Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

alhnacım,nevincim...

geçmişi okuyayım dedim...lotusum bendeydi,beraber güzel bir gün geçirdik...pazara gittik,bebişlere güzel ciciler aldık,akşam eşi geldi yemekler yendi,çaylar içildi ve onları gönderdim,sonra koca işe gitti,bende biraz ortalığı toparladım...

sizler nasılsınız???

Ohhh ohhh Gülyüzlüm ne güzel...Gülegüle iyi günlerde sağlıkla kullansınlar inşallah...

Ben iyiyim valla,çarşılardaydım işte .....Dolandım dolandım geldim:))))

nevincim iyi yapmışsın canım,ben evleneli yedi yıl oldu,aynı eşyaları kullanmak sıkıcı gelmeye başladı,ama el mahküm,eşyaları değiştirmeyi o kadar çok istiyorum ki,ama önceliğimiz var işte...Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsinde öyle değiştiririz artık...insanoğlu doyumsuzuz, isteklerin biri biter biri başlar......

çamaşırımı serip geleyim

Aynen öle canım....
Ama önce bebiş dediğin gibi,inşallah...Onlara alırız kısmetse cici cici mobilyalar...

alhancım uyku tutmuyormu bacım buralardasın hala....berincim sana da iyigeceler canım

Gülyüzlüm ben kaçıyom bacım,sabah hastaneye gidecez inşallah,erken kalkacaz yani hemde baya bir erken,namaza müteakip çıkarız büyük ihtimalle:)))

ıyi geceler,iyi uykular....

Gülyüzlüm,görecez inşallah canım hayırlısıyla merak etme:))))

iyigeceler canım...Allah yar ve yardımcın olsun canım...kepenkleri indireyim bari gelende yok nasıl olsa...

oooooooooooo amma bır yazmıssınız ben yokkern yavkaydirigubbakcemile2
gulyuzum kepenklerı ındırmıs ama ben kacak gırıs yapaıyom bu saatte........tum gun gulyuzumleydık,hersey cok guzeldı sukur,eve gec geldık,banyo yaptım,ıslerımı hallettım derken uyku tutmadı sut ıceyım barı deyıp kalktım,ihtıyac molasına da basladım yıneyerimseniben
cılekım haklısın guzelım denefımın baska bır enerjısı vardır topıcte.....hepımızı derler,toplar ablalık yapar o bacımız........guzel yuregı yansır bızlere......:1hug:
nevınım ıyıkı uyumussun bacım hadı bakalım yarın buyuk gun hayırlı haberler beklıyoz canım......:Saruboceq:nehır bu gece sen uyuyabılcen mı guzellık:dance:
svetım gozun aydın tahlılın ıyı cıkmıs canımcım.a.s....darısı bızlere......bu ay sonu seker olcumu fılan yapılacak banada.......:sm_confused:
alperenın annesı nbr kuzum ya ıyımısınelıfın annesı şekercım ısmıni tek elıf mı koyacan bacım yanına bısey dusunuyomusun:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ben nasıpse kıza elıf duru,oglana eren dusunuyom ya....bıde rahmetlı kayınpederımın adını koymayı isterım oglana ...ben esımden daha cok ıstıyorum bunu...RABBIM hepımıze hayırlı,saglıklı,aklı dımagı yerınde yavrular nasıp etsın de ınsallah:Saruboceq:berrınım dr a gtmende fayda var canım....kendı saglıgını da dusun bebısı de..mısal son gttıgımde kan tahlılı verdım cok kansız cıktım 2 gun serum yedım.devlet hastanelerıne de gdebılırsın ozel sart degıl canım....bak bız ıkızız dıye gercı ama ortalama 15 gune bır gdyoruz yınede zor dayanıyom.....ultrason cıhazını eve alsammı acaba dıyorum bazen tum topıc kullanırız hem dımısırnaşık şey:roflol:
nazım gtmedımı mısafırlerın canım yoksun yıne..........:sm_confused:
kızlar zuhalden ses cıkmıyor bu ara sıkıntıdaydı o haberı olan var mı?????bıde mumucumu coookkk merak edyorum ınsallah ıyılerdır:Saruboceq:

hadı ben kactım canlarım........herkese ıyı geceler,sabahcı arkadaslarada gunaydın şimdiden....öptüm herkesi:1hug:a.s.

yav ben yazı yazdım zannediyorum bir saattir mesajım görünmeid mi yoksa ben yadım zannedip yazmadım mı acaba
kafam karıştı.
allah allah erken bunama mı?
günaydın hayırlı cumalarrrrrrr
hadi bakalım bu güzel cuma sabahında herkese hayırlı işler dilerim.
doktora gideck arkadaşlar inşallah işlerini hızır eli değişmiş gibi bir an evvel yaparlar.ve güzel sonuçlara için başlangıç yaparlar.......nevinim bu sana ve senin gibi doktora giden tümmmmmmm muhammed -ümmetine
veeeeeeeee iş için görüşme yapacak işsiz insanlara da bu güzel cuma sabahının hayrı ile hayırlı haberler alıp dönmek nasip etisn.
işyerinde oturmuş müşteri bekleyen ,para bekleyen tüm esnaf ve işyeri sahibi insanlar da bereketine şaşırsın bu güzel günün
veeeeeee bebek bekleyen herkese güzel haberler verisn allahım
her kim ne bekliyorsa ,,,
bekleyeneler beklediğine kavuşşunnnn
hadi bakalım aklımıza gelen duaları edin hep birlikte aminnnnnnnnn
diyelim.

denef yakaldım seni
hani gece gelecektin ben girid bir ara sen yoktunnnnnnnnnnnn
sonra koçiş geldi bıraktım kapattım ve uyku moduna girdimmmmm
bu günelrede uykuyu daha çok sevmeye başladım bacıalrım
normaldir herhaldeeeee

günaydın canlarım....nasılsınız...
swethome canım akşam sen geldin ben gelemedim.evde işlerim vardı akşam temizligi...
esra bacım evet artık başka topiklerde sörf yapıyo..bende fark ettim.aman gelende sagolsun gelmeyende...
benimde aslında mobilya ihtiyacım var ama malesef hala degiştiremedim..önceligim ilk önce bebiş.eşya umrumda degil.
ama insanoglu istiyoz işte degişik esyalar...yeni mobilyalar,
berinim kız hep aklımızdasın gücebme olurmu.2 gün gelmezsen bak boluya gelirim...:jeyyar:45 dakıkalık...doktor işini lütfen ihmal etme oldumu guzum..
lotusum şımartıyosun beni bacım..yazdıkların çok mutlu etti beni..a.s.
myhopem,nevinim,nehirim,gülyüzlüm,nazım, radyolojim.çilegim ve digerleri..hepinizi çok öpüyorum.

hayırlı cumalar canlarım....swethome canım bana müsade.işlerimi halledeyim.seni gel bi öpem canım benim..ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…