- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #8.601
myhopr görüyorum
beriin görüyorummmmmmm
iyi akşamlar
kız hangi ara gördünnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
esram belki de hayırlısı budur canımm inşallah bir şekilde halledip gidebilirsiniz orayaaaa:1hug:
berinimmmm azramı sormuşsun 10.5 aylıktı canımmmm Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah o acıyıı hiç kimseyee:çok üzgünüm:
61esra+, berin14+, NAZ__24+
selam.lobiyi kopyaladım :) nasılsınız
bizde gezmeden geldik.çok ta uykum var ama size bakmadan yatamadım.esroş kesinlikle gitmelisin infertilite bölümüne canım.merak etmiyormusun adetinin gecikme nedenini.ayrıca eşinle gitmen şart mı.yalnız git.ya da yanına bi arkadaş bul.
lotusum ssen giremeyeceksin ama ben yine de sööleyim.yarın kontrol günü.yumoş gelişti mi diye bakılacak.( poofff çok sıkıcı
kim niye alınacak ki nazcım.anlamadım yaa
ya kızlar ben şimdi çok stres oldum yaa.kızkardeşim erkek arkadaşıyla beraber cumartesi günü bize gelcekmiş.söz felan düşünülüyo da.annem sözden önce adayı eşimin bi görmesini,bizimle bi tanışmasını istedi.offfff.ne yapıcam ben şimdi.çok ta onayladığım birisi değil aslında ama kardeşim çok istediği için kimse bişey demek istemiyo
ya aslında kötü birisi değilmiş.erkek kardeşimde tanıyo.kariyeri de fena değil.ama tip olarak pek uygun değil kardeşime.bilmiyorum valla.
tıpını boşver teknikerim gonul bu aka da konar b.k da demişler hihoyyyt
tıp onemlı değil onların anlaşabılmesi onemli goruştuğunuzde kaynaşırsınız belkide
dimi :içelim:
kim niye alınacak ki nazcım.anlamadım yaa
ya kızlar ben şimdi çok stres oldum yaa.kızkardeşim erkek arkadaşıyla beraber cumartesi günü bize gelcekmiş.söz felan düşünülüyo da.annem sözden önce adayı eşimin bi görmesini,bizimle bi tanışmasını istedi.offfff.ne yapıcam ben şimdi.çok ta onayladığım birisi değil aslında ama kardeşim çok istediği için kimse bişey demek istemiyo
slm kızlar nasılsınız ...
ben hiç iyi degilim yaa doktorumla başim belada..
adetim tam 28 gün geçikti bügün doktora gittim gebelik testi yapti negatif.....
zaten ben biliyodum negatif oldugunu....
resmen adam ban akısırmişşim gibi davrandii...
geçen ayy gittim hiç sorun yok demişti hamiş kalırsın dedi bu ay ise beni internetif bölümüne sevk etti araştırma hastanesine ...
oarayada gidemem şimdi eşimin ezin alması çok zor oluyor ...
ALLAHIM SEN YARDIN ETT YARABBİM ..
neyseki uyudu berincim ohhh be rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?