Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm canım nasılsın ÜZÜLME ÇANIM HALLAHIM SANA ÜÇÜZ LER VESİN İNŞALLAH
duğalarım seninle çanım çok öptüm

sagol canım işte bazen içime bi burukluk giriyo.yaşta ilerledikçe daha da kötü oluyom...çocuksuzmu kalacam düşüncesi bazen çıldırtıyo beni....

güle güle canım.görüşmek üzere.öpt seni...

sagol canım işte bazen içime bi burukluk giriyo.yaşta ilerledikçe daha da kötü oluyom...çocuksuzmu kalacam düşüncesi bazen çıldırtıyo beni....

kıs denef ne üzülüyorsun sende de bende de sürüyle yeğen var
alırız bir tanesini

tabi verirlerse:Saruboceq:

kıs denef ne üzülüyorsun sende de bende de sürüyle yeğen var
alırız bir tanesini

tabi verirlerse:Saruboceq:

malesef canım vermezler...ama yegenlerin benim canlarım .onların yeri ayrı ama evladın yeri ayrı....hayırlısı be gulum.ne yapayım ne kadar sızlansamda kaderimi yaşıyom....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selam canlarım.........denefım mumucum sımdılık tek ıkınızı tesbıt ettım sayfaları okuyarak gelıyorum canlarım bekleyın.............denefım annendemısın????????

Son düzenleme:
yıne benım msjlar pespese ve yıne kımse yok...........:1no2::çok üzgünüm::mymeka:senağlama

merhaba geleceğin en güzel anne adayları
inşallah Allah,ım en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin sizlere...:ecrin_bebek:
bende hamileydim ama malesef melek annesi oldum..senağlama
dualarım sizlerle kızlar:Saruboceq:
a.s.

hosgeldın canım.....RABBIM bır an once acını hafıfletıp anne olmayı nasıp etsın sanadaa.s.:1hug:

VE BEN BURDAYIM KIZLAR GELECEĞİN (İNŞALLAH ANNE ADAYLARI KLÜBÜNDE BENDE VARIM) BİRAZ ZOR GÖZÜKSEDE )
Acem KIZI NET YOKTU TEK BAĞLATTIM KENDİME......

rabbim bütün annelerin kucagını boş bırakmasın o duyguyu benden baska kımse bılemez 2sene bebegim olmadı hamile kaldım düşük yaptım ama şuanda 3,5 aylık hamileyim şükürler olsun

selam kızlar gunaydın herkese nasılsınız bugun bursa yagıslı ve soguk ama dışarıyı seyretmek cok guzel

selam kızlar gunaydın herkese nasılsınız bugun bursa yagıslı ve soguk ama dışarıyı seyretmek cok guzel

aynen canım ya kazakları geçirdik üstümüzeeeee-tatlicadiarzu-
canım sen nasılsın iki gündür yoğun bir misafir trafiğim vardı giremedim demin geçmişi okurken gördüm canım çok üzüldüm Allah ikizlerini sana bağışlasın sağlıcakla kucağına alasın inşallah canımmmmmmm

sana katılıyorum seherim dışarda güzel bi yagmur insanın içi acılıyor ama ben üzülüyorum nedeni bizler evlerimizde oturuyoruz ya dışarda kalanlar evsizler ALLAHIM onlarında yardımcısı olsun ALLAHIM kimseyi evsiz barksız bırakmasın AMİN inşallah ALLAHIM HERKESİN YARDIMCISI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…