Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet iltihap için birebirmiş.bende öle okumuştum.ben bir kaç gün kullandım sonra bırakmak zorunda kaldım..sabahları içemedim.işe gidince...kokuyo gibi geldi...:çok üzgünüm:

ben hemen kaçarsam kızmayın bacılar.akşam evdeyim .gece boyu kk dayım denefinizle muhabbet etmek isteyeni bekliyoyumm....:1hug::asigim::a015:

slm kızlar.............masallah bereketlıyız lobıde svet,myhope,lotus,berrın,denef.........:dance:
nbr canlar ıyımısınız????????esrada gelmıs de karamsar gelmıs......esracım sen daha hıc tedavı olmadın kı yumurta takıbı bıle yapılmadı degılmı ama?hıcbısey yapmadan bu umutsuzluk nıye canım:sm_confused:dertlesıp konusucaz tabı ama umutsuzluk yok ona gore:1hug:
svetım senın cd ısı noldu bacım???????
herkesı optum kızlaaaarrrrrrrrrŞeniz

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
esram bence de normal değil gecikmesi ama başka doktor da yok diyorsunnn Allaha sığınmaktan başka çare yok galiba inşallah herşey düzene girer yüzün güler canımmma.s.
radyolojimmm daha yolun başındasın kaç ay yaşadım ben onları maddiyat bir yandan boşa çıkar bir yandan ama umut hep vardıııı sakın moralini bozma umudunu kaybetme canımmm Rabbim ne zaman nasip edecek bilemeyiz ama inşallah en kısa zamanda seni hamiş göreceğizzz:CüvCüv:
lotusumm beni görmüşsün ama ben seni göremedimmm kimse yok diye kapattım pc yoksa gidermiydim hiççç:çok üzgünüm:
çileğim hayırdır canımm umarım kötü bişey yokturrrr:a015:
swetem denefim gülyüzlüm berinim nehirim nevinim pinkim alhanım nazım zuhalim mumucum nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmŞenizŞeniz

lotusum canım sen nasılsın.senlede bi denk gelemiyoz bacım.ama benim şimdi çıkmam lazım....kusura bakma emi.seni çok öpüyoyummmm:a015:senağlama

myhopem canım sende iyisindir umarım.gittinmi doktora.ne dedi...senide çok öpüyom bacım

dün gittimmm ayrıntılı usg raporunu da gösterdim oğluşum çok iyiymiş doktor amcamız şimdilik hiçbir sorun yok inşallah böyle devam eder dediiiii:teytey::teytey:
bizde seni çokkkk öpüyoruzzz canımmma.s.

lotusum canım sen nasılsın.senlede bi denk gelemiyoz bacım.ama benim şimdi çıkmam lazım....kusura bakma emi.seni çok öpüyoyummmm:a015:senağlama
canımcım olsun bızım kalplerımız bır sen işlerine bak opuyorumŞeniz
masallah canım ALLAH nazarlardan korusun
hayırla ve saglıkla gelsınler tum kuzucuklar:dance::1hug::ecrin_bebek:

canım biz sadece spermiyogram yaptırdık onda da herşey normal çıktı.şimdi benim overler polikistik gözüktüğü için problem ben gözüküyorum.o yüzden doktor da bende yoğunlaşıyor.

radyolojim okuyunca şok oldum resmen .bu gidişle biraz zor tedavi olurum ben....kaynanamdan bana sıra gelirse.....bu gidişlede gelecegi yokta...
neyse aman sizleride sıkıntılarımla bogmayayım..
[

canım yaa
bazen ben de senin gibi düşünüyorum.sürekli kendimden bahsediyormuşum gibi geliyor.ama sizle herşeyi paylaşıp desteklerinizi alınca o kadar rahatlıyorum ki.ya buraya girip anlatmazsam çok mutsuz oluyorum.etrafıımda bu aşamaları anlayabilecek kimse yok.ben de anlatma isteklisi de değilim.bana beni anlayabilecek insanlar lazım.çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor.
ya belki de sizin tedavileriniz daha değişik olur.ne bileyim.inşallah çok para gerektirmeyen şeyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…