Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar ben bugün güzel sohbetlerinizden mahrum oldum yaa
çok hastam vardı.daha yeni nefes aldım.15 dakkam kaldı zaten çıkıcam birazdan.
ay herkes ciddiye almış yaa test olayını.hele de nevin.bi de dalga geçmiş :)))
kız nevin oraya bi gelirsem varyaaaa görersin o zaman günü :))))
zaten hasta olacam bacılarım.hissediyorum.eşimi de kendimi de hazırlıyorum merak etmeyin siz.ama yine de dua etmeye devam ediyorum olmayım diye.bi de hayırlısı diye
nehir ben senin çeyizlerinin birazını görmüştüm zten bu topiklerden.allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inş.
bulduğunuz isimlerde çok güzel.hepsi hepsi güzel.allah bu isimlere layık hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inş.
ben bugün biraz duygusal hissediyorum kendimi.volkan konakla ferhat göçerin düeti var ya hani.sen kalem ol bende kağıt yaz beni yarim yarim :)
sabahtan beri onu dinleyip dinleyip duruyorum.ama çok güzel.tavsiye ederim dinleyin.hele bu ferhat göçerin sesi ne kadar yanık yaa.insanı dağıtıyo.

nehir cim ceyızlerin guzelmiş cok begendim Allah gule gule kullanmayı nasıp etsin inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin Allah razı olsun hepinizden ..teşekkür ederim..
Radyolojim ona göre yani test mest:roflol:
ınşallah bu duygsallıklar bilmem neler hayırla sağlıkla hamileliğinin habercisidir..inşallah...

:roflol::roflol::roflol:

He he he geçeim tabi kız,fırsatını bulmuşum kaçırırmıyım.lülülülülülüGelsene gelsenesositosositosositososito
Valla şahsen ben hamiş olunca eve ultrason cihazı almayı düşünüyorum,habire bakar dururum bebişime,nası fikir ama kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Lotusum canım,ahh o öksürük ne fenadır,insanın ciğreleri dışarı çıkacak gibi olur valla...Ama son aşaması bu bugün yarın biter inşallah...

Swetçim İpek ismi güzel bacım,sen bilin..İpek gibi saçları olsun kızının...

Son düzenleme:
Geldiğimiz noktaya bakk...
Ahhh ahhh nerde eski günler.. Hamile kaldığını aylar sonra öğrenip, bir nefeste doğuran kadınlar..Ultrasonun u sunu bilmeden ohhh ne güzel..
Siz çocuklarınızı nasıl okula askere gönderip evlendireceksiniz bakalım..
Tebi çocuğu ışınlarla mahvedelim içerde görmek istiyorum diye :)

slm kızlar iyiakşamlar nasılsınız
gelemedim kaç zamandır özledim sizi
annemin hastane işleri bugün bitti şükür
artık ara vermem radyolojim nehirim nevinim kimler varmış burda
nasılsınız.

[

nehirim çok haklısın bacım napıcaz biz bilmem
zaten geç evlkat sahibi oluyoruz tadına varamadan ana
ben evlenecem der bunlar:roflol::çok üzgünüm:

yav hanımlar anlayamadım bırbucuk saattır sozde onlıneyım tek msjım gtmıyo kkya.......:mymeka:benım pcdenmı sıteden mı anlamadım.........:uhmatladım yahu...............
nazım senı kactır soruyorum canım hosgeldın:1hug:
nehır masallah harıka esyaların ınan bayıldımcanım her yıl neler cıkıyo bızımkıler hemen demode oluyo.......kahvaltı takımın muhtesem........sandıklar da ne kullanıslıdır sımdı super olur..... kız o penguan bardaklardan benım de var ama her bırı farklı renk benımkının senınkı daha şık olmus surahısıyle.........favorım de o neselı baharatlıklar canım gule gule kullan,RABBIM agız tadıyla acmak nasıp etsına.s.
nevın canımcım senle bır hesabımız var hatırlıyon mu???????:1hug:bacım sana mart sonu gelmedı mı daha???mart bıtıyo bu hafta kızıyorum ama....hadı be guzelım bebısının gelısını erteleme lutfen.........bak ılk tedavı radyolojı,ıkıncı sen uc denef........radyolojım o kadar korkuyodu bak nasıl heyecanla beklıyo artık dımı amadelikafaduldenyureklerımız ve dualarımız senınle ınan laf olsun dıye degıl canlar cok cok ıstıyorum tedavılerınızı cunku bızlerın malesef ıhtıyacımız var bu tedavılere......bı gayret canım ya.....a.s.:dance::1hug:

Yaaa aklın yolu bir nazım.. Nolcak böyle ben bilmiyorum..
Herhalde erkekler bundan sonra askere giderken anası babasıda onunla birlikte aynı şehre taşınacak :))
Aman olsunlarda hayırlı sağlıklı evlat inşallah..

Ayyy şımardım lotusum sağol Biğendin demek..
Kahvalt takımıma vurulmuştum. ıncecik porselen bayılırım ince porselenlere..
O yüzden misafir yemek takımımı bir türlü beğenemiyorum. Ben beğensem ablam beğenmiyor. Ablamla annem beğenmedende mümkün değil alamam :))
Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah..

Ablam kaçak gene klava:

lotusum sitede sorun vardır canım
canım hastane beni çok yordu bir haftadır hemen hergün gittim
annemin tedavisi vardı eve gelince pestilim çıkıyor
bugünde gittim bir sürü kavga ettim zihnim dolu
yatıp uyucakdım da size bakim dedim sonrada uyuyamadım.
sen nasılsın canım bebekler nasıl.

ben bişiymi kaçırdım nehirim ne takımı çeyizmi alıyon yoksa
ay valla içim cız etti benim çeyizlik işlerim bitti:çok üzgünüm:

Kız inşallah şanslı olan sen olurusn.
sen şansşlı olursan adam iyi demektir.
ama o şanslı zaten seni tanıyoruz delüüüüüüü

sağol nevinim.
bacım iepk saçlı bir kzı da allah sana verisn.
yoksa nehir senden kesip biceçek çocuk yapacak.
çok kızmış teyzesi senin mart sonu diye bzileri atlatmana ha bak.
sen de başla gariii tedaviye
anam bacım.
kızçeler istiyorum kızçeme arkadaş.
yyav bende geçen gün eşeime bir araştırsam da noramalde 3 boyutlu bakan bir doktor varsa ona gitsem dedim.kaç para ise veririm felan diye.
biizmki siyah beyaz doktorun ki.
yav diyor sna kalsa eve alacaksın 4 boyutlu galiba .....
onun yerine elektirkl faturasını öde sen boşver doğunca göürüsün diyorrrrr
ya oda istiyor biliyorum ama neden bana öyle 4 boyutlu ultrasonu olan doktor çıkmadı ki şansımaaaaa

Geçmiş olsun nazım..ınşallah hayırlı, sağlıklı sonuçlar alrsınız..
Nesi vardı annenin?

Lotusum kocişi bulsam diyecem de,adamı doğru düzgün göremiyorumki.Bak gece 12de iş başı yapacak,bak hala gelmedi daha,gelincede uyuyacak hemen.Konuşacak vaktimiz olmuyor son günlerde pek..Çok çalışıyor kocacım benim yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Ama vazgeçmiş değilim,aksine dahada hırslandım,doğal yollardan olmayacağına ikna oldum artık.Gerçi daha önceki aylarda da ikna lmuştum ama bu ay daha çok ikna oldum.Dediğin gibi tedavi olmak zorundayız,yoksa bebişlerin geleceği yok.Bunu kesinlikle anladım ve bu yüzdende hırslandım emin ol canım..Yani olacak olsa 5 senedir olurdu dimi.Demekki olmuyormuş,demekki tedavi lazımmış illakide.Her ay belki bu sefer bi mucize olur diye beklemekten fenalık geldi,gebelik belirtilerini takip edip,ay bende de varmı diyip herşeyi,heryeri kontrol etmekten fenalık geldi.Daha o gıcık gebelik testinde çift çizgiyi göremedik,henüz nasip olmadı.Demkki farklı şekilde nasip olacak,normal insanlar gibi değil...Biz böyleyiz demekki,değişiğiz,enteresanız...Artık iyice inandım buna ve mümkün olan en kısa zamanda başlamak istiyorum ama kocişimide yanımda olmasını istiyorum,Hastanelerde tek başıma sürünmek istemiyorum.Benim bu kahırlarımı bi tek kocam çeker,eve gitmek istiyorum diye hüngür sümük ağladığımda,kocişimin yanımda olması lazım.Bu sebepten dolayıda onun biraz rahatlamasını bekliyorum.Ama gidecem inşallah,tüpmü müpmü doğalgaz mı neyse ne,ne gerekiyorsa yaptırıcaz inşallah...

Gönülden istediğini biliyorum lotusum,canım benim,sağolasın.Hepiniz sağolun can arkadaşlrım ve biricik kardeşimsenağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
Geçmiş olsun nazım..İnşallah hayırlı, sağlıklı sonuçlar alrsınız..
Nesi vardı annenin?

swetim hoşgeldin canım Şeniz
Nehircim aslında şikayetimiz meme de süt bezeleri vardı ondan gittik işde
tetkikler yapıldı tertemiz çıkdı ama ağrıları vardı annemin çok kolunda boynunda
ben dahiliyeye götürdüm annemi doktor kemik ölçümü kan tahlili va karın filmi verdi.
karnındanda şikayeti vardıda zaten bu saydıklarımı yaptırmak 2 gün sürdü
amma velakin kansız çıkdı annem çok ve demiri düşük çıkdı
karnındaki şikayetide bağırsaklarında sinire bağlı bilmem ne şıkışması
dokror kemiklerin beton gibi maşallah dedi çok şükür:Saruboceq:
sonuç annemi sıkı bir kan tedavisine aldı ağrıların geçecek dedi.
valla çok huzurluyum inş 1 ayın sonunda iyi olacak benim anacığım :Saruboceq:
ay kızlar uzun oldu ama anlatmak istedim ŞenizŞeniz

Nazım hoşgeldin bacım,çok geçmiş olsun canım..Hastaneler ne zor dmi,insanı bigünde çökertiyo valla,feleğini şaşıtıyor ama gitmedende olmuyor...ınşallah canım 1 ay sonra turp gibi olur annecin,ana gir yar olmaz demişler,kim tutar annenin yerini...Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin inşallah...

Ben kaçtım bacılar,biraz yemek neyin edem:)))Gece gelirim inşallah,burda olursanız görüşürüz,öptüm hepinizi canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…