Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlar nasılsınız ...
ben hiç iyi degilim yaa doktorumla başim belada..
adetim tam 28 gün geçikti bügün doktora gittim gebelik testi yapti negatif.....
zaten ben biliyodum negatif oldugunu....
resmen adam ban akısırmişşim gibi davrandii...
geçen ayy gittim hiç sorun yok demişti hamiş kalırsın dedi bu ay ise beni internetif bölümüne sevk etti araştırma hastanesine ...
oarayada gidemem şimdi eşimin ezin alması çok zor oluyor ...
ALLAHIM SEN YARDIN ETT YARABBıM ..

esra infertelite bölümü kısır demek değil.neden bebeğin olmadığını araştırcaklar ya
canım sebeb olmuş olur işte.
adam sana sadece gebelik testi yapıp bırakıyor ise demke ki o kadın hastalıkalrı konuusunda bilgisiz ve seni uzamnına gönderiyor.
önce senin adet gecikmenin sebei bulununacak
daha iyi işte uzamn elelrdesn.
stres yapma be kuzum

myhopr görüyorum
beriin görüyorummmmmmm
iyi akşamlar

kız hangi ara gördünnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
esram belki de hayırlısı budur canımm inşallah bir şekilde halledip gidebilirsiniz orayaaaa:1hug:
berinimmmm azramı sormuşsun 10.5 aylıktı canımmmm Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah o acıyıı hiç kimseyee:çok üzgünüm:

amin canım inşallah bı daha yaşamazsın ve Allah kımseye evlat acısı vermesin

61esra+, berin14+, NAZ__24+
selam.lobiyi kopyaladım :) nasılsınız
bizde gezmeden geldik.çok ta uykum var ama size bakmadan yatamadım.esroş kesinlikle gitmelisin infertilite bölümüne canım.merak etmiyormusun adetinin gecikme nedenini.ayrıca eşinle gitmen şart mı.yalnız git.ya da yanına bi arkadaş bul.
lotusum ssen giremeyeceksin ama ben yine de sööleyim.yarın kontrol günü.yumoş gelişti mi diye bakılacak. ( poofff çok sıkıcı

iyigeceler kızlar nasılsınız
bu kocişle başım dertte gitti yatmaya
sende gel sürüklüyor beni ya daha namaz kılıcam diyorum
ozaman bekliyim yatmam diyor
ayyy şişdim valla zaten ev kalabalıkdı eltim kaynım kaynanam vardı
tam oturucam diyorum hadi yatalım diyor
ayyyyy....
esracım lütfen endişelenme iyi olacak inş
bak swet ne güzel açıklamış sana tecrübe konuşuyor bacım

valla radyolojim bende kopyaladıydım alınırdınız diye geri sildim:roflol::roflol::roflol:
hay çok yaşa senŞeniz
hadi bakalım yarın iyi haberler bekliyos
adiyosssgamyoncuiremsu
hemen git ya benim hiç uykum yok:1shok:

evet nazcım benimkide beni surukleyerek goturur yatmaya sınır oluyorum ya
gıcık ne olcak kötükedihüso

kim niye alınacak ki nazcım.anlamadım yaa
ya kızlar ben şimdi çok stres oldum yaa.kızkardeşim erkek arkadaşıyla beraber cumartesi günü bize gelcekmiş.söz felan düşünülüyo da.annem sözden önce adayı eşimin bi görmesini,bizimle bi tanışmasını istedi.offfff.ne yapıcam ben şimdi.çok ta onayladığım birisi değil aslında ama kardeşim çok istediği için kimse bişey demek istemiyo

ya ne bilim radyolojim öle düşündüm işde bir nedeni yok:sm_confused:
ay evet çok sitresli bir durum ama sen onaylamıyorsan bi sebebi vardır
genede tanımadan karar verme a.s eşinde beğenmezse artık bacına anlatırsın

ya aslında kötü birisi değilmiş.erkek kardeşimde tanıyo.kariyeri de fena değil.ama tip olarak pek uygun değil kardeşime.bilmiyorum valla.

ya aslında kötü birisi değilmiş.erkek kardeşimde tanıyo.kariyeri de fena değil.ama tip olarak pek uygun değil kardeşime.bilmiyorum valla.

tıpını boşver teknikerim gonul bu aka da konar b.k da demişler hihoyyyt

tıp onemlı değil onların anlaşabılmesi onemli goruştuğunuzde kaynaşırsınız belkide
dimi :içelim:

tıpını boşver teknikerim gonul bu aka da konar b.k da demişler hihoyyyt

tıp onemlı değil onların anlaşabılmesi onemli goruştuğunuzde kaynaşırsınız belkide
dimi :içelim:

inşallah yaa.bende öyle olmasını diliyorum.çünkü kızkardeşimin bizim laflarımızla vazgeçeceğini sanmam.hem iyi birisi olsun kardeşimi mutlu etsin de gerisi laf

ben geldim...pastalarımı yaptım,ama çok yoruldum

canımcım şimdiden kolay gelsin...zor bu işler...oooo sen şimdi yemekler,pastalar hazırlarsın...inşallah kızkardeşine layık biridir...

canımcım hiç tedirgin olmana gerek yok...o dr.iyiymiş ki anlamadığı işte seni oyalamamış...uzman dr.la görüşmen daha iyi olcaktır...

neyseki uyudu berincim ohhh be rahatladım

kocişleriniz sizi çok seviyor ki sizsiz uyumak istemiyor,daha ne istiyonuz hımmklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…