Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

alhancım ben hamdolsun iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl canım

ben dun bakamadım topıge bi tek lotuscum gelmediğimi farkenmiş Allah seni başımızdan eksık etmesin canım
kustum hepinize:dilcikar: senağlama

ben dun bakamadım topıge bi tek lotuscum gelmediğimi farkenmiş Allah seni başımızdan eksık etmesin canım
kustum hepinize:dilcikar: senağlama

ıyı olmana sevındım canım?bebışte iyi işte yuvarlanıp gidiyoruz .elim ayagım şişmlere basladı hayırlara vesıle olsun insallah.senın bebış nasıl annesı ıkılı testını oldunmu canım sen bu haftlarda olman lazımdı.

ben sağlık ocagına gidip kayıt yaptırdım sadece birazdaha zaman gecsın o zamn doktora gitmeyi düşünüyorum şimdilik
bi aksilik cıkmazsa Allahın iznıyle tabı

berıncım dr ihmal etme saglık ocagı asınla ılgılenır bır test falan yapmaz.
ıkılı test bır kan testı bebgın down sendromlu olup olmadıgını anlamak ıcın yapılan ılk test.sonra 17-18 haftalarda üçlü test yapılıyor bunun bir üstü.bence gec kalmadan gıt derım.bekı kan degerlerın çok düşüktur onlarada bakılacak ıhmal etmek yooook.

Yani keseyi görmeyedemi gitmedin?
Ay çok şaşırdım. Ben doktorun kapısında yatardım herhalde:roflol: Görmedende hamile olduğuma inanamamki:roflol:
Bencede alhanımı dinle sen doktora git..

radyolojım hadı bakalım klomene baslamıssın rabbım sıfasını versın insallah.günde kac kez alıcaksın şimdi?
canım yine aynı.günde iki kez sabah ve akşam.
bu ay formaliteden kullanıyorum zaten.
dedim ya
yok gitmedim nehircim herşey yolunda cok sukur

canım inşallah hep yolunda olsun
ama aşıları testleri felan var.zamanlarını takip etmek lazım.ihmal etmesen iyi olur bencede.
hem sen nasıl merak etmiyosun yaa.benim annem dördüncü çocuğunda bileşuan 5 yaşında bi kardeşim var)) heray ihmal etmeden kotrollerini oldu.yani özelde çok para diyosan devlete git.orda da yapıyolar aynı şeyleri

nehırım gel senle bır olup berıne güzel bir sopa cekelım...
berıncım sıkyetlerının olmaması çok güzel ama bu dr a gıtmemek anlamına gelmıyorkı.aylık kontrollere gıtmen gerek...ayıca dedıgım testlerı mutlakja yaptır.

alhancım tam yazıyordum elektırıkler gitti
bebiş sakat olsada aldırmayı düşünmüyoruz helede eşim aslı aldırmayız dıyor oyuzden barı oğrenmeyeyim daha iyi dıyorum
bi dahaki ay aşı olmaya gıdecem zaten

canım bende o testlerı oldum ama allahım esırgesın kötü sonuc alsam bende asla düşünmedım onun için söylemedım ama bebegın suyuna kordonuna kalp ritimlerıne herseyıne bakılıyor.bırsey olursa ona göre dr tedavı eder sen tedbırını al takdir allah tan .erken önlem alınır o yuzden dedım yınede sen bılırsın canım.

kızlar burda yağmur yagıyor bende bugun gezerim biraz diyordum
bi kaç gundur evde temizlik yapmaktan yoruldum

ya kızlar ben gündüz mesaj yazmıştım misfirliğe gidiyorum iki gündür de bende misfir vardı gelemedim nasılsınız diyeeeee ee şimdi gözükmüyor neyse sizi unuttuğumu sanmayınn sadece biraz yoğundum fırsatım olmadııııııı şimdi de kimse yok ama olsunnn yarın doktor kontrolüm var birileri de tedaviye başlıyormuş galibaaa hadi hayırlısı olsunn sonu bebiş olsun inşallahhhhh:Saruboceq:
swetem doktora gittin mi canımmm
berinim nasıl dayanıyorsun yaa bebişi görmeden bana haftalar zor geliyor biran önce geçse de görsem diye iple çekiyorum kontrolleriii mesela yarın görecem oğluşumuuu:lepi: ihmal etme canım sende biran önce gittt hem bebişini gör hemde için rahatlasınnnna.s.
denefim lotusum alhanım çilekim nevinim nehirim nazım pinkim gülyüzlüm mumucum nasılsınızzzz öpüldünüz canlarımmmmŞenizŞeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…