- Konu Sahibi bebekecem17
-
Denefim geldim hemen,hazır bulmuşum seni...Nasılsın canım,neler yapıyorsun,ramazan nasıl gidiyor.Zor oluyoru?
haha yakaladım seniiii.seni takip ettim buldum.
canım benim evimin bi elektirk açılacak bide kanalizasyon kaldı....bayramdan sonra ekim sonu gibi Allah nasip ederse evime geçecegim....aksamları rahat olacam artık...sizlerle rahat rahat konuşacagım...saglıgım iyi canım sende iyisindir umarım
Hadi bakalım az kaldı,inşallah...Bizede nasip olsun inşallah kendi evimizde oturmak:))
Zaten bu sitede kaçmak ikansız,hemen basılıyoz:roflol:
Bende iyiyim çok şükür,sağlığım keyfim yerinde..Seherime üzüldüm şimdi,içim acıdı resmen,ağlayacam nerdeyse...Ramazan ramazan dedik onunda yarısını devirdik,bayrama bişecik kalmadı bee...
ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTIRSIN HİÇ SELAM SABAHTA YOK
HIHHHHHHHHHHHHHHH
hıhhhhhhhhhhh
Mumucum hoşgeldin kızzzz,naber nasılsın?Ayy anca keyfim geldide açtım bilgisayarı,ne var ne yok?Bizde iyilik sağlık çok şükür
ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTIRSIN HİÇ SELAM SABAHTA YOK
HIHHHHHHHHHHHHHHH
hıhhhhhhhhhhh
bende cok üzüldüm nevinim seherime....ALLAH ikizlerini ona bagışlar umarım...ramazan da bitiyo az kaldı ama ramazan beni çok uykusuz bıraktı....sabah 4 de kalk 7 buçukta uyan işe gitmek zorladı beni biraz...olsun senede 1 ay oda bitiyo zaten.ALLAH nasip ederse insallah seneye ramazana ulaşmak nasip olur...
ay bak fesat düşündüm kusura bakmayın ben i affedin ne olurlülülülülülü
özür diledik ya daha ne istiyon cnm nevincimmmmmmmm
Hee kız o arka sayfada kalmış gördmediydim benSağlık sıhhat afiyet isterim hepimiz için,bebiş isterim....Olur mu?:1hug:
inş canım yaş kemale erdi yani artık anne olma vakti geldi sanırsam
of yaaaaaaaaaaa bende artık annne olmak istiyom.bugün iş yerine bi bebek geldi ya ALLAH BAGIŞLASIN çok güzel bebeydi ya.....aglamak geldi içimden ah dedim niye benimde böle bi bebegim olmuyo diye gözlerim doldusenağlama
ahhhhh denefim senin işinde zor hep gözüznün önünde hamileler bebekler yaaaaaaaaaaof yaaaaaaaaaaa bende artık annne olmak istiyom.bugün iş yerine bi bebek geldi ya ALLAH BAGIŞLASIN çok güzel bebeydi ya.....aglamak geldi içimden ah dedim niye benimde böle bi bebegim olmuyo diye gözlerim doldusenağlama
a.sa.sa.s
Bencede canım inşallah inşallah...Hayırlısıyla sağlıklarıyla gelsinler bian önce ,çok inatçı bizim veletlerklava:
of yaaaaaaaaaaa bende artık annne olmak istiyom.bugün iş yerine bi bebek geldi ya ALLAH BAGIŞLASIN çok güzel bebeydi ya.....aglamak geldi içimden ah dedim niye benimde böle bi bebegim olmuyo diye gözlerim doldusenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?