- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.161
evet cnm öyle :1closedeyes: Çok üzgünüm çoookbizde çalışıyoruz çileğim maalesef.lobide gördüğüm kadarıyla swette denefte alışıyo :) özel sektörde böyle maalesef.
AMİNN cnmcım :Saruboceq:swethome canım geçmiş olsun...şimdi hamilesinde ilaçta kullanamazsın.insalah kendi kendine geçer.
çilegim babacıgın insallah her geçen gün daha iyi olucak...ALLAH KÖTÜ HASTALIKLARLA SINAMASIN BİZLERİ...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy gözlerim yaşardı gülmekten
du bi rahatlıyım cevap yazıcam :roflol::roflol::roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
günaydın kızlar...çilek ve nehir Allah iyiliğinizi versin,moralim o kadar bozuktu ki beni güldürdünüz ya helal olsun size
ayyy yavrum benim yaa Şeniz :1hug:Hiç okuduğum başka birşeyi hatırlamıyorum .Şakamı bu yaa şakamııııı:1shok:
Ay ben bi fena oldumdelikafadulden
3,5 Tl metresi 35 demiş olmayasın.35 DEMİŞ OLMAYASIN ÇİLEKKKKK 35 DEMİŞ OLMAYASINNN:mymeka:
Ay ben bi eteklik kumaş alıyorum 2 boy 40 TL yi buluyor..
Ben bi manto diktirdim 50 milyon metresi,3 metre aldım yalnızca kumaşı 150 TL, 150 milyon dikimi..Toplam 300 TL 2,5 sene önce..
Ayy çok kötüyüm şu anda.
Eğer hazırını bulamasaydım 300 TL'yi gözden çıkarmıştım terziye giderken..
Ay ben bu şoku atlatamayacağım galiba:1ninca:
Anneme söylesem oda atlatazmaz.
Gelmek konusunda çok cidditim, adres ver, esenlere yakınmı. Otobüsten insem ne kadar mesafe var? Kumaşı nerden aldın Allah aşkına. 3,5 TL'ye pazarda bile yok yaa.Ağlamak istiyorum yaaaasenağlama
biliyorumm afedersin :çok üzgünüm: ama napimmm kaydirigubbakcemile3Aaaaaaaaaa ben hiç gülmüyorum yaaa senağlama
Şeniz kaydirigubbakcemile3 :lepi:günaydın kızlar...çilek ve nehir Allah iyiliğinizi versin,moralim o kadar bozuktu ki beni güldürdünüz ya helal olsun size
inş. tatlım :CüvCüv:Alhancım,bebişinin cicileri çok güzelmiş...Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım...ben bayılıyorum zaten bebek kıyafetlerine...inşallah birgün bizde böyle bebişimizin kıyafetlerini hazırlarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?