Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denefim günaydın canım.inşallah aydın olur.herşey düzelir hayatında.canım ne kayınvalidene kız ne de görümcelerine.sana en büyük haksızlığı eşin yapıyor.öyle olur mu yaa.madem gece yanında birisinin kalması gerekiyorsa herkes sırayla kalsın birer gece.ya da eşin senin gönlünü alsın bi şekilde.anne ayrı eş ayrı.bizim annelerimiz yok mu sanki.aynı şeyi kendi annen için sen yapsan mesela, eşini gece yalnız bırakıp annende kalsan ne yapar.
ya bu erkekler çok bencil.ayrıca görümcelerin ve kayınvaliden demiyo mu bunlarında evi var.yuvası var diye.ne düşüncesizliktir böyle.allah yardımın olsun.bence eşinle konuşup bi çözüm arayın beraber.konuşmadan olmaz be canım.zaten aranız bozuk.bi de gece ayrı kalınca iyice soğukluk girer araya.
böyle olmasını biz istemiyoruz ki.yüce rabbimizin takdiri böyleymiş bizim için.kullar neden müdahale ediyolar herşeye acaba.
daha çok gençsin yaa.bitirmekte çözüm değil ki.hayat ondan sonra şimdikinden daha da zor olabilir.
rabbim gönlündeki güzellikleri versin canım.biran önce feraha çıkarsın seni inş. sen de çok dua et.bakarsın hiç ummadığın yerden bi umut kapısı açılıverir.
berincim valla hiçbir fikrim yok.hamişler daha iyi bilir.ama sen her ihtimale karşı aç git.açlık gerekmiyosa alır bi simit yersin orda

berinim özel mesaj da attım gerçi ama açlık gerekmiyormuş ikili test için.bizim labaratuvaa sordum
ama başka şeyler yapmayacaklarsa tabi.

Günaydın güzel hanımalr
naılsınız
yav ben geçmişi okuyayım derken,günaydın demeyi unutıryoeum
aman off çok yarım akıllı oldum ben ya
kızlar tek tek değinecepim herşeye
ama en çok denefime
canım sıkma canını bride bebk olmadığı için aile olamaıdk demişsin ama öyle değil bu anne bağımlılığı bride tek erkek avlat sendromu malesef canım.benimki de anne kzuzusu azcııck anlıyorum seni
ğzme kendini olur mu şekerim

arkadaşlarım kusura bakmayın lütfenn
bugünlerde fazla iilgilenemiyorum burayla :1no2:
sizi çok seviyorumm :asigim: Şeniz

denefim radyolojimin söyledikleri üzerine birşey diyemicem kaydirigubbakcemile5
kesinlikle konuşmalısınız arkadaşımm
yapıcı olmamız lazım değil mi
Allah yardımcın olsun cnm benimm :teselli: Şeniz

bende aksatıyorum çilek işimi bir ara girmeyeceğim felan diye kısıtlama biel getirmeye kalktım kendime ama
malesef dayanamıyorum.hiç bir şey yapmazsam açıp bakıyorum
neyse ne yapalım idare ediyoruz işte

pişşt selam kızlar birazdan çıkıcam selam veriim dedim hepiniz iyisinizdir inşş öpüyorum tek tek...hayırlı günler canlarım..

ben geldim bacılarım.patronum yemege gitti.bende daha mamamı yemedim...ne yicem diye düşünüyom...canım da istemiyo...ah evimde olaydım kıraydım 2 yumurta.yanına kahvaltı .süper olurdu ya...hadi gelin kızlar buyurun evime.hep beraber yapak kahvaltı.keşke yakın olsaydık ya...:1hug:

tünaydın,nasılsınız???
bugün herkesten güzel haberler almak istiyorum,topiğimiz güzel haberlerle moral bulsun...
denefim,moralin nasıl,bir gelişme varmı canım
swethome,sen nasılsın,bebişimiz nasıl...

ahhhh denefcim,bende çalışırken öyleydim,ne yiyeceğini şaşırırsın,hergün et yemekten gınaa gelmişti...gel bacım bana,kahvaltımız ortada daha,bende keyif çayı içiyorum.....

denefim bende severim yağda yumurtayı ama malum rejimdeyiz :)))
sen bana şööle az yağlı bi menemen yap ben ondan yiyim kepek ekmekle olur mu.hakkaten o kadar isterdim ki yakın olmayı.başbaşa dertleşmeyi.hepimiz aynı dilden konuşuyoruz çünkü.birbirimizin dilinden ancak birbirimiz anlarız

kızlar bende saat 2bucukta testlerın bıkacını alıcam gerisini de ayrı ayrı zamanlarda alıcakmışım
teknıkerim ben iyikide ac gıttım seker icin ac olmak gerekıyormus

slm kızlar nasılsınız gecmısı okuyayım dedım ben yokken neler kaynatmısınız öyle?
hepınıze ayrı ayrı yazmöak ısterdım ama kendımı cok yorgun ve bitkın hıssedıyorum bu sefer mazur görün olurmu canlarım?
güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederım kızlar allahım kımseye yasatmasın böyle bir hastalıgı.sıze haber verdıgım o gün ıkı kez acillik oldum yıne.o agrı dayanılmaz bısey yaaa.kendımı yerden yere vurasım gelıyo aöma bebegım var.ona zarar gelecek dıye kendımı sıkmaktan baska bısey yapamıyorum.serumla ılacla kesıyorlar agrımı ama nereye kadar?iğnelerım var onları vurunuyorum eger tedavı sonrası gecmezse amelıyat olacam .hamıleyken bunun amelıyatını yapıyorlarmıs kapalı şekılde.ınsallah gecerde ona gerek kalmaz.sızlerı cok sevıyorum dua eden arkadaslarımdan allah razı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…