- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.181
bence de cnm :roflol:cılekım haklısın guzelım denefımın baska bır enerjısı vardır topıcte.....hepımızı derler,toplar ablalık yapar o bacımız........guzel yuregı yansır bızlere......:1hug:
nevınım ıyıkı uyumussun bacım hadı bakalım yarın buyuk gun hayırlı haberler beklıyoz canım......:Saruboceq:nehır bu gece sen uyuyabılcen mı guzellık:dance:
sağolasın tatlımmm Şenizhadı ben kactım canlarım........herkese ıyı geceler,sabahcı arkadaslarada gunaydın şimdiden....öptüm herkesi:1hug:a.s.
ne güzel bi duaaayav ben yazı yazdım zannediyorum bir saattir mesajım görünmeid mi yoksa ben yadım zannedip yazmadım mı acaba
kafam karıştı.
allah allah erken bunama mı?
günaydın hayırlı cumalarrrrrrr
hadi bakalım bu güzel cuma sabahında herkese hayırlı işler dilerim.
doktora gideck arkadaşlar inşallah işlerini hızır eli değişmiş gibi bir an evvel yaparlar.ve güzel sonuçlara için başlangıç yaparlar.......nevinim bu sana ve senin gibi doktora giden tümmmmmmm muhammed -ümmetine
veeeeeeeee iş için görüşme yapacak işsiz insanlara da bu güzel cuma sabahının hayrı ile hayırlı haberler alıp dönmek nasip etisn.
işyerinde oturmuş müşteri bekleyen ,para bekleyen tüm esnaf ve işyeri sahibi insanlar da bereketine şaşırsın bu güzel günün
veeeeeee bebek bekleyen herkese güzel haberler verisn allahım
her kim ne bekliyorsa ,,,
bekleyeneler beklediğine kavuşşunnnn
hadi bakalım aklımıza gelen duaları edin hep birlikte aminnnnnnnnn
diyelim.
seni uydurukçu seniiii.Aaaaaaaaaaaaa hala kimsecikler gelmemiş ayolllll........Aaaaaaa noldu bu kızlara yahuuuu,radyolojim aşkı memnu biter bitmez damlardı amaaaaa....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
BaŞtan bİraz engelİ Çıakr ama olsun canım.sonu gÜzel olsun nehİrİm
hımmm CADIARZU demek öylee
ya başka üniv. hastanesi yok mu yakınlardaa :sm_confused:
olmadı buraya gelseniz CADIARZU orda işler çokk yavaş yüricek gibi :uhm:
karar aşamasını zor beklendi zaten.. bide 28 mayıss kafamçokkarıştı
sonra da diğer işlemler içinn of poff yanii fisfisfis
demekki acil bişey olsa ölde gel diyeceklerrrrrrr bu ne yaaaaaklava: klava:
inşallah doktoru yardımcı olur da daha fazla beklemezler yaaaa Allahım yardımcıları olsun nevinimin ve hastane köşelerinde bekleyen herkezinnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim de kayınvaldem dün yattı hastaneye fıtıktan ameliyat olacak geçen hafta yazmıştım ağrıları var diyee şekeri var önce onu düşürmeye çalışıyorlar inşallah biran önce iyileşir odaaaa:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?