- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.181
ayyy yavrum benim yaa Şeniz :1hug:
koptum ama ben burda :roflol: Allah ta seni güldürsün
yanlış duymadın :roflol: metresini 3,5 tl den aldım kaydirigubbakcemile3 :lepi:
esenlere çok uzak değil
sen niyetlen hele ben organize ederim kuşum :1hug:
gelir 4-5 parça ne ihtiyacınız varsa diktirirsiniz neden olmasın a.s
hem istanbulu gezmiş olursunuzz :lepi: Şeniz
biliyorumm afedersin :çok üzgünüm: ama napimmm kaydirigubbakcemile3
İYİYİM CANIM iş güç işte ..hep aynı bende.inan maratona katılsam ben birinci olurum he..kaydirigubbakcemile3
bu kadar telaşeyi nasıl başarıyom ben bilmem..
Hiç okuduğum başka birşeyi hatırlamıyorum .Şakamı bu yaa şakamııııı:1shok:
Ay ben bi fena oldumdelikafadulden
3,5 Tl metresi 35 demiş olmayasın.35 DEMİŞ OLMAYASIN ÇİLEKKKKK 35 DEMİŞ OLMAYASINNN:mymeka:
Ay ben bi eteklik kumaş alıyorum 2 boy 40 TL yi buluyor..
Ben bi manto diktirdim 50 milyon metresi,3 metre aldım yalnızca kumaşı 150 TL, 150 milyon dikimi..Toplam 300 TL 2,5 sene önce..
Ayy çok kötüyüm şu anda.
Eğer hazırını bulamasaydım 300 TL'yi gözden çıkarmıştım terziye giderken..
Ay ben bu şoku atlatamayacağım galiba:1ninca:
Anneme söylesem oda atlatazmaz.
Gelmek konusunda çok cidditim, adres ver, esenlere yakınmı. Otobüsten insem ne kadar mesafe var? Kumaşı nerden aldın Allah aşkına. 3,5 TL'ye pazarda bile yok yaa.Ağlamak istiyorum yaaaasenağlama
:çok üzgünüm: gülyüzlüm böyle yapma lütfen benneyaptımkinehircim,sağlığıma yansıyan bir durum,dünden beri canım çok sıkkın,hiç keyfim yok...
eşimin işyerinde bir karar alınmış,işten işçi çıkaracağımıza maaşları düşürelim demişler...%35 maaşımız düştü...benim çocuk işinde son şansım artık,o da raporlu olduğu için deneyebileceğim...ama birdaha bitti işte...son şans birdaha nerde para bulupta yaprıracağım hemde özelde...çünkü benim tüp bebekte şansım denedikçe artacaktı...
ev kredisi ödüyoruz hala...kimseden destek yok...,
bu akşam yemekli misafirim vardı...Allah beni affetsin yalan söylemek zorunda kaldım,bu moralle kimseye yemek hazırlayacak halim yok,o yüzden onuda iptal ettim........
boğazım düğüm düğüm...ben ne planlar yapıyordum...önce bir tatil yaparım diyordum,moralim yerine gelir öyle tedaviye başlarım diye düşünüyordum...
yelkenler suya.........senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nehircim,sağlığıma yansıyan bir durum,dünden beri canım çok sıkkın,hiç keyfim yok...
eşimin işyerinde bir karar alınmış,işten işçi çıkaracağımıza maaşları düşürelim demişler...%35 maaşımız düştü...benim çocuk işinde son şansım artık,o da raporlu olduğu için deneyebileceğim...ama birdaha bitti işte...son şans birdaha nerde para bulupta yaprıracağım hemde özelde...çünkü benim tüp bebekte şansım denedikçe artacaktı...
bu akşam yemekli misafirim vardı...Allah beni affetsin yalan söylemek zorunda kaldım,bu moralle kimseye yemek hazırlayacak halim yok,o yüzden onuda iptal ettim........
boğazım düğüm düğüm...ben ne planlar yapıyordum...önce bir tatil yaparım diyordum,moralim yerine gelir öyle tedaviye başlarım diye düşünüyordum...
ben kadının diktiklerini gördüm çokkk beğendim :lepi:
Kumaşı aldığın yerde yakınmı?
Ben anamı alır gelirim yaa. Nolcak yol parasınıda içine katsak genede pahalı olmaz.
Dur ben bi para biriktireyim yaa..Gerçi başka bir şeye gerek yok bana pardesü diksin yeter. Eteklik kumaş alırım. Ay hemde gezmiş oluruz.
Dur anneme söyleyeyim bakayım ne diyecek. Sen ne gün müsait olursun de bakam.
Ben çok ciddiyim bu aradasengözlerimebaksanab
Ama sen diktir bi bakam nasıl olacak.
Yok gelirim ben böyle yaşayamamdelikafadulden
Anam tek bıraksa tekte gelirim ama hiç sanmammirmirmirmir
nehircim,sağlığıma yansıyan bir durum,dünden beri canım çok sıkkın,hiç keyfim yok...
sevetcim,16 aya imza atılmış bugün ve ondan sonra da eski maaşlara dönülmeyecekmiş...yani ister çalış ister çalışma...kriz bahane gülüm ya...bu işverenler kul hakkı yiyiyorlar resmen.....tabiki işsiz olmaktan çok çok iyidir ama dayanamadım işte,size söyleyerek biraz rahatlarım diye düşündüm
ben kadının diktiklerini gördüm çokkk beğendim :lepi:
ondan heveslendim bu kadar zaten a.s
sende beğenirsin mutlaka a.s
direk araba var mı ordan onu öğrenirim cnm
şimdi adresleri vericem
cumt. olursa daha iyi olur bana,
sen bana gelebileceğin tarihi söle ben ayarlayama çalışırım inş. :1hug:
çalışmasam varya istanbulu gezdirirdim sana :çok üzgünüm: benneyaptımki
sağolasın tatlım a.s. inş. a.sgunaydın kızlar nasılsınız bu soguk bahar gününde?
ınsallah sizinde bebişlerınıze daha güzellerini almak nasıp eder yüce rabbim.küvetı kaldı bırde kendı cantamı hazırlamam lazım sonrasında prensesi beklemek kalıyor geriye.en zoruda bu sanırım :)
çilğim baban için çok gecmış olsun canım yenı gördüm kusura bakma .allah ım acil şifalar versin babana ve tüm hastalara.
nehırım sana büyük bir yıkım oldu ama maalesef ıst izmite hiç benzemiyor helede sezon sonlarında bır gitsen neler bulursun emin ol.neyse zararın neresınden dönsen kardır dimi?
öyle deme :çok üzgünüm: biz bilemeyiz ne olacağını yorum da yapamayız Allah katında yazılı herşeyçilekcim,tevekkül etmekten başka çaremizmi var zaten....ama bu işte gerçekten çok yoruldum...bazen düşünüyorum,ALLAH nasip etmiyecek galiba ki önümüze hep bir sorun çıkıyor,
sevetcim,16 aya imza atılmış bugün ve ondan sonra da eski maaşlara dönülmeyecekmiş...yani ister çalış ister çalışma...kriz bahane gülüm ya...bu işverenler kul hakkı yiyiyorlar resmen.....tabiki işsiz olmaktan çok çok iyidir ama dayanamadım işte,size söyleyerek biraz rahatlarım diye düşündüm
gezeriz inş. yavrum :1hug: sen buraya gelcen de ben boş mu durcamHiç mi gezemeyiz çilek yaa:çok üzgünüm:
Ama dur heveslenmeyeyim bir anneme sorayım bakam.
bunlar hem kıyametin habercisi :çok üzgünüm:nehircim,haklısın bacım,bu düzeni bozanları Allaha haval ediyorum...bizi bu hale getirenler utansın...çivisi çıktı artık zor toparlanır bu ülke....hırsızlıklar çoğalmaya başladı,insanlar tezgah açamaz hale geldi,insanlar ellerinde birşey satmaya başladılar......ne olacak bu halimiz??????
ya sabır cnm benim ya sabırr :teselli: :1hug:çilekcim,nehircim...inşallah kendiliğinden olur ama zor gibi geliyor bana...çünkü benim yumurtalarım erken çatlıyor ve ebriyo oluşmuyor...dr.yüzümüze dedi...şansın yok değil ama çok az dedi...deneyebildiğin kadar deneyeceksin dedi....Allaha ve kadere sonsuz inancım var...o olmasa şimdiye yıkılmıştım zaten....çünkü 8 yıldan beri bu iş için uğraşıyorum...ama dayanma gücüm bitiyor galiba......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?