Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Denefim geldim hemen,hazır bulmuşum seni...Nasılsın canım,neler yapıyorsun,ramazan nasıl gidiyor.Zor oluyoru?

haha yakaladım seniiii.seni takip ettim buldum.
canım benim evimin bi elektirk açılacak bide kanalizasyon kaldı....bayramdan sonra ekim sonu gibi Allah nasip ederse evime geçecegim....aksamları rahat olacam artık...sizlerle rahat rahat konuşacagım...saglıgım iyi canım sende iyisindir umarım

SEHERİM çok geçmiş olsun yaradana sığınmaktan ve bol bol dua etmekten başka yapılacak birley yok
Rabbim yardıncın olsun inşALLAH sağlıkla bebeklerine kavuşaursun

aminnn

SEHERİM canım üzülme allahım ne dilerse o alnımıza yazılıyo.demekki kaderin böleymiş...sen geride kalan bebelerin için hep dinlen...Allah onları sana bagışlayacak buna inan....

Hadi bakalım az kaldı,inşallah...Bizede nasip olsun inşallah kendi evimizde oturmak:))
Zaten bu sitede kaçmak ikansız,hemen basılıyoz:roflol:
Bende iyiyim çok şükür,sağlığım keyfim yerinde..Seherime üzüldüm şimdi,içim acıdı resmen,ağlayacam nerdeyse...Ramazan ramazan dedik onunda yarısını devirdik,bayrama bişecik kalmadı bee...

Mumucum hoşgeldin kızzzz,naber nasılsın?Ayy anca keyfim geldide açtım bilgisayarı,ne var ne yok?Bizde iyilik sağlık çok şükür

bende cok üzüldüm nevinim seherime....ALLAH ikizlerini ona bagışlar umarım...ramazan da bitiyo az kaldı ama ramazan beni çok uykusuz bıraktı....sabah 4 de kalk 7 buçukta uyan işe gitmek zorladı beni biraz...olsun senede 1 ay oda bitiyo zaten.ALLAH nasip ederse insallah seneye ramazana ulaşmak nasip olur...

Mumucum hoşgeldin kızzzz,naber nasılsın?Ayy anca keyfim geldide açtım bilgisayarı,ne var ne yok?Bizde iyilik sağlık çok şükür

ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTIRSIN HİÇ SELAM SABAHTA YOK

HIHHHHHHHHHHHHHHH

hıhhhhhhhhhhh

Kız verdim yaa selam,aşk olsun,günahımı aldın valla.Al senin olsun güle güle kullan:roflol::roflol::roflol:

Amin canım inşallah,inşallah bebişlerimizle kavuşuruz ramazana...Yaa zor oluyor hakkaten ama ayrı bi güzelliği var işte..Mübarek ay nede olsayerimseniben

of yaaaaaaaaaaa bende artık annne olmak istiyom.bugün iş yerine bi bebek geldi ya ALLAH BAGIŞLASIN çok güzel bebeydi ya.....aglamak geldi içimden ah dedim niye benimde böle bi bebegim olmuyo diye gözlerim doldusenağlama

of yaaaaaaaaaaa bende artık annne olmak istiyom.bugün iş yerine bi bebek geldi ya ALLAH BAGIŞLASIN çok güzel bebeydi ya.....aglamak geldi içimden ah dedim niye benimde böle bi bebegim olmuyo diye gözlerim doldusenağlama

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

Banada hep oluyor.Çok seviyorum bebekleri,çocukları ama bazen dalıp gidip bende istiyorum diyorum ve gözlerim doluyor farkında olmadan.Sonra hemen toparlıyorum kendimi,millet çakmasın diye:çok üzgünüm:

ahhhhh denefim senin işinde zor hep gözüznün önünde hamileler bebekler yaaaaaaaaaa
kader kısmet

a.sa.sa.s

Bencede canım inşallah inşallah...Hayırlısıyla sağlıklarıyla gelsinler bian önce ,çok inatçı bizim veletlerklava:

inş canım hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da sabırla bekliyeyilim

sanki elden gelen başka birşey var

bu arada kızlar yağmur 23 nerelerde hiç denk gelmedik

slm canım nasılsın ÜZÜLME ÇANIM HALLAHIM SANA ÜÇÜZ LER VESİN İNŞALLAH
duğalarım seninle çanım çok öptüm

Kızlar ben kaçayım beee...Bi mıyışıklık geldi bi anda anlatamam,gözlerimi tutamıyorum valla,iftarda da az yedim karnım da acıktı yaa,bişiler atıştırayım sonrada biraz şekerleme yapayım,var mıdır müsade..En kısa zamanda görüşmek üzere..öptüm ikinizide kocaman kocaman Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…