Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın arkadaşlarr a.s.
ALLAHA EMANET OLUN.
BENİM TEDAVİ İŞİM DE YATTI YİNE BACILAR.ARTIK GELECEGİN ANNE ADAYI BİLE DEGİLİM.....senağlama
:1shok: ne yaniii bu arada senii hiç düşünen olmadı mı denefimm
annelerine bakamıyorlar öyle miiii :1shok:
nasıl bir ortamdasın bilemiyorum ama cnm sakın kendini unutturma, durumunu unutturmaa lütfenn yasakkelime
Allah yardımcın olsun inş.... :teselli:
Şeniz Şeniz Şeniz
çileikm geldin mi nerdesin günaydın.
geldim tatlımm günaydınn kaydirigubbakcemile5
bugün nasılsınn ferahladın mı birazz :teselli:

günaydınlar.
lotusum hsg yi ilk başta söylemişti aslında çektiririz diye ama tekrar bişey söylemedi.bende sormuyorum.aslında her muayenede aklıma geliyo ama istiycek diye de korkuyorum.iğnelerden sonra çektiririz heralde.
swet çilek günaydın canlarım
nevinim yaa bencede onlar senin düşündüğün gibi düşünemiyolardır.yani art niyet olduğunu sanmıyorum.gerçi tanımıyorum ama söylme şeklini kestiremiyolardır.ondan söylememişlerdir.ayrıca içimden bi ses hamişlik sırasının sende olduğunu söylüyo.bilmiyorum .sadece öyle hisediyorum.bende birilerinden hamiş haberleri aldım.onlar adına çok sevindim.kimsenin bu imtihandan geçmesini istemiyorum çünkü.
rabbim bizede nasip etsin kısa zamanda inş.

günaydın denefim hoşgeldin
ya tedavini bırakamazsın yaa.bak kayınvalidenin kaç tane çocuğu var.hastalanınca biri bakmasa diğeri bakıyo.bizim bi tane bile olmasın mı.biz yaşlanınca bize kim bakacak.sana kim bakacak.kayınvalidenin gelip bakacak hali yok.görümcenin gelip bakacak hali yok.biraz da kendin için yaşa artık.

çok moralim bozuk kızlar.aglamak istiyorum.bi daga çıkıp haykırmak istiyorum.maddi yük zaten bizde.sagolsun yan tarafımızda kalan görümcem gündüzleri zaten bakıyo.ona bişey diyemem.bakmak istemeyen öbür kızı.neymiş ev çiş kokuyomuş.kendi evinde yalnızda kalamaz.dün akşam eşim kaldı yanında.ben dedim böle her akşam buraya gelemem...yorgun geliyom işten..bide burayla ilgilenemem dedim.benim eve getirelim benim evimde kalsın dedim.hem akşamları ben bakarım hem işimi yaparım dedim..görümcem ne fark edecekki dedi... ha senin evin, ha burası...yine gündüzleri ben gelmek zorunda kalacam dedi....e onunda çoluk çocugu var.bi düzeni var...ne yapacagımızı şaşırdık.eşim okadar düşkün ki annesine bazen evli oldugunu unutuyo.bizim hayatımızı unutuyo.en çok ona üzülüyom.annesini iyileştirecez, onu mutlu edecez derken benim hayatım mafoldu kızlar....maddi manevi yıkıldım.çocukda istemiyom artık yetti ya...umutta bırakmadılar.ama bütün suç benim eşimde.....benim gelecegimi ve kendi gelecegini yok ediyo.ablasına diyemiki ne demek bakamazsın.ben bütün doktor masraflarını karşılıyom.sizde 1 er ay bakacaksınız diyemiyo ya...şimdi bi de kayınvalidemin evinin masrafıda çıktı bize.bu devirde bu krizde 2 ev bakmak kolaymı.eee ben ne ara para biriktircemde, doktora gidecem...
işte böle kızlar ben gündüzleri gelmeye çalışırım...neyse sizleride üzmeyeyim.sizlerden başka dertleşcek kimsem yok....aileme anlatsam çok üzülürler....bakalım ne olacak...
nehirim bize doktorlar tüp bebek önerdi...3 tane bebek kaybettim ya...oluyo ama...artık olsunda istemiyom...
bizde yaşlanacagız tamam.evlendim evleneli kayınvalidemden zaten çektim yeter ya....ama 1 erkek evlat diye bu kadar da yük verilmezki canım...

borçlar bitmez artık radyolojim.annesinin bez parasını konuşan görümcem,,,alamıyomuş... ben konuşsam geline bak derler...kıskanıyo derler.benim tedavi olayım olmasa zaten düşünmem...
benim isyanın eşime....bizim gelecegimizi düşünmedigi için ....annesidir tabiki bakacak.ben eşitlik istiyorum .ben ne kadar yapıyosam onlarda yapsın istiyorum...
kızlar bana müsade akşam bi ara gelirim heralde...öpüyorum sizleri..

Yok swetim öyle değil bu.
ılk hamile olan ablamın eltisiydi. Öocuk nerdeyse 6 aylık hala söylemedi. Ki dün ona oturmaya gittik.
Onu geçtim..
ıkincisi teyzemin küçük kızıydı..O söylememezlik yaptığında herşey çok açık ve net bir şekilde konuşuldu. Ablamla ben müstakbel bebişe emzikler, çoraplar, dalin şampuanlar alarak gittik. Çünkü o bizim canımız bunu biliyolar. Ablam onlarla konuştu bi kadının hamile kalması beni üzmez aksine sevindirir. Çünkü kalamamak ne kadar zor biliyorum diye.
Herşey normale dönmüştü.

Şimdi hamile olan teyzemin büyük kızı. Yani bunun ablası. Yani o konuşmaları yaparken ablamın yanında olan kişi.
Biz onlarla o kadar samimiyizki, çok sık görüşürüz. Akrabadan çok arkadaş gibiyiz. Yani günü geçtiği an söylemesi gerekirdi bize, o kadar samimiyiz.
Bunların üzerine hala saklamayı düşünmüşler, ben onları ayakta alkışlıyorum!

ılki neysede ikincisi çok koydu. Bakalım sıradaki hamilelik haberi kimden gelecek!
Neyse ne yaa... Üzülmesin diye söylemedik devri geçmişti yani, çünkü bunlar 1,5-2 ay önce daha yaşandı daha...

Denef abla ne demek çocuk istemiyorum yaaa..
Zaten sinirliyim sende tuz biber oldun yanii.
ısteyeceksin durum ne olursa olsun isteyeceksin.
Bunu asla kabul edemem. Evet içinde olduğun durum çoook zor bir durum ama bunu kabul edemem. ıstememeyi kabul edemem.
Hep Rabbimize sığınmadık mı?
Şafağa en yakın olan zaman gecenin en karanlık anı değil mi?
Yaşamak zorundayız bunları.
Ama çocuk istemiyorum artıkta ne demek.
Rica ediyorum bu düşünceyi kafandan, kalbinden derhal çıkar.
Bebeğin üzülüp gelmez bak sonra.

selam kızlar nasılsınız ben anca gelebıldım eşimden fırsat bulupda
denefim sana cok uzuldum benimde kaynanam yatalak olursa ne yaparım diye duşunuyom cokda kılosu var kızıda yok ustelık Allah yataga duşurmesın inşallah kımseyi
hem yatana zor hemde bakana zor

Denefim içimi ürperttin valla.
Ne düşüncesiz insanlar var.
Bende kızarsam hep eşime yükleirm suçu.
Bzide bir laf koca eşe derse el paşa der diye
doğru söylüyorlar.kocan senin çıakrını korumazsa sen ne yaprsan yap kötü olurusn.
Of allahım bir çare verisn canım sana da
derdi bitmez gelenlere de.allah şifa verisn.
Bacım. Ne diyeyim ya ne iş bu böyle.
Ben de bir an düşünüm bizimkileri kayınavldie ve pedri.
Kızı bir lokma iş yapsa dünya kadar kıyamete geçer ,kızı da bunu o şekilde söyletene kadar uğraşır.bir gün eğer bize böyel muhtaç olurlarsa yandık yani.
çünkü çok hoşnutusuzlar.
Bugün bile bir şeyden hoşnut olduklarını görmedim.o yzüden allahım ne olur onalrıda anne babamızı da elden aykatan düşürme .
Kismeyi kimsye muhtaç etme.
Denefim allahım bir yol açsın sana ferahından.

Nehirim başkalarını boşvereceksin o halde.
Onalr seni anlamıyorsa senden boşver gitisn .
Yav nasıl bir üdnya bu dünya diyorum bazen.
Bende öyle bunalıyorum ki artık.kafamda zaman darlıyor sinyalleri var.
Bir iki ufak tefek sıkıntı,,düşünmemiz gereken bir sürü şey derken malesef artık iyimserlik mazide kalmaya başlıyo.
üzgünüz
ama yine de pes etmek yok yok yok
yarabbim şükürler olsun demeliyzi. Değilmi.

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ne diyeceğimi şaşırmış durumdayımm :bbo: :a015:
ama nehire tamamen katılıyorum ablacımm :a015:

Beyaz gÖzn aydın canım
ne gÜzel ne mutlu sana
rabbım kucaĞıan almayıda nasıp etsın
en gzÜel v een gÜzel hamılelık sÜrecı senın olsun ınaŞŞlah

hoşgeldin
allah tamamına erdırsın inşallah
isteyenlerede bıan once bebek versin inşallah

aminnnnnnnnnnnnn...hoşbuldukkk...bi an önce rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallahhhhhhh..

bu arada SEHERİMM i gören var mıı bu günlerde ona da söylemem lazımmmmmmm

Hoşgeldin beyazcım. Çok sevindim. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Bayadır yoktun ama çok güzel haberle döndün bize.
Hayrdır nasıl oldu. Tedavi oluyor muydun, yoksa kendiliğindenmi. Tekrar tebrik ederim.
Bu arada seherim buraya takılmıyor, 2009 mayıs annelerinde bulabilirsin onu.

ALLAH razı olsun canımm,tedaviyi herşeyi bıraktım valla eylül ekimden bu yana ..çok aşırı stresli idim o dönemlerde aman oldu mu olacak mı şu günlerde çalışalım falan şeklinde vee aşırı kilo aldımm...eşimle psikolojimiz resmen bozulmuştu..dedik ki ilaçları bırakalım ağustosa kadar olmazsa tüp bebek falan yaparız..stress yapmadık ilaçları bırakır bırakmaz .....ayrıca 3-5 kilo da verdim bu arada ilaçları bırakınca...çok şükür rabbim nasip ettiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…