Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevınımden hbr alayım dıye actım pc yi...............
of yaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:ne demek mayıs sonu randevusu ya daha o ara reglı denk gelecekte,raporlar cıkacakta ne yanı temmuz mu olsun........çok kızdım hastaneye:tomato:klava:Çok üzgünüm çoook yav zaten bızlerın psıkolojılerımızı toplayıp,maddıyatlarımızı ayarlayıp karar vermemız aylar suruyor bıde boyle engeller var yani..........nevınım ıllakı oradamı yapılacak bacım bu ıs ya?????????ne bılım yada bı kolayı yok mu:çok üzgünüm:

çilek,berrın sobeeeeeeeeee............kaydirigubbakcemile
radyolojım dayın da tum askerlerımızde hayırla ve saglıkla gdıp gelsınler ınsallah:Saruboceq::teselli:
svetım nbr???kızımızın adı kesınlestı mı bacım??kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:

Şeniz
ooo sen bu saatte burdaa :jeyyar:
hoşgeldin lotusumm :teytey:

hosbulduk canımcım..........haklısın genelde geceleri burayı ben kılıtledıgım ıcın bu saat sasırtıcı ama bugun hep nevınımden hbr bekledim duramadım yerımde........ama ıstedıgım hbrı de alamadım.yıne sabredecegız......hakkımızda hayırlısı napalım....

sen napıyosun canımcım ıyımısın????:1hug:

kızlar cıkmam lazım hemen kusura bakmayın......anneme gdyorum ancak hazırlanırım...nasıpse aksam grusuruz opuyorum herkesıa.s.:1hug:

Mesaj Linki
Alıntı:
lotus79 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
çilek,berrın sobeeeeeeeeee............

BENDE PC YI ACIK BIRAKIP EVDE İŞLERE BAKIYODUM ŞİMDİ GORDUM SENİ
HAYIRDIR SEN BU SAATTE BURDASIN SEN GECE KUŞUMUZDUN

hamdolsun cnm buna şükür iyiyim :)) çalışıyoruz işte
bi yeri okumaya dalmıştımm :bbo:
sen de gitmişsin bu arada :a015:
Hoşgeldin lotusum..Yaa öyle oldu maalesef:çok üzgünüm:
asma suratını bakimm :mymeka:
Şeniz

mrb canlarım nasılsınız iyisinzidir inşallah denefim msj bırakmış bana gel dertleşeilim diye yeni gördüm ama denefim yok:çok üzgünüm:

hamişlerimiz iyilerdir inşallah doğumlar yaklaşııyo inşallah hayırlsıyla ,

beni sorarsanız bu senne okulumun son sınıfı olduğu için derslere yoğunlaştım aşırı şekilde o yüzden pek bi şeye zamnım olmuyo ,mezun olayım diye yarında sınavım var son tekarları yapıyorum,sınavlar geçincede bayadır temizlik felan bıraktım evle ilgilenirim artık:dance:

herkese sevgilerimi yolluyorum Allaha emanet olun hayırlsıyla bebişlerinize kavuşun inşallah

sevgiler selamlara.s.a.s.a.s.

canım allah razı olsun.çok sinir oldum ben de yaa.doktorun devreye girince inşallah hızlandırır işlemlerini.bu ne yaa.yani insanı bezdirme politikası gibi bişey.kimse hastanelere bi daha gelmesin diye yapıyolar bence.hayret yaa.ama allah bunu yapanlara yaşatmasın bizim sıkıntılarımızı.yine de beddua edemiyorum
radyolojım dayın da tum askerlerımızde hayırla ve saglıkla gdıp gelsınler ınsallah:Saruboceq::teselli:
allah razı olsun lotusum
zuhalim sen de en kısa zamanda kavuşursun canım bebişine inşallah ta bu kadar mı yaa.kaçmışsın heemncik.yakalayamadım seni.tedavi olayını tamamen ertelediniz mi şimdi.eşinle problemler düzeldi mi.sağlığın nasıl.hastalığın geçti mi.canım merak ediyorduk yaa.neyse inşallah yine gelirsin.

myhope naz allah acil şifalar versin canlarım annelerinize.çok geçmiş olsun

aslında benim de başım fena şekilde ağryo.zonk zonk yani.
canım sıkkın.ilaçlarımın sparişini verdim.yarın gelicek.biliyosunuz heyet raporu çıkartmıştık.raporlu olduğum halde ödeyeceğim miktarı söleyimmi
tam 700 küsür lira.ve bu daha başlangıç.bunun kaç ay böyle devam edeceği belli değil.ve bu sadece yumurta geliştirmek için.
yani parası olmayanın hiçbirşeye hakkı olmadığı gibi,çocuk sahibi olmaya da hakkı yok arkadaşlar.burdan bu çıkıyo.hamdolsun ben ödeyebileceğim.ama duyunca allak bullak oldum.biz ordan kıs burdan kıs borçlarımızı kapatalım derken şimdi de sağlığımızı parayla satın almaya çalışıyoruz.moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum ama hiç yalancı olmak istemem.moralim sıfırın altında.rabbim herkesin yardımcısı olsun.
buna da şükürler olsun.yapıcak başka bişey yok

asma suratını bakimm :mymeka:
Şeniz

:çok üzgünüm:

Hoşgeldin zuhalcim. İnşallah iyisindir.. İyi ve mutlu olmana duacıyız.
Birşeylerle meşgul olmana çok sevindim. İnşallah hayılısıyla okulunuda bitirirsin..
Bize çook hayırlı haberlerle gel olur mu?? Ve özletme kendini bu kadara.s.

Teknıkerım ne kadar da pahalıymıŞ oyle ŞaŞırdım kaldım valla
allah yar ve yardımcın olsun ne dıyım

Radyolojim nasıl yaa... Yok artk.. Bu ne bee tüp bebek mi bu..
Nasıl olur o kadar ay hala inananamıyorum.
Raporla birlikte 700 lira ne demek yaa.. Şaka mı bu.
Bence bir yanlışlık olmalı. Olamaz yani afedersiniz ama çüşşş denir buna.

nehircim doktorum 5 kutu puregon iğne yazmış.
herbiri 200 küsür lira.zaten sırf onlar tutuyor 1000 tlnin üzerinde
bi de iki tane daha ilaç var.
devlet 450 tl sini ödüyormuş sadece.150 tl de kdv siymiş.
toplam 1300 gibi bişey tutuyo.ben 700 küsürünü ödiycem.ve dediğim gibi.bırak tüp bebeği aşılama bile değil bu daha
berinim sağol

neee :1shok:
Allah yardımcınız olsunn cnm benimm :çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:
inat mı yapıyon yavrum bana hee :dilcikar:
bencedee :bbo:

ama ne düşündüğümü size de söyleyim.
bu ay hamile olma durumum olursa (yani şimdi iğnelere başlamadan) bu iğneleri satmıycam.hayrıma ihtiyaç sahibi birine vericem.inşallah öyle olur da hem ben sevinirim hem de başkalarını sevindiririm

Offf bu ne yaa:1shok: Allah kolaylık versin radyolojim ne diyim. Şok oldum. Çok para bu ama.

inat mı yapıyon yavrum bana hee :dilcikar:

:

kaydirigubbakcemile3

İnşallah inşallah..
İnşallah hayırla sağlıkla hamiş olursunda inşallah sende başkalrıda bayram yapar inşallah...

radyolojim nehirm saolun canlarım iiym merak etmeyin şu an için erteledik tedaviyi son yazımdada anlattım sizlere bizm tedavi meselemizn eşimn sayesin aillelerimize kadar taşınması dolayısıyla bebek felan hevesim kalmadı bilmiorum sonrası ne olur canlarım yarın sınavım var bu sene son senmem artık kendimden başka bişi düşünmüyorum inanın denefimle gene karşılaşamadım neyse hoşçakalın

canım başarılar diliyorum yarın ki sıınavında.allah yardımcın olsun
hakkında hayırlısı neyse o olsun diğer konularda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…