- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.241
Esra yaz sen ıÇınde ıstersen gelır be gÜzelım.
Sen ıÇınd eaÇtır ÇıÇekelrını .
Sorna meyve verecek her yer gÖrÜrsÜn.
Sen yaz gelınce oh ne gÜel ÇıÇekler aÇıyor her yer cıvıl cıvıl demezsen ,
vucudun karalar baĞlar kıŞ gÜnÜ zanneder donar.
Olmaz Öyle .
Olmazzzzzzzzzz
bıraz umut bırazcık umut neler veırı sana bak da gÖr.
cnm ya tam ayakta durduguma eminim hiç yüzlmüyorum herşey normal geliyor dedigim zaman olan oluyor küçücük şeyden yine aynı durum okadr ayarlamiştim kendimiki artık takmıyacam diye dedigim anda adet geçikmesi ilk günlarde takmadım oyle olur dedim 10 gün geçti yok dedim 15 gün geçti artık bişeyler var demeye başladım test yaptım negatif tam unutum derken herşey oluyor cnm denedim herşeyi denedim bu adetimin geçikmesi hem beni üzüyor herşey normal olsa neyse doktoruma kızıyom ayrı dert hiç sorun yok diyor adetim tam 22 gün geçikiyor elim kolum bagli cnm burda tek doktor onun dediklerini yapıyım diyom hiç bişey söylemiyorki adetimde geçikince daha çok korkuyom sizlerde bilirsiniz adet geçikmesi yumurtalılar ilgilidir bu doktor hiçmi anlamiyor bakıyor gebelik yoksa tamma gitt olursun diyor herşey bukadr kolaymı onlar için yaa
Günaydıın.
radyolojim ney diyeyim haklısın ağlamakta, daha doğrusu moralinin bozulmasında.
Ben kötü olaylar olduğunda olaydan daha çok bundan sonra başıma kim bilir ne kadar kötü şeyler gelecek diye üzülürüm. Saçma ama ne yapayım. Hani buda oldu ya..Kimbilir daha neler olacak gibilerinden.
O yüzden anlıyorum seni. Ama geçecek inşallah..Şimdi herşey üst üste gelince insan mantıklı düşünemiyor..
bende öptüm cnm a.s.
(hep seni çekiştirdiler ben şimdiden diyim sana kaydirigubbakcemile3)
berinim bacım.bi yerde sogan suyu içtikten sonra hamile kaldıgını yazmışşın.okudum.nasıl yaptın...ne kadar içtin anlatırmısın bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?