Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydınnnnnn :teytey:
cılekım hassas bı kızsın sen canım ya kımse uzmesın senı gelır sopalarız bak mılletıklava::asigim:
arkadaşım beni nasıl da analiz etmiş yaa Şeniz Şeniz
sağol tatlım :asigim:
merhaba cnm sağolasın bugün daha iyiyim hamdolsunnn :1rolleyes:
gelir gelmez işe koyuldum işte :smiley-cool:
sen nasılsınn bakimm Şeniz

çilegim iyi olduguna çok sevindim...seni burda görüncede çok mutlu oluyom bacım.bende aynı işte iş güç aynı.
bana şimdi müsade canım.seni çok öpüyorum.işlerim var onları halledem.kib canım..

geçmiş olsun canım.

sağolasın denefim :asigim:
bende sendeeenn çok iyi enerji alıyorummmm :sm_cool:
sen olmayınca gözlerim hep arıyo senii :1hug:
cnm benimm hadi Allah kolaylık versinnn sana da
çokkk öptüm bendee Şeniz

Günaydın...
Dükkanda biraz iş vardı ancak gelebildim.
Dün akşam iş çıkışı ablam kuzenim ben çarşıyı fethettik gene. Film kiraladık akşam onu seyrettik. Eve gelince uyuyamadığım için filmden sonra eve gelip hemen yattk.
Benden bu kadar.
Denef ablacım geçmiş olsun. Allah taekrarını yaşatmasın hayılısıyla. Ayn acılar korkular bir daha yaşanmaz inşallah..
Çileğim iyi olduğuna çok sevindim ama çıtlatsaydın yaw nooldu?
Hepiniz iyisinizdir inşallah..

sağol nehirimm
biraz kocişe kafam bozuldu onu taktım kafaya :bbo:
o pskolojiyle işe geldimm burda beni pekk iyi bi ortam beklemiyorduu, ayrıca müthiş curcuna ve yoğunlukkk (
kısa özet böle tatlımm :))

Son düzenleme:
günaydııın
ben de geldim.çileğim şükür kavuşturana özlettin kendini be güzelim.bi daha olmasın bööle tama mı.alıştırdın bizi kendine.bi daha yok olma öyle habersiz mabersiz.
swetim sana da günaydın.yok umutsuzluk olmıycak inşallah.ben kesin sonuç alabileceğimize inanıyorum canım.allahın izniyle.
denefim allah kolaylıklar versin.
nehir seni görüyorum selam canım nasılsın
lotuscum iyi gezmeler.bak keyfine.doğru siz çok sıkıntılar çektiniz.ama sonunda allah yüzünüzü güldürdü.darısı da bizlere inş.zaten artık gak tan başka yerleri gezmeyi yasaklıycam kendime.hep olumsuz sonuların okuyunca insanın elinde değil ki.kim olsa üzülür yani bunları okuyunca.
bu arada klomene tekrar başladım.bittikten 3 gün sonra da kontrole gidicem.bu ay daha kolay gelişecek yumoş.ballı tarçınlı çörekotu karışımına da devam ediyorum çünkü.
ya geçen aslında biraz da şanssızlık oldu.tam yumoş çatladı ben grip oldum.doğru dürüst bi çalışmamız olamadı o yüzden.bu da bi sebep olabilir tabi

günaydııın
ben de geldim.çileğim şükür kavuşturana özlettin kendini be güzelim.bi daha olmasın bööle tama mı.alıştırdın bizi kendine.bi daha yok olma öyle habersiz mabersiz.
:asigim: tamam inş.. :1hug: Şeniz
tabii olabilir fisfisfis
bu arada psikolojini böyle olumlu tutmandaa çokk güzel ve etkili biliyosun dimi :lepi:
maşaallah hep böyle oll hihoyyyt

kızlar bugün doktora gitmee laızm
idrar kültürünü götürüp son durumu konuşacğaız
ama p.tesi gitmeem alızmdı bugüne kadar kaldı
tembelim gliab yaaaaaaaaa
bugün de öğleden sorna kalkıp gitmeliyim işte
ha gayret ha gayret bana

Hayırlı olsun radyolojim. ınşallah hayırla sağlıkla hamiş olursunda gerek kalmaz başka bir şeye.
Allah kolaylık versin inşallah çocuk sahibi olmakta herkese..
Tamam çileğim anlaşıldı :))

Haydi swetçim haydi doktora...Hiiçç üşenme..Bebişini ipek saçlı kızınının sağlığını düşün, hadi bismillah de kalk..

amin nehircim
şu senin ablan da bi başlasın da o zaman moralim çok daha kendine gelecek((nası bi cümle olduysa))

yine bennnnkaydirigubbakcemile3
nevinimin 1 günü kaldı.başlamak bitirmekmiş..çok sabırsızlanıyorum...nasıl mumu bi ani karar verdi .ve şuan hamile.mumuyuda özledik ya....
artık hamişler dönsünler ve yeni hamiş haberleri bekliyozzz.
swethome canımcım saglık ihmale gelmez....

slm kızlar düngece bir görünüp bir kayboldum esım aldı pc yı dur ıyı geceler yazayım barı dedım ,diyene kadar sayfayı kapamıs bıle.
ay kımsecıkler yok lobide nerdesınz be kuzucklarım.
swet dr git cabuuuk ıhmal yok dikkat et canım kendıdne.
radyolojım hadı bakalım klomene baslamıssın rabbım sıfasını versın insallah.günde kac kez alıcaksın şimdi?
cılegım sen nasılsın canım?sıkma canını yaaa bak burda bır arkadfasımız üzülürse bizde üzülüyoruz ama...
lotusum ,myhopem,berınım,pinkim,nevinim,nehirim sizlerıde cook öpüyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…