- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.141
selam kızlar
alhancım nasılsın bebışının kıyafetleri cok hoş gule gule kullanmayı nasıp etsın Allahım
tas agrılarımı soruyosun sanırım perhızım var onu uyguluyorum.ama mıde bulantılarım var.eger az yaglı yersem hemen agrı baslıyor.ınsallah doguma kadar amelıyat işi cıkmaz.ergec olacagım ama bebekten önce olmam umarım.
yaaa üzülün diye koymadımkı canım resımlerı tembel anne adaylarımız görsünde calısmalara hız kazandırsın dıyeee .üzülme canım yaaaaa.dualarına yürekten amın dıyorum..
babişkom için sağol cnm a.s. inş. Rabbim tüm mümin müslüman hasta kullarına şifasını sabrını versin :Saruboceq:Ayy çileğimmm canımm:1hug::1hug: ınşallah geleceğim dönüşüm muhteşem olacak:roflol::roflol:
Babana tekrar Allah'tan acil şifalar diliyorum. ınşallah iyileşek. Eskisi gibi olmasada esikisi kadar iyi olacak merak etme inşallah.
HımmCADIARZU demek ekose olduğu için kemer kalınlığı sorun. Olsun sen bak bakam nasıl olacak. Bu arada manisi ne kadar demiyorsun hiç. Kumaş ne kadar, dikiş ne kadar. Bak uygunsa gelir diktiririm hee orda. Hem senide görürümkaydirigubbakcemile
Zaten lotusumla anlaştık sayılır biz:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?