- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.221
çilek nehir.hiç davet felan da ettiğiniz yok heee.bizde istanbuldayız dimi.demek kendi kendinize geziceksiniz.bak kafamı bozmayın yoksa inşallah izin vermezler diye dua ederim görürsünüz.
:dilcikar::dilcikar:
Hııııhhhh...Bi kerem ben buluşsak ne güzel olur dediğimde sen hep tabi birgün olur neden olmasın dedin hep erteledin hiç ciddiye almadın beni:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 şaka şaka. Hakkaten bu bir buluşma olabilirmi istanbullu hanımlar.
Ablamada diyorum sen gelir misin diye ben bilmem kocam bilir diyor:roflol:
Annemde sıcak baktı oldukça ama kesin bişey demedi henüz.
Ne dersin radyolojim??? Bir cumartesi günü buluşmaya?
Hemen yan çizde görem ben senikaydirigubbakcemile
Ama bana kumaş alacağız ona göre:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3
tabi canım olur bigün neden olmasın inşallah. naniknanik
şaka bi yana olur tabi nehirim.bigün belirleyelim.çokta süper olur valla.sweti bilemem.karnı burnunda da .nazda gelir bence.ama havalar düzeldikten sonra bigün seçelim.bu havalarda ne gezilir ne de bişey yapılır
hakkaten nehirim çatırdar.yani öyle demiyelim biz yine de.akılları bizde kalır yani.gelmek ister herkes.en başta denefle alhan yerlerinde duramazlar bence. :)
valla bilmiyorum artıkın.siz kendinizi ayarlayın.ben her şartta uyarım.benim kocamdan ya da annemden izin isteme durumum yok.
nevin hanımcım.gördüm sizi sobe.biz topik halkı olarak buluşmaya karar verdik te.siz olayın neresindesiniz acebaaa :))
hatta kızlar şimdi kocişin yanına gittim .dedim ki biliyomusun biz topik olarak buluşmaya karar verdik dedim.ne dedi biliyo musunuz.'''ne güzel.buluşun tabi.'''
bakarmısınız rahatlığa yaa.aynısını ben asla yapamam ama.öyle diyemem yani hemen.
kimmiş onlar.nereye gideceksiniz.emin misin.bence gerek yok felan derdim yani :)))
sen sonra alırsın da biz sonra burda olurmuyuz bilemem cicim.ama adam haklı.sen bütün gün evde otur.arkadaşlarına bi selam bilem verme.adamın geleceği saat pcnin başına otur.
ben kocanın yerinde olsam sana elini sürdürtmem o pc ye :)) hehe
ben geldim.bugün eşimin gastroenteroloji de muayenesi vardı.onunla ilgilendim bütün gün.size yazamadım kızlar.
canım gülyüzüm yaa.allah sabrını artırsın.dayanma gücünü artırsın.ama ben hiçbirşeyden ümit kesmemek gerektiğini düşünüyorum.hepimizin mutlaka sağdan soldan duyduğu bir sürü mucize gebelik ve doğum hikayeleri var.yıllarca deneyip olmayıp kendiliğinden hamiş olanlar.neler neler.mucize diye bişey var ya.ha ben tedaviyi boşver bekle demiyorum tabi.biz elimizden gelen çabayı sonuna kadar sarfedicez.allah eğer sana bir çocuk sahibi olmayı nasip ettiyse hiç anlamadığın ummadığın yerden bi sebep çıkar canım.bu zor günlerden bir çıkış yolu gösterir.belki eşine hayırlı bir iş kapısı açılacaktır bu bahane olmuştur.belki de bebeğin yakın zamanda seninle olacktır.ne bileyim işte.amaaaaan.çok zor işler yaa.benim de moralim bozuldu şimdi.ağlayasım geldi valla.bişey de söylemek istemiyorum isyana girer diye.bugünümüze hamdolsun.rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla anne baba olmayı nasip etsin
çilek nehir.hiç davet felan da ettiğiniz yok heee.bizde istanbuldayız dimi.demek kendi kendinize geziceksiniz.bak kafamı bozmayın yoksa inşallah izin vermezler diye dua ederim görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?