- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.241
:roflol: yavrucum kambersiz düğün olur muçilek nehir.hiç davet felan da ettiğiniz yok heee.bizde istanbuldayız dimi.demek kendi kendinize geziceksiniz.bak kafamı bozmayın yoksa inşallah izin vermezler diye dua ederim görürsünüz.
ohh ohh yol göründü desene inş. :sm_cool:
:dilcikar::dilcikar:
Hııııhhhh...Bi kerem ben buluşsak ne güzel olur dediğimde sen hep tabi birgün olur neden olmasın dedin hep erteledin hiç ciddiye almadın beni:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 şaka şaka. Hakkaten bu bir buluşma olabilirmi istanbullu hanımlar.
Ablamada diyorum sen gelir misin diye ben bilmem kocam bilir diyor:roflol:
Annemde sıcak baktı oldukça ama kesin bişey demedi henüz.
Ne dersin radyolojim??? Bir cumartesi günü buluşmaya?
Hemen yan çizde görem ben senikaydirigubbakcemile
Ama bana kumaş alacağız ona göre:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Ayyy:roflolkuyunca gene mi dedim:roflol:
Bencede nazda gelir, ama bende sweti bilemedim. Tamam canım acelemiz yok. havalar ısınsın. Tabi bakalım çileğin kocişi izin verecekmi yada ne diyecek, yada gerçekten gezmeye yada bir yerde oturmaya fırsatımız olacak mı:roflol:
Neyse ciddi niyetimiz olsunda ayarlarız birgün.
Ama ben diyim topik kıskançlıktan çatırdar:roflol:
aaa :1shok:hatta kızlar şimdi kocişin yanına gittim .dedim ki biliyomusun biz topik olarak buluşmaya karar verdik dedim.ne dedi biliyo musunuz.'''ne güzel.buluşun tabi.'''
bakarmısınız rahatlığa yaa.aynısını ben asla yapamam ama.öyle diyemem yani hemen.
kimmiş onlar.nereye gideceksiniz.emin misin.bence gerek yok felan derdim yani :)))
:roflol::roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğinizi versinn :roflol::roflol::roflol:yok radyolojim kavgalı değiliz canım :Saruboceq:
arada kızdırıyor işde beni :mymeka:uğraşıyor benimle çok:sm_confused:
aman benimki şımarıklık işde:roflol:
ama bi yollamasın heleklava:
bebek olmadı ya beceremedin işde diyor bana
şaka yapıyor aklı sıra bende sen beceremedin diyorum
böle devam ediyor 3 gündür
ayy siz bi alemsiniz kızlar yaa :roflol::roflol::roflol:gnaydın
şeker hanımlar oohhh buşuşmalar ayarlanmış felan
bacılar siz karşıda buluşmayı planlamışsınız ama ben karşıyı şişliye kadar bilirm.
ben biraz yol bulma sorunlu olduğum için ne ablam ne kocam beni tek bırkamazlar ki.
ama siz gelirken gene konuşuruz gelebilirsem görmek isterm sizi ,
bu konuda ekisk kalamam ama yaaaaaaaaaa
bu şişko halimle yollarda kaybolursam
yardım eden çok olur değil mi?
öptüm hepiniz anacığım.
sen sonra alırsın da biz sonra burda olurmuyuz bilemem cicim.ama adam haklı.sen bütün gün evde otur.arkadaşlarına bi selam bilem verme.adamın geleceği saat pcnin başına otur.
ben kocanın yerinde olsam sana elini sürdürtmem o pc ye :)) hehe
bencede el surdurtmezdımkaydirigubbakcemile5
Ayy Nazcım,Allah iyiliğinizi versin...Çok şekersiniz valla....Acaba bizde hangimiz beceremiyoz bende merak ettim şimdi:roflol:yok radyolojim kavgalı değiliz canım :Saruboceq:
arada kızdırıyor işde beni :mymeka:uğraşıyor benimle çok:sm_confused:
aman benimki şımarıklık işde:roflol:
ama bi yollamasın heleklava:
bebek olmadı ya beceremedin işde diyor bana
şaka yapıyor aklı sıra bende sen beceremedin diyorum
böle devam ediyor 3 gündür
canımcım seni üzdüysem özür dilerim canım,ben bugün çok ağladım zatensenağlama
haytta bir tek şeyi merak ediyorum,kaderimi, alınyazımı...bilmek isterdim ben bukadar uğraşıyorum acaba ne zaman çocuğum olacak,bu çabalarım sonuç verecekmi diye....boşamı kürek sallıyorum acaba...meyvesiz ağaç olmak istemiyorum:çok üzgünüm:
gnaydın
şeker hanımlar oohhh buşuşmalar ayarlanmış felan
bacılar siz karşıda buluşmayı planlamışsınız ama ben karşıyı şişliye kadar bilirm.
ben biraz yol bulma sorunlu olduğum için ne ablam ne kocam beni tek bırkamazlar ki.
ama siz gelirken gene konuşuruz gelebilirsem görmek isterm sizi ,
bu konuda ekisk kalamam ama yaaaaaaaaaa
bu şişko halimle yollarda kaybolursam
yardım eden çok olur değil mi?
öptüm hepiniz anacığım.
dün hoşçakalın demeden çıktım da.
saatr 2 olmuştur.
patrona nasıl olsa bugün 5 te mesai bitiyor ya ben şimdi bıraksam dedim.hastayım dedim evde yatayım dedim.
bir şey demedi bende pırrrrrrrr kaçtım.
kızıma dedim çocuk bayramı kaçıyoruz hadiiiiiiiiii
sonra ablam yolda aradı, firari olduığumu öğrenince
gel bende misafir var diye .rotayı bende oraya çevirdim :)))))))
ne yayapyım okuldan kaçar gibi kaçıyorum arada böyleeeeeeeee ohh iyi oldu ama
Abliş günaydın yavrukuşum kaydirigubbakcemile2
ayyyy heyecan yaptım şimdi ben yaa :1hug: bakalım neler olacak hihoyyyt:roflol::roflol: ayy çilek alemsin..
Kız benim derdim kumaş kumaş...Terzi bahane. Ucuza şöyle bir sürü kumaş alsamda anam etek falan dikse bir sürü. Pardesü ikinci planda yani. Çok beğendiğim bi kumaş olursada benim resmi yanımda getiririm onuda diktiririm. Haftada birde provaya gelirim nolcak. İstanbul bizim için uzak değilki.
Hem biz çook severiz istanbulu, geliriz provaya gezeriz döneriz problem değil yanii :))
Annem hepinizi tanıyor zaten sizin, öyle birşey demedi hiç :))
Bu arada radyolojim anneme dizi için doktor ameliyat demiş. Ama bir ay müddet vermiş. Ağrı kesici vermiş. Hiç kırmayacaksın dizini, namazı koltukta oturarak kılacaksın çok dikkat edeceksin demiş.
Eğer bir ay sonra hala dayanılmaz derecede ağrın olursa o zaman mecburen ameliyat demiş. Şimdi doktorun dediklerini uyguluyor bakalım sonuç ne olacak.
canımcım seni üzdüysem özür dilerim canım,ben bugün çok ağladım zatensenağlama
haytta bir tek şeyi merak ediyorum,kaderimi, alınyazımı...bilmek isterdim ben bukadar uğraşıyorum acaba ne zaman çocuğum olacak,bu çabalarım sonuç verecekmi diye....boşamı kürek sallıyorum acaba...meyvesiz ağaç olmak istemiyorum:çok üzgünüm:
herkese hayırlı cumalar kızlar.......................
Canım ınan cok uzgunum su mubarek cuma vaktınde rabbım senınde,hepımızınde kalplerımızdekı hayırlı muratları nasıp etsın:çok üzgünüm::saruboceq::saruboceq:gece kac kere uykum bolundu cok huzursuz oldum.......ınsallah hepımıze ferahlık kapıları acılacak.......:saruboceq::saruboceq:
amin hayatım amin
senin neden uykuların bölündü kuzum hayrıdır
Nehİr geÇmİŞ oslun annecİĞİne canım.
İnŞallah amelİyata gerek kalmaz.
Kzıalr hadİ bakİm buluŞma Şekİllenİyor
ben mechul yanİ bİlmİyorum daha ama bakacaız
nehir,cılek,radyolojı bak kızdırmayın benı.............benım gelemeyecegım bulusma bu topıcte konusulamaz cicim kusura bakmayın ozelden halledın boyle ıslerınızı:mymeka::1closedeyes::dilcikar::dilcikar:yarın oburgun topıge carsaf carsaf resımlerde koyup catlatırsınız bızı kesın dimikötükedihüsohadı hadı ıtıraf edın planınız buydu:roflol:herkes evınde otursun bakim ne bulusmasıymıs o oyle......:roflol:...bulusmaya gıdemeyenler dıye bır ekıp kurarım gorursunuzkötükedihüso-tatlicadiarzu-
kız nehir.varya şimdi kocişi arayıp sorcem de izmitte buluşcaz diye.sabah biraz limoni ayrıldık.o yüzden aramıyom.akşam sööliycem görürsün.izin vermezse bende kocamı tanımıyom demektir.e akşam kalmaya gitmiyoz ya.sabah gidip akşam döncez.kesin tamam der.ben biliyom kocişimi :))))
çok mu şanslıyıum ne bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?