Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

teşekkürler nehircimmm :1hug:
arkadaşlar kusura bakmayınn lütfennn :Saruboceq:
yoğunum hemde pekk yoğunumm senağlama
canım da sıkkın gene :çok üzgünüm:
hiç bişi okuyamadım müsait olunca gelicem inş.

İyi akşamlar çileğim hayırdır kıı ne işin var bu saatte??

size bi selam verim dedimdi tatlımm :)
1/1 oldu delikafadulden
hayır olsun tatlımm ya benim eltim yok ama fisfisfis hayırolsunn
beyaz görmek iyidirr inş.. :lepi:
kararsız bi tip olmam rüyana yansımış o kısmı tastamam doğru :roflol:
huzursuzluğumda :çok üzgünüm:
hayır olsunn inş. cnm be a.s Şeniz Şeniz Şeniz
tatlım arkadaşlar sölenmesi gerekeni sölemiş ama bende nacizane fikrimi sölimm
kesinliklee geriye bakma Allahın izniyle unutacağına kalıbımı basarımm
ve yeniliklere açık ol tabii tam olarak istiyorsann gönüldennn
ve sakın evlenmiş olmak için evlenme acele etme sakınn haa :1no2:
oldu mu balımmm Şeniz
Rabbim o güzel kalbine göre verir inşşş. :1hug:
aynneeennn benim de öle olduu cnm yerimseniben
hiç istememeiştim baştan hemde hiççç kaydirigubbakcemile3
az çok bişileri biliyosun zatennn
ama şimdi bende radyolojim gibi diyorum
mutluyum Rabbime binlerce şükürler olsunnn :asigim:
tek yapılacak ne biliyo musun :1rolleyes:
seni en hayırlısına yönlendirmesi için dua etmek bol boll şutarafagitti
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden
inş. denefim inşşşşş...... :lepi: Şeniz Şeniz
aloooooo çilek ne oldu cnaım
boşver tatlımm unutayımm da budaklanmasınn
çokta dert edilecek şeyler değil hamdolsun :1rolleyes:
biraz üst üste geldi o kadar

iyiakşamlar kızlar kayınvaldem ve görümcem bende:a015:
ondan uğrayamadım.
ama aklım sizde ya çaktırmadan bakim dedim.
denefcim benide merak ettinmi canım bak kıskanıyorum ama

nevinimm hadii bismillahhh :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :CüvCüv: Şeniz
çok sevindimm tatlımm yaa :jeyyar:
bu arada maşaallah kocişinle uyumuna :asigim:
Rabbim huzurunuzu sevginizi eksik etmesinnn :asigim:
ne güzellll :sm_cool: Şeniz​

Kızlar ıyı akŞamalr
ıyı geceler ben Şımdı Çıkıyorum
ınŞallah gÖrÜŞÜrÜz yarına
bugÜn azmettım ÜtÜ yapmak ıÇın bakalım yapacak mıyım yoksa
yarın kurtlar varken ben de ÜtÜ kurudmu olacaĞım
kısmet
gÖrÜŞÜrÜz
off sevmıyorum ÜtÜ felan ben yaaaaaaaaaa
hele de akŞam eve gıdıp yemek yedıkten sonra offf offf

selam ben gedlim
yaprak döküntüsünü seyreediyorum arada buraya kaçtım hemen.ya neclaya çok üzüldüm yaaa.leyla hata yapıyo ama kabak her defasında neclada patlyo.yazık
denefim nevinim hadi canlarım.arkamdan bekliyorum sizi.siz tedaviye başlayınca kendimi daha iyi hissedicem.destek hissedicem sizi kendime.şimdi kendimi yalnız hissediyorum.
ben de bugün doktorumun yanın a gittim.iki gündür heyet raporunun imzaları için uğraşıyordum.onlar hallolmadan da reçeteyi yazdırmadım doktora.tarihi geçmesin diye.bugün reçetemi yazdırdım.dedimki siz bana bu ay da klomen verdiniz ama bi taraftan da iğneleri de aldırıyorsunuz.bu aydan da ümitli değilsiniz galiba dedim.bilmiyorum ki,yaannii gibi şeyler söyledi.heray umutla başlıyoruz ama istemediklerimizle de karşılaşabiliyoruz dedi.ööle işte

bende yaprak dökümünü izliyom...of sinir olmaya başladım diziye ya....brezilya dizilerinide aratmıyo yani..laelaelaelaelae
NAZIM aşkolsun canım...senide merak ediyom tabi..etmemmi....hastanede koşturuyosun onun için gelemiyosun zannettiydim...
kızlar biraz önce deprem oldu baya sallandık.korktum ya...
nehirim evet bacım malaesef şu an borçlar tedaviye imkan vermiyo...:1no2:

dizi bitti
maç ta var zaten.hadin dökülün bakem buralara :)
denefim iyiyim hamdolsun canım.görüşemiiyorz senle.
sen nasılsın

bende iyiyim canım.aynı tas aynı hamam misali...kaydirigubbakcemile3
eşimi bekliyom daha gelmedi işten...gelirse çıkarım kusura bakma oldumu bacım.ya bi alem oldu benimki.benle muhabbet etmiyon diye kızıyo bana...:roflol:
kk ya geliyom ya...
ben de akşam resti çektim.bi stresimi alan kk var.onada karışma dedim...ama yinede haklıya bacım.adamla bütün gün görüşmüyoz...dertleşmek istiyo ....

evet canım yaa
erkekler kıskanıyolar kk yı.benimki yavaş yavaş alıştı ama arada yine de dertleniyo buraya girmemden :))
haklılar.bi bizler varız eğlenceleri naapsınlar.çoluk çocuk yok ki onlarla oyalansınlar

slm canlarrr nasılsınz?
nevınım canım cooook sevındım rabbım yüzünüze güler ınsallah hade bakem kıslar sıraya dökülün sizde.
teknıkerım canım sen nasılsın rapor işini halletıgıne sevındım yoksa pahalıya parlardı yanii.
denefıım kocanı ıhmal etme canım ne varsa onlarda var allah basımızdan eksik etmesin kocalarımızı.
eee kızlar baska kımsecıkler yokmuu nereledesınız bakım

acaba kaç para ödiycem şimdi raporluyken canım

onu merak ediyorum.bugün alamadım.annemle alışverişe gittik.ben gelene kadar da eczane kapandı

radyolojim,ben iki kez o ilaçları kullandım,çok şükür birşey olmadı,yan etkileri vardır muhakkak ama kimisi az etkilenir,kimisi çok...ama tüp bebekte bu ilaçları çoğu tanıdığım insan kullandı ama çok şükür kimseye birşey olmadı...inşallah bu ilaçlar seni hiçbir şekilde etkilemez...

nehircim,hadi bakalım Allahın izniyle başlayacaksın demek... cuma günü sana hayır getirsin canım...

denefcim,sen de temmuzda başalayacaksın demek,inşallah temmuza kadar yüce rabbim kendiliğinden verir inşallah da gerek kalmaz....

slm kızlar..........bı slm verıp kacıcam.........
bu aksam dısardaydık.....nasıpse yarın da gezmeye gdecegım.....ya otururken bıle yoruluyor gıbıyım aslında ama bu haftalarda gtmessem bır daha gdemem bır yere........ben gezmeyı sevmem aslında evkusuyum ama bu kıs hep yattım ya havalar ısınınca durduramıyorum kendımı........-tatlicadiarzu-delikafadulden
nehırım senınde gozun aydın ablişin baslıyor ınsallahdelikafaduldenhayırlı gunde hayırlı haberler verıcek bıze:Saruboceq:
radyolojı kızarım bak bıde tıp dalında calışıyon bacım.......:mymekana bakarsan aspırının bıle yan etkılerı var......sen oyle dersen bızler napalım tup bebıste dunya ılac ıgne,arada mısal ben kanamalıydım bı dunya ıgne,o arada ücuz gebelık ıkıye ındırıldı,tasıyamama rıskım coktu,kanamalıydım,bır suru yurek acısı ve yıne dunyanın ılacı.....senağlamaof of neyse hatırlayıp tekrara tekrar uzulmek ıstemıyorum bunları, hamıslıgımın tadını daha yenı yenı cıkarıyorum....cooooookkkkk dualar ettım bu surecte ınsallah bende hepımızde feraha cıkacagız:Saruboceq::CüvCüv:
cılekım hassas bı kızsın sen canım ya kımse uzmesın senı gelır sopalarız bak mılletıklava::asigim:
denefım ınsallah sende feraha cıkacaksın canımcım hıssedıyorum........:lepi:
svetım,alhanım,myhopem nbr hamısler????gerı sayımlar basladımı ne bacılar????hayırlı vakıtlerde hayırla ve saglıkla gelsınler hepsı ınsallah.........:CüvCüv::Saruboceq:
gulyuzum nbr canım??????yarın sendeyım nasıpsesositosositocanlar gulyuzum benım kankam bılmeyenler var sanırım.....bacımdır o benım cocukluktan berı.....:1hug:
naz kolay gelsın canım mısafırın varmıs......onlar gtsın beklıyoruz senı......bugun berrın de mı ugramamış ne??:uhm:
hepınızı optum kızlar sut ıcıp yatıcam...........grusmek uzerea.s.:1hug:

günaydın
güzel bayanlar
denef deek deprem oldu bacım .ok geçmiş olsun
allah beterinden korusun
radyolog başlamadan umutsuzluk bilmem ne diyorusn.
sen iğnerli al olmazsa birine hediye ederisn
gulyuzum ne güzel anlatmış kimsye bir şey olmadı diye
alhan canım gez bakem gezzz bebeşie iyi bak ama
lotusum allah koruusn sen de havarl güzel diye çok da abartam tamam mı.
ama doğuma faydası çokmuş gezmenin oda ayrı bir gerçek.
öptüm hepinizi.
ben dün ütü felan deidm ya ıghhhhhhhh yapmadım.
hiç keyfim yoktu,
ancak yemek yaptım ,yedim duş aldım saat oldu 22,45
sonra biraz dinlemndim cumbbbaaaaa yatak.
ne yaapyıma rtık yemek yerken bile yoruluyorum
nasıl bir şey ise bu anlmadım tabi.
erken ağırlaştım galiba
neyse hayırlsıs olsun

ben geldim swethomem..nasılsın guzum.bu arada lobide çilegimide görüyorum...:teytey:çilegim sen nasılsın canım.moraller nasıl bakalım..
evet ya akşam deprem oldu 3.8 şiddetinde merkez düzcenin bi ilçesi .onun için sizler hisetmezsiniz bacılar.ama çok korktum ya..kafamçokkarıştı:bbo::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…