- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.541
teknikerim arada ozlemek guzel oluyo ama dimi
biz iyiyiz canımmmm sen nasılsınnnn:1hug:ben geldim
berinim kusura bakma canım.cevap veremedim.diziyi seyrediyodum.ortasında kaynım geldi az önce gitti.
bi de malum kociş yoktu dün gece.hasret giderdik azıcık.biz 4 seneye yakın oldu evleneli.bi kaç kere böyle ayrı kalmak zorunda kaldık.alışık değiliz zor oluyo.ama alışıcaz :)
neirim myhopem iyi misiniz canlarım
ne alt yazılı fılm mı seviyon kaydirigubbakcemile
okuyayım derken fılm kacıyor yaw
Denefim ahhh ahhhh...Evet kesinlikle bugünümüzüde şükür diybilmeliyiz....Çünkü yarın nolucak hiç bir fikrimiz yok...İyi geceler canımmm,bende yatıcam birazdan....Uykum geldi,adam uyudu zaten....Bende öptüm seni canım...
Ayy Gülyüzlüm yeni gördüm bacım,çıkıyodum tam yaa...Nasılsın ,nasıl gidiyor hayat...
canım benım sen hep fazla fedakarlık yaptın dıye daha da ıstenıyor zaten........cocuk olmayınca aıle olunmuyor dıye uzme kendını,o ımtıhandan uc kez gectın sen ne yapalım rabbımın bır bıldıgı vardır heralde...........ama bak su andada tedavını ertelıyorsun ıstesen gecer karsılarına bızım tedavımız var deyıp maddı manevı restı cekebılırsın...tamam bu ıs takdır ı ılahı ama su an onların esının ve gorumcelerının yuzunden gecıkıyor belkıde be canım...kaynanan hasta o caresız su an ona bısey dıyemem ama .......senın de vıcdanın elvermıyor ıste o yuzden ıyılıklerın onune cıksın dıye dua etmemız lazım canım:a015:ben geldim kızlar.nereye kaçıyonuz...denefinizden son inciler hatta dedikodular geliyo...kaydirigubbakcemile3
koçişle küslüge devam ediyom.evime yeni geldim.benim koçiş 2 akşamdır annesinde kalıyo artık .o tercih etti benim umrumda bile degil...evine getirelim ben akşamları yanında kalırım demiş beyfendi.şimdi kalsın anasıyla.bütün gün görümcem bakıyo.akşamlarıda ben gidiyom.gecede eşim yanında kalıyo.artık koçişimle ayrı dünyalarda olduk...demekki çocuk olmayınca ailede olunmuyomuş bunu ögrendim.onun gerçek ailesi sadece ve sadece annesi.onun dünyası annesinin etrafında dönüyo.evler yan yana ama ben kocaman evde tek başıma kalıyom.uykumda kaçtı.sinirlerim de gergin.bunları haketmedigimi düşünüyorum.3 tane evlat vermek istedim olmadı.taktiri ilahimiş......
açmadıgım dalda demekki inaanın kıymetide olmuyomuş.çok merak ediyom çocugumuz olsaydı yine aynısını yaparmıydı.ben annesiyle ilglenmesine karşı degilim ama bana karşı olan sorumlulukları nerde onu merak ediyom.aman inceldigi yerden kopsun.artık benim yapabilecegim fedakarlıklar bunlar..
al bırını vur otekıne anacım sabahtan berı pcde oturuyor benımkıde.....mufettıs fılanda var bu ara..sımdı uyudu,bende banyo yapmıstım,denefımdem ne hbr dıye bır bakayım kk ya dedım......makınem calısıyor onu kapatır yatarım artık.... :1hug:offfff bu kocişlerin elinden ne yapacağız...benim ki pc yi istiyor,ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere...iyi uykular hepinize....öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?