Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çilek nehir.hiç davet felan da ettiğiniz yok heee.bizde istanbuldayız dimi.demek kendi kendinize geziceksiniz.bak kafamı bozmayın yoksa inşallah izin vermezler diye dua ederim görürsünüz.

:dilcikar::dilcikar:
Hııııhhhh...Bi kerem ben buluşsak ne güzel olur dediğimde sen hep tabi birgün olur neden olmasın dedin hep erteledin hiç ciddiye almadın beni:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 şaka şaka. Hakkaten bu bir buluşma olabilirmi istanbullu hanımlar.
Ablamada diyorum sen gelir misin diye ben bilmem kocam bilir diyor:roflol:
Annemde sıcak baktı oldukça ama kesin bişey demedi henüz.
Ne dersin radyolojim??? Bir cumartesi günü buluşmaya?
Hemen yan çizde görem ben senikaydirigubbakcemile
Ama bana kumaş alacağız ona göre:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

tabi canım olur bigün neden olmasın inşallah. naniknanik
şaka bi yana olur tabi nehirim.bigün belirleyelim.çokta süper olur valla.sweti bilemem.karnı burnunda da .nazda gelir bence.ama havalar düzeldikten sonra bigün seçelim.bu havalarda ne gezilir ne de bişey yapılır

Ayyy:roflolkuyunca gene mi dedim:roflol:
Bencede nazda gelir, ama bende sweti bilemedim. Tamam canım acelemiz yok. havalar ısınsın. Tabi bakalım çileğin kocişi izin verecekmi yada ne diyecek, yada gerçekten gezmeye yada bir yerde oturmaya fırsatımız olacak mı:roflol:
Neyse ciddi niyetimiz olsunda ayarlarız birgün.
Ama ben diyim topik kıskançlıktan çatırdar:roflol:

Heheyyyyyyyyyyytttt bensiz napıyonuz bakam....Buluşmalar felan heee.....

ıyi geceler efemmmm....Geldim nihayet....Bişe yaptığımda yok aslında ama nebilem,öle dolanıyom evin içnde bi öte bi beri:))))Can sıkıntısı işte....

Sizler neler yapıyosunuz bakayım...Ne var ne yok bacılar?

hakkaten nehirim çatırdar.yani öyle demiyelim biz yine de.akılları bizde kalır yani.gelmek ister herkes.en başta denefle alhan yerlerinde duramazlar bence. :)
valla bilmiyorum artıkın.siz kendinizi ayarlayın.ben her şartta uyarım.benim kocamdan ya da annemden izin isteme durumum yok.
nevin hanımcım.gördüm sizi sobe.biz topik halkı olarak buluşmaya karar verdik te.siz olayın neresindesiniz acebaaa :))

hatta kızlar şimdi kocişin yanına gittim .dedim ki biliyomusun biz topik olarak buluşmaya karar verdik dedim.ne dedi biliyo musunuz.'''ne güzel.buluşun tabi.'''
bakarmısınız rahatlığa yaa.aynısını ben asla yapamam ama.öyle diyemem yani hemen.
kimmiş onlar.nereye gideceksiniz.emin misin.bence gerek yok felan derdim yani :)))

iyi akşamlar kızlar radyolojim tam olarak buluşma yeri bellimi
istanbul dışına çıkamam malesefsenağlama
kocam izin vermez bana:mymeka:

yok nazım yaw.istanbul dışı değil.nehir buraya gelecek.ve elmek isteyen diğerleri de tabi.hem daha belli değil ne zaman olacağı.

anacığım gelirim tabi nehirim kalkacak oralardan gelecekde ben
istanbulun herhangi bir yerine gidemicem heeee yerim ondan sonra o kocişi çiğ çiğcokacimcoook
zati arkamda oturuyor şimdi isterseniz hemen yiyim sinir ediyor zaten beni:mymeka:

Geldim cicim....Ebe ebe ebe....:roflol:

Ayy kız bende diyemezdim eskiden ,hatta dünyaları yıkardım nere gidiyon diye ama şimdi işler değişti...Kafasına göre takılıyor zaten çalışmaktan hiç bir şeye fırsat bulamıyor adamceğiz.Bu vesileyle banada pek bulaşmıyor anlıcan:)))):roflol:
Ama şehirdışı konusunda ne der ilmiyorum henüz söylemedim....

Az evvel teşrif ettiler eve,bilgisayarı istiyo şimdi...Eccuk ona verem ,sonra ben alırım gene büyük ihtimalle....Muck....

kız dur şimdi.adam bişey bile demeden haberi bilem olmadan ne diye yiyon sen şimdi adamceğizi
hem nooldu ki kavgalımısınız :))
ya evliliğin ilk senelerinde daha çok oluyo böyle tartışmalar felan galiba

sen sonra alırsın da biz sonra burda olurmuyuz bilemem cicim.ama adam haklı.sen bütün gün evde otur.arkadaşlarına bi selam bilem verme.adamın geleceği saat pcnin başına otur.
ben kocanın yerinde olsam sana elini sürdürtmem o pc ye :)) hehe

bencede el surdurtmezdımkaydirigubbakcemile5

yok radyolojim kavgalı değiliz canım :Saruboceq:
arada kızdırıyor işde beni :mymeka:uğraşıyor benimle çok:sm_confused:
aman benimki şımarıklık işde:roflol:
ama bi yollamasın heleklava:
bebek olmadı ya beceremedin işde diyor bana
şaka yapıyor aklı sıra bende sen beceremedin diyorum
böle devam ediyor 3 gündür

ay allah iyiliğinizi versin :)))))))))
berincim selam canım.
hadi ben yatar kızlar.yarın görüşürüz inşallah.haydin allah rahatlık versin

duzeldı nıhayet net
teknıkerim benim yazdıklarım yollanmıyordu şimdiye dek şimdide sen gıttın
sana iyi geceler

naz nasılsın

canımcım seni üzdüysem özür dilerim canım,ben bugün çok ağladım zatensenağlama
haytta bir tek şeyi merak ediyorum,kaderimi, alınyazımı...bilmek isterdim ben bukadar uğraşıyorum acaba ne zaman çocuğum olacak,bu çabalarım sonuç verecekmi diye....boşamı kürek sallıyorum acaba...meyvesiz ağaç olmak istemiyorum:çok üzgünüm:

gnaydın
şeker hanımlar oohhh buşuşmalar ayarlanmış felan
bacılar siz karşıda buluşmayı planlamışsınız ama ben karşıyı şişliye kadar bilirm.
ben biraz yol bulma sorunlu olduğum için ne ablam ne kocam beni tek bırkamazlar ki.
ama siz gelirken gene konuşuruz gelebilirsem görmek isterm sizi ,
bu konuda ekisk kalamam ama yaaaaaaaaaa
bu şişko halimle yollarda kaybolursam
yardım eden çok olur değil mi?
öptüm hepiniz anacığım.

dün hoşçakalın demeden çıktım da.
saatr 2 olmuştur.
patrona nasıl olsa bugün 5 te mesai bitiyor ya ben şimdi bıraksam dedim.hastayım dedim evde yatayım dedim.
bir şey demedi bende pırrrrrrrr kaçtım.
kızıma dedim çocuk bayramı kaçıyoruz hadiiiiiiiiii
sonra ablam yolda aradı, firari olduığumu öğrenince
gel bende misafir var diye .rotayı bende oraya çevirdim :)))))))
ne yayapyım okuldan kaçar gibi kaçıyorum arada böyleeeeeeeee ohh iyi oldu ama

Son düzenleme:
günaydın
iyi yapmışsın swet.bende arşamba günü saat 4 te kaçmıştım.süper oluyo valla.
denefi görüyorum günaydın canım
gülyüzüm üzülmemek elde değil.ama ben senin yazdıklarına hem hepimizin durumuna üzüldüm.zaten aklımdan hiç çıkmıyor bu meseleler.bende dediğin gibi çok bilmek isterdim zamanını.ya da olup olmayacağını.belirsizlik insanı çok tedirgin ediyor.hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…