da çıkış saatim geldi.şimdi evdeyim.misafirim gelcek 5çayına.
hazırlık yaptım.
pizza yaptıııım börek yaptııııım.ama en kötüsü de ne biliyo musunuz.bunlardan yiyememek :))
böreğin tadına bakmam gerekiyordu.bi dilim kestim.bi dilimden bişey olmaz diyip yiycektim.ısırdım.ama vicdanım rahat etmedi.geri bıraktım :)) hehe
eşim gelince yer artık o yarımı
nedenben de zap zayıf değilim ya ((

radyolojim kaç kilosun ya geçende sorcaktım unuttum.ne böregi yaptın gı hemen..hamarat seni...ben işteyim daha.öf pöf...5 deçıkarım heralde.çarşeda işelrim var.sonra eve gidecem,

hamarat hatunummm bende geliyorum çaya izin varmıııı burda kuru kuru yumurtaya talim ediyoruz yaaa canım çekti şimdiiiiiiiiicokacimcoook-tamda yemeğin üstüne geldi de o bakımdan yaniii-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…