Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sanada iyi uykular tatlı rüyalar canımmmm:a015::a015::a015:
radyoloğum takmıyorum zaten de eğer kalırsa diyorummm o zaman kötü iştee yani bir beden daha büyümek pek işime gelmiyo diyelimm

canımm maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin yuvanızı mutlu huzurlu ve de en kısa zamanda bebişli eylesin inşallahhhhhhh

canım inşallah o günler su gibi geçer de haftaya burdan müjde verirsin bizlereeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teknikerim birbirinize cok yakıimışsınız Allah mutlulugunuzu bi bebişle pekiştirsin inşaallah:Saruboceq:

amin canlarım amin inş.
sizinbebişlerinizi de hayırlısyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
berincim sen hala yatmadın mı

yok henüz yatmadık var mısın yok musun bitince yatarız az kaldı benim uykum geldide eşim yatmıyor

neyse bende yatıyım yavaş yavaş.
bizden başka kimse gelmeyecek heralde bu gece
herkese iyi geceler .tatlı uykulaarr
görüşmek üzere

sanada iyi geceler canımmmmmmm ben de kaçayım artık bayağı geç olduu berinim kapanış senden olacak gibiii hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrr:1hug:

lotusum gelmiş
hoşgeldin canım
bende çıkıyorudum seni görünce selam vermeden kaçmak istemedim.
iyi geceler canım

slm kızlar........annemdeydık cok gec geldık eve........keyıfler nasıl????????
myhopem,berrınım,radyolojım ucunuzu gordum ıyımısınız???????kaydirigubbakcemile5
ben dune gore ıyıyım ama tam duzelmedım........bı tarcınlı ıhlamur ıc dedıler korka korka ıctım bıraz......oksuruk bugun daha az sukur:Saruboceq:
gulyuzum bız hepımız cok dua edıyoruz burda bırbırımıze ınsallah sende su operasyon sonrası hıcbıseye gerek kalmadan hamıs olursun canım.............RABBIM hepımıze hayırlı ve saglıklı yavrular nasıp etsın..........:Saruboceq::ecrin_bebek:
radyolojım gerı sayım basladı mı gulum??????:CüvCüv:hadı hayırlısı ınsallah
kızlar pc nın sarjı bıterse anıden kapanıyo bırden cıkabılırım kusura bakmayın.......sarj aletı de bozulmus yenılemek lazım sanırım:tomato:
optum herkesı................Şeniz

sanada iyi geceler canımmmmmmm ben de kaçayım artık bayağı geç olduu berinim kapanış senden olacak gibiii hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrr:1hug:

lotusum gelmiş
hoşgeldin canım
bende çıkıyorudum seni görünce selam vermeden kaçmak istemedim.
iyi geceler canım

ben yazana kadar kacırmısım sızı............gercı bende pek duramıcam kızlar...........hadı ıyı geceler sızeŞeniz

slm canlarım ay ne guzel kaynatmıssınız bugun...masallahhhh.topiği ben kapatayım barııı.bugun bır gırdım ama yazamadım kayınavalıdem geldı cıkmak zorunda kaldım..
gecmısı okudum masallh sımıt yıyenler,neskafe içenler,nevresım takımı bakanlar,börekler yapanlarr (diyeti bozanlar) herbişey olmus bugun. :) ıyıkı varsınız yaaa sızlerı çoook sevıyorum kızlar....hepınıze tatlı rüyalar dileyerek,iyi geceler diyerek kepenkleri kapatıyorum.....

ya kızlar kusura bakmayın...hemen çıkmak zorunda kaldım.görümcem geldide.hepinizi çok öpüyorum.eşim yattı horul horul uyuyo.bende bugün çok çay içtim heralde uykum kaçtı.ama şimdi gidiyom yatmaya.belkim uyurum.ALLAHA emanet olun

alhanım sanada iyi geceler canım.kepenkleri artık kapatak.yarın sabah açarız.canım öptüm seni.bizde seni seviyoruz.sende iyiki varsın canım..a.s.a.s.a.s.

günaydın günaydın.........

kepenkleri açmaya geldim......tembeller uyuyun bakayım....klava:şaka şaka kıyamam size...kuzucuklarımın çoğu çalışıyor...çoğu da hamiş....bir pazarda uyusunlar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…