- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.081
Çok yoğunmuş, çok işleri varmış denef ablacım.
Bende ha gelir ha gelir dedim ama gelemedi. Selam söylüyor size. İşlerini yoluna koyunca gelecek inşallah..
Ahh denef abla imkanın olsa şimdi koşa koşa giderdin dimi tedaviye.
Örnek ol örnek birilerine :))
İyi akşamlar çileğim hayırdır kıı ne işin var bu saatte??
1/1 oldu delikafaduldenÇileğim,bende rüyamda seni gördüm kızzz...Hayırdır inşallah...Senle msnden konuşuyoruz..Bi divana ben yerleşmişim,karşı divanda da Nehir uyukluyor.Sen Nehire bir eldiven göndermişsin,beyaz yumuşacık,örnek olarak,gelinlik eldiveni gibi bişiy.Ama eldivenler eltininmiş,böyle huzursuzsun biraz,aman eldivenlere iyi baksın,başına birşey gelmesin,eltim çok kızar diyorsun sürekli...Bide evini boyatacakmışın ne renge boyatsam diye soruyorsun,resimler gönderiyorsun bu mu olsun bu mu olsun diye.Aklımda duman rengi var ama hala kararsızım diyorsun..Böle işte:))))
tatlım arkadaşlar sölenmesi gerekeni sölemiş ama bende nacizane fikrimi sölimmHiiç gülyüzüm. Evlen baskısı gibi birşey. Yani baskı değilde ne bileyim.
Hergün birilerini söylüyorlar. Bugünde teyzemin kızı bulmuş bi tane.
Hadi diyo evet mi hayır mı. Ya ben nediyeyim pat diye.
Ama bir yandanda görüşmesem kimseyle nasıl olcak bu iş.
Ablamda görüşmek demek evlenmek değil diyor.
Gerçi onun bu konudaki gerçek fikrini bilmiyorum henüz.
Ben benimkini unutmadım daha. O nu unutmayı mı beklemem gerekiyor, yoksa yeni birileriyle görüşmem mi gerekiyor hiiiiçççç bilemiyorum.
Bide o kadar çok kişi söylüyolarki bana. Bak istemeyip istemeyip kimseyi bulamayacaksın diyorlar.
Offffffffffff çatlayacağım.. Ben ne yapacam yaa
Benimde derdime bakın dimi:çok üzgünüm:
aynneeennn benim de öle olduu cnm yerimsenibennehirim bak şimdi
ben eşimle ilk görüştüğümde annemin ısrarıyla gitmiştim görüşmeye
anneme kızmıştım hatta benim ne işim var orda elin adamıyla ne konuşucam felan diye.sonra görüştükten sonra eve dönerken de asla olmaz kesinlikle olmaz diye karar vermiştim.hiç beğenmemiştim eşimi görsel olarak.aslında beğenilmeyecek te bi tarafı yok da artık o anda kafamdan neler geçiyodu bilemiyorum tabi.
sonra o bi kaç kez iş yerime geldi.iş çıkışı bi yerlerde felan oturduk işte.ben de yavaş yavaş bi ısınma oldu.sonra buluşmalar devam etti.ve sonra da nişanlandık ve de 1 yıl sonra da evlendik.tanışmamızla nişanımızın arası 4 ay.
şimdi diyorum ki benim kahrımı ondan başkası çekmezdi.ve de beni ondan başkası mutlu edemezdi.
rabbime milyonlarca kez şükürler olsun.ondan o kadar çok memnunum ki.allahın çok şanslı kullarındanım ben.
ama şöyle de bişey var.benim hayalim de de görücü usülüyle evlenmek vardı.çok güvensiz bir insanım çünkü.kolay kolay kimseye inanp güvenemem ben.
ayrıca da senin benden daha kararsız olabileceğini düşünemiyorum ki eğer öyleyse durum vahim tabi.
ama bana herkes şaşırıyo nasıl hemen karar verdin diye.bi eşarp alıncaya kadar 1 ay düşünürüm yani.öyleyim ben :)
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden:hooray:
:lepi:
:teytey:
:dance:
Ayy çok şükür çok şükür elhamdülillah...Ayyy içim şişmişti artık, patlayacaktım.
Amaaan boşver kocayı ben yeğen istiyorum ALlah'ın izniyle inşallah..
Ohh bea sonunda. Ayy cumaya çoook var daha yaww. He bide çokta sabırsızımdır sırnaşık şey
Ayy gider benim dertlerim şimdi merak etmeyin.
Ohh verdim kararımı galiba belki görüşürüm ama evlenmek istemiyorumlülülülülülü
inş. denefim inşşşşş...... :lepi: Şeniz Şenizammada kaynatmışız bacılar.:1shok:
radyolojim internette hep okuduguna inanma canım.abimde senin gibi okudu .rahatsızdı.abim kendine kanser teşhisi koydu inan.depresyona girdi.bizde boşu boşuna telaşelendik ve üzüldük.ama megersem sadece midesinde bi mikrop varmış.tedavi oldu.ve şu an abim turp gibi...:sm_cool::teytey:
anlayacıgınız her yazılan dogru degil....ve kişİye göre degişir diye düşünüyorum...
ben evet kızlar temmuzda tedaviye kesin başlıyom....atlamak yok...zamanı degiştirme diye asla bi düşüncem yok.zoru bu sefer başaracagım...evimde bebegimin sesleri çınlayacak.hep bunu hayal ediyorum.:Saruboceq::Saruboceq:
BENDE BİR GÜN ANNE OLACAGIM..
UMUTSUZLUK YOK.YILMAK YOK.BÜTÜN ÇEKECEGİMİZ SIKINTILARA DEGECEK ARKADAŞLARIM.....SONUNDA BİZ KAZANACAGIZ.YAVRULARIMIZLA OLACAGIZ EN SONUNDA...
boşver tatlımm unutayımm da budaklanmasınnaloooooo çilek ne oldu cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?