Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

biz iyiyiz canımmmm sen nasılsınnnn:1hug:
ne alt yazılı fılm mı seviyon kaydirigubbakcemile
okuyayım derken fılm kacıyor yaw

aha bi tane dahaaaaaaa kız eşim de öle diyooo ama ben seviyomm alt yazılı vs emme güzel diziler varrrrr hem lastik gibin uzamıyo konularrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

kızlar benim yatmam lazım.çok uykum geldi.
nevincim kardeşinle yakalamaca mı oynuyosunuz..onu gördüm lobi de .o çıktı sen girdin.
haydin öpüldünüz ben tarafından.allah rahatlık versin

radyolojim iyi gecelerrrrr tatlı rüyalarrrrr:1hug:
bende kaçıyorum kızlarrrr aslında gitmezdim de annemin uykusu geldi burada yatıyor uyuması için benim gitmem lazımmmm berinim topik sana emanetttt hepinize iyi geceler Allah rahatlık versinnn:a015::a015::a015:

Ay Radyolojim çıkmam gerektiydi kızz...

Hım tek cnbc-e bağımlısı biz değiliz yani,güzelllllll....Benim kociş seviyor yaa,hepsini seyreder,hatta şuanda bile seyrediyor bişiler...Hangi dizileri izliyonuz deyin hele bakam....

Denefçim,selam bacım...

Berincim iyi geceler...

ben geldim kızlar.nereye kaçıyonuz...denefinizden son inciler hatta dedikodular geliyo...kaydirigubbakcemile3
koçişle küslüge devam ediyom.evime yeni geldim.benim koçiş 2 akşamdır annesinde kalıyo artık .o tercih etti benim umrumda bile degil...evine getirelim ben akşamları yanında kalırım demiş beyfendi.şimdi kalsın anasıyla.bütün gün görümcem bakıyo.akşamlarıda ben gidiyom.gecede eşim yanında kalıyo.artık koçişimle ayrı dünyalarda olduk...demekki çocuk olmayınca ailede olunmuyomuş bunu ögrendim.onun gerçek ailesi sadece ve sadece annesi.onun dünyası annesinin etrafında dönüyo.evler yan yana ama ben kocaman evde tek başıma kalıyom.uykumda kaçtı.sinirlerim de gergin.bunları haketmedigimi düşünüyorum.3 tane evlat vermek istedim olmadı.taktiri ilahimiş......
açmadıgım dalda demekki inaanın kıymetide olmuyomuş.çok merak ediyom çocugumuz olsaydı yine aynısını yaparmıydı.ben annesiyle ilglenmesine karşı degilim ama bana karşı olan sorumlulukları nerde onu merak ediyom.aman inceldigi yerden kopsun.artık benim yapabilecegim fedakarlıklar bunlar..

Offfff Denefçm,neden bazı dönemlerde her şey iyiye gitsin diye beklerken,daha da kötüye gider ki....

Bende eşime diyorum bazen,biz daha aile değiliz,çocuğumuz olunca aile olcaz diye,seninkide o hesap...

Yalnızsın demek haa(((Sende orda kalsaydın dicem ama kızcan dimi?Anca kurtulduydun zaten:))))

Pooooffff afakanlar bastı gene...

artık benim ayrı evim var.kaç akşam kalabilirimki.....bu hasta 1 hafta sonra iyi olup ayaga kalkacak olsa kalırım.ne zaman iyileşecegi belli degilki.artık kendi evime geçtim huzur istiyom sadece dedim hep Allahıma....AMA malesef istedigine ulaşamıyo insan.

Malesef canım...Daha neler yaşıcaz acaba çok merak ediyorum.Nehirle konuşuyoruzda,bundan kötüsü olmaz dediğimizde daha köü şeyler geliyor,yaşayacaklarımızdan korkuyorum diyor...Hakkatende öle...

Haklısın canım,tabiki,tam kafanı dinlicektin,huzur bulcaktın neler oldu neler... kader işte...

şans bacım ya.benim kaderimde böle
isyan etmiyorum bugünümede çok şükür.
bana müsade canım.malum sabah işe gidecem .öpüyorum seni...
yarın yeni bir gün bakalım neler getirecek hayatımıza...sevgiyle kal ALLAHA emanet ol

selam ben geldim...denefcim uyku tutmuyor değilmi bacım...bu aralar çok sıkıntıdasın canım,gerçekten hakketmediğin şeyleri yaşıyorsun...elimizden de birşey gelmiyorki...ne yapabiliriz canım senin için ya...gelip o kocanın kulaklarını çekesim geldi...

berincim sen nasılsın,testin vardı galiba, yarınmıydı yanlış hatırlamıyorsam.....

Denefim ahhh ahhhh...Evet kesinlikle bugünümüzüde şükür diybilmeliyiz....Çünkü yarın nolucak hiç bir fikrimiz yok...ıyi geceler canımmm,bende yatıcam birazdan....Uykum geldi,adam uyudu zaten....Bende öptüm seni canım...

Ayy Gülyüzlüm yeni gördüm bacım,çıkıyodum tam yaa...Nasılsın ,nasıl gidiyor hayat...

offfff bu kocişlerin elinden ne yapacağız...benim ki pc yi istiyor,ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere...iyi uykular hepinize....öpüyorum

canımcım yeni açtım zaten,iyiyim çok şükür,misafirim vardı,şöyle size bir bakayım dedim ama beninki fırsat vermiyorki...yarın akşam kociş işte olur daha rahat görüşürüz...

canım benım sen hep fazla fedakarlık yaptın dıye daha da ıstenıyor zaten........cocuk olmayınca aıle olunmuyor dıye uzme kendını,o ımtıhandan uc kez gectın sen ne yapalım rabbımın bır bıldıgı vardır heralde...........ama bak su andada tedavını ertelıyorsun ıstesen gecer karsılarına bızım tedavımız var deyıp maddı manevı restı cekebılırsın...tamam bu ıs takdır ı ılahı ama su an onların esının ve gorumcelerının yuzunden gecıkıyor belkıde be canım...kaynanan hasta o caresız su an ona bısey dıyemem ama .......senın de vıcdanın elvermıyor ıste o yuzden ıyılıklerın onune cıksın dıye dua etmemız lazım canım:a015:

offfff bu kocişlerin elinden ne yapacağız...benim ki pc yi istiyor,ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere...iyi uykular hepinize....öpüyorum
al bırını vur otekıne anacım sabahtan berı pcde oturuyor benımkıde.....mufettıs fılanda var bu ara..sımdı uyudu,bende banyo yapmıstım,denefımdem ne hbr dıye bır bakayım kk ya dedım......makınem calısıyor onu kapatır yatarım artık.... :1hug:

berrıncım testlerın ıyı cıkar ınsallah,hayırlı haberlerle don e mi???????a.s.

hadı ıyı geceler canlar bu gece de yalnız basıma kapatıyorum topıgı...........herkesı opuyorum :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…