Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Yaaa hep geçe kalıyorum herkesleri kaçırıyorum yaa..
Yarından umutluyum internet konusunda inşallah olur.

Şimci alıntı yapmadan yazayımm..

Ayy çileğimmm canımm:1hug::1hug: İnşallah geleceğim dönüşüm muhteşem olacak:roflol::roflol:

Babana tekrar Allah'tan acil şifalar diliyorum. İnşallah iyileşek. Eskisi gibi olmasada esikisi kadar iyi olacak merak etme inşallah.

HımmCADIARZU demek ekose olduğu için kemer kalınlığı sorun. Olsun sen bak bakam nasıl olacak. Bu arada manisi ne kadar demiyorsun hiç. Kumaş ne kadar, dikiş ne kadar. Bak uygunsa gelir diktiririm hee orda. Hem senide görürümkaydirigubbakcemile
Zaten lotusumla anlaştık sayılır biz:jeyyar:

Nazım geçmiş olsun. Olur inşallah Allah'ın izniyle. Biz alışkınız hasta oldum haberlerine, biraz olgun karşıladık galibakaydirigubbakcemile3 Bu arada farkettimde sen bayaa bebiş istiyorsun galiba heehayırlısı olsun inşallah..

Swetim hiççç kusura bakma şekerim. Aynen dediğim gibi olacak. İsterseniz 100 dene bebeyle gelin hiç fark etmez. Siz işe ben keyife:jeyyar: Ben gelin olacam ayol var mı ötesikaydirigubbakcemile3

Uff ablamlarda tedaviye gitse artık pufff:1ninca:

Herkes iyidir inşallah.. Seni görüyorum radyolojimsengözlerimebaksanab

Ben biraz KK takılayım bakam...

Allah kavuştursun Alhanım. Sanada Allah acil şifalar versin. ınşallah hayırla sağlıkla doğumunu gerçekleştir.
Annen doğuma gelmeyecekmi??

sagoş canım ınsallah su kara bulutlar üzerimden kalkarda dogumumda amelıyatımda sorunsuz gecer... ablam gelecek annem gelemeyecek.sanırım bu duygusallıgım ondan olduuu.sen nasılsın güzelim?pardüseni gördüm cok güzelmiş güle güle kullan canım benım.

ıyiyim alhanım elhamdülillah.
Hımm belki olur olsun sen gelecekmiş gibi düşün. Üzmemeye kendini. Ablada anne yarısıdır.
Tabi ne desek boş şimdi çoook hasassın :))
Teşekkür ederim beendiğin için. Güzel gören gözleriniz sağolsun. Peki doğumdan sonra kesin mi ameliyat?
Birde swetin bebişi doğum şeklini almış Kızımızda aldımı?

...........................................................

Eklentiler

• $DSC07185 [800x600].webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSC07187 [800x600].webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSC07189 [800x600].webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC07190 [800x600].webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSC07193 [800x600].webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
ay su resımleri bır türlü yükleyemedım yaaaaaaaaa.yok nehırım benım kızım hala ters dün ana cocuk saglıgına gıttım dr bu kızın boyu cok uzun olacak dedı gelişimi 1 hafta ılerden gıdıyormus.bacak boyu cok uzun babasıda uzunmu dedı.evet dedım manken olacakmış kızım ama hala ter işte bu ay dönmezse sezeryan görünüyo dedı..

eveeeeet oldu sonunda :) askı almam lazım kıyafetler şimdilik üst üste bindi ama hallederım :)darısı sıze ınsallah canlarım

senağlamasenağlama ayy çok güzell.. Maşallah sübhanallah..
Allah iyi mutlu, sağlıklı,huzurlu günlerde kullanmak nasip etsin inşallah...
Rabbim tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere Efendimiz (AS) hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..Hamilelerede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...
Çok duygulandım..Çok güzeller...

selam kızlar
alhancım nasılsın bebışının kıyafetleri cok hoş gule gule kullanmayı nasıp etsın Allahım

yaaa üzülün diye koymadımkı canım resımlerı tembel anne adaylarımız görsünde calısmalara hız kazandırsın dıyeee .üzülme canım yaaaaa.dualarına yürekten amın dıyorum..

tas agrılarımı soruyosun sanırım perhızım var onu uyguluyorum.ama mıde bulantılarım var.eger az yaglı yersem hemen agrı baslıyor.ınsallah doguma kadar amelıyat işi cıkmaz.ergec olacagım ama bebekten önce olmam umarım.

inşallah taş kendiliğinden düşerde gerek kalmaz amelıyata canım

yaaa üzülün diye koymadımkı canım resımlerı tembel anne adaylarımız görsünde calısmalara hız kazandırsın dıyeee .üzülme canım yaaaaa.dualarına yürekten amın dıyorum..

Aşkolsun alhanım ne üzülmesi. Çook duygulandım sadece. Çook güzel.
Yani hamileliğinin öncesini biliyoruz, hamile olduğunu öğrendiğimiz zamanları biliyoruz, şimdi kocaman oldu annesi hazırlıklarını yaptı, onlarıda görmek nasip oldu diye duygulandım.
Niye üzüleyim yoksa. Sen sakın öyle düşünme. Bu çok güzel birşey, tabiki paylaşacaksın bizimle, aksi olsa üzülürdüm. Bizde görmek istiyoruz yeğenimizin cicilerini.
Ve inşallah giydiği günleride:1hug:

hayırlı sabahlar arkadaşlarım mirmirmirmir
23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun kaydirigubbakcemile3
biz çalışıyosss :1closedeyes: babişkom için sağol cnm a.s. inş. Rabbim tüm mümin müslüman hasta kullarına şifasını sabrını versin :Saruboceq:

manisi mi kaydirigubbakcemile3 söliyim hemen
*kumaşın metresi 3,5 tl, ben 3 metre aldım 10,5..
astarda 3 tl toplam 13,5 kumaşa verdim a.s, kumaşlar gerçekten çok uygun bence a.s
*düğmeler de herhalde 15 tl tutar :uhm:
*dikim 50 tl dedi, sonra astarı görüncee aa ben astarsız fiyat verdim ama ağzımdan çıktı bi kere napalım 50 tl olsun dedi, o fiyata anlaşmış olduk. :1rolleyes:
yani sonuç olarak 80 tl ye maloluyor yavrucum yerimseniben
ayrıca gidip gelmedeki yol paraları ve taksici dolandırmalarını :1closedeyes: da sayarsak 110-120 tl yi buluyor cnm kaydirigubbakcemile3

evet evet sende diktirrrrrr hihoyyyt misafirim ol ne süper olurrr :jeyyar:

bugün gelmeni bekliyorum inş. kaydirigubbakcemile5 :1hug:
peki nevinimiz nerelerde cnm ne alemde onunda mı nette sorun vardı :uhm:

Son düzenleme:
orda bi çilek mi gördüm sanki :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
alhancımm senağlama
Allah bize de nasip edecek mi acep senağlama bi tuhaf oldum ben
Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin
sağlıkla, hayırlısıyla atlatırsın inş. doğumuda hastalığını da a.s a.s.

Günaydın
ay kızalr tam geçmişi okuyayım geleyim dedim.
Aa bşir baktım alhanın kuzsunun cicleri
amanın maşallah
maşallah
nsıl güzeller
allahım onalra bakarken ben hemen takıldım.
Orda küççüüükkkk pembe yatak varya odna benimd evar ,ama bize halası verid o kullnamıştı ,eskimemiş,.allahım buz alışveriş heyecenını ,zevkini inşallah herkese yaşatır.
Hepimizede sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah
alhanım güle güle kullansın miniğin canım

dünaydınlar
ay bende bayıldım cicilere yaaa.zaten yeşil benim favori rengimdir.yatağı çok güzel olmuş.diğerleri de öyle.allahım ağız tadıyla sağlıkla kullanmayı nasiip etsin.bize de bu duyguları tatmayı inş.
bizde çalışıyoruz çileğim maalesef.lobide gördüğüm kadarıyla swette denefte alışıyo :) özel sektörde böyle maalesef.
swet denef günaydınlaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…