Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar az önce o akdar mutlu oldum ki
bir topik ggörüdm
hem de nevroskye ait ,biirisniz biizm nevrosky
allah tamamına erdirisn.
hamişmiş.
darısı size olsun herkese olsun.
inşallah

bende az önce bi sıcaklık hissettim gibi oldu.
ay nasıl korkuyla lavaboya gittim görmelisiniz.ama bişey yokmuş.yanılmışım.
yaaa bitsin artık yaaa

Ayy radyom canım benim..Nasıl korktun dimi.
Hayrlısı olsun napalım ..Elimizden birşey gelmiyorki.ınşalah hayrla sağlıkla hamişsindir ne diyelim.
Sabret sonuca az kaldı.

Nevrosky yi bilmezmiyiz yaa..Çok sevindik. Tüp bebiş yaptırdı elhamdülillah oldu..Allah tamamına erdirsin inşallah..

Selaaaammm.....

Ayyy Radyolojim şimdi sen gittim baktım dedinde aklıma ne geldi ba...

Bizim çocukluğumuzun geçtiği sokakta bi Zehra Teyzemiz vardı,acayip matrak,şen bi kadın tabi...Ozamanlar dermişki,"kadının ömrü (kibar haliyle diyim bari) çamaşırına bakmakla geçer...":))))))Nası ama çok doğru bir tespit dimi?Kimi gelsin diye 4 gözle bkler,bakar durur,kimde bizim gibi gelmesin diye bekler durur....Hayat işte...

hayırlısı olsun tabi nehircim.
işte bi anlık endişe.insan bişey için emek sarfedince neticesini de güzel olarak almak istiyo.
naapalım olacaksa olacak.son 3 gün zaten.eğer pazara kadar gelmezse,pazartesi doktor test isteyebilir.
gerçi çatlatma iğnesi olanları okudum 17. günde bile regl olanlar varmış.bana 14 demişti dr.
aman neyse.sürekli de bu meseleyle sizi de sıkmak istemiyorum
bekleyelim görelim dimi

öyle valla ya.gelse bi sert gelmese ayrı bi dert
:))))
çok soğru söylemiş kadıncağız
alhanı da sobeleyelim bari.
ee alhanım sobelendin ebe sensin.söz de sende artık :)

Ayy aynen aynen:roflol:. Geçenlerde bizim kuzene dedim aynı şeyi öldük gülmekten.
Kuzende aynen yaa diyo. Tabi biz uff ya hala hasta olmadım diye bekliyoruz, sizde tam tersi.
Tabi eklemeyi ihmal etmedim. Şimdi olalım diye evlenincede olmayalım diye korka korka bakacağız:roflol::roflol:

Radyoljim ben yumurta çatladıktan sonra 15.gün adet olurum hiç şaşmaz...Senin pazartesi 14. günmü oluyor?14.günse kanda belli olur kuzum...Az kaldı az,,hadi bakalım güzel haberler inşallah....

radyolojım nassıl sobeledın beniiii :) dun netım gıttı kızlar cok fırtına vardı cok şükür bugun ıyıııı yaaa.gece baya kaynatmıssınız .hamıslerımız cok gec yatıyosunuz dövcem sizi heeee .vücudunuzu dinlendırın ama olmazkııııııııı.
myhopem bendede o şikayetlker vardı dr kansızlık dedı sende varmı kansızlıkk?benımde tansıyonum düşük çok 7 -4 cıkıyo cogunlukla.esım sen yasıyomusn deyıp dalga gecıyor...
nevinim o komsunuzun dedıgıne cook güldüüm yaa yanı nasıl ıyı bır tesbit :)
radyolojım ınanırmısın her pc yı acıp topiğe bakacagım zaman ınsallah radyolojım kırmızıları görmemiştir diyorummmmm.sus kız agzından yel alsıııın.
denefım sen nasılsın canım benımmm ...ve bütün arkadaslarım hepınızı cok öpüyorum.
bırazdan görümcem gelecek evımı temızleyecek sagolsun...malum ben egılıp uzanamıyorum yaa ondan.bu arada dünya tatlısı bır görümcem var ınsallah kızımda ona benzeeeerr.....ogelene kadar buralardayım okiş?

aman neyse.sürekli de bu meseleyle sizi de sıkmak istemiyorum

Efendim bir şey mi dedin anlayamadımda :dilcikar::dilcikar:
Sayfa dolusu :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Ne demek sıkmak ya.. Aloo biz seninle paylaşyoruz heyecanını.
Şu an ne belirtin varsa ne hissediyorsan anlatman lazım bize.
Tahlil gününü bekliyoruz seninle beraber. Çok kızdım şimdikaydirigubbakcemile
:dilcikar:

:roflol:
bencede :dilcikar:
Şeniz

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
bende kalkar kalkmaz açtım tv ama hala haber yok anlamadım gitti saatler geçti yaa Allah yardımcıları olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
swetem dikkat et kendine üşütme ondandır belkiii ya da radyolojimin dediği gibi bebişinin büyümesindendir inşallah canımmmm
radyolojim beklemek çok zor bilirim aynı duyguları kaç kere yaşadımm inşallah hiç gelmez gelemeyesiceler de bebişin gelir canımmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
denefim işinin çıktığını tahmin ettik zaten başka sefere inşallah ama ah şu eşlerrrrr gece onlardan sıra pek gelmiyor ki bizeee:asigim:
alhanım şimdiye kadar hiç kan testi vs yapılmadı hatta s.ocağındaki ebe bile sordu bekliyor aslında mutlaka kan ve idrar testi yaptır dedi ama doktorum istemeyince ne bileyim kan hapı kullanıyorum ferrum fort yani kansızlık varmı hiç bir fikrim yokkk:sm_confused:
nevinim nehirim pinkim berinim nazım lotusum çileğim gülyüzlüm nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

hala enkaza ulasamadıklarına bende çok şaşırıyorum.ama binlerce insan hem havadan hem karadan arıyor..havada sisliymiş.kolay degil ya.of çok üzgünüm.ntv izliyom.insalah bulunurlar...
radyolojim canım benim şu pazartesi bi gelse diye 4 gözle bekliyoz bacım.acılarımızda sıkıntılarımızda beraberiz...hepinizi ayrı yarı öperim bacularrrr.ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Allahtan umut kesilmez o en olmayanları oldurandırr inşallah bir mucize gerçekleşir kızlar ama biran önce gerçekleşseeee biz bile diken üstündeyiz ailesini düşünemiyorum bileee Allah yardımcıları olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah razı olsun canım arkadaşlarım
zaten ben de öyle yapıyorum nehirim
tadavimi ve tedavimdeki gelişmeleri sizden başka hiç kimse bilmiyo ailemden ve de arkadaşlarımdan.yani netten kendimi bu kadar yakın hissedebileceğim arkadaşlarımın olabileceğini hiç düşünemezdim.meğer çok farklıve çok güzel bişeymiş.
ya helikopter kazası adlı topik açılmış.orda birisi söylemiş aynen katılıyorum.
abd bizim dağdaki koyunlarımıza kadr fotoğrafını çekiyo.yerin yedi kat dibini görebiliyorlarda biz üstelik koordinatları belli olduğu halde 6 kişiyi 24 saatir bulamadık.nasıl iş anlamadım.biz boşuna dağa taşa terör aaramaya çıkıyoruz o zaman.madem bu kadr acizsek oturalım yerimizde.değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…