Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

aslında dün başımdan geçenleri anlatacaktım şeker yükleme işi bugüne kaldı bende şifayı kaptım kısaca bu ama biraz daha fazlası vardı tabi amaa denefim canımm öncelikle bu nasıl anlayıştır yaaa erkek diye tüm masrafları size yıkmaları yetmiyor birde bu offf Allah sabır ve de kolaylık versin canımm sen sonuna kadar haklısın evlat evlattır kız erkek varmı yaa ikiside aynı yerden çıkmadımıı annesi ikisine de aynı özeni göstermedi mi büyütürkenn bide biliyorlar yani tedavi olacaksın bu kadar da yüklenilirmi yaa ama nehirime katılıyorum sakın umudunu yitirme Allah ne zaman nasıl bir kapı açar belli olmaz bizler dua ediyoruz hepimiz için elbet kabul olacak senin bu fedakarlıkların inşallah en güzel şekilde mükafatlanacak Rabbimin katında etrafındaki herkez ne kadar olmasın diye uğraşsa da unutma burda tam aksi için hergün dua eden dostların varrrrrrr ve inan en güzel gak annesi de sen olacaksın canımmmmm sadece inan ve umudunu sakın yitirmeeeeeeea.s.
alhanım geçmiş olsun canımmmm inşallah hayırlısıyla doğuma kadar bir tehlike yaratmaz meleğin sağlıcakla gelir kucağınaaaaa
radyolojimmmm yumoşun büyüyor canımmmm merak etme bir sonraki kontrolde ceee diyecek inşallahhhh:Saruboceq:
nevinim başlamak bitirmenin yarısıdırrrrr inşallah en kısa zamanda kolaylıkla halledersin şu evrak işlerini de hayırlısıyla tedaviye başlarsın canımmmm:Saruboceq:hamiş haberlerini de kafana takmaaaa yakında sende burdan hamişimmmm diyeceksin inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
beyazım tebriklerrrrr Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhhhh
lotusum swetem nehirim pinkim çileğim berinim nazım gülyüzlüm zuhalim esram mumucum- bi ses ver artık canım yaa merak ediyoruzz-nasılsınız hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Çok sevindim canım hayırla sağlıkla tamamına erer inşallah..
Darısı tüm topiğin başına..

maşaallah maşaallahh hihoyyyt pek güzell :asigim:

ay beyaz beyaz ne kadar sevindim anlatamam.
lütfen dikkat et kendine.
rabbim kucağına almayı da nasip etsin.daha önce ne tedavisi olmuştun.problemin neydi canım senin.
gerçi bunları da sormak şimdi tuhaf oluyo ama ne bileyim.bilmek te bize umut oluyor.

ohhh beee güzel bi haber geldi.....Böyle yapılması lazım işte yaaa...Hamileyimmmmmmmmm diye bağırmak lazım yaaaaaa....

Beyazbeyazcım,çokkk sevindim gerçekten.Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah...Her şey gönlünce olsun,mutluluğun daim olsun..Topiğimize kara bulutlar çökmüştü,sen bulutların arasından güneş gibi çıktın tatlım....

Oooff radyolojim,ben kendi derdime daldım,sana bir şey yazmamışım galibaaa yaa,kusura bakma canım...Senin yumoşların nazlı zaten bacım,geçen ay öğrenmiştik bunu,bu yüzden panik olmaya üzülmeye gerek yok,sonuçta büyüyorlar,gelişiyorlar ve çatlıyorlar..Bunlar bile şükretmemiz gereken şeyler inan...Bu ay hamiş ol sen,senin ilaçlarıda ben kapayım bacım:))))

Alhancım,biara gel haberdr et bizi canım son durumlardan...

Denefçim,kardeşime katılıyorum..ıstemiyorum demek yok lütfen canım...Nerden,nezaman kapı açılacağı belli olmaz canım...Hepimiz umutsuzlğa düşüyoruz zaman zaman ve insan bunu kendi başına aşamıyor.Ama myhope çumun dediği gibi,dua eden arkdaşlarımız var çok şükür...aşıcaz bunları inşallah,nezaman ve nasıl bilmiyorum ama aşıcaz...

Yaa kızlar ben Mumuyu merak ediyorum,haberi olan varmı yaa...ınşallah her şey yolundadır yaaa....

Kızlar ben biraz ortalık toplıyım..Bugün cam silecektim güya ama kendimi hazır hissetmiyorum:)))))
Pofff boşverin dimi,sil sil nere kadar...Hayden kaçtım ben...

Kızlar ben biraz ortalık toplıyım..Bugün cam silecektim güya ama kendimi hazır hissetmiyorum:)))))
Pofff boşverin dimi,sil sil nere kadar...Hayden kaçtım ben...

nevincim ne kusuru yaa.herkes tek tek cevap mı yazcak bana.ben yazdım işte öölesine.merak edenler için canım.doğru söylüyosun öğrendik artık nazlı olduklarını.ama ben çok sabırsız olmaya başladım.bi de bu ay bal tarçın çörektou yiyorum sürekli.sanki kocaman olduğunu sanmıştım.yani hemen yarın hamiş olduğumu öğrenmek istiyorum.çaresizce beklemek çok kötüymüş.elimizden de bişey gelmiyor.
cam olayını hiç hatırlatma bana.pazar günü sildim pazartesi yağmur batırdı sağolsun.
ya canım sıkılıyo benimde.bi hastamız sağolsun çok güzel bi teklifte bulunmuştu.hacettepe üniversitesinin sağlık yöneticiliği eğitim proğramı.sertifika veriliyor.3500 tl.hastamız bana ücretsiz kontejan açtı.ama cumartesi çalıştığım için ben gidemiyorum ve de devam mecburiyeti var.. ((
ya cumartesi neden alışıyorum yaaaaa poffff. neyse sağlık olsun naapalım.

slm kızlarrrrra.s.
beyazcım ortalarda yoktun cok sukur ıyı haberlerle gelmıssın canım hayırlı ugurlu olsun bebısın,kendıne dıkkat et canım:dance::1hug:a.s.
denefım ne dıyecegımı bılemıyorum,herseyın farkındasın zaten,RABBIM sabrını versın canım,ıyılıklerın onune cıksın ınsallah bır sekılde tedavın olacak ama:a015:
nevınım ya bizde bugun esımle ıs yaptık evde epey yoruldum sankı,yagmur yagıyor yoksa bızde cam sılecektık,ömür bıtıyor,ıs bıtmıyor be canım:çok üzgünüm:
radyolojım oyleyse vardır drun bır bıldıgı,bır dahakı muayene ne zaman canım???:Saruboceq:
naz,cılek sızıde yakında hamıs gormek ıstıyoruz bılesınız......cılekım borcların hemen bıter ınsallah canım ya......çilek anniş:asigim:
alhancım agrıların gectımı canım ya.insallah ıyısındır..myhopem su seker yuklemesını yaptırda ıı aberlerle gel anlat canımŞeniz
mumuyu sormaktan dılımde tuy bıttı hıc de hbr alamadık yaaaaaaaaaaa:sm_confused::Saruboceq:
herkesı optum canlar her an cıkabılırım esım pc yı ıstıyorkaydirigubbakcemile3

lotusum bi daha kki muayene cuma günü.
bu arada beyazbeyazın daha önce başka bi nicki varmıydı.yoksa hep bumuydu . hani bi nevin vardı ya.beyazbeyaz o mu
mumudan haber yok.alhanda bugün girmedi.inşallah iyidir.arıycam aama şimdi rahatsız etmekte istemiyorum.girer heralde bugün

canımcım beyaz beyazın nıckı hep aynıydı sanırım......o dedıgın nevın esmer yarım olmustu...uzun zamandır ugramıyor o da.......mumuya bı ulasabılsek ne ıyı olur.......
hadı ben kactım canlar ıyı aksamlar herkese:1hug:

Hee buralardayım okuyorum sizi..
Yok beyaz beyaz dı gene radyolojim.
Hani bursadandı gelinlikçiydi hatırladınmı?
O dediğin şimdiki esmeryarim. O sitede ama oda buraya girmiyor.
Ben öyle arada bakıyorum vakit geçiriyorum işte..

Aynı anda yazmışız lotusum..Aynen mumuyu çok merak ediyorum bende..ınşallah çoooook iyidir, kendide bebişleride..

bende evime gidem artık ordan devam ederiz :)))
haydin görüşürüz canlarım .arkadaşlarım.sırdaşlarım.dertdaşlarım.kaderdaşlarım

iyiakşamlar kızlar ben geldim bugün gene gezmelerdeydim ben
istanbulun incisi eminönü semalarında gezmekdeydim
şöyle bir deniz havası aldım o mis kokan kahvesini kokladım gezdim tozdum geldim
hepinizi öpüyorum

naz cım bıdaha benim icinde gez oraları cok oldu oraları gezmeyelı yaw ozledim denizi gemiye bınmeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…