- Konu Sahibi bebekecem17
-
h.g lotus göremedik seni ya sohbete dalmışızki sorma sen ahallettinmi işini...
LOTUSUM İNSALLAH BEBELERİN SANA TUTUNUR.3.GEBEMİZ SEN OLURSUN..ALLAHTAN HER ZAMN SAGLIKLISINI VE HAYIRLISINI DİLİYORUM TÜM BEBEK İSTEYENLERE.
KIZ ALLAHMI SÖLETTİ BEBELERİN DEDİM.YOKSA İKİZMİ OLCEK NE...:jeyyar::Saruboceq:
valla hakkın var yane sölüyorum ama kızlara gidelim diye alamıyorumki
odadan baş edemiyorum artık bu kızlarla of lotus of söz dinlemez oldularsırnaşık şey
canım hakkında hayırlııs olsun...İnşallah herşey yolunda gider Allahın izniyle...
Rabbim ilk seferinde inşallah bebiişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah...
kendine iyi bak canım görüşmek üzere Allaha emanet ol canımm:1hug:
kızlar ne oldunuz heppiniz hamiş oldunuzda anne oluyorsunuz beni unuttunuz
bacıalr bana da söyleyin
ama bu ay ümidim yok
:)))))) zaten 5 gün sonra kırmızıalrın gelme günü.
sonra bayram .bayram da çalışma yaparız adını çocuğun bayram koyarız hadi bakalım kızlar bayram ve bayramiye doğurmaya..........:))))))))))
nazım sen hala işdemisin canım çıkmadınmı ???
selam kızlar nasılsınız hepınızı cok ozledım ama bu aralar canım sıkkın o yuzden gıremıyorum ne olur sakın hamış kaldı bızı unuttu sanmayın
bılıyorsunuz ucuz gebelıgım vardı ve bırını mecburen sonlandırdılar suan dıgerlerıde tehlıkede ve cok fazla bulantım var o yuzden genellıkle evde yatıyorum gebelıgın ucu hepsının duşuk tehlıkeısne neden oldu o yuzden bırını sonlandırdılar 7. haftada benımde moralım bıraz bozuk
hepınızı cok ozledım su kotu gunlerı hayırlısıyla atlatayım ınsallah tekrar hep yanınızda olucam
selam kızlar nasılsınız hepınızı cok ozledım ama bu aralar canım sıkkın o yuzden gıremıyorum ne olur sakın hamış kaldı bızı unuttu sanmayın
bılıyorsunuz ucuz gebelıgım vardı ve bırını mecburen sonlandırdılar suan dıgerlerıde tehlıkede ve cok fazla bulantım var o yuzden genellıkle evde yatıyorum gebelıgın ucu hepsının duşuk tehlıkeısne neden oldu o yuzden bırını sonlandırdılar 7. haftada benımde moralım bıraz bozuk
hepınızı cok ozledım su kotu gunlerı hayırlısıyla atlatayım ınsallah tekrar hep yanınızda olucam
denef teşekkür edyon ediyon da nerdesin bacum yahu sesiniz çıkmıyor ay sıkıldım
içime daral geldi.ya denef bizim burda bi rehberlik öğretmeni var ben kadına uyuz
oluyom çıkmadan dövsemmi ben bunu kadın bana fotokopi çektirmek istiyor
en sonunda dedimki sizede göstereyim nasıl çalıştığınıda kimseyi rahatsız etmeyin
bozuldu hasbam ya ben nededim şimdi ya haksızmıyım ama
denef teşekkür edyon ediyon da nerdesin bacum yahu sesiniz çıkmıyor ay sıkıldım
içime daral geldi.ya denef bizim burda bi rehberlik öğretmeni var ben kadına uyuz
oluyom çıkmadan dövsemmi ben bunu kadın bana fotokopi çektirmek istiyor
en sonunda dedimki sizede göstereyim nasıl çalıştığınıda kimseyi rahatsız etmeyin
bozuldu hasbam ya ben nededim şimdi ya haksızmıyım ama
ben geldim kaç gündür özledim sizleri dükkanda internette sorun varda pazartesi açılacak .
yan tarafa kaçtım
nasılsınzı bakalım kimselerde yok nerelerdesiniz....
canlarım kendinize iyi bakın acılınca görüşürüz geriye dönük sayfalarıda okuyamadım ya çıkıyorum artık pazartesi anlatırısnız bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?