oooooooooooo amma bır yazmıssınız ben yokkern yavkaydirigubbakcemile2
gulyuzum kepenklerı ındırmıs ama ben kacak gırıs yapaıyom bu saatte........tum gun gulyuzumleydık,hersey cok guzeldı sukur,eve gec geldık,banyo yaptım,ıslerımı hallettım derken uyku tutmadı sut ıceyım barı deyıp kalktım,ihtıyac molasına da basladım yıne
yerimseniben
cılekım haklısın guzelım denefımın baska bır enerjısı vardır topıcte.....hepımızı derler,toplar ablalık yapar o bacımız........guzel yuregı yansır bızlere......:1hug:
nevınım ıyıkı uyumussun bacım hadı bakalım yarın buyuk gun hayırlı haberler beklıyoz canım......:Saruboceq:nehır bu gece sen uyuyabılcen mı guzellık:dance:
svetım gozun aydın tahlılın ıyı cıkmıs canımcım.a.s....darısı bızlere......bu ay sonu seker olcumu fılan yapılacak banada.......:sm_confused:
alperenın annesı nbr kuzum ya ıyımısın
elıfın annesı şekercım ısmıni tek elıf mı koyacan bacım yanına bısey dusunuyomusun:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ben nasıpse kıza elıf duru,oglana eren dusunuyom ya....bıde rahmetlı kayınpederımın adını koymayı isterım oglana ...ben esımden daha cok ıstıyorum bunu...RABBIM hepımıze hayırlı,saglıklı,aklı dımagı yerınde yavrular nasıp etsın de ınsallah:Saruboceq:berrınım dr a gtmende fayda var canım....kendı saglıgını da dusun bebısı de..mısal son gttıgımde kan tahlılı verdım cok kansız cıktım 2 gun serum yedım.devlet hastanelerıne de gdebılırsın ozel sart degıl canım....bak bız ıkızız dıye gercı ama ortalama 15 gune bır gdyoruz yınede zor dayanıyom...
..ultrason cıhazını eve alsammı acaba dıyorum bazen tum topıc kullanırız hem dımısırnaşık şey:roflol:
nazım gtmedımı mısafırlerın canım yoksun yıne..........:sm_confused:
kızlar zuhalden ses cıkmıyor bu ara sıkıntıdaydı o haberı olan var mı?????bıde mumucumu coookkk merak edyorum ınsallah ıyılerdır:Saruboceq: