Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Ayy hala bulamadılar. ınanamıyorum. Kaza olduğuna artık kesinlikle inanmıyorum.
Bu nasıl bir acziyetsizliktirki hala bulamadılar. Artık canlarından geçtim bari kendilerini ne şekilde olursa olsun bulsunlar yaa..Allah yardımcıları olsun kendilerininde ailelerininde..

aynen nehırım n demek yaaa bız burda ne için toplandık bu delüüü radyolojımız ne dıyo böyle?sırtı kasınıyuo sanırsam... klava: kaydirigubbakcemile sırtından köteği,karnından bebegı eksık etmıcen dıye buna denır dımı?
bır daha duymayalım öyle seyler radyolojım sen ve burdakı her arkadasımız için elımızden ne gelırse yardımcı olmak için burdayız biiiz.

ALHANCIM ÇOK YERİNDE BİR LAF VALLA
aynen sana katılıyorum bunların karnı boş kalmasın inş
artık karınları dolsun da sopaya razı gelsinler dimi ama:roflol::roflol::roflol:
valla radyolojim bende hiç tahmin etmezdim böle kankalarım olacağını
aman nede olsa net diyordum ama şimdi sizlerden haber almadan
rahat edemiyorumŞenizben şimdi evde değilim eltimlerdeyim
sizlere bi bakim dedim hemen çıkıcam çünkü yemek yapıyoruz
yardım etmem lazım:sm_confused:
hala insanlara ulaşılamadı çok üzülüyorum ama elimden bişiy gelmiyor
allah yardım etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar.............
bı slm verıp cıkıcam canlar...gece uyuyamadım ,cok keyıfsızım,halsızım :1no2:helıkopter kazasından cok etkılendım sanırım gece haberlerı ızlerken fılan uykum kactı....hala bulunamamıs olmalarına cok uzuldum.:çok üzgünüm:....bunca saattır nasıl bır hbr alınamaz aklım almıyor bır turlu....:uhm:RABBIM aılelerıne sabırlar versın:Saruboceq:
radyolojım pazartesıyı beklıyoruz.......hakında hayırlısı canım bız hem kendımıze hemde sız canım arkadaslarıma herseyın hayırlısı nasıp olsun dıye hep dua edıyoruz.....:Saruboceq:haklısın bu ara karsılasamadık esımın pcde ısı cok bu ara bana cok gec vakıtte sıra gelıyor canıma.s.
denefım,nevınım,nehırım,cılekım,alhanım,myhopem,svetım,berınım,nazım,pınkım,gulyuzum ve tum canlarım hepınızı optum..........
gorusmek uzerea.s.

hala haber yok deli olucam.dün sabahı zor ettim zaten
bugün de sabahı bekliycez yine.hiç ümit kalmadı artık.
çok yazık oldu çok senağlama senağlama
:Saruboceq: :Saruboceq:

iyi geceler kızlar kımsecıkler yokmuu?
radyolojim yakaladım senı önüm arkam sağım solum sobeee.... :)

hala haber yok deli olucam.dün sabahı zor ettim zaten
bugün de sabahı bekliycez yine.hiç ümit kalmadı artık.
çok yazık oldu çok senağlama senağlama
:Saruboceq: :Saruboceq:

ah hıc sorma canım yaaa sankı bulut olup yok oldular..ALLAH ım yar ve yardımcıları olsun ... :Saruboceq: :Saruboceq:

ben şu anda evde donuyorum yazık naaptılar o soğukta.
aslında herkes başkana yoğunlaştı ama düşünsenize o muhabirin ailesini.
o telefon bağlantısını dinledikçe benim içim eriyo.ki bi de vafaat ettilerse ki şimdilik öyle gözüküyo ne hale gelir o anne baba yaa
alllah boool bol sabır versin hepsinin ailesine.
hastaneye kaldırılıp orda vefaat haberleri gelseydi bu kadar dokunmazdı bana

ay sus kız aglatacanmı sen benııı. senağlama
ayy aklıma geldıkce ailelerı ne yapıyor diiyorum..

alhanım yaa ben çok etkileniyorum böyle şeylerden.sende öylesin biliyorum
muhsin yazıcıoğlu bir hafta önceki mitinginde demişki( geçen cuma): iki dakika sonrasında yaşayacağımızın garantisinin olmadığı hayat demiş.şimdi bana da böyle olaylardan sonra var ya hayat boooomboş geliyo.ama elden gelen bişey yok.
herşeye rağmen,ölüme, hastalığa, derde, kedere, üzüntüye, sıkıntıya rağmen hayat devam ediyor
sen nasılsın canım
yatmıyo musun
geçen gün sen makinayı bekliyodun.bugünde ben bekliyorum bitmesini

sorma canım yaa muhabırın konusmalarını dınledık yıne esımle .ayy içim kaldırmıyor artık ınsallah yasayan bırılerı vardır yaaa.
yatacam canım bır bakayım kımler var dedım.bende yavstan yatayım esım beklıyor benı.hadı hadı deyıp duruyr.yarın görüşürüz tamammı canım?cook öpüyorumm tatlım

iyi geceler kızlar bende eve yeni geldim kociş hasta canım grip olmuş
bende gece haberlerine bakıp çıkıcam herkese iyi uykular...

günaydınlar canım arkadaşlarım
cumaanız mübarek dualarınız kabul gününüz aydınlık olsun
rabbim bu güzel günün mübarek günün hürmetine zorda darda kalan kullarının yanında ve yardımcısı olsun.
kimsecikler gelmemiş.herkesin çok işi var.benim de canım sıkılıyo.hadi gelin yaa

günaydın ben geldim.dünden beri nasılsınız kızlar.daha geçmiş okuyamadım..okuyan okumayana anlatsa ne güzel olur demi...
radyolojim bacım niye canın sıkılıyo anlat bakem..
çilegim senide gördüm güzel bacım

hayırlı sabahlar hayırlı cumalarr fıstıklarımm a.s.

aminnnnnnn cnm aminnn inş..
Rabbim zor durumda sıkıntıda olan tüm din kardeşlerimizin yardımcısı olsun inş. :çok üzgünüm:
ben geldim işte burdayımm :a015:
pazartesiye de az kaldı dimi ya :jeyyar:

Şeniz
hamdolsun cnm iyiyiz işte.. benimde içim çok acıdı helikopter kazasına.. :çok üzgünüm: :1no2:
bu kadar aciziz yanii :tomato: :çok üzgünüm:
amerika dan nasa vermiş koordinatları
3 kişiden ısı kaydı alınmışş :a015: hayırlısı bakalımm

yok denefim bi problem ok şükür.
öylesine dedim işte.
siz olmayınca canım sıkılıyo
evet çileğim az kaldı ama belim çok ağruyo.pazar günü bekliyorum kırmızıları

evet canım yaa
benim de gözüm kulağım haberlerde.
son dakika haberlerini netten takip etmekten bi hal oldum.bu gün hayırlı bir gün olacak inşallah.öğleye kadar güzel haberler alacağımızı biliyorum inş.
rabbim yardımcıları olsun.
dün akşam yatağa ilk yattığımda soğuk ollduğu için üşüdüm biraz.hemen aklıma geldiler ahhh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…