Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hehe :) evet nick hep aynı idi...gelinlikçi bursa ....valla nehir bravoooo::)

beyaz beyaz canım senin adına çok sevindim.darısı isTeyenlerin başına....ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSİN İNSALLAH.:Saruboceq::Saruboceq:

berincim çok heyecanlı yaprak dökümü benim kocişde çıkdı 2 dak
dayımı bırakıp gelecek eve fırsat bulunca yazayım dedim
beyazcım çok sevindim canım gözün aydın hayırlı evlat olsun inş
myhopem öpüyorum canım kendine iyi bak
denefimde girmiş kaçmış hemen

ben herifi kapıdan kovsam bacadan girer bi nefes aldırmaz bana
bi ardadaşına gıttı erken gelme dedim pc bana kalsın azcık

aşkı memnu nun tekrarı var onu izliyom şimdide
malum polatın gununde oldugu icin yeni bolumu izliyemıyom

ben geldim
berinim kusura bakma canım.cevap veremedim.diziyi seyrediyodum.ortasında kaynım geldi az önce gitti.

bi de malum kociş yoktu dün gece.hasret giderdik azıcık.biz 4 seneye yakın oldu evleneli.bi kaç kere böyle ayrı kalmak zorunda kaldık.alışık değiliz zor oluyo.ama alışıcaz :)

neirim myhopem iyi misiniz canlarım

aşkı memnu nun tekrarı var onu izliyom şimdide
malum polatın gununde oldugu icin yeni bolumu izliyemıyom

beni sarmadı o yaaaaa aslında aman aman bir dizim de yok sayılır eskiden gözlerimi kırpmadan izlerdim ama şimdi olsada olurrrr olmasadaaaaa yeni bir dizi başlıyor iyi sonra uzatacaz diye sapıtıyor arada baksan bile hikaye aynı bişi kaçırmış olmuyon yaniiii eşim izin verse tnt cnbc-e bana yetecek ammaa efendim alt yazılı izleyemezmişşşş bende arada netten izliyom iştee onlar daha sarıyor benii en azından her seferinde başka konu varrr biraz da şöle bilim kurgu fantastik vs severim bizim öyle dizilerimiz yokkiii:sm_confused:

ne alt yazılı fılm mı seviyon kaydirigubbakcemile
okuyayım derken fılm kacıyor yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…