Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

myhope canım hadı gözünaydıın oğlusumuza masallah.ınsallah sonuna kadar böyle gıder annesııı
berıncım ınsan sabırsızlanıyo dımı bır an önce dogum yapıp bebegını kucagına almak ıstıyor sabret canım saglıkla büyüsünde hepsi olur insallah.
swetım gecmıs olsun canım aman dıkkat et kendıne halamın kızıda tas düşürdü 7 aylık hamıleyken ama sureklı dr tedavısındeydı.ama bıseycıkte olmadı bebişi zamanında geldı ınsalah gecer canım yaaaa.
ve bütün arkadaslarım hepınızı çok öpüyorum yemek molası ısteyeyım esım geldı :)))

Evet alhancım ne zaman doğacak dıye beklıyorum benım daha cok var size az kaldı sayılır

ıyi geceler kızlar...

Başımız sağolsun...Mekanları cennet olsun,Rabbim yattıkları yerde dinlendirsin
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iyi geceler kızlar..
evet bende çok üzgünüm.baya etkilendim ya.ALLAH rahmet eylesin
nasılsınız kızlar...swethome bacım geçmiş olsun.....aman dikkat et kendine....ayaklarınıda üşütme
nehirim güle güle kullan canım...
kızlar bana müsade eşim tepemde hadi uyuyak diyo...-tatlicadiarzu-
kendinize iyi bakın.hepinizi çok seviyorummmm

Swetim geçmiş olsun bacım yaaaa...Offf offf benim kocişte taş düşürdü,çok fenadır çok....Doğum sancısına eş değer derler hatta...ınşallah bir sorun yaşamadan atlatırsın canım....

iyigeceler kızlar nevinim pinkim nasılsınız
swetim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
benimde kociş hasta bugün işe gitmedi evdeydik bütün gün
şimdi yatağa gitti baya bi terlemişdi üstünü değiştirdim yarına bişiyi kalmaz inş
ay ne zor erkeklerin hastalığı gerçi sağolsun gık demedi ama
ben eve kapalı kaldım ya ay ne acımasızım valla
nese bende gidiyorum yatmaya bütün türk milletinin başı sağolsun
ama bugün anladımki bu olayda çok büyük bir dikkatsizlik var
herşey allahdan ama pisi pisine ölüm bu olsa gerek
iyigeceler canlarım öpüyorum hepinizi

iyi uykular kızlar bende yatıyorum ALLAH rahatlık versin..nevinim nazım eşlerinize çok geçmişler olsun..nazlı oluyo koca bebekler biraz..

slm kızlar.........
cok halsızım sankı........helıkopter kazasına cok uzuldum sanırım o yuzden yorgun hıssedıyorum kendımı........senağlama
nazım cok gecmıs olsun canım........svetım sanada cok gecmıs olsun cok sukur bebıs ıyı onu etkılemıyor......ama agrın da cok olacak be guzelım dr bırsey önerdı mı???:uhm:
myhopem cok sukur alperenımız ıyıymıs canım gozun aydın......nasıpse bende pazartesı gırecegım uc boyutluya,heyecanlandım epeyce .....korkuyorum da sankı bıraz ne bıleyım:1no2:anlat bıraz canım nasıl oluyor??????bıde merak ettım senınkını bır guvencen var mı canım kurum karsılıyor mu??ne kadar odedın??200 300 lıra odeyenler var sıtede...emeklı sandıgı karsılıyor gercı ama.........
denefım hıc karsılasamıyoruz artık be canım:çok üzgünüm:
nevıncım,pınk yesıl ısıksınız canlarım opuyorum........
nehır,alhan,radyolojı,berrın,gulyuzum ve herkesı opuyorummmmmmmm.......

Nazım geçmiş olsun....ıyi geceler..

Pinkim sanada iyi geceler kuzum....

Denefim iyi uykular bacım...

Lotusum buralardayım canım,topik dolanıyorum biraz...Sen nasıl oldun,daha iyicemisin...

annemlerden yeni geldim.babamla beraber olmak istedim bu akşam.babam çok kötü.bizim evlerimizde yas var arkadaşlar.biz muhsin başkanı çok severdik.bende bi türlü kafamı toparlayamıyorum yaa.midem bulanıyo yine.akşamdan beri başımın ağrısı geçmedi.çok büyük çok değerli çok düzgün bi insandı.rabbim mekanlarını cennet efendimizi komşu eylesin.
myhopem bebeğinin iyi olması böyle kötü bir günde biraz olsun moral oldu bize.allah onları size sağ salim kavuştursun inş.
lotusum rabbimizden gelene boynumuz kıldan ince.onu neyi takdir etti,neyi emrettiyse bizler onu yaşarız.elden birşey gelmiyor.tek tesellimiz imanlı olarak,iyi bir insan olarak,hacı olarak hayatını devam ettirmiş olması.abdestsiz pek dolaşmazmış.rabbim inşallah hakettiği mertebeye ulaştırsın.onu ve de diğerlerini

Amin Radyolojim amin amin amin...

Seni çoooook iyi anlıyorum bacım....

çok sukur daha ıyıceyım nevınım ama dıyorum ya kazaya cok uzuldum....
radyolojım RABBIM orada olenlere de,bızım gecmıslerımıze de ganı ganı rahmet eylesın...ılk duydugumda olayı pek ıdrak edemedım,bırde IHA muhabırı hemen 112 yı arayınca tamam az sonra hepsı sag salım bulunur dedım ama nerdeeeeeeeeee.......2 gundur tv basındayım,kacırmadan her haberı ızledım.....dıyorum ya takdır ı ılahı ama bu altı degerlı kısı ıhmal zıncırının kurbanı oldular.......ınsallah cok acı cekmemıslerdır ne dıyeyım........kar,soguk,dusmenın travması daha neler neler.....senağlama

inşallah canım
orada neler yaşandı bilemiyoruz.ama inşallah sadece uyumuşlardır hiçbişey hissetmeden.sadece....

ınşallah canlarım....

Rahatça ve huzurla ruh teslim etmişlerdr inşallah.Ben öyle olduğuna inanıyorum...

amın canlarım,amın.......:Saruboceq:
ben cıkıyorum kızlar.......uykum geldı....opuyorum sızı guzeller:1hug:

ıyi geceler Lotusum,bende çıkıyorum...

Sabah topiği açan arkadaşıma şimdiden günaydınnnnn:)))))

Öptüm hepiciğinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…