- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.101
arkadaşım beni nasıl da analiz etmiş yaa Şeniz Şenizcılekım hassas bı kızsın sen canım ya kımse uzmesın senı gelır sopalarız bak mılletıklava::asigim:
merhaba cnm sağolasın bugün daha iyiyim hamdolsunnn :1rolleyes:ben geldim swethomem..nasılsın guzum.bu arada lobide çilegimide görüyorum...:teytey:çilegim sen nasılsın canım.moraller nasıl bakalım..
evet ya akşam deprem oldu 3.8 şiddetinde merkez düzcenin bi ilçesi .onun için sizler hisetmezsiniz bacılar.ama çok korktum ya..kafamçokkarıştı:bbo::1shok:
ben geldim swethomem..nasılsın guzum.bu arada lobide çilegimide görüyorum...:teytey:çilegim sen nasılsın canım.moraller nasıl bakalım..
evet ya akşam deprem oldu 3.8 şiddetinde merkez düzcenin bi ilçesi .onun için sizler hisetmezsiniz bacılar.ama çok korktum ya..kafamçokkarıştı:bbo::1shok:
geçmiş olsun canım.
sağolasın denefim :asigim:
bende sendeeenn çok iyi enerji alıyorummmm :sm_cool:
sen olmayınca gözlerim hep arıyo senii :1hug:
cnm benimm hadi Allah kolaylık versinnn sana da
çokkk öptüm bendee Şeniz
sagolasın canımmmm....tüm güzellliklere kavuşman dilegim...
:asigim: tamam inş.. :1hug: Şenizgünaydııın
ben de geldim.çileğim şükür kavuşturana özlettin kendini be güzelim.bi daha olmasın bööle tama mı.alıştırdın bizi kendine.bi daha yok olma öyle habersiz mabersiz.
tabii olabilir fisfisfisbu arada klomene tekrar başladım.bittikten 3 gün sonra da kontrole gidicem.bu ay daha kolay gelişecek yumoş.ballı tarçınlı çörekotu karışımına da devam ediyorum çünkü.
ya geçen aslında biraz da şanssızlık oldu.tam yumoş çatladı ben grip oldum.doğru dürüst bi çalışmamız olamadı o yüzden.bu da bi sebep olabilir tabi
amin cnm yerimsenibenHayırlı olsun radyolojim. İnşallah hayırla sağlıkla hamiş olursunda gerek kalmaz başka bir şeye.
Allah kolaylık versin inşallah çocuk sahibi olmakta herkese..
Tamam çileğim anlaşıldı :))
amin nehircim
şu senin ablan da bi başlasın da o zaman moralim çok daha kendine gelecek((nası bi cümle olduysa))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?