- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.221
ama ne düşündüğümü size de söyleyim.
bu ay hamile olma durumum olursa (yani şimdi iğnelere başlamadan) bu iğneleri satmıycam.hayrıma ihtiyaç sahibi birine vericem.inşallah öyle olur da hem ben sevinirim hem de başkalarını sevindiririm
Yaaaa kızlarrr işte böyleee,28 mayısa gün verdiler,şaka gibi valla dimi:))))
Bakalım pazartesi yine gidicez,doktorumuzu bulucaz,bakalım o nediyecek.Hayırlısı artık ne diyelim...
gerçekten bu işi saçmalamışlar...bence dr.görüşürsen daha iyi olacak...doktorun bu işi hemen halladeceğini düşünüyorum....
slm kızlar nasılsınz?ay bır yasıma daha gırdiim.
radyolofımmm o ne fıyat öyle ıyıkıde ssk var yanı olmasa gerısını düşünemıyorummm.buna sadece yuuuuhhhhh denır kendımı tutamadım kusura bakma canım.
zuhalım sınavında basarılar dılerım insallah okulunu bıtıtrır güzel bır işe gırersın vee kafanı dagıtırsınn.
nevınım dr unla konusta randevunu erkene alsın yaaa bu ne ınsanın acıl durumu olsa tarıh beklerken gıdecek .töbe töbee.
bu arada berın ve gülyüzüm sizi gördüm nasılsınız canlar?
çok iyi düşünmüşsün güzel yürekli arkadaşımm a.sama ne düşündüğümü size de söyleyim.
bu ay hamile olma durumum olursa (yani şimdi iğnelere başlamadan) bu iğneleri satmıycam.hayrıma ihtiyaç sahibi birine vericem.inşallah öyle olur da hem ben sevinirim hem de başkalarını sevindiririm
Çok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile3
Sınavında başarılar dilerim arkadaşım :1hug:.. Allah herşeyin hayırlısını versin ne diim fisfisfisradyolojim nehirm saolun canlarım iiym merak etmeyin şu an için erteledik tedaviyi son yazımdada anlattım sizlere bizm tedavi meselemizn eşimn sayesin aillelerimize kadar taşınması dolayısıyla bebek felan hevesim kalmadı bilmiorum sonrası ne olur canlarım yarın sınavım var bu sene son senmem artık kendimden başka bişi düşünmüyorum inanın denefimle gene karşılaşamadımneyse hoşçakalın
ve aleyküm selammmm :asigim: Şenizpinkrose, svetcim ,çilekcim :) sizede selamlar
sağol tatlımmgünaydınlar
herkese iyi haftasonları diliyorum.benim de bu haftasonum güzel geçsin lütfen.
dün akşam kendimi çok kötü hissediyordum.bugün biraz daha iyiyim.ağlamaktan gözlerim balon oldu .şu iki ay ne şekilde geçecek.nelerle karşılaşıcam.çok merak ediyorum.korkuyorum.ama hepsi bitecek inş.
eşimi de üzüyorum yoktan yere.garibim bana teselli olayım derken kendini unutuyor.
swetim patronmu dedi bugün gel diye sana .karar mı değiştirmiş.
çileğim günaydın hayırlı işler
bende öptüm cnm a.s.günaydın canlarım
.akşam annemdeydim onun için gelemedim.geç geldim...geçmişi okuyamadım.bugün
okuyabilirim insallah bi ara.bensiz neler kaynatmışınız çok merakda ediyom yani....şimdilik bana müsade hasta geliyo.....hepinizi çok öpüyorummmmm.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?