Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Haklısın akşam eşim eve az rahatsız geldi çıban aldırdıydık tekrarlamış çok üzüldüm ona da ama Allaha şükrettim yakınlarım sağ olsun sağlıklı olsunlarda inş bebiş de gelir

selam kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim....
alhanım geçmiş olsun canım...
radyolojim olur be bacım gerekirse tüp bebek yaparsınız...
centereua hoş geldin bacım bayadır yoktun.ama hemen üzülüp aglama.olur canım ya.daha çok gençsin....
bana müsade kızlar.bu aralar fazla gelemezsem merak etmeyin.kayınvalidemi kendi evine getirdiler.bi akşam ben bi akşam yan tarafımdaki görümcem bakacak...akşamları olamayabilirim.sizleri seviyorum.biraz karışık durumlar....dua edin benim için...öbür kızı ben bakamam demiş.bizde kendi evine getirdik.zaten baktıgıda 15 gün olmuştu.işin acayip yanı kayınvalidem o kızına aşıktı...neyse ben fırsat buldukça yazmaya çalışıcam....ALLAHA EMANET OLUN.
BENİM TEDAVİ İŞİM DE YATTI YİNE BACILAR.ARTIK GELECEGİN ANNE ADAYI BİLE DEGİLİM.....senağlama

nası yaniii
nası yattı denefim yaaaaa
canım denefim yaa allah yardımcın olsun yaa ooffffff.
senin çilen dolmadı mı hala ((((((((((((
temmuza çok var dahaaaa herşey düzelir inş.
hatta inşallah tedaviye gerek bile kalmaz.belki sürpriz gelir
berinim ben bugün annemlerde kalıyorum.eşimin okulda nöbeti var bugün.kardeşim de oyun oynuyor.ara ara bakınıyorum işte
öyle cantureua. sağlık herşeyin başı.sağlıklı olalım da hepsi olur inş.
denefim çok üzdün beni valla poofff

Alhanım çoook geçmiş olsun canım yaa..
Rabbim hayırlı sağlıklı zamanında doğum nasip etsin inşallah. ınşallah ikinizinde sağlığı yerinde olur. Napalım doğumdan sonra ameliyat olursun artık. Ondan önce sorun çıkmaz inşallah..

Ayy denef abla Allah kolaylık versin sana..Allah yardımcın olsun. Nasıl yani 2 akşamda bir oradamı kalacaksın? Kendi annelerine bakmıyorlar hee.. Allah hidayet nasip onlarada inşallah..
Çok fazla umutsuzluğa düşme be ablam. ınşallah hayırla sağlıkla hamile kalır, hayırlı sağlıklı evlat sahibi olursunuz.. Bencede daha temmuza çok var. ınşallah herşey yoluna girer..

iyi geceler kızlar,geldim nihayet...

Hastaneye gittik bugün,doktorumuzla değil ama asistanıyla görüştük.Sağolsun yardımcı oldu.Bir rapor hazırladı."açıklanamayan infertilite,erkek faktörü yoktur,şu şu ilaçları kullanması uygun görülmüştür" şeklinde.Sonra raporu sağlık kuruluna götürdük ama haberler kelek,ilk raporda yaptığımız bütün tahliller,testler tekrarlanacakmış malesef hatta buna çok şaşıracaksınız "vukuat örneği"bile istiyolar nedense,işte 900 iş gününü doldurduğunu gösteren belge,ükadın için kaın-doğum muayenesi sonuçları fotokopisi,erkek için üroloji muayenesi sonuçları fotokopisi,profların imzaları vs.vs.vs.Şu aşamada napçaz bilmiyorum.Kadın doğumun verdiği raporu üroloji prof.unun da imzalamasının yeterli gesi için da ediyoruz.Yoksa üniversitenin üroloji bölümü insanı çileden çıkartıyor,ona kim bilir nezamana randevu veririler,tanıdık falanda yok bu braşta:)))Bakalım hayırlısı...Herşeyin zamanı vardır elbet,bebiş zamanını bekliyor galiba....

Ben şimdi ecck kaçıyom,eşimin karnı acıkmış,mama hazırlıyam...Heeee bu arada her şey yolund merak etmeyin:)))))
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu arada Berincim,hadi gözümüz aydın,bebişini gördün,testlerinde güzel çıkacak inşallah bacım...

Alhancım çoook geçmiş olsun canım yaaa...Bu hamilelik döneminde vücut çok hassas ve korunmasız oluyor sanırım,vücut tüm benliğiyle bebeğe çalıştığı için,anne daha hassas oluyor sanırım....Rabbim hayırlısıyla sağlığınızla tam vaktinde kolay doğumlar nasip etsin sana ve hepinize....

Swetim,olur arada yavrucum öle şeyler,geçer inşallah canım ve geçecek inşallah...

Denefçim canım yaaaa,sabır dicem nediyim başka bilmiyom....Bide bişey sorcam sana yaaa,senin hamile kalma aşamasında bir problemin yok diye hatırlıyorum bacım,unutmuş olabilirim kusura bakma.Yani tedavi diyon ya,tedavisiz geliverir belki canım yaaa....

Biri bana şaka yapıyor sanırım...Teyzemin diğer kızıda hamileymiş,az evel öğrendim Nehirden...Yine kendilerinden değil yani,iki kız kardeş hamiş..Bunlar benim için çok güzel haberler,çünkü ben onların çocuklarını kendi yeğenim gibi canı gönülden seviyorum,bi damla gözyaşlarına dünyaları yakarım...Daha geçen hafta görüştük halbuki,hani günümüz vardı ya ogün işte,üstelik düşük tehlikeside varmış,okadar yakın ve samimiyiz ama malesef bu haberi bizle paylaşma gereği duymadılar...Biz,yani Nehirle ben,hamilelik haberlerine çok seviniyoruz,çünkü nekadar zor olduğunu her ay her ay yaşıyoruz...Ve bir kadının,rahatça hamile kalabilmesi bizleri çok mutlu ediyor ama onlar bu mutluluğu esirgiyolar bizden,kendilerince haklı sebeplerden ....Yani bilmiyorum,etrafımdaki hamile kadın sayısı her geçen gün artıyor,sanki ciddi ciddi,gerçekten oldukça somut bir şekilde sabrım deneniyor gibime geliyor...Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,hamilelere de sağlıklı doğumlar nasip etsin,evlatlarını hayırlı evlat etsin.Ben dua ediyorum herkese ama insanlar onlarla paylaşarak yaşayacağım mutluluğu kursağımda bırakıyorlar nedense....Ben mi haklıyım onlarmı haklı,çıkamıyorum içinden artık..Bazen diyorum acaba benmi abartıyorum,onların bu düşünceleri normalde benmi saçma düşünüyorum ama içinden çı-ka-mı-yo-rum......

Son düzenleme:
Ben artık yorum yapamıyorum ve sıradaki şok hamile haberini bekliyorum sen hariç abla.
Demiştim sana sen başkasından bekliyordun ben yok yok kesin gülsüm hamile kalacak dedim ve nedense gene oldu.
Bi sana sökmüyo şu rüyalar yorumlar.
Ve sen biliyorsun ama paylaşayım ..Ben dün akşam yeni hamile olan teyzemin kızını rüyamda gördüm sabah ablama anlattım. Ablam hamilemi acaba dedi. Bende öyle düşünüyorum dedim. Ve bugün öğrendikki hamileymiş. Oda o kadar uzaktan duydukki.
Ablama o kadar rüya gördüm bi sen çıkmadın be abla bi sen...

Berincim öbür kız dediği denef ablamın kayınvalidesinin diğer kızı yani görümcesi.
Kayınvalidesini öz kızı, yani öz annesini bakmak istemiyor. ış gene denef ablamın başına düştü.

Toipk halkı silkelenmenin vakti gelmedi mi artı. Yok mu bir müjde yaaa...

sagol nevıncım inşallah sende tez zamanda hamış olursun canım sen kac yıllık evlısın merak ettim
ben evlendigim gunder beri her ay sen yıne hamıle kalmadınmı lafları duyuyodum kaynanadan sinir oluyodum bende ona bız istemiyoruz acelesi yok demiştim oda bozulmuştugamyoncuiremsu

Benim Temmuzda 6 sene olcak evlendiğim Berincim...Bebiş içde 5 senedir uğraşıyoruz:))))Ama henüz yol katedemedik:)))

inşallah olur canım Allahtan umıt kesilmez
burda bizim bı komşu var tam 15 sene boyunca kac tane tup bebek koydu olmadı kız kardeşinin aldırmak uzere oldugu cocugunu evlatlık aldı daha sonrasında denemelerden bıkmıştı anlayacagın
daha sonrasında kendiligınden hamıle kaldı suan oglu 1 bucuk yasında ve tekrar hamıle duşunebiliyormusun allahın hıkmeti

Aynen Berincim,Allahın hikmeti...Tek sığındığımız makam,tek dilediğimiz makam...Sığındık ve bekliyoruz....Rabbim büyük,O yoktan var eden...Sağolasın...

Bende kaçtım bacılar...Lotusum sen ilerleyen saatlerde gelirsin ,öptüm canım senide gece kuşu..Görüşemedik bayadır adamakıllı özledim hepinizi,keşkem şimdi hepücüğünüz yanımda olsanızda bende böğüre böğüre ağlasam(((

Hayden iyi geceler hepinize....

çok geçmiş olsun canım ya,çok üzüldüm,sen şimdi nasıl ağrı çekmişsindir...inşallah birşeycikler olmayacak ne sana ne bebeğine...Allaha emanet ol,Allah birdaha yaşatmasın....:Saruboceq:

canım hepimiz bir sınavdan geçiyoruz...üzülmemek elde değil,ama inşallah bu sınavdan hepimiz başaruyla geçeceğiz...

canım benim bu kaynanadan kurtuluş yok galiba...Allah ona sağlık verisn de sen de bu dertten kurtul canım ya...ya sinir oldum,kızı nasıl bakmam diyebiliyor ya...birde ben hiç anlamam,büyük konuşmayayım ama,kızı varken geline mi düşer bakmak ya...Allah sana sabır versin....

nevincim,kocişle arayı düzlettinizmi??

nehircim iyi uykular

hadi ben kaçtım,eşim pc yi istiyor...iyigeceler

slm kızlar....nıye boyle tatsızlastı topıgımız yahu????
canım yolun basındasın ve ınsallah bu yol uzun degıldır:Saruboceq:gecen ayda yavas olusmustu yumosun.....kısmet ısı ama canım bırsey dıyecegım drun neden senden hsg ıstemıyor???bır sorsan bunu.....belkı ufacık bır tıkanıklık vardır ve hsg esnasında acılr.....:Saruboceq::dance:

denefım ya gel lutfen.....nıye boyle oluyor bu ınsanlar senın fedakarlıklarına alısmıs canım baksana kızlar senın ustune bırakıyor annelerını.....kınamayayım ama kızlarının vıcdanları nasıl rahat edıyor hayret dogrusu....tedavın yatmamalı senın bacım ya tabı kayınvalıde gelınce maddı manevı her turlu sorumluluk sızde oldu dımı...o kadıncagızında bır sucu yok sımdı bakıma muhtac kımsenın yarın ne olacagı bellı degıl yuzustu bırakılamaz...offfffff offffffff......dualarımız senınle canım:Saruboceq::Saruboceq:

canım cok gecmıs olsun.....daha onceden boyle bır sorunun varmıydı??????ınsallah doguma kadar ıdare edersın canım ya....nasıl bır tedavı verıyorlar pekı dr lar bu durumda??tekrar acil şifalar canıma.s.:Saruboceq:

hadı bende kacıyorum kızlar........su kasvet dagılsın artık topıgımızden hamıs hbrlerıne sevınelım...herkese saglık,mutluluk ve huzur dolu gunler dılıyorum......:1hug::Saruboceq:Şeniz

günaydın kızlar
nasısınız diye baktım geçmişe.
radyolojim allahtan ümit kesilmez.daha yola yeni adım attın.inşalah tez zamand allah hayırlsı ile verir evladını sana.
denefim ya allah yarımcın olsun.
kimse demiyor mu sen tedavina başla bir şeiklde idare ederiz felan diye.yani ne bilim allah yüzüne baksın .ettiğin hayırlar sana inşallah hayır oalrak döner.
cappetula hiç üzülme anne oalcaksın .mevlam ne zaman dilerse ama önce sağlık tabiki.
nevinim neyse başladın ya istedikleri evrakları artık tek tek getirceksin.ne yapalım allah işine hızır a.s. sürati versin.peygamber sabrı ile haledersin inşallah.
hamileliğini saklayanalr belkide seni sevdikleri için üzülmeni istemiyorlar ve söylemeyi becremiyorlardır.

alhanım çok çok geçmiş olsun.
tavsiyeleine uyacağım.sen de dikkat et allah şifasnı verisn de doğuma kadar sorun çıkmasın bir daha
çileikm geldin mi nerdesin günaydın.
nehirim sanada selamlar.
hepinzi öptük bzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…