Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlaarrrrr.......:lepi:
dun kontrolum vardı sanırım hersey yolunda....ya bu drum cok aydınlatıcı konusmuyor,bende cok dr degıstırdıgım ıcın tekrar degıstırmek ıstemıyorum,asıl drum tup merkezınde zaten orayada bu ay gtmedım....bakalım nolacak.....
sabah saglıkocagında aşım vardı oraya gttım.......ogleden sonrada dra gdecegım seker olcumu fılan yapacak tahlıllerım var....kımsede kosturmacalar btmıyor dimia.s
pınkım gecmıs dogum gunun kutlu olsun sevdıklerınle nıce guzel yııllara canıma.s.
cilek yaaaaaa aıle benım en hassas yerımdır,ınan coooooookkkkkkk uzuldum RABBIM sıfalar versın,hastalıkla ımtıhan etmesın kımseyı....ınsallah cabucak atlatır amcamız:a015::Saruboceq::Saruboceq:
svetım demek dogum pozısyonu almıs senınkı??????oy masallah bak heyecan bastı benı şimdidelikafaduldensenden sonra alhan var....yınemı hastalanmıs o kızcagız ya:çok üzgünüm:bunyesı zayıfladı ıyıce yavrum....bır an evvel ıyılesır ınsallah...:Saruboceq:..myhopem nerelerde acaba:sm_confused:
denefım helak oldun kosturmacalardan be canım yıpranma bu kadar kızıyorum ama artık:mymeka:bı nefes al be canım yazık sana:teselli:
nevınım erteleme demısssın yanlışmı anladım neyı ertelıyon bakım sen:mymeka:hadı hadı erteleme fılan yok......bu arada lafım sanada gecerlı radyolojım yumostan hbr beklıyoruz ona goredelikafadulden
nehırım cok mu begerndın pardesüyua.s.aman guzelım cızımı kuması elımızde gıt dıktırver aynısını kımseye soylemem bak benkaydirigubbakcemile3aklın kalmasın canım hem masallah çilegım oyle bır cızmıs kı terzıye pek ıs bırakmamıs bı dıkısı eksıkkaydirigubbakcemile5
berrıncım nbr mısafırın mı var bugun??
nazcım seni kim üzdü bakım :sm_confused:seyrek gelıyorsun bak topıge merak edıyoruz:1hug:
gulyuzum gezmelerde mısın canıma.s.
herkese sevgıler canlarkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
o da güzel.hiç olmazsa ameliyata gerek kalmamış
inaşşalh sağlığına biran önce kavuşur
inş. cnm :Saruboceq:
aminnn cnm sağolasın inşaallah
hangimiz için hassas konular değilki ailemiz :çok üzgünüm:

öhö öhööö arkamdan iş çevirmeyin bakimm kaydirigubbakcemile nahirim istesin ben ona diktirip postalarım kaydirigubbakcemile3 Şeniz
ayrıca sağol cnm :asigim:
herşeyin yolunda gitmesine çokk sevindim inş. sonuna kadar böyle giderr :lepi:

sagl be canım ınsallah hersey hepımız ıcın en hayırlı sekılde olur:1hug:a.s.

alooooo denefiniz geldi...özledim bacular sizleri nasılsınız...lobide kotusumu görüyorum sadece.
lotusum canım benim nasılsın...şükür denk gelebildik.ne zamam taşınıyon bacum...
nazım canım benim sıkma kendini.bak yine karşılaşamıyoz guzum...nirelerdesin....

canım hakıkaten sukur kavusturanakaydirigubbakcemile5daha var canım tasınmama eve dolap fılan yapılacak........demın kızdım sana kendını nıye bu kadar yoruyosun dıye okudunmu??????canına yazık be gulummmmm:1hug:

okudum bacım.çok haklısın.ama ne yapacagımı şaşırdım...yapsam olmuyo yapmasam olmuyo...kafamçokkarıştıvicdan muhasebesi yapmak istemiyom ilerde.keşke yapsaydım dememek için bu zor günlere katlanıyom...hakkımızda hayırlısı canım.
şimdi bana müsade canım.bankaya gidecegim.seni çok öpüyorum.yegenlerimide öp benim için...Şeniz

hoşgeldin nazcımm
ne olduğunu sormıcam bile canını hiççç sıkma :1hug:
benim merak ettiğim konu bi haber var mıı :jeyyar: de bakimm :CüvCüv: :ecrin_bebek:

çilekcim haber var canım malesef dün regli oldum senağlama
daha erken aslında ama :sm_confused:
kısmet değilmiş bu ay inşallah birdahaki aya canım:jeyyar::jeyyar:
denemeye devam kaydirigubbakcemile

denefim geldinmi bacım görüyorum seni
hayatım kayınvaldemle ilgileniyorum
kızı yanında ama yetişemiyorki kızcağız hem karnında bebe var
hem kuçağında bugün evdeyim yemek yapıyorum
eşim hasta akşama evde ol dedi bende evdeyim
ama 1 saatline kaçıcam sohbetimiz var kızlarla hemen benim evin aşağısında
gidicem gelecem
sen nasılsın

ooo nazım ssende bizim kervana katıldın
''artık kırmızıları görmek istemeyenler,yerine bebiş görmek isteyenler kervanı''' :)
hayırlısı olsun canım.inşallah bi dahaki ay..
benimde mr cihazım bozuldu.eve geldim.yani iyi de olmadı değil hani benim için.zaten hiç canım çalışmak istemiyodu bu havada
denef gelmişsin canım bankadan

ooo radyolojim nasılsın bacım
aslında bu ay üzülmedim pek ama şaşırdım
yinede allahın takdiri çünkü ikigün önce bi yakınımız
gördü beni hamilemisin dedi bana yok dedim bende
eşim baya umutluydu delimi ne ilk denemede olcak diyor bana
şaşırmış umutlanmayalım diye allah çabuk yolladı kırmızıları anlıcan.

mucukkk canım.yalnızmı kaldın burda..
evet benneyaptımki
çilekcim haber var canım malesef dün regli oldum senağlama
daha erken aslında ama :sm_confused:
kısmet değilmiş bu ay inşallah birdahaki aya canım:jeyyar::jeyyar:
denemeye devam kaydirigubbakcemile
çalışmalara devam yanii :jeyyar:
hayırlısı bakalım Şeniz
cnm benim eşim de öle sanıyorrrrrrrrrrr :1closedeyes: allahım yaa kaydirigubbakcemile3

ya zaten iki mensturasyon arası bi kadının hamile kalma ihtimali sadece %20ymiş.
ne kadar düşük değil mi.o yüzden bir de olmayabilir.ikide olmayabilir.hiç üzülmeyin.yeterki bi sorun çıkmasın.e uzun sürmesin.bizler gibi uğraşmayın inş.

slm kızlar nasılsınız canlarım?bende ıyıyım çok şükür öyle böyle götürüyorum.nazım nehırım gördüm sizi nasılsınz kızlar?bu aralar netım gelıp gidiyordu gıremedım bırde annem samsuna döndü bugün.eve geldım annemın kokusu bıle tülbentinden koklayıp agladım bırde duygusal zamanlarım dogum yaklastrı of ne bıleyım öyle işte.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…