Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlarr
keyfim hiçç mi hiç yok :1no2:
biliyorsunuz dün misafirlerim gelecektiii
ve kötü bigün geçirdimmm senağlama
canım çok sıkkın ve de çok üzgünüm :a015:
yarın görüşürüz inş. şimdi çıkıyorum :a015:

iyi pazarlar herkesee.
çilek hayırdır canım yaa.ne oldu ki.merak ettim.misafirlerinle alakalı bi durum var galiba.allah allaah.neyse canım yaa.bozma moralini.zaman geçtikçe her yaranın üstünü kapatıyo biliyomusun.
benim öyle zamanlarım olmuştu ki artık hayatımda hiç mutlu olamam ben dediğim.ama çok şükür hepsi geçti gitti.
seninki çok büyük bir sıkıntı değildir inşallah canım

sağolsınn cnm benimmm bana çok dua eder misinn
içim çok sıkılıyorrr :1no2:
şimdi çıkmalıyım pazt. konuşuruzz inş.
ve gerçekten çokk yakışmışsınız eşinle maşaallah maşallah Rabbim huzurunuzu bozmasınn cnm

bende geldııım ama kımsecıkler yook herkese ıyı pazarlar kızlar...bol bol dınlenın emiiiii?görüşürüz öptüüm.

işte geldim kızlaar
biraz dışarı çıktık eşimle.malumm alışveriş felan işte.pazar günleri böyle oluyo çalışanların.
nevinim de gelmşi.
gerçi maşallah çalışmayanlar bizden de yoğun baksana :)))

ben geldimmm.nasılsınız kızlar.bugün gezmye gittim.sonra eve geldim.iş güç...daha akşam yemegi yicem...eşimi bekliyom.hayat ne kadar monoton ya.öf pöf

ıyi geceler kızlar....Pofff grip olacam galiba,boğazlarım çatal çatal,yutkunurken acıyo,kulaklarım taaa içi kaşınıyor,bide hapşırıyom ara...Amaaaan daha yeni olmuştum yaaa:))))

Bende kırmızı kartı gördüm dün malesef,baya ağrılı geçti bugünde ağrıyor ara.Denefim,dün Nehirin kartıne ben yetiştirdim,koşa koşa,aldık nevresim takımını,iyi günlerde,huzurla hayırlısıyla kullansın inşallah kardeşçiğim...

Ben şimdi çıkıyorum,dizim başlamak üzere.onu seyredip gelirim gene inşallah,zaten bir saatçik sürüyor..

Görüşmek üzere,muck...

sağol berinim.burda hava yağmurşu v de soğuk canım.bu hafta da böyle gidecek galiba
nevinim grip deme yaa.ben daha yeni yeni toparlamaya başladım.bu seferde eşime bulaştı.hapşuruyo burnu akıyo.of yaaa
eve bi kere girdimi tamam kaçış yok.düzleyip geçecek illa

hoş bulduk kızlar.evet radyolojim.çalışmakmı çalışmamakmı araındayım.yarın bakalım doktorum ne havadisle gelecek.ya devam ya da muayehaneyi kapatacak...hayırlısı ya.ne yapalım demi bacım...
saglık olsun
berinim sen nasılsın guzum....
nevinim ben çok sevindim.ALLAH O NEVRESİM TAKIMINI SAGLIKLA, HUZURLA KULLANMAYI NASİP ETSİN...

doğru denefim yaa
bak bana.bi yer kapatıldı.ama allah nasıl başka kapıyı açtı diğer taraftan
hayırlısı olsun hakkında.zaten tedaviye başlıycaksın.o zaman çalışamıycaksın.eğer kapanırsa da o zamana kadar dinlenmiş olursun canım.mevlam görelim neyler.neylerse güzel eyler.
benim için önemli olan haftaya girdik.bu hafta kırmızıları görmezsek pazartesi teste gidiyoruz.hakkımızda hayırlı olan olsun inş..
gaye hoşgeldin
be n kaçıyorum kızlar yavaştan yavaştan.bulaşıklar makinaya koncak.bi sürü işim var yani.
yarın görüşürüz inş.
herkese iyi geceler.tatlı uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…