Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın arkadaşlar..hayat süprizlerle dolu degilimi....bugün yaşıyosun.yarına ne olacagımız beli degil.üzmek,kırmak,bunlar niye..
6 kişinin üzüntüsünü hep içimizde yaşayacagız.insan ister istemez etkileniyo...hala iha gazetesinin cümleleri aklımda...senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar arkadaşlarr :çok üzgünüm: :a015:
amin aminnn aminn Ya Rabbimm :çok üzgünüm:

Günaydn denef ablaa. Kimsecikler gelmemiş daha.
Kız radyolojim I'm pregnant yazıyor takviminde bize söylemeden test falanmı yaptım yoksam :))
ıçimiz daraldı, göğsümüze bir taş oturdu sanki. Dün zor nefes aldım.
Hele bu köy korucularının açıklamalarından sonra iyice fena oldum.
Köy korucusunun biri biz düştüğü gün bulduk söyledik ama ilgilenmediler diyor.
Ne desem ne düşünsem şaşırdım. ıhmale sebep olanlara Tür milleti cezasını verir inşallah..
Allah rahmet eylesin, yerinde dinlendirsin. Cehennem yüzü göstermeden cennetine alsın inşallah...

Bu arada myhope m çook sevindim sağlıklı olmasına yeğenimizin. Allah hayrla sağlıkla tamamına erdirir inşallah. Lotusumda gitsin hayrlı haberleri getirsin inşallah bize..

berinim bacım nasılsın kimsecikler yok bugün...nasıl gidiyo hamişlik...ben 5 dakıka kadar burdayım.hasta geldi çıkacagım.seni çok öpt bacım
nehirim sen nasılsın guzumm.çeyizler hazır.ooo seni kaçırırmıyız ...:jeyyar:seni alacam kuzenime bacım...elektrik mühendisi kuzenim var..:jeyyar:

Bugün devam edeceğim çeyiz almaya :))
Denef abla öyle deme yaa utanıyorum

Berinim nasılsın. Senin bulantın olmuyor mu yaw. Site midesi bulananlarla dolup taşıyor. :))

nasıl olayım denefim sureklı haberlerı seyredıyoruz bi 5 kişi bulundu dedi şimdide 4 kişi bulunmuş dıyorlar başkan hala ortada yok

Berinim nasılsın. Senin bulantın olmuyor mu yaw. Site midesi bulananlarla dolup taşıyor. :))

bende bulantı falan yok hamile değilmiyim neCADIARZU ama karnım buyuyo:CüvCüv: akşamları cirimde cok yanma oluyordu anladığım kadarıyla cıkolata yediğimdendi artık bi muddet yemiycem senağlama canım istesede

bende bulantı falan yok hamile değilmiyim neCADIARZU ama karnım buyuyo:CüvCüv: akşamları cigerimde cok yanma oluyordu anladığım kadarıyla cıkolata yediğimdendi artık bi muddet yemiycem senağlama canım istesede

slm kızlarrr nasılsınız demıycem bugun herkesın moralı bozuk belliii.
içim çok sıkıldı görümcemle dısarı cıkıcaz bıraz üzerimdekı afakanları atmam lazıım.
berınım nehırım sız varsınız sanırım .berınım bulantının olmaması büyük sans ALLAH hıcbır hamıleye yasatmasın ınsallah. mide yanmasını bende cok cektım çikolata yeme sakın bırde karnını cok doyurma az ama sık ye bunlar azaltıyo yanmayı olurmu tatlım?

ben geldım kızlar.......
nbr ıyımısınız?????ben ıyyım cok sukur........
denefım yogunsun yıne canım:1no2:
berrın ılk zamanlar ya bulantı yada yanma ıllakı oluyor canım...yanman oldugu zaman yarım kahve fıncanı kadar sut ıc....bıde daha oncede yazmıstım sana canım karnını sıkıstırma sakın oturuken ayaklarını uzat,ıkı buklum oturursan mıden sıkısır ve asıdını salgılar bu da yanma yapar......ozellıkle aksamları dıkkat et bunlara canım......a.s.
nehırım aldıklarının resımlerını koy zevklı bacımız,moralımız duzelır,topıgın havası degıssın bıraz........:1hug:
alhanım nbr??bu aksam bende cıkıcam dısarıları....arasıra hava almak ıyı oluyor.....a.s.
radyolojım nasılsın canım.........toparlandın mı bıraz?????hıc ugramasın bacım kırmızılar sana:Saruboceq:
cılekım.nevınım nbr???????opuyorum canım:1hug:
herkesı optum kızlarŞeniz

slm arkadaşlarım.
iş yerinde çok yoğundum.hiç giremedim bugün.
herkes iyidir inşallah
nehirim ya o yanlış yazıyo canım.takvimimi yanlış yerden yapmışım da oyüzden
değiştirim vakit bulunca

Bende heyecanlandım radyolojim. ınşallah gerçeğini yapmak nasip olur tez zamanda hayrlısıyla..
Koyarım lotusum inşallah..
Bugün gidebilirsem alırım belki bir kaç şey.
Elektrikli küçük ev eşyalar almayı planlıyorum bakalım kısmet.
Sen bebekler için birşey almıyormusun lotusum?
Off süper masraflar sizi bekliyor :)) hayrlısıyla alıp kullanmak nasip olsun inşallah..

selam kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
radyolojimmm ne biliyorsun belki yanlışlıkla değil de kaderin bir oyunuuuu işte bak diyor sana hamişsinnnn:CüvCüv: inşallah yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nehirim hayırlı alışverişler canımmmm:1hug:
berinim benim hala arada oluyor bulantılar sen şanslısınnn
lotusum ayrıntılıyı sormuşsun malesef bende hala ssk olmadığından 275 tl cikkk bayıldık hastaneye ama oğluşumu gördüm iyi olduğunu öğrendim ya inan gerisi önemli değillll doktor heryerine bakıyor beslenmesini vs de kontrol etti güzel dedi böbrekleri beyinciği omurgası aklına ne gelirse işte hepsine tek tek baktı tabi kalbine daha çokk ve hepsi normal dediiii inşallah yeğenlerimin de normal çıkacak annesiiiiiiii:1hug:
denefimm kolay gelsinnnn:1hug:
çileğim pinkim alhanım nevinim swetem nazım nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

Son düzenleme:
inşallah nehirim lotusum.hayırlısı olsun.pazartesiyi bekliyorum işte
dün yemekte doktorumla karşılaştığımı söylemştim.iki gün daha olmazsan pazartesi görüşelim dedi.ama ben işi garantiye almak için salıyı da bekleyebilirim.bilmiyorum.çünkü 17. gün bile olabilenler varmış.benim pazartesi 15 oluyo

dıyorum ya radyolojım sana kırmızılar ugramasın ınsallah:Saruboceq:gercı ınsallah nehır harıc tabı topıcte kımseye ugramasın a.s ılk sırada da sen varsın:dance:
nehırım haklısın super masraflı valla.......bacım alıskınız bız gercı bebelerı de parasıyla yaptırıyoz demı ama:roflol:RABBIM hepımıze hayırlı,saglıklı,aklı dımagı yerınde yavrular nasıp etsın de gerısı kolay ınsallah...:Saruboceq:....sımdıden onlar ıcın yasamaya basladık canım ya...canım ben pratık esyalardan yanayım genelde bebek ıcın.......en azından 3 yasa kadar fılan hızlı buyuyorlar ya o zamana kadar hersey daha pratık olmalı bence...krafttan ıkı adet park yatak aldım canım tamamen sokulup takılanlardan......bıde dolapla sıfonyer alırsam tamamdır.......dırek ahsap mobılyalı bebek odası dızmıcem yanı......nasıp olsun accık buyusunlerde oyle dımı teyzesı?a.s.zaten esım ve annemler herseye erken dıyorlar bastan hazırlık yapılmaz bızde oyle nedense.....yavas yavas alıcaz ınsallah canım:Saruboceq:

biliyomusunuz ben bugün 23 haftalık gebe bi kadına batın emarı çektim.bebeğin başını gördüm.diğer organları pek ayırt edilmiyo emarda.
bi de seslerden korktu heralde.hiç durmadı.sürekli kıpırdadı içerde

ben o park yatakları çok beğeniyorum.ama neden iki tane aldın ki canım
diğerini nereye kurcan o kadar yerin var mı

canım benım masallah ALLAHIM korusun bızede dua edın e mı????tup merkezındekı ultrasonda bır cok olçum yapılıyor dedıklerınının coguna baktırdık ama renklı olunca heyecanlandım.......bıde burada bı dr a gtmıstım burda bıze uclu test yaptı da rısklı cıkardı ya....cok korktum.....tup merkezındekı doc.dr kızdı ama meger ıkızlere bu test yapılmazmıs.....ınsallah hersey yolundadır....:Saruboceq:
darısı basına olsun canıııımm ınsallah her ısteyene nasıp olsun:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

ben o park yatakları çok beğeniyorum.ama neden iki tane aldın ki canım
diğerini nereye kurcan o kadar yerin var mı

canım su andakı pc odam cocuk odası olacak ınsallah...park yataklar cok buyuk degıl,bı de bebeklerın ıkısı tek yatakta olmamalı ...oda cok buyuk degıl ama en azından 5 yasına kadar bu oda onlara yeter sanırım....ılerısı ıcın ev degıstırme fıkrımız var zaten nasıpse...a.s..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…