- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.261
ardından naneli sakız cignersen yada seker koku olmaz canım
slm kızlar.............masallah bereketlıyız lobıde svet,myhope,lotus,berrın,denef.........:dance:
nbr canlar ıyımısınız????????esrada gelmıs de karamsar gelmıs......esracım sen daha hıc tedavı olmadın kı yumurta takıbı bıle yapılmadı degılmı ama?hıcbısey yapmadan bu umutsuzluk nıye canım:sm_confused:dertlesıp konusucaz tabı ama umutsuzluk yok ona gore:1hug:
svetım senın cd ısı noldu bacım???????
herkesı optum kızlaaaarrrrrrrrrŞeniz
myhopem canım sende iyisindir umarım.gittinmi doktora.ne dedi...senide çok öpüyom bacım
kızlar biraz işlerim var.hemen çıkıyom.kusura bakmayın.sizleri seviyoyummm:a015:
canımcım olsun bızım kalplerımız bır sen işlerine bak opuyorumŞenizlotusum canım sen nasılsın.senlede bi denk gelemiyoz bacım.ama benim şimdi çıkmam lazım....kusura bakma emi.seni çok öpüyoyummmm:a015:senağlama
masallah canım ALLAH nazarlardan korusundün gittimmm ayrıntılı usg raporunu da gösterdim oğluşum çok iyiymiş doktor amcamız şimdilik hiçbir sorun yok inşallah böyle devam eder dediiiii:teytey::teytey:
bizde seni çokkkk öpüyoruzzz canımmma.s.
canımcım olsun bızım kalplerımız bır sen işlerine bak opuyorumŞeniz
masallah canım ALLAH nazarlardan korusun
hayırla ve saglıkla gelsınler tum kuzucuklar:dance::1hug: :ecrin_bebek:
canım biz sadece spermiyogram yaptırdık onda da herşey normal çıktı.şimdi benim overler polikistik gözüktüğü için problem ben gözüküyorum.o yüzden doktor da bende yoğunlaşıyor.radyolojim canım sana birşey soracağım ama cevaplamak zorunda değilsin,eşinde bir problem varmı?geçen gün semra kahramanın yazısını okudum.çocuğu olmayan insanların %70 erkek infertilisinden kaynaklandığını yazıyordu...
radyolojim okuyunca şok oldum resmen .bu gidişle biraz zor tedavi olurum ben....kaynanamdan bana sıra gelirse.....bu gidişlede gelecegi yokta...
neyse aman sizleride sıkıntılarımla bogmayayım..
[
iyiyiz canımmmm siz nasılsınızzz:1hug:myhpem gordum seni nasılsın
hadı ben kacıyorum kızlar optum hepınızı.........kaydirigubbakcemile2a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?