- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.461
topiğimiz bugün sakinmiş.
ben kontrolümü oldum.henüz bi yumoş göremedi doktorum.normal şartlarda bugün oluşması gerekiyodu yavaş yavaş.çünkü adetin 10. günü
ama normal şartlar olmadığı için herşey olabiliyo işte.
centaurea ben de iki aydır klomen kullanıyorum hala bişey yok.hemen ümidi kesmekle olmuyo.benim de ümidimi kestiğim zamanlar oluyo ama sağolsun arkadaşlar bi çimdik atıyolar.dövülmekten beter oluyosun.hemen kendine geliyosun :)
naapalım.tüp bebeğe kadar gideriz.elimizden geleni yaparız.gerisi yüce mevlanın işi.ne verirse hayırlısını versin.
selam kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim....
alhanım geçmiş olsun canım...
radyolojim olur be bacım gerekirse tüp bebek yaparsınız...
centereua hoş geldin bacım bayadır yoktun.ama hemen üzülüp aglama.olur canım ya.daha çok gençsin....
bana müsade kızlar.bu aralar fazla gelemezsem merak etmeyin.kayınvalidemi kendi evine getirdiler.bi akşam ben bi akşam yan tarafımdaki görümcem bakacak...akşamları olamayabilirim.sizleri seviyorum.biraz karışık durumlar....dua edin benim için...öbür kızı ben bakamam demiş.bizde kendi evine getirdik.zaten baktıgıda 15 gün olmuştu.işin acayip yanı kayınvalidem o kızına aşıktı...neyse ben fırsat buldukça yazmaya çalışıcam....ALLAHA EMANET OLUN.
BENİM TEDAVİ İŞİM DE YATTI YİNE BACILAR.ARTIK GELECEGİN ANNE ADAYI BİLE DEGİLİM.....senağlama[/QUOTE
obur kız ne anlamadım acıklar mısın canımCADIARZU
slm kızlar nasılsınız?ben gece 4 ten berı hastanedyım gece acile taşındık maalesef.şiddetli bir mide agrısıyla uyandım aman alahım o ne agrı öyle.bebısıme baktılar ıyıydı ama annesi çok iyi değilsafra kesemde küçük ama sayısı çok fazla taş çıktı.yanı tas agrısıymış yasadığım.dr taslar kanala gırerse sarılık riskin çok dedii.doguma kadar atlatablırsem dogumdan sonra amelıyat olacakmışım. ay ben ne yaparım sarılık olursam yaaaaa.rabbim sen koru meleğimi ve tüm hastalara şifa ver allahım.
kızlar hastalıkla sıktım sizi güzel seyler yazmak ısterdım amaben bıraz dınleneyım barii bu arada hamış arkadaslar dr yumurta cok yemeyın kakaolu seylerden cıkolatalı gıdalardan uzak durun dedı.hamılelık taş olaylarını çok tetıklermış ona göre siz bari yasamayın bu agrıyı....hepınızı cok öptüüüm.
:a015: 2 yıl oldu her ay şimdi gelecek die umutlandım geçen ay klomen bu ay klomen ve pregnly kullandım ama malesef bu ayda hastalandım çok mutsuz ve çaresizim umutlarım tükenio az sonra eşim gelcek ağladığımı görsün üzülsün istemiyorum ama elimde değil içim acıyo çokkk zor rabbim yardım etsin
selam kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim....
centereua hoş geldin bacım bayadır yoktun.ama hemen üzülüp aglama.olur canım ya.daha çok gençsin....
bana müsade kızlar.bu aralar fazla gelemezsem merak etmeyin.kayınvalidemi kendi evine getirdiler.bi akşam ben bi akşam yan tarafımdaki görümcem bakacak...akşamları olamayabilirim.sizleri seviyorum.biraz karışık durumlar....dua edin benim için...öbür kızı ben bakamam demiş.bizde kendi evine getirdik.zaten baktıgıda 15 gün olmuştu.işin acayip yanı kayınvalidem o kızına aşıktı...neyse ben fırsat buldukça yazmaya çalışıcam....ALLAHA EMANET OLUN.
BENİM TEDAVİ İŞİM DE YATTI YİNE BACILAR.ARTIK GELECEGİN ANNE ADAYI BİLE DEGİLİM.....senağlama
canım yolun basındasın ve ınsallah bu yol uzun degıldır:Saruboceq:gecen ayda yavas olusmustu yumosun.....kısmet ısı ama canım bırsey dıyecegım drun neden senden hsg ıstemıyor???bır sorsan bunu.....belkı ufacık bır tıkanıklık vardır ve hsg esnasında acılr.....:Saruboceq::dance:topiğimiz bugün sakinmiş.
ben kontrolümü oldum.henüz bi yumoş göremedi doktorum.normal şartlarda bugün oluşması gerekiyodu yavaş yavaş.çünkü adetin 10. günü
ama normal şartlar olmadığı için herşey olabiliyo işte.
centaurea ben de iki aydır klomen kullanıyorum hala bişey yok.hemen ümidi kesmekle olmuyo.benim de ümidimi kestiğim zamanlar oluyo ama sağolsun arkadaşlar bi çimdik atıyolar.dövülmekten beter oluyosun.hemen kendine geliyosun :)
naapalım.tüp bebeğe kadar gideriz.elimizden geleni yaparız.gerisi yüce mevlanın işi.ne verirse hayırlısını versin.
denefım ya gel lutfen.....nıye boyle oluyor bu ınsanlar senın fedakarlıklarına alısmıs canım baksana kızlar senın ustune bırakıyor annelerını.....kınamayayım ama kızlarının vıcdanları nasıl rahat edıyor hayret dogrusu....tedavın yatmamalı senın bacım ya tabı kayınvalıde gelınce maddı manevı her turlu sorumluluk sızde oldu dımı...o kadıncagızında bır sucu yok sımdı bakıma muhtac kımsenın yarın ne olacagı bellı degıl yuzustu bırakılamaz...offfffff offffffff......dualarımız senınle canım:Saruboceq::Saruboceq:selam kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim....
BENİM TEDAVİ İŞİM DE YATTI YİNE BACILAR.ARTIK GELECEGİN ANNE ADAYI BİLE DEGİLİM.....senağlama
canım cok gecmıs olsun.....daha onceden boyle bır sorunun varmıydı??????ınsallah doguma kadar ıdare edersın canım ya....nasıl bır tedavı verıyorlar pekı dr lar bu durumda??tekrar acil şifalar canıma.s.:Saruboceq:slm kızlar nasılsınız?ben gece 4 ten berı hastanedyım gece acile taşındık maalesef.şiddetli bir mide agrısıyla uyandım aman alahım o ne agrı öyle.bebısıme baktılar ıyıydı ama annesi çok iyi değilsafra kesemde küçük ama sayısı çok fazla taş çıktı.yanı tas agrısıymış yasadığım.dr taslar kanala gırerse sarılık riskin çok dedii.doguma kadar atlatablırsem dogumdan sonra amelıyat olacakmışım. ay ben ne yaparım sarılık olursam yaaaaa.rabbim sen koru meleğimi ve tüm hastalara şifa ver allahım.
kızlar hastalıkla sıktım sizi güzel seyler yazmak ısterdım amaben bıraz dınleneyım barii bu arada hamış arkadaslar dr yumurta cok yemeyın kakaolu seylerden cıkolatalı gıdalardan uzak durun dedı.hamılelık taş olaylarını çok tetıklermış ona göre siz bari yasamayın bu agrıyı....hepınızı cok öptüüüm.
iyi geceler kızlar,geldim nihayet...
Hastaneye gittik bugün,doktorumuzla değil ama asistanıyla görüştük.Sağolsun yardımcı oldu.Bir rapor hazırladı."açıklanamayan infertilite,erkek faktörü yoktur,şu şu ilaçları kullanması uygun görülmüştür" şeklinde.Sonra raporu sağlık kuruluna götürdük ama haberler kelek,ilk raporda yaptığımız bütün tahliller,testler tekrarlanacakmış malesef hatta buna çok şaşıracaksınız "vukuat örneği"bile istiyolar nedense,işte 900 iş gününü doldurduğunu gösteren belge,ükadın için kaın-doğum muayenesi sonuçları fotokopisi,erkek için üroloji muayenesi sonuçları fotokopisi,profların imzaları vs.vs.vs.Şu aşamada napçaz bilmiyorum.Kadın doğumun verdiği raporu üroloji prof.unun da imzalamasının yeterli gesi için da ediyoruz.Yoksa üniversitenin üroloji bölümü insanı çileden çıkartıyor,ona kim bilir nezamana randevu veririler,tanıdık falanda yok bu braşta:)))Bakalım hayırlısı...Herşeyin zamanı vardır elbet,bebiş zamanını bekliyor galiba....
Ben şimdi ecck kaçıyom,eşimin karnı acıkmış,mama hazırlıyam...Heeee bu arada her şey yolund merak etmeyin:)))))hihoyyythihoyyythihoyyyt[/QUOTE
Aynen Berincim,Allahın hikmeti...Tek sığındığımız makam,tek dilediğimiz makam...Sığındık ve bekliyoruz....Rabbim büyük,O yoktan var eden...Sağolasın...
Bende kaçtım bacılar...Lotusum sen ilerleyen saatlerde gelirsin ,öptüm canım senide gece kuşu..Görüşemedik bayadır adamakıllı özledim hepinizi,keşkem şimdi hepücüğünüz yanımda olsanızda bende böğüre böğüre ağlasam(((
Hayden iyi geceler hepinize....
canım once gozun aydın esınle barısmıssın bellıyerimsenibenbende senı cok ozledım ama canım benım sen aglama da az kaldı biz senın su akrabalarını bı guzel dovmeye gelıp aglatcazklava:canım aynı seyı eltın yaptı,anımsayamıyorum su an gecenlerde bırı daha yaptı,şimdıde bu olay....gızleyıpte napıcaklar bu ınsanlar merak ettım cocuk dogunca mı soyleyeceklerdı:mymeka:neden sızın samımıyetınızı anlamıyorlar merak ettım bız bıle su sanal ortamda boyle dost olmusken onlar nasıl anlayamaz??bu arada haklısın su tedavı prosedurlerı rezalet bısey ama olsun bacım sen altından kalkarsın bak nasıl ınsanlarla ugrasıyorsun ALLAH ın ıznıyle yuzun gulecek......:Saruboceq:...ıyıkı nehırde hep destek sana.....nehırım vazgecmek yok ruyalara devam bacım:1hug:a.s.
bugun topıcte herkesın duaya ıhtıyacı var......svetım yenı gune keyıflı baslarsın ınsallah bugunku gıbı tatsız olmasın........:1hug:
gulyuzum nbr canım????opuyorumŞeniz
myhopem nerdesın????yoktun bugun........naz,berrın,cılek,herkese sevgıler canlara.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?