Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bana müsade kızlar.heralde bi ara yazar radyoloji kilosunu..mirmirmirmir
ben kaçar.işlerimi halledem .sonra artıkın evime dogru uçayım.hepinizi öpt bacılar.

kımse yokmu nerdesiniz hatfa sonrarı eve kapanıyosunuz ama olmaz kı ben burda sıkıntıdan patlıyorum

ben geldim ama kimsecikler yok...myhope ışığın yanıyor ama başka topiktesin galiba...burda olsan biraz haneklerdik...alperenin nasıl...6aylık olmuşsun maşallah...az kalmış bacım...Allah tamamına erdirsin inşallah....

denefcim,gündüz nöbetçiymişsin...gece nöbetini de ben alayım hadi...gece kuşlarım hadi gelin 2 saat daha burdayım,ilk gelene nöbeti devrediyorum ona göre......delikafadulden

burdayım canımmm eşim uyuyakalınca pc de bana kaldıııı topik topik geziyordum iştee
aminnnnn canım çok sağoll evet nerdeyse 6 aylık olduk teyzesiiii:teytey::teytey:
sen nasılsınnnnnnn:1hug:

iyiyim canım ya...benim kociş işte,bugün regli oldum çok şükür,ama dehşet ağrım oldu,ilaç içmemeye zorladım kendimi ama dayanamdım bir ağrı kesici içtim...çok şükür şimdi iyiyim...zor bacım bu kadınlık

hoşgeldin denefcim,bu kocalar bizi terketti anam gel bir kahve içelim de falımıza bakalım...bahtımıza ne görünüyordelikafadulden

hoşgeldin denefimmm eşlerimiz ya işteler yada yorgunluktan uyuyakalıyorlar canım ya kıyamam da Allah onları başımızdan eksik etmesinnnn:asigim:
gülyüzlüm geçmiş olsunn kahve dedin canım çekti bir neskafe koyup geleyim bennnn

ayyyy pardon,göbeklimin canı çeker diye hiç düşündüm bak...ne terbiyesizim bende...çok özür dilerim canım....

berincim,kocan tez günde bir iş bulur inşallah canım

canım olurmu öyle şey aldım içiyorum bilee gel beraber içelimmm:1hug:
berinim en kısa zamanda hayırlısıyla işleri açılır eşinin inşallahhhh:Saruboceq:
radyolojimm sobeee yakaladım seniiiiiii

ben de gldim
yolladım şimdi misafirlerimi geldiim.
ya denef myhope naapıcaksınız kilomu canım.amaan boşverin :))
zayıflayınca söylerim :))
zaten çok hafif te olsa kaçırdım bugün.ama yarın kaldığım yerden devam diyete
myhopem keşke yakın olsaydık canım yaa.kabul etmemmi hiç.zevkle kabul ederdim çaya seni de

hoşgeldin radyolojim,canımcım diyet yapabiliyorsan ne mutlu sana,ben yapamam,çünkü tansiyonum düşüktür,diyetisyen konturolünde olmazsam hiç yapamam,açlığa dayanamıyorum...bir de üstüne ameliyatım çıkınca iyice karın kalça birbirine karıştı,kilo aldım,nasıl vereceksem bilemiyorum

diyet bende yapamam sanırım çünkü sevdiğim bişey olursa yemeden duramam geçen iğne için gittiğimde ebe ekmeği azalt dedi o bile imkansız alışmışız bi kere onsuz doymuyorum kiiii Allahtan öyle fazla bir kilom yok ama her doğumla bir beden genişlermiş insan azramdan sonra 4 kilo kaldı veremedim eteklerim de olmadı eğer oğluşumdan sonra da veremezsem bayağı genişlemiş olacam eskiye göreee artık ne yaparım bilemiyorum ama umarım gerek kalmaz yaa eski kiloma dönsem yeter :sm_confused::sm_confused:

diyet mi bende hep kılo almak icin uğraşırdım neyseki hamile kalınca kılo almaya başladım biraz .. eşim ve diğerleri ha şimdi biraz kadına benzedin dıyolar onceden çalı gibiydim valla

ben çıkıyorum yatayım,,,,,iyi uykular

yok ben çok iradeli davranırım o konuda.
karar verdiysem eğer bitmiştir.bakalım inşalah sonuca ulaşırız
aman myhopem takma.hem ben seni görmüştüm.hiçte anormal kilon yok.gayet iyi gözüküyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…