Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ne kadar kötü olmuş çileğim yaa
bi yanlış anlaşılma nelere malolmuş.
ama sen gönlünü alırsın ya arkadaşlarının telefonla.bu kadarcık şeyden de görüşmemek olur muymuş.
bi şaka sadece neticede.üzme canım kendini yaa
görüştün mü sonra onlarla telde felan

evet arkadaşlarr
bi yanlış anlaşılma hangi boyutlara geldi :1no2:
pazar arıcaktımm.. çekidimm
bugün msn e geldi arkadaşım fazla kalamadı "ben baya uraştım ikna için.. tamam bitti.. kapatalım konuyu" dedi
neyseee böle işteee...

kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın çilek canım zamanla geçer konuşur anlaşırsınız canım olur böyle yanlış anlaşılmalar halledersiniz inş.

Ayy canım çok kötü olmuş yaa..
Anlayabiliyorum seni kolayına geçmez bu duruma olan üzüntün.
Birde darılan arkadaşının eşi değil mi.
Arkadaşının kendisi olsaydı hallederdiniz ama bu biraz zor olacak.
Allah yardımcın olsun canım.
Peki gerçekten neden kitlemişler? Hay Allah'ım yaa..Nelere mal olmuş yanlış anlama ve fazla kırılganlık.
ınşallah düzelir aranız.. ınşallah bir dahaki sefere çok güzel olur herşey..

tşk pinkçimm inş. :çok üzgünüm:
inş elifimm
sağoolasınn
evet çok kötü oldu dediğin gibi.. hiç rahatlıyamıyorummm hep aynı tablo gözümde kafamçokkarıştı
ben insanları kırmaktan korkarım ve herkesin içinde bu yaşandı ne yazıkkii :çok üzgünüm:
eşiyle direk irtibata geçme şansım olmadığı için çözmek daha zor olacak ve bu arkadaşımızla olan irtibatımızı da olumsuz yönde etkileyebilir..
ya işte eşim espri yapmışş.. o da ciddiye alıp kitlemiş olay bundan ibaret.. sanırım diğer odaya ısrarla geçmek istemelerinden işkillendik ya ondan böle bi espri (!) yapma gereği duydularr

Çılek eve tsenın evıdne olunca daha bır kÇtÜ hıssetmen nomal ama muhakkka nalayacakalr ,Çok fazla tepkı vermıŞle canım
onarda bır daha gÖrÜŞmemek ne demek ya
sakınleıŞrŞer canım ÜzÜlme.
RadyoloĞum yanı anlamak mÜmkÜn deĞıl ıŞte.
Ben dedım allahım gÜzle kapĞıalr aÇ fırsat ver bana .
Da kurtulalım dıye.
Hayırlsı olur ınŞallah hekers ıÇın

Uf puff yani..
Çok zor bir durum. Erkekleri böyle durumlarda anlamak daha zor oluyor bence.
Tabiki eğer çözülmezse arkadaşınla olan durumda kötüleşir. Kocasından destekli olarak.
Amaaannn..ınşallah geçer çileğim. Sen gene elinden geleni yap.
Olmazsa sen eşinle birlikte oturmaya gidin onlara. Görüşerek atlatabilirsiniz ancak. Msn telefon falan zor olur.ınşallah düzelir canım aranız..

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
swetemm erkek tarafı nedense hep aynı galibaa ben yanlarında değilim ama geçen hafta uğradılar 2 saatliğine annemi kırıp gittilerr kadın bir daha böyle uzun kalmam sizde dedi hep onlara gidelim istiyorlar neymiş efendim kadının eşi çocukları yokmuymuş niye bağlıyormuşuz onu bunu diyende kayınpeder onlarda 5 gün kalacaksam köyde 15 gün kalacakmışım kural sanki ha bu arada kendileri kesinlikle gelip bende kalmazlarr 7 yılda 7 kere kalmış değillerdir bendee aslında açıkladım köy soğuk misafiri bitmiyor yaz olsa git arka odaya kışın nasıl yatayım nerde yatayım diyeee de anlayan kimmm ama Allahtan eşim hak veriyor bana da yetiyor işte senin eşinde sana hak vermiş canım diğerlerini takma kafana ben öyle yapıyorum artıkkkk:1hug:
çileğim inşallah en kısa zamanda arkadaşlarınızla aranız tekrar düzelir bu yanlış anlaşılma unutulur canımmma.s.
berinim hayırlısı olsun canımm Allah tüm işsizlerimize hayırlı kapılar açsın inşallahhhh:Saruboceq:
radyoloğum sabır canımm daha erken ama inşallah sonunda çift çizgiyi görürsünnnnnnn:Saruboceq:
nehirim bende merak ettim şu nevresimiiiiiii iyi günlerde kullan inşallahhhhh:1hug:
denefim lotusum alhanım pinkim nevinim nazım gülyüzlüm mumucum zuhalim esram nasılsınızzzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Swetim sanada Allah kolaylık versin. Çileğinki geçerde seninki geçmez be ablam.
ınsanlar değişmedikçe ki bu pek mümkün değil. Geçmez bu durum.
Bütün yük sana düşüyor. Artık alttan almalar duymamalar vs.
Tabi huzur istediğin için.. Ama onlar çocuklarımız bir huzur bulsun diye düşünmedikleri için bunlar oluyor galiba..
Bellimi olur belki başka bir yerlerde ev alırsınız, bir zaman..Hayırlısı olsun inşallah..

sen de sağol mmyhopçum hoşgeldinnn a.s.
amannnn neyse boşverelim bunlarıı yaa
nehircim hadi aldığın nevresimi gösterde havamız değişsinn kaydirigubbakcemile2

Akşam koyacağım şekerim resmini.
Telefonumda resim çektim. Ama atamıyorum burda bilgisayara evden atacağım.
ınternettede benim aldığım renk yok o yüzden bekleyin anacım :))
Oy oyy ne zaman yatacam onlarda yaw

tamam cnm o zaman
oyy kıyamam yaaa :teselli:
inş. en hayırlı insanla çok mutlu günlerde :asigim: beraberr uyursunuzz o nevresim takımındaa :teselli: Şeniz

Selam kızlar,oy oy neler olmuş yaaaa....

Çileğim,dönüp dönüp aynı anı yaşıyorsun dimi,çok iyi bilirim,çok zordur atlatması,nekadar boşver desende,özellikleri gece yatınca,defalarca yaşarsın o anı ve her yaşadığında da için sızlar.Adamlarada bukadar alınganlık hiç yakışmıyor yaaa...Kapıyı kitleseler bende sinir olur,huylanırdım...Birza zaman Çilekçim,zaman telafi eder bunları anca...Kendinede arkadaşınada biraz tanı kuzum...Düzelir inşallah zamanla...

Swetim,ne dertlli hatunsun be bacım,Denefim bir sen iki yani....Neyseki bu dertlerin mükafatlarıda olacak tatlım,bunları düşün.Hani beterin beteri vardır derler ya,bide eşin senden yana olmasaydı diye düşün.Yani biraz polaynnacılık oynamak lazım bu hayatta dimi kuzum.Sen o güzel kalbini üzme canım,kızımızda üzülmesin....

Radyolojim istersen ultrasona gir bacım:roflol:Kız dur daha bismillah,az sabret,sen bide tüp yaptırmış olsaydın heyecandan tırlatırtın demek:roflol:Hadi bakalım hayırlısı inşallah.ınsan olumlu yada olumsuz bişekilde sonucu bi an önce öğrenmek istiyor dimi?Bu bekleme stresi hiçbir şeye benzemez canım benim.Kafanı dağıt,başka şeyler düşün,kitap oku falan hikaye bunlar:)))Ama beklicen başka çare yok malesef:)))

Myhope çum bacım öptüm kocaman...
Denefçim senide canım..
Gülyüzlüm sağolasın canım benim,Allah razı olsun...

Ablişim hoşgeldin.. Çok özledim seni. Eve gelmek istiyorum:roflol: Bu eve gelmek için mazeret sayılır mı:roflol:
Uyy devam etmeyin ifadelerle imalarda bulunmayın bana +18'e çeviririm konuyu ona göre:roflol:
Hayırlısı diye diye bekliyoruz bakalım:roflol:

o gece uyumadım desem yeridir... eşime okutturdum hep kendimi..
dimi ama şaka da olsa insan huylanmadan edemiyor sinir bozucu bişi yasakkelime
sağol nevinim Şeniz

Hoşbuldum yavrum.E tabi "ablamı özledim izni" diye bişey var yani,hayret bişey:roflol:

Hee kız +18 yapta kapanalım demi?Kapanmayan bi burası kaldı zati nerdeyse:)))

Hayden kızlar ben kaçam biraz,mutfağımı toplayayım,evi topladıydımda mutfağı en sona bırakıyorum nedense,hiç sarmıyor,hele makimeden bulaşık yerleştirmek varsa erteledikçe erteliyorum:)))ONları yerleştirem,sonra tezgahtakileri tekrar makineye koyam,böle bi kısır döngü işte,birini al ötekini koy:)))

Öptüm hepinizi,gelirim ben yine bi ara inşallah.....

Yav nevınım ,bu nkı Öyle olayalrala karŞılaŞtık kı kaynanamlarda tepkı oarlak ben artık bunalrı 10 dakıka sÜrÜyor sınırm.
Offfffffff neler neler yaptıalr baıcm
Şımdı yalancıktan torun sevıyroalr gıbı gelıyor.
Mana boŞverrrrrrrrrrrrrrr
be gÜzelım
kızımı Üzmemek ıÇın her Şeyı sallıyorum beeeeee
hem kızalr kızıma ıpek adını dÜŞÜnÜyorum ne derısnız
yoksa sordum mu daha Önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…