Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

zayıftım ama boyle gıderse yarım dunya olurum herhalde doğumdan sonra bide kılo veremezsem yandım

kızlar seyrettiğimiz film bitmek uzere az sonra yatarız size şimdiden iyi geceler .... eşim aniden dugmeye basıp kapatıyor pc yı sırf kıskanclıktan

lotusum genelde 9 a 6 falan çıkar ama son kontrolde ilk kez 14 7 sanırım yanlış hatırlamıyorsam çıktıydı normalde hep düşüktür zaten benim tansiyon neyse oğluşum iyi olsunda gerisi önemli değillll
berinim bizlerde iyiyiz canımmm:1hug:
nevinim afiyet olsunnnn:1hug:

Senin eşinde bi alem kızzzz:)))))

Sanada iyi geceler tatlım...Kilplarıda dert etme şimdiden yavaşyavaş verirsin merak etme:)))

zayıftım ama boyle gıderse yarım dunya olurum herhalde doğumdan sonra bide kılo veremezsem yandım

canım benim 4 kilom kalmıştı ilkinden veremedim bir beden de büyüdüm etekler olmadıı bu sefer de aynısı olursa yandımmm rejim neyin de yapamam inşallah veririz yaaa:sm_confused:

ohhhh afıyet olsun nevınım yarasın......az evvel bende dayanamadım acı yedım mıdem yanıyor......myhopem nerde kı rahatsızlıgı tansıyondan mı acep merak ettımCADIARZU
nehır uyudu demek yoruluyor tabı erken kalkınca:teselli:

Sağolun kızlar...yyy Allah insanı açlıkla terbiye tmesin derler yaaa,hakkaten doğru yaaa.....

Myhope um tvde bi doktordan dinlemiştim,her bebek anneye 2 kilo armağan eder diyordu,seninki 4 kilo ama olsun..Sizler iyi olun bebekleriniz iyi olsunda kilolar tek derdiniz olsun bacılar,boşverin....

Nhir çok yoruluyor yaaa,bünyeside zayıf biraz,bide uykuyu çok sever ben gibi:))))

canım ben burdayım yazdım da tansiyonum genelde 9 6 dır diyeee:uhm:
nevinim nehirimize kocaman öpücüklerrr Allah rahatlık versinnnn tabi şu anda yatağında mışıl mışıl uyuyan tüm topik ahalisine deeeeea.s.

nevinim tek duamız o zaten yeterki meleklerimiz iyi olsun ama yani fazla değişmesek te iyi olur dimiiiiiii yani şimdi değil zaten bir yıl sonra falan ilk halimizi alabilsek ne iyi olurr bak ben peşin peşin şimdiki kilomu almışım zatennn darısı diğerlerinin başınaaaaa:roflol::roflol:
bu arada eşimi kaldırabilirsem kanepeden bende yatacam ama nerdeeee yarım saattir çağırıyom tık yokkk :bbo:

Kızlar ben çıkıyorum,başım ağrıyor biraz,yatıp uyuyam bari....

Heinize iyi geceler,iyi uykularAllah rahatlık versin....Bebişlerinizede iyi uykular öücüğü benden...

Öptüm hepinizi...Görüşmek üzere...

kusura bkma myhopem o msjını farketmemısım canımcım........bak benım bıkac kez 8 e 5 oldu cok sarsıldım normalde 10 a 5 gdıyor drlar ıdeal dıyor......aman dıkkat et canım 12 ve yukarısı hamıslıkte yuksek oluyor...........gecmıs olsun tekrar canım benım bızım nazlı bebelerın oyunları ıste bunlar:teselli::1rolleyes:
ben cıkıyorum kızlar bıraz haber dınleyıp uyuyacagım ınsallah hayırlı olaylar duyarız.......hepınızı opuyorum canlar ıyı geceler........a.s.Şeniz

bizde seni öpüyoruz lotusummmma.s.
sanırım birtek ben kaldımmmm şeytan diyor bir bardak suyu boca et şunaaa da kıyamıyorum işte çagır çagır çenem acıdı valla yok anam böyle olmayacak hadi banada müsadee kızlarr çok mühim bir işim varrr koca bebeği uyandırmam lazım ki o da bende rahat rahat yatalımmmmmm hepinize iyi uykularrr Allaha emanet olunnnnn:1hug:

günaydın hatunlarrr mirmirmirmir
başım döndü yaa geçmişi bitirene kadarrr :bbo:

günaydın .günaydın.oh oh ne güzel kaynatmışınız bensiz.eşim gelince bana makarna yap diye tutturdu.bende kalktım makarna yaptım koçişime....
of ya hala helikopterden haber yokmuş ya.bulamamışlar.üzüldüm ya....Allah yardımcıları olsun...:Saruboceq:

günaydın bacılarım
ya evet yaa.bende gece 5 de kalktım vc ye.dedim şu tv yi ya da pc yi açıp bakayım haberlere.ama sonra vazgeçtim.sabahta uyanır uyanmaz radyolyu açtım iyi bi haber duyabilmek için.ama maalesef hala bulunamamışlar.ben iyice ümitsizleştim artık.0 derecenin altında o kadar saat hem de yaralı olan bi insanın yaşayabilmesi biraz zor.ama rabbim inşallah bi yol göstermiştir de kendilerini koruyabilme imkanı bulmuşlardır.
evet ben yattıktan sonra sohbet almış başını gitmiş maaşallah.lotus ta çok geçgiriyo yaa.hiç karşılaşamıyoruz.arkadaşlarımla uzun süre iki kelime edemeyince çok özlüyorum.

günaydın geçmişi okuyayaım dedim
bua rda birde acaip adet sancım var
kafayı yedim dün geceen beri
inşallah bir şey olmaz.
helikoptere bende üzüldüm.k.maraşın göksun ilçeisnde düşmüş ve oralar bahara kadar kar olur.
allah yarım etisn.çok doğru düzgün bir insandı muhsin yazıcıolu.
bende kçmaraşalıyım biliyorusnuz kızlar.

swet belki üşütmüşsündür.ondan olabilir belki.
dikkat et kendine.ayaklarına felan.öyle incecik penyelerle felan da çıkma bi daha sakın.
ya da artık karnınız büyüdüğü için gerilme ağrıları felan da olabilir.geçen gün alhan da da vardı buna benzer ağrılar.ona da doktoru öyle demişti.
evet muhsin bey çok düzgün bir insandı.ama bu kadar feci bir kazayı kim geçirirse geçirsin kötü insan bile olsa insan üzülüyor yaa.şimdi muhabirle 112 görevlisinin telefoon görüşmesinde konuştuklarını okudum da.çok feci.allah yardımcıları olsun.
tabi iyi insanlara daha fazla üzüntü duyuyoruz

Günaydın herkese.
Bende çok üzgünüm ve şaşkın. Nasıl olurda hala bulunamaz aklım almıyor.
Elbette hava şartlarından muzdaripler ama genede ne bileyim işte..
Aklıma geldi TC Milletvekilini bulamıyorlarsa bizim başımza gelse demekki..
Allah korusun. Allah yardımcıları inşallah.. ınşallah hayırla sağlıkla kurtulurlar.
Bu sitede aybike_zehra adında bir üye var yeni hamiş hemde. Muhsin Yazıcıoğlunun yeğeni imiş. Dün akşam çok fenaydı. Hiç haber alınamadı diye. Allah yardımcıları olsun tekrardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…