Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Kumaşı aldığın yerde yakınmı?
Ben anamı alır gelirim yaa. Nolcak yol parasınıda içine katsak genede pahalı olmaz.
Dur ben bi para biriktireyim yaa..Gerçi başka bir şeye gerek yok bana pardesü diksin yeter. Eteklik kumaş alırım. Ay hemde gezmiş oluruz.
Dur anneme söyleyeyim bakayım ne diyecek. Sen ne gün müsait olursun de bakam.
Ben çok ciddiyim bu aradasengözlerimebaksanab
Ama sen diktir bi bakam nasıl olacak.
Yok gelirim ben böyle yaşayamamdelikafadulden
Anam tek bıraksa tekte gelirim ama hiç sanmammirmirmirmir

İYİYİM CANIM iş güç işte ..hep aynı bende.inan maratona katılsam ben birinci olurum he..kaydirigubbakcemile3
bu kadar telaşeyi nasıl başarıyom ben bilmem..

CANIM sen gönüllerin birincisiisn zaten.
bacım, allah saa güç kuvet versin inşallah

kız nehir haklıısn şaşırmakta bacım
ne o 3,5 atlet alır gibi.
amanın yerinde olsam kalakr giderim alırım top top kumaş beeeeee

:çok üzgünüm: gülyüzlüm böyle yapma lütfen benneyaptımki
Allah takdir etmiştir en güzelini :1rolleyes:
sadece sabrımızı ölçüyor fisfisfis
tevekkül et vardır bir hayır göreceksin inş. a.s Şeniz

ay canım dur sen gene şükret halina canım yapma .bak benim kociş hiç çalışimıyor.
ve böyle olan yüzlerce insna var.
allahım belkide sana pat diye kendilğindne verecek.

elbette ilk başalrda moral böylke yerlerde oluyor aman sakın be gülüm saklın ha kenini bırkma.
raporlu olunca kurtarıyor mu canım.raporun var umarım.allahım kimseyi zorda brıakmaz.
daraltır bunaltmaz derler ya.
korkma canım gececek herşey.
rabbimden gelene ne diyeceğiz ki.
iu günlerde işsiz kalmaktan çok çok iyi.aman ha canım moralini bzoma.gecici bir duurm zatn 1 yılda kriz geçilecek diyorlar.allah yarımcın olsun

gunaydın kızlar nasılsınız bu soguk bahar gününde?
ınsallah sizinde bebişlerınıze daha güzellerini almak nasıp eder yüce rabbim.küvetı kaldı bırde kendı cantamı hazırlamam lazım sonrasında prensesi beklemek kalıyor geriye.en zoruda bu sanırım :)
çilğim baban için çok gecmış olsun canım yenı gördüm kusura bakma .allah ım acil şifalar versin babana ve tüm hastalara.
nehırım sana büyük bir yıkım oldu ama maalesef ıst izmite hiç benzemiyor helede sezon sonlarında bır gitsen neler bulursun emin ol.neyse zararın neresınden dönsen kardır dimi?
swetım sen nasılsın canım bende grıp oldum aman ateslenmemeye dıkkat bogaz batmasına limon çok iyı limonata yap iç batmayı hafıfletıyor ve dr bana tavuk suyu corba yap iç dedı.

çilekcim,tevekkül etmekten başka çaremizmi var zaten....ama bu işte gerçekten çok yoruldum...bazen düşünüyorum,ALLAH nasip etmiyecek galiba ki önümüze hep bir sorun çıkıyor,

ben kadının diktiklerini gördüm çokkk beğendim :lepi:
ondan heveslendim bu kadar zaten a.s
sende beğenirsin mutlaka a.s
direk araba var mı ordan onu öğrenirim cnm
şimdi adresleri vericem
cumt. olursa daha iyi olur bana,
sen bana gelebileceğin tarihi söle ben ayarlayama çalışırım inş. :1hug:
çalışmasam varya istanbulu gezdirirdim sana :çok üzgünüm: benneyaptımki

sevetcim,16 aya imza atılmış bugün ve ondan sonra da eski maaşlara dönülmeyecekmiş...yani ister çalış ister çalışma...kriz bahane gülüm ya...bu işverenler kul hakkı yiyiyorlar resmen.....tabiki işsiz olmaktan çok çok iyidir ama dayanamadım işte,size söyleyerek biraz rahatlarım diye düşündüm

Sağlığına yansımazmı yansır tabi. Çok üzüldüm yaa.
%35 ne demek nerdeyse yarısı.
Allah yardımcınız olsun, Allah kolaylık versin. İnşallah yeni hayırlı kapılar açılır önünüzde.
İnşallah hiç başka bir şeye gerek kalmaz. Hayırla sağlıkla hamile olursun. İnşallah..
Bu aralar herkeste bir kötü haber. Yani bize kötü geliyor hayrını bilemediğimiz için.
Hayırlısı olsun. Güçlü olmaya çalış. Çok zor ama güçlü olmaya çalış.

Amaç o zaten. Ya bizim şartlarımızda çalışırsın, yada çıkar gidersin.
E bizde ekmek kolay bulunmadığı için onların şartlarında çalışmayı kabul ediyoruz.
Düzen gittikçe bozuluyor, yaşam kalitesi gittikçe azalıyor.
İşverenin hakimiyeti artıyor. Çalışanada beğenmezsen git taktiği uygulanıyor.
Nasıl olsa onun şartlarında çalışmak zorundayız.
Yazıklar olsun bu düzene, ülkeyi bu hale getirenlere..Allah korkusu olmayanlara...

Hiç mi gezemeyiz çilek yaa:çok üzgünüm:
Ama dur heveslenmeyeyim bir anneme sorayım bakam.

sağolasın tatlım a.s. inş. a.s
çilekcim,tevekkül etmekten başka çaremizmi var zaten....ama bu işte gerçekten çok yoruldum...bazen düşünüyorum,ALLAH nasip etmiyecek galiba ki önümüze hep bir sorun çıkıyor,
öyle deme :çok üzgünüm: biz bilemeyiz ne olacağını yorum da yapamayız Allah katında yazılı herşey
hiçbişey belli olmazz a.s
belki bi süpriz olurr :CüvCüv: :ecrin_bebek: inş. cnm :1hug: sıkma canını..

nehircim,haklısın bacım,bu düzeni bozanları Allaha haval ediyorum...bizi bu hale getirenler utansın...çivisi çıktı artık zor toparlanır bu ülke....hırsızlıklar çoğalmaya başladı,insanlar tezgah açamaz hale geldi,insanlar ellerinde birşey satmaya başladılar......ne olacak bu halimiz??????

TABİKİ BZİE SÖYLEYECKSİN CANIM
allahım ya kriiz bahane eden o kadar çok insna var ki.
hangisi haklı hangisi haksız anlayamyorum zaten.
off
allahım ya 16 diye imza atmışalr demek .yıl sonuna kadar diye atsalardı madem devam hailnde tekrar diye de şerh koysalardı.
sendika mı atmış canım bu imzayı.
yav işler iyi giderken kimse %30 zam vermez ama indiriken 35 indiriler.
banada patronunm.%50 teklif etmişt.
kafayı yiyecektim.evde eşim oturyor olmasa amenna diyecektim.ama aldırmadım 10gün ücretisz izin kulandı helidm.
her gün işe gelemeye devam ettim.
o da bir şey diyemedi.
işler biraz açıldı allahtan .maaşımızı alamıyoru ama alacağızmı birkiyor hiç deilse.
diye sabır çekiyorum.
şu an şubatın yarı maaşı ve mart ayı içerde alamadık.işte.
allah büyük canım.
bir yol bir kapı açar inşallah
sen dertlendikçe yaz canım.
ama dertlneme ki sağlığın etkilenemsin.
bak ben de bebim için dfenem için hiç bir şeye takılmamaya çalışıyorum
olur mu önce sağlık canım benim

çilekcim,nehircim...inşallah kendiliğinden olur ama zor gibi geliyor bana...çünkü benim yumurtalarım erken çatlıyor ve ebriyo oluşmuyor...dr.yüzümüze dedi...şansın yok değil ama çok az dedi...deneyebildiğin kadar deneyeceksin dedi....Allaha ve kadere sonsuz inancım var...o olmasa şimdiye yıkılmıştım zaten....çünkü 8 yıldan beri bu iş için uğraşıyorum...ama dayanma gücüm bitiyor galiba......

Hiç mi gezemeyiz çilek yaa:çok üzgünüm:
Ama dur heveslenmeyeyim bir anneme sorayım bakam.
gezeriz inş. yavrum :1hug: sen buraya gelcen de ben boş mu durcam
ama uzun boylu olmayabilir benneyaptımki
hem eşim faktörüne de danışmam lazım malümm :1closedeyes:
işte adresler cnm :

biraz dev oldu ama idare ett kaydirigubbakcemile3

bunlar hem kıyametin habercisi :çok üzgünüm:
Allah sonumuzu hayır etsin inş. ne diyim :Saruboceq:
ya sabır cnm benim ya sabırr :teselli: :1hug:

Gulyuuzm bu erken Çatlama ıÇın acaba bıtkısel bır Şey avr mıdır.
Hanı bır sÜrÜ bıtkı kÜrÜ kullanılıyor ya onlardan da denedın mı hıÇ.

swetcim,sendikacılarla işveren toplanıp görüşüp bu kararı almışlar...evimin kredisinin bitmesine de 16 ay var...bunlara bu %35 sonradan ödemeyeceklerde...herşeyi yasal olsun sonradan mahkemelik olmasınlar diye tek tek herkesden imza almışlar...atmayanlar olmuş,onların hemen çıkışı verilmiş.....insan evinde kuru yavan ne olsa yer,borçta ödenirdi ama beni üzen ben bu işe birdaha devam edemeyeceğim....artık çocuk olayını unutmam lazımsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…