Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Huuuuuuuuuuuuu nerdesiniz,aşkı memnu bitti hatunlar,gelseneniz hadi....
Ben bugün dükkan dükkan gezdim geldim,bi yorulmuşum bi yorulmuşum sormayın,ayaklarım hala sızlıyor...Küçük eltime mobilya baktık,temmuzda düğün var inşallah,artık yavaştan almak lazım.Beğendik ıstikbalde,onları alcaklar heralde,damatta beğenirse tabi,dedim ben karışmasıno,biz beğendik,çok fena yengeyim ben:))))

Ayyy kendimede beğendim yaaa,evim olursa bir gün mobilyaları değiştiririm belki,aslında değiştirmem,seviyorum ben eşyalarımı ama yine değiştirecekmişim gibi hayal kurup,bakıyorum mobilyalara:))))He he he hayalsiz yaşanmaz demi ama?

Aaaaaaaaaaaaa hala kimsecikler gelmemiş ayolllll........Aaaaaaa noldu bu kızlara yahuuuu,radyolojim aşkı memnu biter bitmez damlardı amaaaaa....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba
hep günaydın derdim şimdi,iyi akşamalr diyorum
nerdesizni hani kurtlar varken burda oalcaktık
kocayı sattım tv de seyrediyor,bende biraz işim vardı yaptım.kaynanaya indim.oturudm geldim
neredesunuzzzzzzzzz

hihoyyyytttttt Swetim gelmiş.SEni geceleri burda görmek çok güzel yafrum....Naptın doktora gittinmi,herkes merak etti....

nevınım slm canım kımsecıkler yok evet nerde nbizim hatunlar?
ahh ahh bende bugun baktım esımın calıstıgı yerde ne mobilyalar gelmiş bırtane yatak odası begendııım ama benıkıler 2 senelık degıstırememde ama gercekten cok güzeller var....

aaa berin bende inanamadım .
keseyi görmeye de gitmediğine vallahi.
ne bilim ben keseyi görene kadar iç mi dış mı diye b,le öldüm öldüm dirildim.,
maşallah en güzel aklıan kötü şeyler gelmiyorsa.
inaşşalh her şey güzel ve yolunda olur ama .sen yine bir doktora git canım
gerçi benim arkdaşaım ssk sı olmadığı için 5.aya kadar doktora gitmemş.
sonra ssk tamamlanınca gitmiş.çok şükür doğurdu sağlıklıç
saece anne de tansiyon ve şeker çıktı.onalra erken tedbir alabiliridk demiş doktor.
sonuna doğru zorlnadı diye ama şimid ikisi de iyi çok şükür
sen de umarım istediğin gibi olur her şey

gittim baktı tahlilimize idrar kültürü idi.endişelenme dedi.
arada kum geçireceksin sancılı geçer ama kontorıl yaparız
fakat şimdilik üroloğa gitrmeme gerek yokmuş
çok mutlu oldum
şen şakrak konuştuk doktorumla çıktım

tabi kocayı bulmuşiken gündüz vakti hadi dedim sahile çay içmeye
aman yağmur yağdı genede açık havada yağmurda yürttüm onu:))))))))
hiç sevmez yağmuru ama olsun katlandı
ayyy kızım dedim bak bu deniz annen çok sever burda olmayı ama baban tembellik yapar dedim.

he gündüz oldu gibi oldu değil mi
alhan
kocayı sattım kurtlarvadisine
işte
denef de gelecekti güya bu gece hani oda yokkkk
oda kurtlara indi derisnzi

Valla Berincime paygamber sabrı varmış....Ben çatırrrrrrtttt diye ortadan çatlardım ......

Arkadaşlar haklı Berincim,müsait olunca mutlaka git bacım,sadece bebeğin değil senin sağlığında önemli dimi?

Alhanım hoşgeldin tatlım,nasılsın?

kızlar sıze 61esra yı şikayet edeyım bıraz baska topıkte gördüm bizim dışımızda her topiğe geliyor geldiği zaman ona bır güzel sopa cekelım olurmuuuuu?

esra tamam dayaklık ama o bebek i,le ilglli olduğu için bzie gelmeyeceğini söylemişti.
önce bir ifadesini alalım olmaz mı

ıyıyım nevınım sagol canım sen nasılsın?yorgunluktan bugece nerde yatacagını sasırırsın artık :)))

Ohh ohhh Swetim hadi gözümüz aydın...Biz bugün nişanlı olan eltimle mobilya baktıkta ondan heveslendim yaaa...Yeni gelin evinide çok severim ben,mis gibi mobilya yeni eşya kokar,ooohhhh,her şey tertemiz mis gibi,sıfır kilometre:))))
Burdada hafiften çiseledi yağmur,bende çok severim yağmurda yürümeyi ve şemsiye taşıma alışkanlığımda hiç yoktur,öle ıslana ıslana dolanırım:))))

esra tamam dayaklık ama o bebek i,le ilglli olduğu için bzie gelmeyeceğini söylemişti.
önce bir ifadesini alalım olmaz mı

tamam bızde saygı duyduk ama bebekle ilgili baska topiklerde.bozulmadım desem yalan olur...farklı yerler olsa bır dedıgım yok ama .....neyse kendı tercıhiii

Valla alhancım sorma,bide topuklu giydiydim,acıdı biraz ayaklarım,tam masajlığım,kocişe sırnaşayım biraz diyorum:)))
Onun dışında iyiyim çok şükür,nolsun işte,yuvarlanıp gidiyoruz:))

ıyı geceler swetımm...gülyüzüm yakaladım seniii gel bakalım.
sen gelde ben kacayım kocış istıyor pc yı.yarın görüşürz kızlar hepınızı çok öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…