- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.201
çilek,berrın sobeeeeeeeeee............kaydirigubbakcemile
Şeniz
ooo sen bu saatte burdaa :jeyyar:
hoşgeldin lotusumm :teytey:
hamdolsun cnm buna şükür iyiyim :)) çalışıyoruz iştehosbulduk canımcım..........haklısın genelde geceleri burayı ben kılıtledıgım ıcın bu saat sasırtıcı ama bugun hep nevınımden hbr bekledim duramadım yerımde........ama ıstedıgım hbrı de alamadım.yıne sabredecegız......hakkımızda hayırlısı napalım....
sen napıyosun canımcım ıyımısın????:1hug:
asma suratını bakimm :mymeka:Hoşgeldin lotusum..Yaa öyle oldu maalesef:çok üzgünüm:
canım allah razı olsun.çok sinir oldum ben de yaa.doktorun devreye girince inşallah hızlandırır işlemlerini.bu ne yaa.yani insanı bezdirme politikası gibi bişey.kimse hastanelere bi daha gelmesin diye yapıyolar bence.hayret yaa.ama allah bunu yapanlara yaşatmasın bizim sıkıntılarımızı.yine de beddua edemiyorum
Kız radyolojim,seyrediyodun sankim sen aşkı memnuyu yaa,ben öle hatırladım,Allah Allah...Dayıcığın hayırlısıyla sağsalim gitsin gelsin bacım.Tüm askerlerimiz hayırlısıyla evlerine,yuvalarına dönsün inşallah.
allah razı olsun lotusumradyolojım dayın da tum askerlerımızde hayırla ve saglıkla gdıp gelsınler ınsallah:Saruboceq::teselli:
zuhalim sen de en kısa zamanda kavuşursun canım bebişine inşallah ta bu kadar mı yaa.kaçmışsın heemncik.yakalayamadım seni.tedavi olayını tamamen ertelediniz mi şimdi.eşinle problemler düzeldi mi.sağlığın nasıl.hastalığın geçti mi.canım merak ediyorduk yaa.neyse inşallah yine gelirsin.mrb canlarım nasılsınız iyisinzidir inşallah denefim msj bırakmış bana gel dertleşeilim diye yeni gördüm ama denefim yok:çok üzgünüm:
hamişlerimiz iyilerdir inşallah doğumlar yaklaşııyo inşallah hayırlsıyla ,
beni sorarsanız bu senne okulumun son sınıfı olduğu için derslere yoğunlaştım aşırı şekilde o yüzden pek bi şeye zamnım olmuyo ,mezun olayım diye yarında sınavım var son tekarları yapıyorum,sınavlar geçincede bayadır temizlik felan bıraktım evle ilgilenirim artık:dance:
herkese sevgilerimi yolluyorum Allaha emanet olun hayırlsıyla bebişlerinize kavuşun inşallah
sevgiler selamlara.s.a.s.a.s.
asma suratını bakimm :mymeka:
Şeniz
mrb canlarım nasılsınız iyisinzidir inşallah denefim msj bırakmış bana gel dertleşeilim diye yeni gördüm ama denefim yok:çok üzgünüm:
hamişlerimiz iyilerdir inşallah doğumlar yaklaşııyo inşallah hayırlsıyla ,
beni sorarsanız bu senne okulumun son sınıfı olduğu için derslere yoğunlaştım aşırı şekilde o yüzden pek bi şeye zamnım olmuyo ,mezun olayım diye yarında sınavım var son tekarları yapıyorum,sınavlar geçincede bayadır temizlik felan bıraktım evle ilgilenirim artık:dance:
herkese sevgilerimi yolluyorum Allaha emanet olun hayırlsıyla bebişlerinize kavuşun inşallah
sevgiler selamlara.s.a.s.a.s.
Radyolojim nasıl yaa... Yok artk.. Bu ne bee tüp bebek mi bu..
Nasıl olur o kadar ay hala inananamıyorum.
Raporla birlikte 700 lira ne demek yaa.. Şaka mı bu.
Bence bir yanlışlık olmalı. Olamaz yani afedersiniz ama çüşşş denir buna.
neee :1shok:raporu çıkartmıştık.raporlu olduğum halde ödeyeceğim miktarı söleyimmi
tam 700 küsür lira.ve bu daha başlangıç.bunun kaç ay böyle devam edeceği belli değil.ve bu sadece yumurta geliştirmek için.
yani parası olmayanın hiçbirşeye hakkı olmadığı gibi,çocuk sahibi olmaya da hakkı yok arkadaşlar.burdan bu çıkıyo.hamdolsun ben ödeyebileceğim.ama duyunca allak bullak oldum.biz ordan kıs burdan kıs borçlarımızı kapatalım derken şimdi de sağlığımızı parayla satın almaya çalışıyoruz.moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum ama hiç yalancı olmak istemem.moralim sıfırın altında.rabbim herkesin yardımcısı olsun.
buna da şükürler olsun.yapıcak başka bişey yok
inat mı yapıyon yavrum bana hee :dilcikar::çok üzgünüm:
bencedee :bbo:Radyolojim nasıl yaa... Yok artk.. Bu ne bee tüp bebek mi bu..
Nasıl olur o kadar ay hala inananamıyorum.
Raporla birlikte 700 lira ne demek yaa.. Şaka mı bu.
Bence bir yanlışlık olmalı. Olamaz yani afedersiniz ama çüşşş denir buna.
nehircim doktorum 5 kutu puregon iğne yazmış.
herbiri 200 küsür lira.zaten sırf onlar tutuyor 1000 tlnin üzerinde
bi de iki tane daha ilaç var.
devlet 450 tl sini ödüyormuş sadece.150 tl de kdv siymiş.
toplam 1300 gibi bişey tutuyo.ben 700 küsürünü ödiycem.ve dediğim gibi.bırak tüp bebeği aşılama bile değil bu daha
berinim sağol
inat mı yapıyon yavrum bana hee :dilcikar:
:
ama ne düşündüğümü size de söyleyim.
bu ay hamile olma durumum olursa (yani şimdi iğnelere başlamadan) bu iğneleri satmıycam.hayrıma ihtiyaç sahibi birine vericem.inşallah öyle olur da hem ben sevinirim hem de başkalarını sevindiririm
radyolojim nehirm saolun canlarım iiym merak etmeyin şu an için erteledik tedaviyi son yazımdada anlattım sizlere bizm tedavi meselemizn eşimn sayesin aillelerimize kadar taşınması dolayısıyla bebek felan hevesim kalmadı bilmiorum sonrası ne olur canlarım yarın sınavım var bu sene son senmem artık kendimden başka bişi düşünmüyorum inanın denefimle gene karşılaşamadımneyse hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?