Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denefim sözün bittiği yerdeyimm tamam annelik en kutsal değer ama senin de anne olma hakkın var niye bunu elinden alıyorlar kiiiii hiç mi vicdan yok bunlarda yaa azcık düşünceli olsalar yeter dünya onların etrafında dönmüyor kiii ne diyeyim hakkında hayırlısı neyse o olsun canımmma.s.
alhanım inşallah ameliyata gerek kalmaz canımmmm Allah şifa versinn bebişin sağlıcakla kucağına gelsin inşallahhh:Saruboceq:
berinim tahlillerin güzel çıkar inşallahhhh
lotusum nevinim nehirim çileğim pinkim gülyüzlüm swetem radyolojim nazım zuhalim nasılsınızzzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

çok üzgünüm.
evimizin altında bi bakkalımız vardı.bi çocuk duruyodu.yusuf diye.15 yaşında. kalp hastasıydı.vefaat etmiş.
allah rahmet eylesin

Radyolojim,ölümün her türlüsü zorda,genç olunca daha da zor...kalp hastalıklarıda çoğaldı,ben de geçen gün bir arkadaşımın babası kalp krizi geçirmişti ona geçmiş olsuna gitmiştikte karısı anlatıyor,adam resmen ölü haldeymiş,zor kurtarmışlar...Allah kimseye acı durumlar yaşatmasın

myhopem yaa.yaranı kanatmak istememiştim.
kusura bakma

yok be gülümmm kalp vs denince aslında hep aklımda zaten malum senle alakası yok yaniii inan her gün kaç kere aklıma geliyor gözlerim doluyor ben bile sayamıyorum evin her köşesinde anısı var zatenn zaman ilaçtır diyorlar ama yalann sadece yaşıyoruz yokluğuna alışıyoruz o kadar ama acısı hiç kaybolmuyor o hep bizimlee bende seni üzdüm canımm asıl sen kusura bakmaaa:1hug:

şimdi eve geldim kızlar
ikili testimi ayın 22 sınde alacakmışım bugun aldıgım sonuçlar iyiydi

cinsiyet soylemek yasakmış burdaki devlet hastanesinde oralarda da oylemi

uzuldum canım ne kadarlıktı bebegın:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım çok haklısın.insan hiçbişeyi unutamıyor.sadece zaman geçtikçe biraz daha kabuk bağlıyor.acısı hafifliyo belki.ama hi. dinmiyor.meleğin gelince inş. azranın yerini dolduramasa bile yokluğunu daha az hatırlatır sana.
bu bir süreç işte.bi düzen.bi kanun.bu dünyaya gelinecek ve tekrar geri dönülecek.kimse kalmayacak.kimi er kimi de geç ama herkes geri gidecek geldiği yere

şimdi eve geldim kızlar

berincim ya şansına bugün de hamişlerimiz burda değil.bi myhope var.
ben de hiç bilmiyorum
bende çıkayım artık.eve gieyim.akşam eşimin amcasındayız yemekte.geç geliriz eve.
iyi akşamlar arkadaşlarım Şeniz

slm kızlar.........
bugun cok mısafırım vardı,aksamda yatıya mısafırım var....pc ye oturamam,bır hbr vereyım dedım.....haftasonuda esımın yegenı evlenıyor o memlekete gdecek ...3 gun bende yokum yanı annemdeyım.....belkı yarın bı ugrarım ama.........a.s.
denefım ınsallah guzel seyler olur ne dıyeyım canım opuyorum.....:1hug:
berrıncım cınsıyet soylemek kesınlıkle yasak fılan degıl...gercıben devlet hastanesıne gtmıyorum ama onlar cınsıyetten emın olamamıslardır da o yuzden yasak demıslerdır..senı yanıltmamak ıcın yanı...ama normalde cınsıyetlerını gorduklerı an soylerler .bu arada ıkılının sonuclarını amma gec verıyorlarmıs yahu 10 gunden fazla...hakkında hayırlısı olsun canıma.s.
radyoljım yarın dr gunu degıl mı???????:Saruboceq::Saruboceq:
gulyuzum,alhan,svet,myhope,cılek,naz,nevın,nehir ve sayamadıgım herkes opuyorum ıyı aksamlarŞeniza.s.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
lotusum ultrasonun kapısına yazmışlar cınsıyet soylemek yasaktır dıye icerde dr sordum oda yasak dedi
ben bıkac gun once ozele gıttıgımde erkege cok benzıyor demişti dr

lotusum ultrasonun kapısına yazmışlar cınsıyet soylemek yasaktır dıye icerde dr sordum oda yasak dedi
ben bıkac gun once ozele gıttıgımde erkege cok benzıyor demişti dr

demekkı sızde oyle canım ben burda hıc boyle bısey duymadım..........bı kere ozel bı hastaneye fılan gdıp ogrenırsın canım...benımde ıcıme erkek dogdu senınkı...
hadı ben kactım kızlar ıyı aksamlar herkese.....Şeniz

berincim o ne saçma şey öle neden yasakmış peki açıkladılarmı?

yok acıklamadılar sebebini
tahmınler herzaman tutmadıgı için olabılır kafamçokkarıştı

şimdi eve geldim kızlar

günden güne kanunlar değişiyor,acaba bundan sonra devlet hastanelerinde cinsiyet söylememe kararı mı aldılar yoksa...ben ilk kez böyle birşey duyuyorum,belki de o hastanede bununla ilgili kötü bir olay yaşanmıştır,o hastanenin başhekimi de yasaklamıştır...senin için farkedirmi zaten kız,erkek olması...Allah hayırlısıyla sağlıklı bebekleri dünyaya getirmeyi nasip etsin...

kızım da kalpten ameliyat olmuştuuuusenağlamasenağlamasenağlama

canım benim ya,çok üzüldüm,senin bu durumundan hiç haberim yoktu...Allah şimdiki bebğini sana bağışlasın..

gulyuzum sen nasılsın
bugun neler yaptın canım
benim herif erk istıyorda kaynana kız olsun ıstıyor erk olursa eve getırme onu dıyo tabı şakasınasırnaşık şey kafamçokkarıştı lülülülülülü

canımcım gönül isterdiki ikiz olsun,biri kız,biri erkek...ikisinin de gönlü olurmuş...
ben şimdi çıkıyorum,yarın annemin arkadaşları bana gelecekler,akşamdan yapılacak olan pastalarımı ayarlıyorum...uzun süre ayakta kalamıyorum..ara ara tekrar gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…