Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın şekerler...nasılsınız.
ALHANIM çok ciciler canım ya.ne yalan söleyeyim bende duygulandım...senağlama bu günleride gördük çok şükür diye..:Saruboceq:
insallah tek tek resimlerinide burda görmek nasip olur bizlere...:Saruboceq:

kızlar çalışıyorum
malesef
birde öksürük ve boğaz ağrısı ile açtım günü malesef.
çok kötüyüm galiab hasta olacağım.
ne olu olmayayım.
llütfen
hasta olmamayım allahım.

bizde çalışıyoruz çileğim maalesef.lobide gördüğüm kadarıyla swette denefte alışıyo :) özel sektörde böyle maalesef.
evet cnm öyle :1closedeyes: Çok üzgünüm çoook
annem-babam-kardeşim-abim-eşim yani herkess keyif yapıyo evdeee Çok üzgünüm çoook
(gerçi babişkom pek de keyif yapamıyo ama :çok üzgünüm:)
hal böyle olunca çalışmak daha sinir bozucu olluyo kafamçokkarıştı

hiç sorma
benim eşimde keyif yapıyo evde
annem babam kardeşlerimde evdeler.hakikaten daha ok dokunuyo insana böyle olunca
denefim daha neler neler görücez inş. çok güzel şeyler görücez.
swet geçmiş olsun.ıhlamur feln iç ya da pastilin zararı olmaz heralde bebeğe.ondan da alabilirsin.ilerlemeden geçer inş.

swethome canım geçmiş olsun...şimdi hamilesinde ilaçta kullanamazsın.insalah kendi kendine geçer.
çilegim babacıgın insallah her geçen gün daha iyi olucak...ALLAH KÖTÜ HASTALIKLARLA SINAMASIN BİZLERİ...

İYİYİM CANIM iş güç işte ..hep aynı bende.inan maratona katılsam ben birinci olurum he..kaydirigubbakcemile3
bu kadar telaşeyi nasıl başarıyom ben bilmem..

AMİNN cnmcım :Saruboceq:
sana da Allah dayanma gücü versin Şeniz

Yaaa varya tam geldim yuppi diyecektim bi geçmişi okuyayım ddim ...Çilek şu an senikaydirigubbakcemile aaaaaaaaaa bağırmak istiyorum yaaa..

Hiç okuduğum başka birşeyi hatırlamıyorum .Şakamı bu yaa şakamııııı:1shok:
Ay ben bi fena oldumdelikafadulden

3,5 Tl metresi 35 demiş olmayasın.35 DEMıŞ OLMAYASIN ÇıLEKKKKK 35 DEMıŞ OLMAYASINNN:mymeka:
Ay ben bi eteklik kumaş alıyorum 2 boy 40 TL yi buluyor..
Ben bi manto diktirdim 50 milyon metresi,3 metre aldım yalnızca kumaşı 150 TL, 150 milyon dikimi..Toplam 300 TL 2,5 sene önce..
Ayy çok kötüyüm şu anda.
Eğer hazırını bulamasaydım 300 TL'yi gözden çıkarmıştım terziye giderken..
Ay ben bu şoku atlatamayacağım galiba:1ninca:
Anneme söylesem oda atlatazmaz.
Gelmek konusunda çok cidditim, adres ver, esenlere yakınmı. Otobüsten insem ne kadar mesafe var? Kumaşı nerden aldın Allah aşkına. 3,5 TL'ye pazarda bile yok yaa.Ağlamak istiyorum yaaaasenağlama

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy gözlerim yaşardı gülmekten
du bi rahatlıyım cevap yazıcam :roflol::roflol::roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

Aaaaaaaaaa ben hiç gülmüyorum yaaa senağlama

Bu arada swetim Allah şifa versin, radyolojim denef abla, gülyüzüm günaydın hepinize.
Ay bu nasıl bir haber ya sabah sabah.-tatlicadiarzu-.

günaydın kızlar...çilek ve nehir Allah iyiliğinizi versin,moralim o kadar bozuktu ki beni güldürdünüz ya helal olsun size

günaydın kızlar...çilek ve nehir Allah iyiliğinizi versin,moralim o kadar bozuktu ki beni güldürdünüz ya helal olsun size

Amin gülyüzüm cümlemizinkaydirigubbakcemile3
Hayırdır? Kötü bişey değildir inşallah. Sağlığınla alakalı mı yoksa?

Alhancım,bebişinin cicileri çok güzelmiş...Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım...ben bayılıyorum zaten bebek kıyafetlerine...inşallah birgün bizde böyle bebişimizin kıyafetlerini hazırlarız...

ayyy yavrum benim yaa Şeniz :1hug:
koptum ama ben burda :roflol: Allah ta seni güldürsün
yanlış duymadın :roflol: metresini 3,5 tl den aldım kaydirigubbakcemile3 :lepi:
esenlere çok uzak değil
sen niyetlen hele ben organize ederim kuşum :1hug:
gelir 4-5 parça ne ihtiyacınız varsa diktirirsiniz neden olmasın a.s
hem istanbulu gezmiş olursunuzz :lepi: Şeniz
Aaaaaaaaaa ben hiç gülmüyorum yaaa senağlama
biliyorumm afedersin :çok üzgünüm: ama napimmm kaydirigubbakcemile3

Şeniz kaydirigubbakcemile3 :lepi:
hayır olsun tatlım noldu ki :sm_confused:
inş. tatlım :CüvCüv:

nehircim,sağlığıma yansıyan bir durum,dünden beri canım çok sıkkın,hiç keyfim yok...
eşimin işyerinde bir karar alınmış,işten işçi çıkaracağımıza maaşları düşürelim demişler...%35 maaşımız düştü...benim çocuk işinde son şansım artık,o da raporlu olduğu için deneyebileceğim...ama birdaha bitti işte...son şans birdaha nerde para bulupta yaprıracağım hemde özelde...çünkü benim tüp bebekte şansım denedikçe artacaktı...
ev kredisi ödüyoruz hala...kimseden destek yok...,
bu akşam yemekli misafirim vardı...Allah beni affetsin yalan söylemek zorunda kaldım,bu moralle kimseye yemek hazırlayacak halim yok,o yüzden onuda iptal ettim........
boğazım düğüm düğüm...ben ne planlar yapıyordum...önce bir tatil yaparım diyordum,moralim yerine gelir öyle tedaviye başlarım diye düşünüyordum...
yelkenler suya.........senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…