- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.481
:1shok: ne yaniii bu arada senii hiç düşünen olmadı mı denefimmALLAHA EMANET OLUN.
BENİM TEDAVİ İŞİM DE YATTI YİNE BACILAR.ARTIK GELECEGİN ANNE ADAYI BİLE DEGİLİM.....senağlama
Şeniz Şeniz Şeniziyi geceler kızlar,geldim nihayet...
Hastaneye gittik bugün,doktorumuzla değil ama asistanıyla görüştük.Sağolsun yardımcı oldu.Bir rapor hazırladı."açıklanamayan infertilite,erkek faktörü yoktur,şu şu ilaçları kullanması uygun görülmüştür" şeklinde.Sonra raporu sağlık kuruluna götürdük ama haberler kelek,ilk raporda yaptığımız bütün tahliller,testler tekrarlanacakmış malesef hatta buna çok şaşıracaksınız "vukuat örneği"bile istiyolar nedense,işte 900 iş gününü doldurduğunu gösteren belge,ükadın için kaın-doğum muayenesi sonuçları fotokopisi,erkek için üroloji muayenesi sonuçları fotokopisi,profların imzaları vs.vs.vs.Şu aşamada napçaz bilmiyorum.Kadın doğumun verdiği raporu üroloji prof.unun da imzalamasının yeterli gesi için da ediyoruz.Yoksa üniversitenin üroloji bölümü insanı çileden çıkartıyor,ona kim bilir nezamana randevu veririler,tanıdık falanda yok bu braşta:)))Bakalım hayırlısı...Herşeyin zamanı vardır elbet,bebiş zamanını bekliyor galiba....
Ben şimdi ecck kaçıyom,eşimin karnı acıkmış,mama hazırlıyam...Heeee bu arada her şey yolund merak etmeyin:)))))hihoyyythihoyyythihoyyyt
geldim tatlımm günaydınn kaydirigubbakcemile5çileikm geldin mi nerdesin günaydın.
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:çok moralim bozuk kızlar.aglamak istiyorum.bi daga çıkıp haykırmak istiyorum.maddi yük zaten bizde.sagolsun yan tarafımızda kalan görümcem gündüzleri zaten bakıyo.ona bişey diyemem.bakmak istemeyen öbür kızı.neymiş ev çiş kokuyomuş.kendi evinde yalnızda kalamaz.dün akşam eşim kaldı yanında.ben dedim böle her akşam buraya gelemem...yorgun geliyom işten..bide burayla ilgilenemem dedim.benim eve getirelim benim evimde kalsın dedim.hem akşamları ben bakarım hem işimi yaparım dedim..görümcem ne fark edecekki dedi... ha senin evin, ha burası...yine gündüzleri ben gelmek zorunda kalacam dedi....e onunda çoluk çocugu var.bi düzeni var...ne yapacagımızı şaşırdık.eşim okadar düşkün ki annesine bazen evli oldugunu unutuyo.bizim hayatımızı unutuyo.en çok ona üzülüyom.annesini iyileştirecez, onu mutlu edecez derken benim hayatım mafoldu kızlar....maddi manevi yıkıldım.çocukda istemiyom artık yetti ya...umutta bırakmadılar.ama bütün suç benim eşimde.....benim gelecegimi ve kendi gelecegini yok ediyo.ablasına diyemiki ne demek bakamazsın.ben bütün doktor masraflarını karşılıyom.sizde 1 er ay bakacaksınız diyemiyo ya...şimdi bi de kayınvalidemin evinin masrafıda çıktı bize.bu devirde bu krizde 2 ev bakmak kolaymı.eee ben ne ara para biriktircemde, doktora gidecem...
işte böle kızlar ben gündüzleri gelmeye çalışırım...neyse sizleride üzmeyeyim.sizlerden başka dertleşcek kimsem yok....aileme anlatsam çok üzülürler....bakalım ne olacak...
nehirim bize doktorlar tüp bebek önerdi...3 tane bebek kaybettim ya...oluyo ama...artık olsunda istemiyom...
bizde yaşlanacagız tamam.evlendim evleneli kayınvalidemden zaten çektim yeter ya....ama 1 erkek evlat diye bu kadar da yük verilmezki canım...
ama nehire tamamen katılıyorum ablacımm :a015:Denef abla ne demek çocuk istemiyorum yaaa..
Zaten sinirliyim sende tuz biber oldun yanii.
İsteyeceksin durum ne olursa olsun isteyeceksin.
Bunu asla kabul edemem. Evet içinde olduğun durum çoook zor bir durum ama bunu kabul edemem. İstememeyi kabul edemem.
Hep Rabbimize sığınmadık mı?
Şafağa en yakın olan zaman gecenin en karanlık anı değil mi?
Yaşamak zorundayız bunları.
Ama çocuk istemiyorum artıkta ne demek.
Rica ediyorum bu düşünceyi kafandan, kalbinden derhal çıkar.
Bebeğin üzülüp gelmez bak sonra.
Kızlarrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmm hamİleyİmmmmmmmmmmmm :))))hepİnİzİ Çok sevİyorummmmmm:)
Kızlarrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmm hamİleyİmmmmmmmmmmmm :))))hepİnİzİ Çok sevİyorummmmmm:)
Beyaz gÖzn aydın canım
ne gÜzel ne mutlu sana
rabbİm kucaĞıan almayıda nasİp etsİn
en gzÜel v een gÜzel hamİlelİk sÜrecİ senİn olsun İnaŞŞlah
hoşgeldin
allah tamamına erdırsın inşallah
isteyenlerede bıan once bebek versin inşallah
Hoşgeldin beyazcım. Çok sevindim. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Bayadır yoktun ama çok güzel haberle döndün bize.
Hayrdır nasıl oldu. Tedavi oluyor muydun, yoksa kendiliğindenmi. Tekrar tebrik ederim.
Bu arada seherim buraya takılmıyor, 2009 mayıs annelerinde bulabilirsin onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?