- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #7.881
amin aminnn aminn Ya Rabbimm :çok üzgünüm:annemlerden yeni geldim.babamla beraber olmak istedim bu akşam.babam çok kötü.bizim evlerimizde yas var arkadaşlar.biz muhsin başkanı çok severdik.bende bi türlü kafamı toparlayamıyorum yaa.midem bulanıyo yine.akşamdan beri başımın ağrısı geçmedi.çok büyük çok değerli çok düzgün bi insandı.rabbim mekanlarını cennet efendimizi komşu eylesin.
myhopem bebeğinin iyi olması böyle kötü bir günde biraz olsun moral oldu bize.allah onları size sağ salim kavuştursun inş.
lotusum rabbimizden gelene boynumuz kıldan ince.onu neyi takdir etti,neyi emrettiyse bizler onu yaşarız.elden birşey gelmiyor.tek tesellimiz imanlı olarak,iyi bir insan olarak,hacı olarak hayatını devam ettirmiş olması.abdestsiz pek dolaşmazmış.rabbim inşallah hakettiği mertebeye ulaştırsın.onu ve de diğerlerini
Bugün devam edeceğim çeyiz almaya :))
Denef abla öyle deme yaa utanıyorum
Berinim nasılsın. Senin bulantın olmuyor mu yaw. Site midesi bulananlarla dolup taşıyor. :))
Bugün devam edeceğim çeyiz almaya :))
Denef abla öyle deme yaa utanıyorum
Berinim nasılsın. Senin bulantın olmuyor mu yaw. Site midesi bulananlarla dolup taşıyor. :))
canım benım masallah ALLAHIM korusun bızede dua edın e mı????tup merkezındekı ultrasonda bır cok olçum yapılıyor dedıklerınının coguna baktırdık ama renklı olunca heyecanlandım.......bıde burada bı dr a gtmıstım burda bıze uclu test yaptı da rısklı cıkardı ya....cok korktum.....tup merkezındekı doc.dr kızdı ama meger ıkızlere bu test yapılmazmıs.....ınsallah hersey yolundadır....:Saruboceq:selam kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
radyolojimmm ne biliyorsun belki yanlışlıkla değil de kaderin bir oyunuuuu işte bak diyor sana hamişsinnnn:CüvCüv: inşallah yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nehirim hayırlı alışverişler canımmmm:1hug:
berinim benim hala arada oluyor bulantılar sen şanslısınnn
lotusum ayrıntılıyı sormuşsun malesef bende hala ssk olmadığından 275 tl cikkk bayıldık hastaneye ama oğluşumu gördüm iyi olduğunu öğrendim ya inan gerisi önemli değillll doktor heryerine bakıyor beslenmesini vs de kontrol etti güzel dedi böbrekleri beyinciği omurgası aklına ne gelirse işte hepsine tek tek baktı tabi kalbine daha çokk ve hepsi normal dediiii inşallah yeğenlerimin de normal çıkacak annesiiiiiiii:1hug:
denefimm kolay gelsinnnn:1hug:
çileğim pinkim alhanım nevinim swetem nazım nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz
darısı basına olsun canıııımm ınsallah her ısteyene nasıp olsun:Saruboceq::CüvCüv:biliyomusunuz ben bugün 23 haftalık gebe bi kadına batın emarı çektim.bebeğin başını gördüm.diğer organları pek ayırt edilmiyo emarda.
bi de seslerden korktu heralde.hiç durmadı.sürekli kıpırdadı içerde
ben o park yatakları çok beğeniyorum.ama neden iki tane aldın ki canım
diğerini nereye kurcan o kadar yerin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?