Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Günaydıııınn efemmmm...
Çilek hadi gel artık bakam...
Eh iyi yani yani swetim biz istanbula gelelim hiç bir yer bilmeyiz, sen bi karşıya geçeme olur mu öyle şey.
Gerçi benim yol ve yön bulma tayinlerim olduğu için çok şanslıyım :))
Peeki ozaman birkaç hafta sonra buluşabilirz kanımca.
Kız radyoloji izmit içinde olsa ne ablam ne ben kimseye sormayızda şehir dışı olacak galiba.
Madem öyle sen gel izmite bakam ne dicek kocişin:roflol:

günaydın canlarım a.s. :teytey:
çilek nehir.hiç davet felan da ettiğiniz yok heee.bizde istanbuldayız dimi.demek kendi kendinize geziceksiniz.bak kafamı bozmayın yoksa inşallah izin vermezler diye dua ederim görürsünüz.
:roflol: yavrucum kambersiz düğün olur mu
hele bi gerçekleşsin niyetlerr a.s
ohh ohh yol göründü desene inş. :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3 alırız alırızz kumaşını
ama prova olayını napıcaz hanfendü fisfisfis 1 günde bitmezki bu işlerrr :uhm:
kaydirigubbakcemile3
yavrum kociş hasta, dün bi de o halde babamı hastaneye götürdü
bu pskolojiyle iyi sonuç alamam diye bişey diyemedimm fisfisfis
aaa :1shok:
benim kocam öle dicekkk, düşüp bayılcam şimdi yaa kafamçokkarıştı
benim kocam biraz şüphecidir, herkese kolay kolay güvenmezz, önce ona sizin nasıl güzel insanlar olduğunuz fikrini aşılamam lazım a.s
bende senin gibi derdim kesinn kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğinizi versinn :roflol::roflol::roflol:
ayy siz bi alemsiniz kızlar yaa :roflol::roflol::roflol:
Şeniz

ayy şimdi kocişim aradı
dayanamadım pat diye söledim yaaa :roflol:
nerde toplancanız, açık alan mı, kimler bunlar, nasıl güvenicez
amannnnn düşündüğüm gibi bi sürü soruları sıraladı kaydirigubbakcemile3
bakarız dedii sonra
bu da bişeydir :lepi:

günaydın nehirimmmm a.s.

Günaaayyyyydıııınnnnnn.....ŞenizŞenizŞeniz Öptüm hepiniziiiiii..

Amaaaannn ne fenasın kızzz...Ama haklısında tebi..:çok üzgünüm:

bencede el surdurtmezdımkaydirigubbakcemile5

Peğğğğkiiii öyle olsun... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ayy Nazcım,Allah iyiliğinizi versin...Çok şekersiniz valla....Acaba bizde hangimiz beceremiyoz bende merak ettim şimdi:roflol:

:çok üzgünüm: Hangimiz merak etmiyoruzki canım yaa....Ama bilmemek daha iyi sanırım yine de,her şeye rağmen...Hakkımızda hayırlısı canım...İşler yolunda gitmiyormuş gibi görünsede,bide bizim göremediğimiz kısmı var her şeyin,ben böyle inanıyorum en azından...

Ayyy Sweeeeetttt,çok hoşsun yaaaa....Elbet bi yol gösteren bulunur bacım...Ne demişler,sora sora Bağdat bulunur dimi?a.s

Ohh iyi yapmışın kaçmışın,biraz kafan dağılır en azından...Şeniz

:roflol::roflol: ayy çilek alemsin..
Kız benim derdim kumaş kumaş...Terzi bahane. Ucuza şöyle bir sürü kumaş alsamda anam etek falan dikse bir sürü. Pardesü ikinci planda yani. Çok beğendiğim bi kumaş olursada benim resmi yanımda getiririm onuda diktiririm. Haftada birde provaya gelirim nolcak. İstanbul bizim için uzak değilki.
Hem biz çook severiz istanbulu, geliriz provaya gezeriz döneriz problem değil yanii :))
Annem hepinizi tanıyor zaten sizin, öyle birşey demedi hiç :))

Bu arada radyolojim anneme dizi için doktor ameliyat demiş. Ama bir ay müddet vermiş. Ağrı kesici vermiş. Hiç kırmayacaksın dizini, namazı koltukta oturarak kılacaksın çok dikkat edeceksin demiş.
Eğer bir ay sonra hala dayanılmaz derecede ağrın olursa o zaman mecburen ameliyat demiş. Şimdi doktorun dediklerini uyguluyor bakalım sonuç ne olacak.

Abliş günaydın yavrukuşum kaydirigubbakcemile2

Hayden bacılar ben kaçayım,evimi derleyem toplayam...Sonrada şekerleme yapam eccuk hehe..mirmirmirmirmirmirmirmir

şakkıdı

ayyyy heyecan yaptım şimdi ben yaa :1hug: bakalım neler olacak hihoyyyt

umarım kafana göre bişeyler bulursun cnm :lepi:
öyle şahşahalı büyük bi yer değil, gayet mütevazi yanii yerimseniben
anneciğinin ellerinden öperim a.s. Allah şifa versin geçmiş olsun cnm :1hug:

Sağol Allah razı olsun çileğim...Amin cümlemize inşallah.

Fark etmez canım nasıl bir dükkan olduğu güzel şeyler satsında :) bide ucuz:roflol:
Yaa ben kendime göre hazır etek bulamıyorum.
Yani hep boyları kısa oluyor. Hani bilekten 1 karış kısa etekler varya. Ben onlardan giymiyorum.
Uzunlardada beden yok falan filan.
E bir eteklik kumaş alıyoruz 40 TL astarıla fermuarıyla geçiyor. Tamam çok değil. Ama istiyorum ki az parayla çok kumaş vede kaliteli şeyler olsun :roflol:
Çok şey istiyorum ama:roflol:

Yani çileğim hiç olmadı böyle evde giymeye elbiselik kumaşlar alırız. Hem bahanesi olur gelmeye fenamı??

Bu arada abla ne demek istediğini hiççç ama hiçç anlamadım:dilcikar:

Günaydın bacular.....
niye bizi de davet etmiyonuzsenağlama
uzağız,gelemeyiz diye bakıyom da hiç çağırılmıyoruz bile-tatlicadiarzu-
niye bizim başımız kelmiÇok üzgünüm çoook
siz orda toplanın,tabiki sonra da fotoğraflarınızı yollarsınız,biz de içimizi çeker bakarızlaelaelaelaelae
hadi bizsiz içinize siniyorsa toplanın bakeyimdelikafadulden

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Yaa ama olmazki böyle gülyüzüm:çok üzgünüm:
Şimdi nasıl gideceğiz yani.
Ama şimdi tabiki hepiniz davetlisiniz lafı olmazki yaaa..
Hatta denef abla bi çılgınlık yapıp gelir gibi geliyor.
Hem sende belli mi olur, belki misafirliğe birilerine gelirsin gerçektende buluşmaya gelelebilirsin.
Kızmayın tamammı:çok üzgünüm:
Hepimiz olursak çooook sevinirim.
Ama bir kumaştan çıktıya konu ondan oldu yanii:tomato:

herkese hayırlı cumalar kızlar.......................

canım ınan cok uzgunum su mubarek cuma vaktınde RABBIM senınde,hepımızınde kalplerımızdekı hayırlı muratları nasıp etsın:çok üzgünüm::Saruboceq::Saruboceq:gece kac kere uykum bolundu cok huzursuz oldum.......ınsallah hepımıze ferahlık kapıları acılacak.......:Saruboceq::Saruboceq:

Nehır geÇmıŞ oslun annecıĞıne canım.
ınŞallah amelıyata gerek kalmaz.
Kzıalr hadı bakım buluŞma Şekıllenıyor
ben mechul yanı bılmıyorum daha ama bakacaız

amin hayatım amin
senin neden uykuların bölündü kuzum hayrıdır

nehir,cılek,radyolojı bak kızdırmayın benı.............benım gelemeyecegım bulusma bu topıcte konusulamaz cicim kusura bakmayın ozelden halledın boyle ıslerınızı:mymeka::1closedeyes::dilcikar::dilcikar:yarın oburgun topıge carsaf carsaf resımlerde koyup catlatırsınız bızı kesın dimikötükedihüsohadı hadı ıtıraf edın planınız buydu:roflol:herkes evınde otursun bakim ne bulusmasıymıs o oyle......:roflol:...bulusmaya gıdemeyenler dıye bır ekıp kurarım gorursunuzkötükedihüso-tatlicadiarzu-

kız nehir.varya şimdi kocişi arayıp sorcem de izmitte buluşcaz diye.sabah biraz limoni ayrıldık.o yüzden aramıyom.akşam sööliycem görürsün.izin vermezse bende kocamı tanımıyom demektir.e akşam kalmaya gitmiyoz ya.sabah gidip akşam döncez.kesin tamam der.ben biliyom kocişimi :))))
çok mu şanslıyıum ne bu konuda

amin hayatım amin
senin neden uykuların bölündü kuzum hayrıdır

canım ya gulyuzum bacım gıbıdır benım........onun derdıne cok uzuldum...:çok üzgünüm:

defne yi kesınlestırdın mı sen canım???mis kokulu kızına gercekten cok yakısır:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:dilcikar::dilcikar:hah asıl suclular nehırle radyolojı de gelmıs ıste......elebasları nolucaklülülülülülülülülülülülü

Nehİr geÇmİŞ oslun annecİĞİne canım.
İnŞallah amelİyata gerek kalmaz.
Kzıalr hadİ bakİm buluŞma Şekİllenİyor
ben mechul yanİ bİlmİyorum daha ama bakacaız

Amin Allah razı olsun swetim.
Kız gel kız aşkolsun aaa...
Bizde sanki kesin gideceğiz yaakaydirigubbakcemile3

:roflol: ayyy lotusuuumm...

www.buluşmayagidemeyenler.com :roflol::roflol:
Yaa çok isterim gelmenizi çook..Hep beraber olsak ne kadar harika bir gün olur o gün.
Nasip kısmet belkide olur neden olmasın?
Yani şimdi buluşursak resim çekmemek olmaz tabikaydirigubbakcemile3 E çekipte siteye koymamak hiç olur mukaydirigubbakcemile3
Yaa bakmayın böyle plan yaptığımıza bir tek radyolojim kesin geliyor:roflol:
Ben bile kesin değil:roflol:

:roflol::roflol::roflol:
Hadisene hadisenelülülülülülü

Yok kız senle başa çıkılmaz, çok iddialısın sen:dilcikar: Kocişini biliyormuşsun.
Madem öyle izin verir ne daha önce demedin, bi bahane bulup sizi getirtirdik buraya:roflol:
Ama istanbul harika biryer olduğu için oyun gene oraya tabikaydirigubbakcemile3
Evet bu arada şanslısın bence bu çok iyi birşey. Yani bende öyle isterdim:dance:
Kesin benimkide burnumu camdan çıkarmama izin vermez:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…