Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlar nasılsınz?ay bır yasıma daha gırdiim.
radyolofımmm o ne fıyat öyle ıyıkıde ssk var yanı olmasa gerısını düşünemıyorummm.buna sadece yuuuuhhhhh denır kendımı tutamadım kusura bakma canım.
zuhalım sınavında basarılar dılerım insallah okulunu bıtıtrır güzel bır işe gırersın vee kafanı dagıtırsınn.
nevınım dr unla konusta randevunu erkene alsın yaaa bu ne ınsanın acıl durumu olsa tarıh beklerken gıdecek .töbe töbee.
bu arada berın ve gülyüzüm sizi gördüm nasılsınız canlar?

canımcım Allah gönlüne göre versin...hepimizin isteği kendiliğinden hamile kalmak ama ben kendim için bu işin evde olcağına inanamıyorum,olursa da bir mucize olur diye düşünüyorum....malesef bu ilaçlar çok pahalı,senin kullandığın ilaçların aynısını ben iki kez kullandım ve yaklaşık 700-800 arası bir para ödedim ve bu sefer benim ilaçlar değişecek ve daha pahalı olcak...hayırlsı olsun canım ne yapalım bizim bebekler parayı seviyor...

alhancım,iyiyim canım,bugün gezmeme gittim,yarında misafirim var,akşamdan evi temizledim...pastalardan bir kısmını ayarladım...kocişi işe gönderdim,pc.başına oturdum...sen nasılsın????

myhope,naber canım

radyolojim sen beni de geçtin yaaaaa bende rapor vs de yoktu yumurta takibi altı üstü gonal-f yetmiyormuymuşşşş ben bitek onu kullanmıştım peşinede çatlatma iğnesi işteee neyse inşallah gerçekten de gerek kalmaz canımmm Allah isteyen tüm herkezin yardımcısı olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zuhalim Allah zihin açıklığı versin canımm başarılarrrr:Saruboceq:
bugün önce doktora ardından arkadaşa gittik şimdi geldimmm oğluşum çok iyiymiş teyzeleriii salı günü şeker yüklemesiyle kan testimiz var aslında yarındı ama biraz uzak eşim de sabahları müsait olmuyor anneme işim düştü yineeee neyse geç olsun temiz olsun dimiiiii:teytey::teytey:
alhanımm hoşgeldinnnnna.s.
gülyüzlüm seni de gördümmmm

tesekkur ederım alhan ım sen nasılsın benım kocıs yatalım dıyo sımdılık ıyı geceler yarın gorusmek uzere.. optum hepınızı kızlar..:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

ben kaçtım,yatayım...pek rahatım yok bugün......iyigeceler

ıyıyım gülyüzüm kolay gesın sana neler afıyet bal seker olsun afıyetle yeyın yaptıklarınızı :)
hosbulduk myhopem masallah alperenımıze .sonuclarında ınsallah güzel cıkar canım.benımde haftaya cumartesı rndevum 1 ay kızımı görmeyelı özledım ve merak edıyorum boyu posu nekadar olmus dıye.
iyi gceler berıncıım.allah rahatlık versin emiiii?

berinim gülyüzlüm iyi gecelerrrr:1hug:
alhanım çok sağollll inşallah sende sağlıcakla görürsün meleğiniii nasıl merakla bekleniyor kontroller dimiiiii Rabbim herkeze yaşatsın inşallahhhhhhh sana da iyi geceler canımmm Allah rahatlık versinnnn:1hug:

bugun topıgımızın tedavı işleri pek yolunda degıl canlar anlaşıldı:çok üzgünüm:
radyolojım drun sana surprız bır sekılde tup bebe yapıcak heralde canım bunca para alındıgına gore:1shok:su hale bak yahu mıllet tedavı olaMıcak artık:çok üzgünüm:nevınım bak hakıkaten keske sana sordursaydık bugun 1 nısan ıtıbarıyle tedavı fıyatları degısecek dıye duydum dıyodum hatırladınız mı acaba oyle mı oldu gercekten?????yanı smdı radyolojıde 700 lıra fılan deyınce cagrısım yaptı bızım hberımız olmadan bıseyler degısmesın sakın:uhm:
myhopem burdasın tatlişim gordum senı......a.s...alhanım gıt gor bakım kızımızı bır aydır gene ıyı dayanmıssın bacım gormeden......hemen kos dr a ben o kadar dayanamıyorum valla....kaydirigubbakcemilegulyuzum yenı cıkmıs kacırmısım onu......:çok üzgünüm:denefım yok yıne ortalarda ya ama olmazkı boyle ozluyoruz dımı ama:sm_confused:dun zuhalı sormustum bugun o gelmıs ne ıyı etmıs.......a.s.
smdılık buralardayım ama bırazdan cıkarım canlar............

hadı ıyı geceler kızlar bır gunu daha bıtırıyoruz......yenı gun herkese saglık,mutluluk ve huzur getırsın ınsallah ................sevgılerımlea.s.:1hug:

radyolojim, alhanım,myopem, lotusum ve hala karşılaşamadığım cnm denefim ve diğer sevgili geleceğin anne adayları saolun canlarım inşallah iyi geçer sınavlarım sizlerinde başarı dilekleriyle
hem yeğenlerimde iiyimiş çok sevindim, ben de size güzel sonuçlar bildiriirm inşallah canlarım

nehircim cnm beni radyolojimi biliyorumda tedavide sen başlamışmıydın cnm öpüyorum cnm

pinkrose, svetcim ,çilekcim :) sizede selamlar canlarım mumucum nerelerde onu görüomusnuz

saal 2.30 olmuş nese yatim ben ii geceler :)

hayırlı sabahlar arkadaşlarr mirmirmirmir
çok iyi düşünmüşsün güzel yürekli arkadaşımm a.s

kaydirigubbakcemile3
Çok üzgünüm çoook
Sınavında başarılar dilerim arkadaşım :1hug:.. Allah herşeyin hayırlısını versin ne diim fisfisfis
pinkrose, svetcim ,çilekcim :) sizede selamlar
ve aleyküm selammmm :asigim: Şeniz

günaydın geçmişe bakayım dedim ma bir taraftan okuyorum bir taraftan yarını kafam karışıyor.
öyle bir gündeyim yani.
gece nedense bilmeme uyuyamadım .c.teis işe gelmemeye alışmıştım ayalrdır.
şimdi gelince galiba sigortalarım gevşedi.
neyse toparlayıp da kaçabilsem .bizim patronun biraz saat takıntııs var.ama
ayalrıdr gelmeyin tasarruf yapacağız diyorlardı.şimdi de geldim ya kesin saatlerimi satın alır .para ödedi diye
:))))))))
neyse kızmayacağım sabah sabah
günaydınnnnnnnnnnnnn

swette geldii kaydirigubbakcemile5
hoşgeldinn nasılsıınn arkadaşımm :içelim:

günaydınlar
herkese iyi haftasonları diliyorum.benim de bu haftasonum güzel geçsin lütfen.
dün akşam kendimi çok kötü hissediyordum.bugün biraz daha iyiyim.ağlamaktan gözlerim balon oldu .şu iki ay ne şekilde geçecek.nelerle karşılaşıcam.çok merak ediyorum.korkuyorum.ama hepsi bitecek inş.
eşimi de üzüyorum yoktan yere.garibim bana teselli olayım derken kendini unutuyor.
swetim patronmu dedi bugün gel diye sana .karar mı değiştirmiş.
çileğim günaydın hayırlı işler

günaydın canlarım
.akşam annemdeydim onun için gelemedim.geç geldim...geçmişi okuyamadım.bugün
okuyabilirim insallah bi ara.bensiz neler kaynatmışınız çok merakda ediyom yani....şimdilik bana müsade hasta geliyo.....hepinizi çok öpüyorummmmm.a.s.a.s.a.s.

kızlar 3 hafatdır c.teis çalışmaı başladı ama adam benim gelmeme karışmıyordu
naıl olsa parası kesiliyor diye
ama baktım dünden çok iş kaldı.
gelmesem olmaycak aklım burada kalcak.
eldim bende.
ama işte adamcağız işi bitti gitisn diye bir düşünce il hareket etmediği için.akşmacı olabiliriz burada.......

sağol tatlımm
ama neden kendini böyle harap edip bezdiriyorsunki daha yolun başıı a.s
hem olumsuz bişey de yok Allah büyükk..
şu sözü sık sık hatırlat kendine lütfen :teselli:
"Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,"Benim büyük bir derdim var!" deme,derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var!" de."
bende öptüm cnm a.s.
(hep seni çekiştirdiler ben şimdiden diyim sana kaydirigubbakcemile3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…