Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı cumalar fıstıklarr a.s.
bence de cnm :roflol:
hadı ben kactım canlarım........herkese ıyı geceler,sabahcı arkadaslarada gunaydın şimdiden....öptüm herkesi:1hug:a.s.
sağolasın tatlımmm Şeniz
ne güzel bi duaaa
aminnn inş. :Saruboceq:

günaydın canikolarım.
hayırlı cumaalar.dualarımız kabul olsun inş.
ya akşam annemlerde yemeğimizi yedikten sonra çaya anneannemlere geçtik.ondan gelemedim.eve de ge geldik.yorgundum hemen yattım
hatırlarsanız 1 ay önce küçük dayımı askere uğurlamıştık.acemiliğini bitirip izne geldi.bugün tekrar gidiyo.tunceliye düşmüş.ondan dolayı biraz buruk bi akşam geçirdik.hep dualar okuduk.ayetelkürsiler okuduk.hayırlısıyla gitsin dönsün inş.
Aaaaaaaaaaaaa hala kimsecikler gelmemiş ayolllll........Aaaaaaa noldu bu kızlara yahuuuu,radyolojim aşkı memnu biter bitmez damlardı amaaaaa....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
seni uydurukçu seniiii.
bi kerem ben aşkı memnu seyretmiyom canikom :)))
nevinim haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım.şu saatlerde hastanedesindir sen.rabbim şu mübarek cuma gününün hürmetine işlerini kolaylaştırsın.en kısa olan zamanda yavrunu yollasın sana.rabbim yardımcımız olsun
[/QUOTE]

nehirim ablandan haber alırsan bize de iletirsin oldu mu.
merakta bırakmayın bizi.
inşallah kolayca halledersin rapor işlerini de acil tarafından başlarsın tedavine

ınşaallah radyolojimm
--bugün büyükk gün-- :jeyyar: hihoyyyt
Allah doktorunu ilacını işlerini rast getirsin inş.. :Saruboceq:

günaydın kızlar sabah sohbeti bitmiş bakıyorum da
bende evimdeyim bugün nihayet okadar çok yazmışsınızki
geçmişi yakalamak mümkün gibi gözükmüyor
bugünlerde hiç evde olamıyorum bu duruma çok sıkılmaya başladım
sadece temizlik için kalıyorum evde kayınvaldeme gidiyom napıcan evde diyorlar
görümcemde orda 20 gündür gitmeyede niyeti yok onlarla oturuyom gırgır şamata
yuvarlanıyoruz bu ay sonu kayın valdem ameliyat olacak guatırdan
gene uzun bir süre evde olamıcam gibi görünüyor hastaneye hep beraber gidiyoruz
annemide götürüyorum biliyosunuz artık beni görevli sanıyorlar hastanede ::)))
iyi olsunlarda napim ben böle koşturayım sorun yok bide hep şikayet hep şikayet
anam da aynı kaynanamda anlacanız sıkıştım İMDATTTTT...
Kızlar geçmişi okuyamadım kimin neyi var bilmiyorum şu mübarek cuma gününde
allah yardımcınız olsun inş ben işlerime koyulacağım şimdi öpüyorum hepinizi...

gunaydın hayırlı cumalar hepınıze
Allah hepınızın duasını kabul etsın inşallah:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

evet canım yakaladın nasılsın swetim senin duanı unutmadım canım:Saruboceq:

kızlar selam hayırlı günler hayırlı cumalar nazım kolay gelsin canım sağlarken koştur canım..hep öyleyiz valla..hayırlısı olsun hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın..

nazım kolay gelsin bacım...ne yapacan büyüklerinde bize ihtiyacı var.biz bugün onlar için koşturcaz yarın biz yaşlanınca bizim çocuklarımız gelinlerimizde bize koşturacak...bacım bak senide merak ediyoz ona göre .hep aklımızdasın...

Ben geldim hanımlarr..
Sabah namazından sonra ablamlarla beraber gittim hastaneye. Bensiz olurmu:roflol:
Yok yok ondan değil denk geldi. Anneme ve kendime randevu aldım.
Efendim artık sabah saatlerinde numara alıyorsun. Gideceğin polikliniğe kayıt yaptırıyorsun, randevu alıyorsun. Randevu günü geldiğinde gene sabahtan gelip numara alıp sıranı bekliyorsun.
Ama öyle sabahtan değil çooook sabahtan gitmek lazım. Çünkü insanlarda öyle yapıyor ve numara kalmıyor.. Ve bu randevu işini biz bugün öğrendik. Eskiden herşey aynı günde yapılıyordu.
Örneğin anneme ortopediye 19 HAZıRAN' a randevu verdiler:1shok:

Neyse kısa bilgilendirmemizden sonra konuya geçelim:roflol:

ışler pek rast gitti sayılmaz ben öyle yorumluyorum.
Bebişimiz illa zamanını bekliyor galiba, erteleniyorda erteleniyor..

Ablamlarda kadn doğuma numara aldılar. Numara sırası gelince tabi randevu şokuyla karşılaştık veee 28 MAYIS' a randevu verdiler..

Sadece içeri girebilmek için bu tarihi verdiler. Sanki rapor işleri jet hızıyla oluyormuş gibi..

Dedim Ben Prof Semih Özeren'in hastasıyım bana gel dedi deseydin dedim ama. Ablamın 3 sene önce ameliyatından ve 1. rapor işlerinden tanıdığı çok belalı çirkef bir sekreter iş başında olduğu için söylemedi. Daha sabah ilk hastalara bağırmaya başladı kadın.

Neyse özetle kendi doktorlarını arayacaklar, yada ne yapacaklarını bilmiyorum.
Eve geldikten sonra ne yapmaya karar verdiler bilemiyorum..
Allah işlerini rast getirsin inşallah..Allah kolaylık versin herkese herşey için inşallah..
ışte böyle hanımlar..

Ay geldım kızlar bankaya gıttım geldım
hava o kadar gÜzeldı kı kabanımı gıymedım yıne de sıcacıktı.
ÖzlemıŞız gÜneŞı Çok gÜzeldı hava

hımmm CADIARZU demek öylee
ya başka üniv. hastanesi yok mu yakınlardaa :sm_confused:
olmadı buraya gelseniz CADIARZU orda işler çokk yavaş yüricek gibi :uhm:
karar aşamasını zor beklendi zaten.. bide 28 mayıss kafamçokkarıştı
sonra da diğer işlemler içinn of poff yanii fisfisfis

demekki acil bişey olsa ölde gel diyeceklerrrrrrr bu ne yaaaaaklava:klava:
inşallah doktoru yardımcı olur da daha fazla beklemezler yaaaa Allahım yardımcıları olsun nevinimin ve hastane köşelerinde bekleyen herkezinnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim de kayınvaldem dün yattı hastaneye fıtıktan ameliyat olacak geçen hafta yazmıştım ağrıları var diyee şekeri var önce onu düşürmeye çalışıyorlar inşallah biran önce iyileşir odaaaa:Saruboceq:

Yaaaa kızlarrr işte böyleee,28 mayısa gün verdiler,şaka gibi valla dimi:))))

Bakalım pazartesi yine gidicez,doktorumuzu bulucaz,bakalım o nediyecek.Hayırlısı artık ne diyelim...

Kız radyolojim,seyrediyodun sankim sen aşkı memnuyu yaa,ben öle hatırladım,Allah Allah...Dayıcığın hayırlısıyla sağsalim gitsin gelsin bacım.Tüm askerlerimiz hayırlısıyla evlerine,yuvalarına dönsün inşallah.

Swetim amiz bacım,Allah razı olsun..
Hepinizden Allah razı olsun,güzel yüreklerinizle ettğiniz güzel dualrınız için...

BaŞtan bİraz engelİ Çıakr ama olsun canım.sonu gÜzel olsun nehİrİm

İnşallah swetim inşallah...

Ayy aynen çileğim yaaa..
Yok başka hastane be çileğim. Kız oraya gelseler zaten tüp bebeğide orada yaptırırlar. İlk sefer o kadar zor olduki gidip gelmek bide rapor içindelikafadulden

Aynen myhope m..
Allah acil şifalar versin kayınvalidene inşallah..Geçmiş olsun..

Bu arada kendiside geldiiiiiisırnaşık şey

Hoşbuldum canım....

Ama çıkıyom ben ya şimcik..Kafam hiç yerinde değil yaaa,sersem gibiyim valla,bide ooooffff gene ütü yapmam lazım yaaa,bu kafayla nası yapcaksam artıkın:)))

Sonra gelirim inşallah,belki uyurum biraz yine,of bilmiyom içim daraldı yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…